فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت آلبالو😍😋
دستور تهیه :
برا یک کیلو آلبالو حدود ۱/۵تا ۲ کیلو شکر لازمه که بستگی به ترشی البالو هاتون داره
البالو هارو شستم ودمشونو گرفتم وتو قابلمه لعابی ریختم (سعی کنید تو قابلمه لعابی درست کنید چون تو قابلمه تفلون یا المینیومی رنگ شربتتون بد میشه )
و روی آلبالوها دو لیوان آب ریختم وبعد گذاشتم رو حرارت تا بجوشه ورنگ پس بده
بعد ده دقیقه جوشیدن صاف کردم من اصلا البالوهارو فشار نمیدم چون رنگش کدر میشه
اب البالو رو دوباره رو حرارت گذاشتم وشکر رو اضافه کردم گذاشتم بجوشه وقوام بیادومواظب باشید سر نره وکف روش رو مدام جمع کردم وبعد کمی غلیظ شدن ۱/۴قاشق وانیل اضافه کردم و زیرشو خاموش کردم ودوباره زمانیکه گرمه از یه پارچه یا صافی حریری رد کردم تا صاف بشه واینکار باعث میشه رنگ شربت شفافتر بشه( اگه خنک بشه از حریر رد نمیشه)
چون تو خونه ما مربا خواهان نداره من زیاد درست نمیکنم
بهمین خاطر هسته آلبالوهارو نگرفتم
خود آلبالو هارو هم از صافی رد کردم ولواشک درست کردم
#شربت_آلبالو
🍕را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤤سالاد سزار رو خیلیاتون بلدید این ساندویچشه و خیلی هم بی دردسر تر و راحتتر درست میشه 😉
کاهو پیچ رو طبق کلیپ برش بزنید و بعداز شستن و کمی که خشک شد مرغ گریل شده و نون تست گریل شده و سس سزار و پنیر پارمزان و به دلخواه کمی زیتون اسلایس اضافه کنید و هم بزنید و طبق کلیپ کیپ کنید و بین فویل بپیچین و برش بزنید
مرغ رو من با فلفل و نمک و پودرسیر مزه دار میکنم و گریل میکنم ، نون رو با روغن زیتون و حریره ی سیر و یا پودرسیر مزه دار کنید و گریل کنید و برای سس از ماست و سس مایونز و سس خردل و سس ورچستر و نمک و فلفل و حریره ی سیر و آبلیمو و روغن زیتون استفاده میکنم
#سالاد_سزاررا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای کوکو میتونه یه شام خوشمزه برای امشبتون باشه که بدون نیاز به فر و توی تابه خیلی سریع آماده میشه، پس حتما تا آخر ویدیو با ما همراه باشید😍😍😋
.
مواد لازم👇
سیب زمینی: ۴عدد متوسط
تخم مرغ: ۲عدد
نمک، پولبیبر، پودرسیر، پودرپیاز و آویشن: به مقدار لازم
آرد گندم: ۲ق.غ
روغن کنجد: ۲ق.غ
ژامبون تنوری مرغ یا گوشت: ۴ورق
پنیر ورقه ای گودا: ۴عدد
.
سیب زمینی هارو با رنده درشت رنده میکنیم و بهش تخم مرغو آردو روغن و ادویه هارو اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم.
تو تابه تفلون مقداری روغن میریزیم و نصفی از مایمونو داخلش پخش میکنیم بعد اول ژامبون هارو روش میذاریم و بعد پنیرهارو میذاریم.نصف دیگه از مایمون که مونده بود رو روی پنیر و ژامبون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم میذاریم رو حرارت ملایم تا هر طرفش حدود نیم ساعت بپزه و کاملا سرخ بشه.
پیتزای کوکوی متفاوت و خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋
#پیتزا_کوکورا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا شگفت زده میشی از خوشمزگی این کتلت گوشت و بادمجون اگه امتحانش کنی، انصافا خیلی خوشمزه اس😋
👩🏼🍳خوب چی لازم داریم؟؟🧐
🍆 بادمجون کبابی ۱۵۰ گرم
🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
🧅 پیاز ۱ عدد رنده و آب گرفته شده
🧄 سیر ۲ حبه
🧂ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن
🍚 آرد سفید یا آرد سوخاری یا پودر نون ۳ ق.غ
☘️ جعفری و ترخون (یا مرزه) خوردشده ۴ ق.غ
روش تهیه:
1️⃣ بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیم و پوستشونو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشت و پیاز رنده شده و آب گرفته، سیر رنده شده، ادویه ها و آرد مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم.
