eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو ‌ مواد لازم: گوشت 300 گرم هویج 2 عدد پیاز متوسط 2 عدد برنج پاکستانی 2 پیمانه سیر، 1 غوزه نمک، ½ ق چ فلفل، ½ ق چ ‌ طرز تهیه؛ در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیم‌پز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید. هویج‌ها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آن‌ها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد. یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویج‌ها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید. برنج‌ها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویج‌ها بریزید و روی آن سه‌ونیم پیمانه آب جوش بریزید. وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کناره‌های قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است. نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار می‌گویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریع‌تر گوشت کمک می‌کند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استانبولی با بال مرغ 🔺️مواد لازم برنج 2 پیمانه سیب زمینی 1 عدد پیاز 1 عدد گوجه 5 عدد نمک فلفل سیاه پاپریکا زردچوبه زعفران دم کرده بال مرغ آبلیمو روغن (ترجیحا حیوانی باشه) 🔺️طرز تهیه ابتدا روی بال‌ها به وسیله چاقو چندتا شیار ایجاد کنید سپس با نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا ،آبلیمو و زعفران مزه دار کنید و چند ساعت کنار بگذارید . حالا پیاز رو به همراه روغن کمی تفت دهید سبک که شد سیب زمینی های نگینی رو اضافه کرده ،سپس زردچوبه اضافه کرده هم میزنیم تا کمی سرخ بشه حالا گوجه هارو از وسط برش بزنید و با دنده درشت رنده(میتونید نگینی هم خرد کنید)رنده کرده و به مواد اضافه کنید حالا برنجی رو که از قبل چند ساعت به همراه آب و نمک خیس کردیم اضافه کرده و مقداری آب اضافه کرده تا جایی که یک بند انگشت روی برنج آب باشه و در آخر مقداری نمک اضافه کرده هم میزنیم و با حرارت بالا اجازه میدیم تا آب برنج کشیده بشه . حالا داخل قابلمه دیگه‌ای مقداری روغن ریخته بال های مزه دار شده رو داخل قابلمه میچینیم و برنج رو روی بال‌ها میریزیم یه کم‌با پشت قاشق فشرده کرده وقتی به بخار افتاد حرارت رو کم کرده و اجازه میدیم که برنج دم بکشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾🥟 خمیر‌ همه‌کاره ⚪️ مواد لازم :👇🏻 آب وِلرم : یک دوم پیمانه شکر : یک ق‌چ خمیر مایه خشک فوری : دو ق‌چ تخم مرغ : یک عدد روغن مایع : یک چهارم پیمانه نمک : یک چهارم ق‌چ آرد سه صفر : دو پیمانه ( ۲۵۰ گرم ) . ⚪️ طرز تهیه :👇🏻 آب ولرم ، شکر و خمیر مایه رو مخلوط و اجازه بدید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد. تخم مرغ ، روغن و نمک رو مخلوط و خمیر مایع به عمل اومده رو بهشون اضافه و مجدد مخلوط کنید. آرد را طی چند مرحله و کم‌کم بهش اضافه کنید و همزمان با دست یا دستگاه خمیر زن ورز بدید ، وقتی خمیر به دست نچسبید یعنی آمادست ، کف یه کاسه مقداری آرد بریزید و خمیر رو داخل کاسه بزارید و روشو با سلفون بپوشونید و یک تا دو ساعت در جای نسبتا تاریک و گرم بزارید تا حجم خمیر دو برابر شود (من داخل فر خاموش میزارم) . این خمیر رو میتونید برای انواع پیراشکی ، پیتزا ، اشترودل و ... استفاده کنید . . 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال مواد لازم: سینه مرغ : ۵ عدد آرد : ۲ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد آرد سوخاری : ۲ پیمانه طرز تهیه : ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ رستورانی 😍😋 🍗ران مرغ ۴ عدد 🧅پیاز ۲ تا متوسط 🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد 🥕هویج متوسط ۱ عدد 🧄سیر ۳ حبه متوسط لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد 🌱برگ بو ۲ تا 🍅رب ۱ ق.غ سر پر آب جوش ۱ استکان روغن مایع ⅓ پیمانه ادویه ها : نمک ۱ ق.م زرد چوبه ۱ ق.چ پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ فلفل قرمز ⅓ ق.