فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ساندی_شکلات
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری
من از تکه های ران استفاده کردم . از هر قسمتی بخواین می تونین استفاده کنین . از سینه مرغ بخواین استفاده کنین نیاز به پخت اولیه نداره .
داخل قابلمه ای آب ریخته و میزاریم بجوشه ، بعد تکه های مرغ رو انداختم و یک عدد پیاز و کمی نمک و یه دونه چوب دارچین قرار دادم و گذاشتم نیم ساعت روی حرارت کم تا بپزه . نیاز به پخت طولانی نداره چون بعدا نرم میشه .
بعد از حرارت برداشته و گذاشتم خنک بشه .
تخم مرغ رو داخل کاسه شکسته و هم زدم . توی یه بشقاب کمی آرد سفید ریختم و در بشقاب دیگه آرد سوخاری .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید غلتونده بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری خوب می غلتونیم .
در آرد سوخاری میتونید هر ادویه ای که دوست دارید بریزید .
تکه های مرغ را در روغن داغ شده سرخ کردم و بعد از سرخ شدن روی یه پارچه تمیز بزارین تا روغنش بره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ رستورانی😍😋
مواد لازم:
مرغ:🍗۳ تیکه
پیاز:🧅۲ عدد
فلفل دلمه ایی:🫑نصف یک عدد
هویج:🥕یک و نیم عدد
رب:🥫۲ق،غ
زعفرون
ادویه ها:
فلفل سیاه🌶:نصف ق،چ
پودر زنجبیل🫚:نصف ق،چ
نمک🧂:یک ق،چ
پاپریکا🌶:نصف ق،چ
✅حتما برای خورشت از آب جوش استفاده کنید تا خورشتتون خوشرنگ بشه
✅روی مرغهارو با چاقو برش سطحی بزنید و موقع گذاشتن تو سس هم از طرف برشها بذارین تا طعم سس خوشمزش قشنگ به خورد مرغها بره نیم ساعت بعد برگردونید
✅مرغهارو یه مقدار سرخ کنید کافیه تا حدی که روش یه ذره طلایی بشه
#زرشک_پلو_با_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلم_شور
موادلازم
گل کلم یک کیلوونیم
هویج نیم کیلو
نمک وفلفلوزردچوبه به مقدارلازم
سرکه یک لیوان
طرزتهیه
ابتداقابلمه ای راکه کنجایش مقدارموادتون راداشته باشه تانصفه آب کنیدومقداری نمک وزردچوبه درآن ریخته بگذاریدجوش بیادبعدکلم وهویج رابه دلخواه خردکنید
سپس درآبجوش ریخته 5دقیقه بگذاریدباهم بجوشندسپس درصافی بریزیدکمی که سردشدداخل ظرف موردنظربریزیدوکمی فلفل روی آن ریخته وسرکه رااضافه کنیدسپس دوقاشق غذاخوری نمک رادرآب کاملاحل کرده روی موادتااندازه ای که آب روی موادبیاد.درظرف راببندیدکمی تکان دهیدتاآب وسرکه کاملاقاطی شودودرجای خنک نگهداری کنیدبعدازیک هفته میتوانیداستفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرابیه_ارده_گردو
موادلازم
آرد الک شده یک و نیم پیمانه
پودر قند الک شده یک پیمانه ( من دو قاشق ازش کم کردم)
روغن مایع نصف پیمانه
ارده نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق مرباخوری
گردوی خورد شده نصف پیمانه
طرزتهیه
پودر قند و روغن مایع رو با همزن بزنید تا کمی پودر قند آب بشه وزیر دندون احساس نشه، سپس ارده و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید، حالا گردو خرد شده و آرد الک شده همه این مواد رو خوب باهم مخلوط کنید تا یه خمیر نرم بدست بیاد بعد تو دستتون گرد و پهن کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و روشون یه کوچولو گردو بزارید من کمی کنجد هم روشون پاشیدم
بعد داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید
بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_تست_جو 😍
مواد لازم
آرد نول ۴۰۰ گرم
پودر مخمر ۱۰ گرم
نمک ۱/۲ ق چ
آرد جو یا چاودار ۴۰ گرم (من چاودار استفاده کردم)
شکر ۱۵ گرم (۱ ق غ)
بهبود دهنده نان جو ۱۰ گرم
روغن زیتون ۳ ق غ
آب ولرم ۱/۵ الی ۲ لیوان (مقدارش تقریبی هست کم کم اضافه کنین)
استراحت اول ۳۰ دقیقه
استراحت دوم در قالب باز تا وقتی که دو سوم قالب پر بشه
استراحت اخر با درب بسته ۱۵ دقیقه
دمای فر گازی ۲۰۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
فر های برقی و تستر ۱۸۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