2️⃣ بعد جعفری و ترخون رو اضافه و مخلوط میکنیم.
3️⃣ از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریم و تو دستمون بهش شکل میدیم.
4️⃣ تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلت هارو سرخ میکنیم.
🔸 این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه.
🔶 دقت کنید اگر آب پیاز خوب گرفته نشه وا میره پس اگر تو درست کردن کتلت تجربه کمی دارید پودر سوخاری یا نان رو یه مقدار کمی بیشتر بزنید و یک تخم مرغ هم به مواد اضافه کنید که وا نره😉
#کتلت_گوشت_بادمجون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بی دردسر
مواد لازم🍰
بیسکوییت لیدی فینگر
نوتلا یا کرم شکلات های غیره
خامه
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
شکر
قهوه
پودر کاکائو
توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه کرم:
پنیر ماسکارپونه و خامه و شکر رو با همزن مخلوط میکنیم و کمی شیر هم اضافه میکنیم تا زیاد سفت نشه موادمون
#دسررا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتایی ک شام نون دارین اینو درست
کن که تکراری نباشه🤭
مواد لازم :
نون لواش ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱ فنجان
سوسیس یا کالباس
قارچ بلانچ ½ فنجان
فلفل دلمه ½ فنجان
نمک، فلفل سیاه
شیر حدوداً ۵ ق
تخم مرغ ۲ عدد
آویشن، پاپریکا
#شام_نونی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین طبری یک تهچین فوق العاده خوشمزه اس و طعم جذابی داره حتما امتحانش کنین😍😍😋
مواد لازم:(برای ۲-۳ نفر)
سینه مرغ۱ عدد
آلو بخارا۳-۴ عدد
رب انار۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه،زیره.دارچین
زعفران مقدار لازم
ماست سفت پرچرب۳ قلشق عذاخوری پر
سبزی پلو+سیرتازه نصف پیمانه
برنج ساده۲ پبمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
پیاز رو سرخ کنین و بهش مرغ پخته ریش ریش شده رو اضافه کنین. تفت بدین به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آلو و رب انار و مقداری آب مرغ، اجازه بدین روی حرارت ۲ دقیقه تفت بخورن تا مزه ها به خرد همدیگه برن.
برنج رو آبکش کنین، داخل ظرفی زعفرون دمکرده رو با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنین و ۱/۳ برنج رو باهاش مخلوط کنین و کف قابلمه به عنوان تهدیگ تهچین بریزین. روش مرغ هارو بریزین و لایه آخر هم ۲/۳ برنج های باقی مونده رو با سبزی پلویی و سیر تازه مخلوط کنین و روش مرغ ها بریزین. برنج رو با قاشق فشار بدین تا منسجم بشه. روش کره بزارین و اجازه بدین ۱ ساعت روی گاز دم بکشه. تهچین خوشگل و لذیذ شما به همین راحتی آماده اس😍نوش جونتون🥰✨♥️
#تهچین_طبریرا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین طبری یک تهچین فوق العاده خوشمزه اس و طعم جذابی داره حتما امتحانش کنین😍😍😋
مواد لازم:(برای ۲-۳ نفر)
سینه مرغ۱ عدد
آلو بخارا۳-۴ عدد
رب انار۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه،زیره.دارچین
زعفران مقدار لازم
ماست سفت پرچرب۳ قلشق عذاخوری پر
سبزی پلو+سیرتازه نصف پیمانه
برنج ساده۲ پبمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
پیاز رو سرخ کنین و بهش مرغ پخته ریش ریش شده رو اضافه کنین. تفت بدین به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آلو و رب انار و مقداری آب مرغ، اجازه بدین روی حرارت ۲ دقیقه تفت بخورن تا مزه ها به خرد همدیگه برن.
