eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم پیاز ۳ عدد درشت رنده درشت شود (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه) نمک ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری گوجه۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ فلفل دلمه ای ۱ عدد گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ❌ ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه. در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️۱ کیلوگرم گوشت چرخکرده با چربی متوسط ▫️۱/۵ لیوان بلغور گندم دانه ریز ▫️۲ عدد پیاز‌ ▫️۱-۲ حبه سیر ▫️۱ ق م رب فلفل ▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، پودر ▫️ریحان 🔸در یک ظرف مناسب بلغور را ریخته و با یک استکان آب گرم ، خیس کنید ، ۵ دقیقه بعد پیاز و سیر را رنده کنید و به بلغور اضافه کنید، بقیه ی مواد را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید. هر از چندگاهی دستتان را به آب بزنید و دوباره ورز دهید. سپس به بزرگی گردو از مواد جدا کنید و با دستتان شکل کتلت به آن بدهید. سپس به انتخاب خودتان میتوانید در تابه یا روی منقل یا در فر بپزید. ( اگر خواستید در فر بپزید روی کتلت ها را کمی چرب روغن بمالید) 🥦. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز ۴ عدد روغن ۱/۴ لیوان تخم مرغ ۱ عدد شکر نصف لیوان آرد ۱ و ۱/۲ لیوان نمک ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ جوش شیرین ۱ ق چ وانیل ۱/۸ ق چ دارچین ۱ ق چ پنیر خامه ای ۳ عدد شکر نصف لیوان شیر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ . موز را با چنگال له میکنیم و شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در قالب کمربندی می ریزیم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم به پنیر خامه ای وانیل و شکر را اضافه و میکنیم و ژلاتین را در شیر داغ می ریزیم و هم میزنیم تا حل شود و به بقیه مواد اضافه میکنیم و روی کیک داغ می ریزیم و ۴ ساعت در یخچال میگذاریم پودر ژله را با ۱ لیوان آب روی حرارت کم میگذاریم تا پودر ژله حل شود . سرد که شد روی کیک می ریزیم و ۱ ساعت دیگر در یخچال میگذاریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌 با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم سینه مرغ نیم کیلو پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط سیر ۴ الی ۵ حبه پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم سس خردل ۲ قاشق غذاخوری نمک ۲ قاشق مرباخوری فلفل ب مقدار کافی پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه) پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید) مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن. روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرم‌میکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم. میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ساندویچ عربی بدون گوشت و مرغه و حالت کرانچی بودنش خیلی جذابه عرب ساندویچ نان پیتا بادمجان خیار گوجه نخیارشور پنیر خامه ای روغن زیتون ادویه زعتر=شامل (کنجد بو داده شده ۶۰ گرم/آویشن ۵۰ گرم/تخم گشنیز ۱۰ گرم/سماق ۵۰ گرم/زیره یک ق غ/نمک یک ق غ/روغن زیتون ۲-۳ ق غ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😍😋 به ۲ بسته ژله موز ۲ لیوان آبجوش اضافه کنید بذارید روی بخار کتری تا ذرات ژله حل بشه نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید قالب رو چرب کنید ۱-۲ ملاقه از ژله داخل قالب بریزید بذارید داخل یخچال تا ببنده ۲ عدد موز سیاه رو پوست بگیرید داخل غذاساز بریزید ۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید موزها رو به بقیه ژله سرد شده اضافه و مخلوط کنیدنصف بسته بیسکویت پتی بور رو کمی خرد کنید مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید روی لایه اول بریزید ۳-۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی دسر گرفت، قالب رو چند ثانیه داخل آب داغ بذارید و برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی لپه از اون خوشمزه های روزگاره 😋 حتما سیوش کن که امتحانش کنی بفرست واسه اون دوستت ک عاشق شامیه😍 شامی لپه لپه ۱پیمانه گوشت ۲۰۰گرم سیب زمینی ۱عدد پیاز ۱عدد تخم مرغ ۱عدد ادویه.