توی قالب های بدون درب (قالب لوف هم میتونین درست کنین)
🎀.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد😋😍😋
یه وقتایی باید رژیم و کنار گذاشت و نهایت لذت و برد🥳
~مواد لازم :
كاهو
خيار
ذرت
نخود فرنگى يا هر خبوبات پخته ي ديگه (لوبيا قرمز هم عاليه)
گردو
~سس:
مايونز/رنچ/فرانسوى/چيلي /خردل
~روش هم ميتونيد بادام زميني بريزيد
اين كه من ريختم يك نوع بادام ژاپني هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خونگی😍😋
مواد لازم:
۳ تا ۴ فنجان آرد🥡
۱ و نیم فنجان شیر 🥛
۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر🥄
۱ قاشق چایخوری شکر🍚
۱ قاشق چایخوری نمک🧂
۱ عدد زرده تخم مرغ🥚
نصف فنجان روغن🥃
۵۰ گرم کره🧈
نمک🧂، فلفل سیاه🌶 و ۱ حبه سیر🧄
کنجد🌾 به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. شیر را با مایه خمیر، شکر و نمک مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه استراحت کند تا مایه خمیر فعال شود.
2. زرده تخم مرغ، روغن، کره، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنین برای سس
3. آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست و نرم شود. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
4. خمیر را به تکههای اندازه یک مشت تقسیم کنید و هر تکه را ورز دهید.
5. تکههای خمیر را در شیر غوطهور کنید و سپس در ظرفی که کنجد ریختهاید، بغلطانید تا سطح خمیر پوشیده از کنجد شود.
6. خمیرهای آماده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# تَتالی😍😋
مواد لازم
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
سیب زمینی درشت ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
ادویه: نمک، فلفل، ززدچوبه، کمی پودر سیر
و شنبلیله خشک (دلخواه)
روغن محلی ۱ ق م
.
.
چاشنی غذا:
رب ۱ ق غ
آب جوش ۲ لیوان
ادویه: زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، کمی گرد لیمو یا گرد غوره(دلخواه)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی😍😋
مواد لازم:
۳ تخم مرغ🥚
۱۸۰ گرم شکر 🍚
۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃
۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶
۳۰ گرم گلاب 🌹
۳۰۰ گرم آرد 🥡
۵ گرم شربت یا عسل 🍯
نوک قاشق غ وانیل 🌸
نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄
طرزتهیه
مراحل اول
تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید
بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید
و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون
۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید
مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کباب خوشمزه و جذاب که کنار میز غذا و سفره تون حسابی جلوه خاصی میده 😍☺️😋
حسااابی خوش خوراک و جذابه 😍
#کباب_تسبیحی
خوبی کردن بالاترین سروری است . امام علی (ع) (غررالحکم)
برای ۳ تا ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آرد نخودچی یکی ، دو قاشق
یک عدو پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کردم و ورز دادم ، من به گوشتم آرد و تخم مرغ اضافه نکردم ، سینه مرغ رو چرخ کردم و یک عدد پیاز رو رنده و آبش رو گرفتم و با زردچوبه و نمک و فلفل مخلوط کردم ، چون گوشت مرغ کمی نرم بود ، کمی آرد نخودچی بهش اصافه کردم و کمی ورز دادم . (تخم مرغ نزدم)
از هر کدوم از گوشت ها به اندازه یک گردو برداشتم و کوفته درست کردم و گذاشتم کوفته ها کمی توی یخچال بمونن و بگیرن ، بعد سیخ چوبی ها رو شستم و یکی در میون به سیخ کشیدم و بعد توی تابه با روغن کم و حرارت ملایم سرخشون کردم ، کمی هم کره ریختم . می تونید در فر هم بزارید حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰ درجه ، هر از چند گاهی جا به جا کنید.
گوجه هم کبابی کردم و کنارش قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