برنج رو آبکش کنین، داخل ظرفی زعفرون دمکرده رو با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنین و ۱/۳ برنج رو باهاش مخلوط کنین و کف قابلمه به عنوان تهدیگ تهچین بریزین. روش مرغ هارو بریزین و لایه آخر هم ۲/۳ برنج های باقی مونده رو با سبزی پلویی و سیر تازه مخلوط کنین و روش مرغ ها بریزین. برنج رو با قاشق فشار بدین تا منسجم بشه. روش کره بزارین و اجازه بدین ۱ ساعت روی گاز دم بکشه. تهچین خوشگل و لذیذ شما به همین راحتی آماده اس😍نوش جونتون🥰✨♥️
#تهچین_طبریرا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
43.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
یه غذای ساده اس با طعم و مزه وعطر جدید و پیشنهاد می کنم اگه از غذاهای تکراری خسته شدید حتما درستش کنید و لذت ببرید😋
برنج ۳/۵ پیمانه، ساق مرغ ۶عدد، قارچ ۲۰۰گرم، پیاز بزرگ دوعدد، لیمو ترش تازه یک عدد، زست لیمو یک ق چ، روغن زیتون دو ق غ، روغن حیوانی یا کره ۶ق غ
ادویه مرینیت مرغ👈نمک،فلفل سیاه، پولبیبر، تخم گشنیز،پاپریکا، زعفرون
برای پلو من از ادویه پلویی استفاده کردم، روغن حیوانی یا کره دو ق غ
🔺من از ترکیب برنج طارم محلی و دودی هاشمی استفاده می کنم چون عطر و طعمش عالیه ترکیب اینجوریه👇👇👇
🔺برای هر پنج پیمانه برنج طارم محلی از یه پیمانه برنج هاشمی دودی استفاده می کنم
🔺برنج طارم محلی برنج کشت اوله و حتما باید ۶ساعت قبل پخت با نمک خیس بشه تا بهترین پخت و داشته باشید
🔺رسپی اصلیش قارچ نداره
🔺من از ساق مرغ استفاده کردم شما می تونید از سینه مرغ هم استفاده کنید
را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشتوک نخودچی 😍😋
مواد لازم:
ارد نخود چی سه لیوان
پودر قند ۸ق غ
پودر هل یک ق چ
کره۸۰ الی ۱۰۰گرم
روغن جامد یک قاشق غ خ
شکلات تخته ای دو ق خ
طرزتهیه:
ارد نخود چی الک کنید،و ده دقیقه با شعله ملایم تفت بدین.کره اضافه کنید تا جایی ک تموم مواد به کره اغشته بشه مخلوط کنید و پودر قند هل اضافه کنید و مخلوط کنید روغن جامد اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید شعله گاز خاموش کنید(تموم مدت شعله باید ملایم متوسط روبه پایین باشه)
مواد دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت شکلات بزنید تا داغه بریزید تو قالب،کف قالب پلاستیک بزارید بزارید فریزر پنج دقیقه ک بود سفت شد لایه دوم دوباره بزارید فریزر خودش ک گرفت از قالب در بیارین و برش بدین
🍕🌭را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_چینی
#مرینت_مرغ👈سینه مرغ 2 عدد، پیاز خلال درشت 1 عدد، نمک 1ق چ، فلفل سیاه 1ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، پودر سیر 1ق چ، روغن زیتون 5ق غ
#خمیر_بنیه👈شیر 1/4 لیوان، خمیرمایه 1ق چ، شکر 1ق چ، تخم مرغ دو عدد
•نمک، فلفل سیاه، پودر سیر هر کدام 1 ق چ
•فلفل قرمز نصف ق چ، زعفران دم کشیده نصف ق چ، روغن مایع 2 ق غ، دلستر کلاسیک 1/4 لیوان، آرد صد گرم
•آرد برای غلطاندن مرغ نصف لیوان
#سس_تارتار👈سس مایونز 3ق غ، نمک نصف ق چ، فلفل سیاه نصف ق چ، خیارشور نگین شده 1ق غ، پیاز رنده شده 1ق غ، سبزی جعفری ساطوری شده 1ق غ، آب نصف لیموی تازه
👩🏻🍳برای تهیه #سس_تارتار:
سس مایونز را در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید.
نمک، فلفل سیاه، خیارشور خیلی ریز نگین شده، پیاز رنده شده(آب پیاز را بگیرید)، سبزی جعفری ساطوری، آب لیمو تازه را به سس اضافه و با همزن بزنید تا کامل مخلوط شده و 1 ساعت در یخچال قرار دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_نان
آووکادو، نمک و فلفل و آبلیمو رو له میکنیم.. ژامبون یا بیکن رو سرخ میکنیم، نون خمیر ترش رو تست یا سرخ میکنیم، برای پوچد اگ یا همون تخم مرغ پخته شده در آب! به آب جوش نمک و یک قاشق سرکه اضافه میکنیم، میچرخونیم و تخم مرغ رو میندازیم تو آب، وقتی تخم مرغ بالا بیاد پخته و آمادست.