نمک فلفل زردچوبه پودر سیر آویشن پاپریکا هرکدام نصف ق چ خ لپه رو باسیب زمینی بزارین بپزه بعداز پخت داخل غذاساز بریزید وبه همراه یه دونه پیاز گوشت چرخ کرده تخم مرغ وادویه ها خوب میکسش کنید داخل دستتون بهش شکل بدین وسطش رو سوراخ کنید وداخل روغن سرخشون کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم کیک شربتی تخم مرغ🥚 هفت عدد ارد سفید قنادی 🥡سه و نیم پیمانه شکر 🍚یک و یک سوم پیمانه شیر 🥛یک و نیم پیمانه روغن 🥃یک و نیم پیمانه عسل🍯 یک ق م گلاب🌹 دو ق غ پودر نارگیل 🥥نصف پ وانیل🌸 اگه شکری باشه یک ق غ اگه وانیل بدون شکر باشه یک ق چ بکینگ پودر 🥄دو ق م مواد شربت شکر 🍚دو پیمانه اب💧 یک پیمانه گلاب 🌹نصف پیمانه پودر هل🌺 یک ق چ پودر زعفران💛 نصف ق چ ❌❌❌مهم (هم زدن بیش از حد ارد کیک رو خمیری میکنه) در اخر وقت اضافه کردن سفیده هست که طی سه مرحله باید انجام بدید مواد را در قالب سایز بیست و پنج در سی و پنج ریخته با خلال چوبی مواد رو کمی هم بزنید و در فر بگذارید فر برقی حرارت بالا و پایین و فن فر روشن باشد دمای صد و شصت به مدت چهل و پنج دقیقه و برای فر گازی دمای صد و هشتاد بعد از خنک شدن کیک آن را برش زده و شربت خنک را روی کیک ریخته، و سپس داخل یخچال گذاشته و بعد از سه ساعت میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منسف_اردنی (غذای عربی) مواد لازم : گوشت گوشفندی بهتره درشت خورد شده باشه و با استخون باشه نیم کیلو برنج دو تا سه پیمانه پیاز یک عدد برگ بو هل چوب دارچین نمک زردچوبه روغن گی یا روغن زرد کشک مایع یه بسته ۴۰۰ گرمی بادام کمی گشنیز یا جعفری برای تزیین گوشت رو بشورین با آب سر بذارین بجوشه و بعد کفی که روش جمع شد رو جدا رو کنین ، پیاز هل ، دارچین ، زردچوبه رو اضافه کنین و بذارین یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزه بعد گوشت رو از آب گوشت جدا کنین و کنار بذارین ، کشک رو با آب گوشت کم کم مخلوط کنین تا هم دما بشن ، بذارین رو حرارت و مدام هم بزنین یه مقدارم روغن گی یا کره اضافه کنین تا به جوش بیفته ، اگه هم نزنین کشک میبره، بعد گوشت رو اضافه کنین و بذارین باز یه نیم ساعت دیگه باهم بپزن مزه ها به خورد هم بره و سس کشک غلیظ بشه تو خود اردن عموما کشک خشک رو میسابن و به روش سنتی درست میکنن ادویه ها و پیاز رو هم جدا کنین و دور بریزین من اصلا به گوشت نمک نزدم چون این کشک نمکش زیاد بود ، شما بچشین لازم داشت نمک بزنین برای برنج تو قابلمه کمی روغن بریزین زردچوبه و نمک رو کمی تفت بدین ، برنج شسته شده رو کمی تفت بدین و به جای آب باقی مونده آب گوشت رو بریزین و بذارین بجوشه ، بهتره کمی برنجتون شفته شه ولی اگه برنج شفته دوست ندارین که مثل همیشه درست کنین بعد هم دم بذارین. بادوم رو تفت بدین تا رنگش تغییر کنه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا ریحون و بادمجون سس پیاز بشامل: پیاز دو عدد (ریز خرد کنید) کره: ۳۰ گرم ۵-۶ دقیقه بعد، ۱ قاشق آرد اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه بعد، ۱ لیوان شیر وقتی که جوشید، به اون یک مشت ریحون، فلفل‌سیاه و نمک بزنید و حرارت رو خاموش کنید. . بادمجون‌هارو نواری بُرش بدید، سرخ کنید و نوارهای لازانیا رو با نمک توی آبجوش بریزید و چند دقیقه بعد آبکش کنید(زمان جوشیدن رو از روی بسته لازانیا بخونید چون با هم متفاوت هستند) . حالا ظرف مناسب فر رو بیارید، به ترتیب موارد زیر رو بچینید: سس پیاز بشامل نوارهای لازانیا پنیر پیتزا ریحون تازه بادمجون سرخ شده پنیر پارمسان این روند رو تا آخر ادامه بدید و ظرف رو تا زمانی که پنیر حباب زد و برشته شد در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذارید. نوش جونتون. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای عید نوروز آرد قنادی ۳۴۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد کره گیاهی(مارگارین)۲۰۰ گرم وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری کره همدمای محیط + پودر قند الک شده را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و روشن بشه زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگه با همزن بزنید. آرد الک شده را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد بره. خمیر را با دست ورز ندین چون کره با دمای دست ذوب میشه و روغن میندازه و بعد پخت شیرینی خشک و بیسگوییتی میشه. بسته به جنس آرد شما ممکنه ۱-۲ قاشق کمتر یا بیشتر مصرف بشه. کمی از خمیر را با دست گلوله کنید باید صاف و بدون ترک باشه. اضافه کردن بیشتر آرد باعث‌ میشه شیرینی شما در حین فرم دادن ترک بخوره. به اندازه یه گردو از خمیر جدا و گلوله کنید و به صورت نعل یا اشک در بیارید و در سینی فر روی کاغذ روغنی با کمی فاصله از هم بچینید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1لیوان ماست آرد از دو و نیم لیوان یکی دو قاشق غذاخوری بیشتر یا معادل دو لیوان سرپر فرانسوی دسته دار 1 پاکت وانیل5گرمییا کمی وانیل ایرانی 1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ روی کیک 2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده نصف قاشق مربا خوری دارچین 2-3 مشت گردوی خرد شده در صورت تمایل یک مشت چیپس شکلات تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا پف دار و هم کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کرده و دوباره هم بزنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود مایه کیک را در قالب کیک چرب شده ریخته و سیب های خرد شده را با دارچین مخلوط کنیم و روی مایه بپاشید و سپس گردو خرد شده را روی سیب ها بپاشید و در آخر در صورت تمایل شکلات چیپسی روی مایه کیک بریزید و در فر ازقبل گرم شده با دمای175 درجه حدود یک ساعت و کنترل شده و با تنظیم شعله بالا و پایین بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک پنبه ای🍰• کیک پنبه یکی از کیک های ساده و لطیف که بافت خیلی نرم و پفداری داره😍 ~❤️موادلازم: تخم مرغ ۴ عدد( اگه‌کوچیک‌ بود ۵ عدد) شکر ۹۰ گرم شیر ۸۰ میلی لیتر آبلیمو ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری روغن مایع ۷۰ گرم نمک نوک قاشق چایخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه مراحل پخت شنیسل مرغ تو فيلم کامل با توضیح هست ✅ شنیسل مرغ سینه مرغ یا فیله مرغ مواد مزه دارکردن شنیسل (سس خردل نمک فلفل سیاه ). تخم مرغ نمک فلفل سیاه پاپریکا و سس خردل ارد ،نمک ،فلفل سیاه،پاپریکاو ادویه کاری پودر سوخاری نمک فلفل سیاه پاپریکا تو روغن داغ با شعله ملایم شنیسل ها رو سرخ کنید و حتی میتونید شنیسل ها رو تو ظرف در بسته فریز کنید هر وقت لازم داشتید سرخ کنید . ✅شنیسل ها رو مینونید تو فر یا سرخ کن بدون روغن با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه تا۲۵دقیقه هم سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین سبزی پلو و مرغ😍😋 با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ این ‌کتلت و به تضمین خوشمزگی حتما امتحان کنین👌👌🥪 کتلت سبزیجات🥒🧅🥕 کدو سبز: ۳ عدد متوسط هویج: ۲ عدد متوسط پیاز: ۱ عدد کوچیک نخود: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی سر خالی جعفری: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی سیر: ۲ حبه فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری تخم گشنیز: نصف قاشق مرباخوری زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری نمک/فلفل سیاه دانه چیا: ۳ قاشق غذاخوری همراه ۸ قاشق غذاخوری آب آرد نخودچی: ۸ قاشق غذاخوری پودر سوخاری: ۸ قاشق غذاخوری طرز تهیه : پیاز و کدو و هویج رو با غذاساز پوره و خرد کنین. نخود پخته رو هم با سیر پوره کنین. مواد رو باهم مخلوط کنین به همراه ادویه جات + آرد سوخاری + آرد نخودچی + جعفری خرد شده و مخلوط کنین. دانه چیا رو با آب مخلوط کنین و به مواد اضافه کنین و ورز بدین (دانه چیا جایگزین تخم مرغ هم که میتونین حذفش کنین و از تخم مرغ استفاده کنین) کتلت هارو با دست فرم بدین و تو روغن دو طرفش رو به خوبی سرخ کنین☺️کتلت سبزیجات جدید و لذیذتوت آماده اس،نوش جونتون♥️✨ ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ من ماش پلو رو اینجوری درست میکنم و فوق العاده خوشمزه میشه👇🏻 ماش رو خیس میکنم تا نفخش گرفته بشه، بعد با مقداری اب میزارم بپزه برنج رو هم ابکش میکنم من از قبل پیاز داغ داشتم، اونارو ریختم داخل تابه با مقداری روغن کنجد + ماش های پخته شده بدون اب + ادویه (نمک ٫فلفل سیاه٫زردچوبه٫ دارچین) و یکم تفت میدم و تمام برنج و ماش هارو با هم مخلوط کردم و ریختم داخل قابلمه و روش زعفرون دمکرده ریختم و درب قابلمه رو بستم تا ۴۰ دقیقه غذام دم بکشه .(۵ دقیقه آخر هم روش خرمای بدون هسته گذاشتم) ماش پلوی شما به همین راحتی و جذابی آماده اس😍میتونین برای مجلسی کردنش زرشک و خلال پسته رو تفت بدین و روش بریزین ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت 😍😋 اگه دنبال یه شاموخیلی خوشمزه میگردید این کتلت های خوشمزه رو امتحان کنید طرز تهیه و مواد تشکیل دهنده: 1 عدد سیب زمینی . 1 هویج. گوشت چرخ کرده 350 گرم . نمک، فلفل سیاه، دو طرف را در روغن نباتی سرخ کنید . 6-7 سیب زمینی. نمک، 30 گرم پنیر. کره به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 فارنهایت) بپزید. 1-2 گوجه فرنگی. در روغن نباتی سرخ کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. جعفری. سیب زمینی در کنارش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای_سنتی مواد لازم گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم نخود خیس خورده یه کاسه پیاز ۱ عدد برای آبپز گردن ۲عدد برای پیاز داغ سیر ۳ حبه کشک۲۰۰گرم گردو ۷ الی ۸عدد ادویه ها:نعناخشک فلفل سیاه زردچوبه و نمک من فراموش کردم شما گردو قبل نعنا و ادویه ها اضافه کنید و یه تفت بدین بعد بقیه مواد رو اضافه کنید. میتونید از کشک محلی هم استفاده کنید و خودتون بسابینش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت_کشک مواد لازم: گوشت دنده گوسفندی ۶۰۰ گرم نخود خیش خورده ۱ پیمانه لوبیا سفید یا قرمز خیس خرده ۱ پیمانه پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی ۳ عدد (چغندر قند ۱ عدد) بادمجان ۵ عدد کشک ۲۵۰ گرم نعنا داغ ۳ قاشق غذاخوری نمک مقدار لازم (چون کشک من نمک لازم داشت دیگه اضافه نکردم) سیر ۵ حبه زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری آب ۱ تا ۱.۵ لیتر این غذا خیلی شبیه به بزقورمه کرمان هم میباشد اگر مقدار اب کمتر بشه و بادمجان حذف بشه‌. در این آموزش من سعی کردم نزدیک ترین آموزش به آبگوشت دودار اراک‌را درست کنم . ‎‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک چیپس شکلات🍪🧁😋 مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) شکر سفید ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) وانیل ۱ ق چ کره اب شده و سرد شده ۱۱۵ گرم(۱/۲ پیمانه) باترمیلک ۲۴۰ میلی لیتر (۱ پیمانه) آرد ۳۰۰ گرم. (۲ و۱/۲ پیمانه ) بیکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ چیپس شکلات ۱۷۰ گرم (۱ پیمانه) 📌من شکلات چیپسی مخلوط تلخ و شیرین