برای سس هالندیز،۳تا زرده، نمک فلفل، یک ق سرکه و آبلیمو رو مخلوط میکنیم، به روش بنماری میپزیم، کم کم کره آب شده اضافه میکنیم و سریع و مدوام هم میزنیم تا کرمی شکل بشه، اگر غلیظ شد یه کم آب
جوش اضافه میکنیم تا غلظت سس پیدا کنه.را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آلبالو😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ درشت:🥚 4 عدد
شکر: 🍚1 ليوان
وانيل:🌸 1/2 ق م
ماست سفت:🍶 1 ليوان
روغن مايع:🥃 1 ليوان
آرد:🥡 3 ليوان
بیکینگ پودر: 🥄1 ق چ
جوش شیرین: 1/2 ق چ
آلبالو نصف شده بدون هسته:🍒 1 ليوان
نکته:
برای اینکه آلبالوها ته مایه ی کيک نره حتمآ به روشی که توی فيلم نشون دادم عمل کنين.
مواد کيک رو مِطابق فيلم آماده میکنیم و قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم و برای اینکه سطح کيک کمی طلایی بشه چند دقيقه گریل رو روشن می کنیم.
🥗🍔را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون سیر به این خوشمزگی رو حتما امتحان کن فوقالعاده اس🧄🙂
⭕ مواد لازم برای تهیه ی خمیر نون سیر:
۱/۳ لیوان شیر ولرم
۱ ق غ خمیر مایه
۱ ق غ شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ نمک
۳ ق غ روغن
۲ و نیم لیوان آرد یک بار الک شده
سیر پخت شده طبق دستور فیلم
۳ ق غ جعفری خورد شده
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
❌ نکات مهم❌
فر رو از قبل ۱۵دقیقه گرم کنین
دمای فر برای پخت ۱۸۰به مدت ۱۵
توستر ۱۵۰به مدت ۱۵❤️🥰
❌سیررو با روغن زیتون و فلفل تو فویل بزارین نیم ساعت خوب بپزه بوی تندیش هم میره طعمش مثل نون سیر بیرون میشه.
🍕🌭را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر فوری با مواد در دسترس
اگه طعم قهوه رو دوس داری حتما این دسر رو امتحان کن🤩🍩
⭕️موادلازم:
شیر 2 لیوان
نشاسته ذرت 2 ق غ
آرد 1 ق غ
شکر 4 ق غ
قهوه فوری 2 ق غ
خامه 100گرم
بيسکوییت پتی بور به مقدارلازم(تقریبا سه چهارم بسته)
⭕️طرزتهیه:
شیر،نشاسته ذرت،آرد،شکر وقهوه فوری روباهم مخلوط میکنیم وروی حرارت متوسط هم میزنیم تا یه مقدار به غلظت برسه بعد حرارت رو خاموش میکنیم و خامه رو بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم؛داخل ظرف سرومون یه لایه بيسکوییت پتی بور میچینیم بعد روشو یه لایه مایه نسکافه ای میریزیم واین کار رو تاجایی که ظرفمون جا داره تکرار میکنیم و روشو صاف میکنیم وبه مدت ۴،۵ساعت میزاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره درآخرهم روشو باهرچی که دوس داریم میتونیم تزئین کنیم که من از شکلات رنده شده استفاده کردم
⭕️نکته:
❗️این مقدار برای ظرف کوچیکه اگه ظرفتون بزرگ بود موادتون رو دوبرابر کنین
🍕🌭را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_سبزیجات😍😋
۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک وطلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید.
را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب با مرغ😍😍😋
سینه مرغ ۱/۲ یا گوشت گوسفند با دنبه به میزان نفرات
هویج متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲-۳ عدد
گوجه فرنگی یک تا دو عدد
به در صورت دلخواه
پیاز یک عدد متوسط
آلو دلخواه
رب دو قاشق غذا خوری
حالا ادویه هاش
نمک ،فلفل سیاه ،پودر غوره، دارچین ،پاپریکا یا فلفل قرمز ، زردچوبه
و آبغوره دلخواه
مدل های تاس کباب از گوشت و پیاز و سیب زمینی شروع میشه تا هویج و به و بادمجون ،دیگه هر کی به سلیقه ی خودش می تونه درست کنه.
اصلش که با گوشت گوسفند دنبه دار هست و اینکه نه روغن داره نه آب با همون روغن دنبه و آب سبزیجات و همون سسش پخته میشه
ولی من برای اینکه مرغ استفاده کردم کمی روغن در تابه ریختم و به ترتیب از مرغ خرد شده شروع به ریختن لایه ها کردم ،پیاز و سیب زمینی و هویج و به و گوجه فرنگی
در صورت دلخواه هم چند تا آلو
(آلو و به واجب نیست)
برای سس دو قاشق رب و آبغوره و با ادویه جات و کمی آب رقیق کرده و روی تاس کباب ریخته و زیرش را کم می کنیم تا بخار کنه و بپزه.
تاس کباب با مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخته میشه
بیشتر بمونه سبزیجاتش له میشه.
همین روش با گوشت گوسفند قابل اجراست.
در تاس کباب اصیل هیچی رو تفت نمی دنرا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت نعنا برای هوای گرم جوابه🥵🍸
مواد لازم: نعنا پاک شده ۱۰۰ گرم (ترجیحا محلی) شکر یک کیلو طرز تهیه: نعنا را پاک کرده و شکر را با چهار لیوان آب روی حرارت می ذاریم تا دانه هاش شکر حل بشه ،دیواره ی قابلمه را با کمی آبلیمو و فرچه از شکر ها تمیز می کنیم. بعد از اینکه شربت قوام اومد نعنا رو که چند چاقو بهش زدیم به شربت اضافه می کنیم برای چند دقیقه در قابلمه را می ذاریم تا مزه ی نعنا به خورد شربت بره شربت را از صافی رد می کنیم و اگه خواستید بهش چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید. 👈🏻 راستی اگه بهش کمی سرکه بزنید میشه شربت سکنجبین 😍 👈🏻اگر هم بهش آبلیمو بزنید یه جورایی مزه ی موهیتو می ده😍 ⭕️ برای اینکه بفهمید شربت کی قوام اومده کمی از شربت را در نعلبکی ای بریزید تا زود سرد بشه اگه غلظت دلخواه رو داشت دیگه حرارت را خاموش کنید ،چون اگه بیشتر بمونه روی حرارت شکرک می زنه.
#شربت_نعنارا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت شطرنجی یخچالی 😍
هم خاص و متفاوته 👌
هم رااااحت 🙌
هم خوشمزه 🤤
دیگه چی میخوای؟؟
چی احتیاج داریم؟؟ 👩🏻🍳
کیک صبحانه وانیلی 🥧 ۲ عدد (۲۴۰ گرم)
بیسکویت کرمدار شکلاتی 🍪 ۲ بسته (۲۰ عدد)
شیر 🥛 کمتر از یک پیمانه
گردو ۱۰ عدد
خامه فرم گرفته 🍥 ۲۰۰ گرم
موز 🍌 دو عدد
پودر کاکائو 🍫 به مقدار لازم
کرم بیسکویت و شکلات چیپسی برای تزئین
خامه و موز و پودر کاکائو و کرم بیسکویت و شکلات چیپسی که تکلیفشون مشخصه..
شیر و گردوی پودر شده رو هم به دوقسمت تقسیم کنید.
نصفشونو به کیکهای پودر شده و نصفشونو به بیسکوییتها اضافه کنید.
📌شیرو کم کم اضافه کنید، ممکنه برای هر رنگ از رولت کمتر از نصف پیمانه احتیاج داشته باشید.
📌 گولههارو یه کم فاصلهدار بچینید که وقتی وردنه میزنید رنگا زیاد روی هم نیان و سر جای خودشون پهن بشن..
🍕🌭را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_تانتونی 🌯
500 گرم مرغ (سینه باش بهتر)
1 قاشق کره
فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1
گوجه فرنگی بزرگ
1 پیاز
سماق
نصف دسته جعفری
3 لواش
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید
🍕🌭را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب حلزونی با کته😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم سینه مرغ🍗
پودر پیاز:🧅 ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: 🧄نصف قاشق چایخوری
نمک: 🧂نصف قاشق چایخوری
فلفلسیاه:🌶 نصف قاشق چایخوری
فلفل تند:🌶 نوک قاشق چایخوری (اختیاری)
آب نصف لیمو تازه🍋
زعفرون غلیظ💛
روغن زیتون (یا آفتابگردون)🫒: ۴ قاشق غذاخوری
(نیم ساعت بزارید تو یخچال تا کته درست کنیم. البته با ظرف در دار)
کته رو بار بزارید.
جوجه و گوجه به سیخ بکشید مثل من و اونهارو داخل ماهیتابه با حرارت زیاد و کنی روغن گریل کنید. با این برش و ابعاد، ۲-۳ دقیقه برای هرطرف کافیه.