ریختم 📌شکر هم کلا به جای ۲۰۰ گرم ،۱۵۰ گرم ریختم 📌باترمیلک:۱ پیمانه شیر را اندازه بزن. یک ق ع ازش بردار و به جاش سرکه بریز و کنار بذار تا کامل بریده بریده بشه بعد هم بزن و استفادت کن👌🏿 فر را با دمای ۲۰۰ درجه بذار گرم بشه این مواد ۱۲ تا کاپ کیک بهمون میده آرد ،بیکینگ پودر و نمک را با هم‌تو یه کاسه مخلوط کن و کنار بذار تخم مرغ را همراه شکر و وانیل بریز تو کاسه همزن و خوب بزت تا کرم و کش دار بشه دور گیری ظرف یادت نره 👌🏿 بهش کره اب شده که سرد هم شده را اضافه کن و فقط در حد مخلوط شدن هم بزن حالا نوبت باترمیلک بریز و فقط یه کم‌هم بزن اونم با دور کند حالا مخلوط آرد را تو دو مرحله رو مواد الک کن و خیلی اروم مخلوطش کن چیپس شکلات را بریز و در حد مخلوط شدن هم بزن ۳/۴ کپسولهای کاپ کیک را پر کن و اگه دوست داشتی روشون هم یه کم چیپس شکلات نسوز بریز دمای فر را به ۱۸۰ کاهش بده و کاپ کیک ها را بفرست تو فر برای بیست تا بیست و پنج دقیقه بپزه تا طلایی بشن و نو ش جان😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ سماق کردی مواد لازم: ران ۴ عدد بدون استخون و یا ۱ عدد سینه مرغ و یا ترکیب هر دو پیاز بزرگ برای داخل کوفته ۱ عدد پیاز برای داخل خورشت ۱ عدد هویج ۱ عدد بزرگ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم(برای داخل کوفته ها) آرد سوخاری ۲ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه (برای داخل خورشت) آب جوش ۱/۵ پیمانه تا ۲ پیمانه رب گوجه ۲ ق غ خ برای تهیه آب سماق: ۵ ق غ خ سماق دونه درشت رو توی ۱ پیمانه آب میریزیم و میذاریم ۵ دقیقه بجوشه و اونو با صافی خوب صاف میکنیم و آبشو میگیریم( حالا شما اگر سماق دانه درشت در دسترس نداریم میتونین از آبغوره و یا رب انار هم استفاده کنید. در صورت تمایل ۱ ق غ خ شکر 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست دارین بدون قالـب همبرگر خونگی درست کنید مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز یک عدد فلفل سبز یک عدد ارد سوخاری دو ق. غ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر فلفل دلمه مقداری پیاز و رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید. گوشت پیاز و همه ی ادویه ها رو ورز بدین، نیم ساعت بزارین داخل یخچال. بعد مطابق فیلم با درب شیشه ای قالب بزنید. برای پخت همبرگر اصلا از روغن استفاده نکنید. پنیر ورقه ای گودا طعم همبرگر و عالی میکنه میتونید حذفش کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی_رینگ_آجیلی شیرینی بدون فر و تابه ای 😇 ✍️ مواد لازم آرد قنادی 250 گرم(حدود 2 پیمانه) نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری سه قاشق از آرد را بردارید و سه قاشق نشاسته ذرت جایگزین کنید کره نرم یه دمای محیط رسیده یا روغن جامد قنادی 150 گرم روغن نیمه جامد مناسب نیست پودر قند 100 گرم(حدود2/3 پیمانه ) زرده تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکلات سفید به میزان لازم مغزیجات خرد شده به دلخواه طرز تهیه کامل در فیلم 📽️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمت خراسان به ترکیب این ادویه ها سُفوف میگن که بسیارپرخاصیته وترکیبی بیش ازده نوع تخم گیاهی مفیدهست من ازاین ادویه داخل پست کاچی استفاده کرده بودم وخیلیهادرخواست آموزش این ادویه روداشتین مقوی_ترین_وپرخاصیت_ترین_ادویه ✅️زیره سیاه ۵۰گرم ✅️زیره سبز ۵۰گرم ✅️تخم شوید۲۵گرم ✅️تخم شنبلیله ۲۵گرم ✅️تخم گشنیز ۲۵گرم ✅️زنجبیل ۲۵گرم ✅️رازیانه ۵۰گرم ✅️انیسون ۵۰گرم ✅️زنیان ۵۰گرم ✅️سیاهدانه ۲۵گرم ✅️نبات خردشده دوبرابرکل ادویه ها ی مخلوط شده این ادویه خوش عطروبو یکی ازادویه های اصلی کاچی هست که برای افرادی که تازه زایمان کردن استفاده میشه،برای دل دردودل پیچه،کمردرد،نفخ معده،رفع مسمومیت هم بسیارمفیده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