🍕🌭را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان به این دلبری دیدی؟؟؟ از این خوش خوراک تر و خوشمزه تر نداریم
برای خمیر:(۲۴ عدد کروسان سایز ویدیو)
آب ولرم ۱ استکان کمرباریک(معادل ۱۰۰ میل)
خمیرمایه فوری ۱ قاشق غ خ
شکر ۱ قاشق غ خ
شیر ولرم(یا آب ولرم) ۱ لیوان
روغن مایع ۱ استکان سرخالی (معادل ۷۵ میل)
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غ خ
نمک ۱ قاشق چ خ
آرد نول(آرد قنادی) ۴ لیوان (توضیح مربوط به آرد داخل هایلایت هست)
آب ولرم،خمیرمایه و شکر رو مخلوط میکنیم.بعد شیر،روغن،تخم مرغ،ماست و نمک رو اضافه و مخلوط میکنیم.حالا آرد رو خورد خورد اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم،تا توده خمیر تشکیل بشه.روی سطح آردپاشی شده با دست و یا با دستگاه ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز میدیم.سپس چانه میکنیم و داخل ظرفی که دیوارشو چرب کردیم،۱ تا ۲ ساعت استراحت
میدیم
برای داخل کروسان ها:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه نگینی ۲ قاشق
قارچ اسلایس شده ۵-۶ عدد
سوسیس رنده شده ۲ عدد
ادویه ها:زردچوبه-نمک-فلفل-پودرسیر-پاپریکا-اورگانو
روی چانه ها و کروسان های آماده شده رو حین کار بپوشونید که خشک نشن.
خمیر نباید زیاد نازک بشه.
رومال:زرده تخم مرغ+ ۱ قاشق شیررا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی یا کیک تولد!؟😍😋
بافت و مزش بی نظیییره حتما امتحانش کنید!
📍موادی که لازمه
بیسکوییت پتی بور ۳ بسته
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ ق غ
آرد ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
کره ۵۰ گرم
شکلات تلخ ۵۰ گرم
🔸️مواد و مدام هم بزنید تا ته نگیره
🔸️برای گاناش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و ۱۰۰ گرم شکلات ؛
خامه رو روی حرارت بذارید وقتی یکدست شد و قل ریز زد از روی حرارت بردارید و شکلات و بریزید داخلش ترکیب بشه
🔸️داخل هر قالبی دوست دارید می تونید درست کنید فقط قبلش داخل قالب پلاستیک پهن کنید تا راحت برگرده داخل ظرف سرو
🔸️اگه یک شب داخل یخچال بمونه بهتره ولی ۵_۶ ساعتم کافیه
🔸️موادی که لا به لای بیسکوییت ها میریزید نذارید سرد شه خیلی هم داغ نباشه که خمیر شه
را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
دیگه این همه پول برای سیب زمینی رستورانی نده..خودت تو خونه با هزینه خیلی کمتر درست کن و ببین چقدر خوشمزه تره😍حتما این چندثانیه رو تا آخر ببین خیلی راحته🙂
بفرست برای هرکس که میدونی عاشق سیب زمینیه🤩
موادلازم برای ۳نفر
سیب زمینی ۵عدد متوسط
شیر نصف لیوان
پنیر ورقه ای ۳برگ(از پنیرپیتزا هم میشه استفاده کرد)
قارچ ۲۵۰گرم
روغن زیتون
خامه ۱۵۰گرم
نمک ۲قاشق مرباخوری
پاپریکا،پودرسیر،آویشن،فلفل سیاه هرکدام ۱قاشق چایخوری
نکات
🔹️سیب زمینی رو ۷ دقیقه در آب جوش روی حرارت متوسط با دربسته میزارم بعد آبکش میکنم و آب سرد روش میریزم و میزارم آبش بچکه و سردبشه.
🔹️سیب زمینیو توی طبقه وسط فر میزارم ۲۵دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه زیرشو روشن میکنم و بعد ربع ساعت قسمت بالا گریلو روشن میکنم.
🔹️اگر سینی فرتون مثل من بزرگه وقتی قسمت گریلو روشن میکنید وسط پخت ۱بار سینیو بچرخونید که همه قسمتاش طلایی رنگ بشه.
🔹️یک قاشق مرباخوری نمک روی سیب زمینیا میریزم و یک قاشق مرباخوری هم توی سس.
🔹️برای تفت دادن قارچ از کره یا روغن مایع هم میشه استفاده کرد.
ذخیرش کن حتما به کارت میاد🙂را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