چ چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری نان باگت ۲ الی ۳ عدد پپرونی ۷ حلقه پنیر پیتزا ۱/۵ لیوان پنیز پارمزان رنده شده ۱ لیوان پنیر خامه ای ۲ ق غ سس سالسا ۴ ق غ نان باگت ریحون ۵ ق غ نمک و فلفل چیپس خلالی 1️⃣ تمام مواد و بریز و خوب قاطی کن (پپرونی نگینی شده، پنیر پیتزا، پنیر پارمزان رنده شده، پنیر خامه ای، سس سالسا، ریحون کاردی شده، نمک و فلفل) 2️⃣ نان باگت توشو خالی کن و با مواد پر کن، روش هم چیپس خلالی بریز 3️⃣ فویل بپیچ دورش 4️⃣ با دمای ۱۸۰ درجه بذار ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزه (اگر دوس نداری نونت خیلی خشک شه کنارش یه ظرف آب بذار) ❁🍟🥦🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پلو مخلوط خوشمزه و مقوی باورم نمیشد با همین چندتا مواد اولیه یه همچین پلومخلوط جذابی بشه درست کرد واقعا خوشمزه بود موادلازم 👇👇👇 دو پیمونه برنج یک پیمونه ماش دوتا پیاز بزرگ خلالی دو تا هویج بزرگ یا سه تا متوسط ادویه هاشم زردچوبه برای برنج برای موادشم پودر دارچین، گرد غوره یا لیمو دو ق.چ سرپر فلفل سیاه یا قرمز و زیره کمی وقتی برنج رو ریختید تو قابلمه از کناراش آب بریزید نصف فنجون و چهل دقیقه دم بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕ماست و هویج کشمشی🥕 ابتدا دو عدد هویج رو رنده ریز کنید داخل روغن زیتون تفت بدید تا از خامی دربیاد به دلخواه دو قاشق شکر بزنید بذارید خنک بشه بهش سه ملاقه ماست و دو قاشق کنجد بوداده و یک قاشق خامه و به اندازه دلخواه کشمش اصافه کنید پودر گل سرخ هم بهش عطر خوشی میده 🍄ماست و قارچ زعفرانی🍄 برای این مدل من از کنسرو قارچ استفاده کردم که بعد از جوشوندن گذاشتم خنک شد بهش سه ملاقه ماست پرچرب و زعفران غلیظ اضافه کردم فقط اکر شما از قارچ بلانچ شده یا تفت داده شده اسافاده میکنید بهش نمک هم بزنید 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب سنگی😍😍 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه  فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی)  در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای  200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خونگی مواد لازم یک دونه تخم مرغ دو قاشق سرکه سفید یک قاشق چایخوری نمک سس خردل ی قاشق غذاخوری سر خالی که زدنش کاملا اختیاری من دوست داشتم میدونید پایه سس مایونز روغن مایع هست پس روغن مایع معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی میتونید روغن بادوم زمینی يا روغن زیتون بدون بو استفاده کنید سس سالم تری خواهید داشت . مواد تون داخل ظرف مد نظرتون بریزید بعد با گوشت کوب برقی يا هم زن به ارامی بزارید ثابت هم بخوره یعنی هی تکون ندید مخصوصا ده ثانیه اول چون ممکنه ببره یا شل بشه ی نکته چون مواد نگهدارنده نداره بهتر ظرف دو الی ۳ روز مصرف بشه و داخل یخچال نگهداری بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود معرکه ۳ عدد سیب زمینی آب پز رنده شده ۲ عدد سوسیس رنده شده ۳ شاخه پیازچه خرد شده نصف فلفل دلمه نگینی شده ۶ ق غ پنیر پیتزا یک ق چ نمک و نصف ق چ فلفل سیاه داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید مواد رو روی نان لواش پخش و صاف کنید نان رو رول کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه ۳ ق غ آرد ۴ ق غ ماست ۳ ق غ پنیر پیتزا داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید رول های برش خورده رو داخل مواد بغلطونید و توی روغن داغ همه طرفش رو برشته کنید. با سس فرانسوی و پیازچه خرد شده تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسان‌ترین روش مرغ‌سوخاری☺😍😋 با چند قلم مواد مختصر یه مر‌غ‌سوخاری ترررد و خوشمزه درست کن که خانواده لذتشو ببرن☺👌 🐔1 بسته سینه مرغ 🐣1 عدد تخم مرغ 🐄1 لیوان شیر 🌾1 پیمانه آرد 🧅ادویه جات دلخواه مثل پودر سیر ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن و پودر پیاز و نمک 🥣پودر پانکو یا آرد سوخاری برای پوشش مرغ ها را بشویید و خشک کنید و به دلخواه خرد کنید. تخم مرغ و شیر و آرد و ادویه ها را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه می کنیم اگر وقت داشتید 2 ساعت در یخچال می گذاریم سپس با پانکو می پوشانیم و دو طرف را در روغن داغ سرخ می کنیم ، و داغ سرو می کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بلغاری🍗 نصف فلفل دلمه ای مرغ ۶ تیکه ۲ حبه سیر زنجبیل پیاز درشت زردچوبه نصف قاشق غذاخوری نمک زعفران شکر نصف استکان سرکه ۲ لیوان آب جوش هویج کوچیک ۶ عدد اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه. برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاگینه هویج🥕 ببین خیلی راحته، کافیه اینارو داشته باشی هویج یک کیلو -تخم مرغ ۴ عدد -بیسگوییت ساقه کرم دار یک بسته - پودر هل ، دارچین ، زنجبیل نصف قاشق مرباخوری از هرکدام - بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری - زعفران مقداری شربت: - شکر یک و‌نیم لیوان - اب یک لیوان سرخالی - گلاب یک چهارم لیوان - چند قطره آبلیمو - دونه هل یک عدد( قابل حذف) روغن مایع برای پختن خاگینه مقداری نکته: بهتره اجازه بدید یک شب با شیره داخل یخچال بمونه تا حسابی شیره بخوردش بره.بعد سرو کنین. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو شوشتری برنج ۴پیمانه لوبیاچشم بلبلی یک لیوان سینه مرغ یک عدد پیازیک عدددرشت سیر۲حبه نمک وادویه به میزان لازم شویدخشک یاتازه به میزان دلخواه زعفران به میزان لازم لوبیاروازچندساعت قبل خیس کرده وبعدبامقداری آب میزاریم یکساعت تاپخته بشه پیازرونگینی ریزمیکنیم داخل روغن تفت میدیم بهش سیرخردشده رواضافه کرده بعدسینه مرغ روبه همراه ادویه ها اضافه میکنیم اجازه میدیم تا تفت بخورن بهش زعفران ودرآخرلوبیا چشم بلبلی که پخته شده رواضافه کرده وازروی حرارت برمیداریم برنج رودون ترآب کش میکنیم ته دیگ دلخواه رومیزاریم یک لایه برنج ،شویدخشک ،موادمیانی همه رولابه لامیریزیم ودم میزاریم میتونیدمرغ روجداگانه کناربرنج سروکنیدومخلوط برنج نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی_گوشت😍😋 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 ق چ نمک 1 ق چ آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر_مگنولیا😍😋 عزیزان این دسر فوق‌العاده خوشمزس 😉 خودتون میتونید مواد رو نصف یا دوبرابر کنید شیر یک لیتر(4 لیوان دسته دار فرانسه) آرد شیرینی پزی سه قاشق (آرد سفید) نشاسته ذرت دو قاشق (ترد وسفید رنگه) شکر یک لیوان کمی کمتر(دوست دارید شیرین باشه لیوان پر باشه) خامه صبحانه دو الی سه قاشق (میتونید حذف کنید) تمام مواد آماده کنید. توی ظرف مورد نظر ویا پیرکس یک ردیف شیریتی لیدی فینگر که پست قبلی دستورشو گذاشتم بچینید. شیر، نشاسته ذرت، آرد، شکر، رو با هم مخلوط کنید و خوب بزنید بزارید رو شعله متوسط مدام با هم زن دستی بزنید گلوله گلوله نشه وقتی غلیظ شد خامه اضافه کنید بزنید تا یکدست بشه چند جوش زد گاز رو خاموش کنید. باید سرعت عمل داشته باشید. روی شیرینی لیدی فینگر مقداری شیر بپاشید با قاشق هم میتونید روش بریزید اما زیاد نریزید که خیس بشه فقط میخوایم کمی نرم بشه تا کرم داغه بریزید روش دوباره شیرینی بچینید رو کرم شیر بپاشید باز کرم بزارید یخچال حدود یکساعت تا کرم خودشو بگیره ادامه کار طبق فیلم به سلیقه خودتون تزیین کنید من برای تزیین از گاناش و گردوی خرد شده استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی تنوری،ترد و کریسپی👌🏻😋 شام مورد علاقه ی من 👌🏻😋سالم و خوشمزه🤌🏻 سیب زمینی تنوری سیب زمینی ها رو شسته پوست بگیرید ،خرد کنید،داخل ظرف مورد نظر بریزید روی آن ها روغن زیتون ،ادویه های دلخواه و نمک بریزید و خوب هم بزنید (من برگ رزماری روشون گذاشتم عطر خیلی خوبی داره) روشون فویل بکشید و به مدت ۱ ساعت بزارید داخل فری که از قبل گرم شده تا دمای ۲۲۰ درجه تا سیب زمینی ها برشته شوند. سس:ماست چکیده،آب لیمو،جعفری خرد شده،نمک وفلفل سیاه طبق ذائقه ی خودتون همه رو باهم مخلوط کنید و با سیب زمینی میل کنید و نوش جان✌🏻😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون موز شکلاتی😍😋 مواد لازم: موز کاملا رسیده 🍌۳ عدد (پوره شود) ۲/۳ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه کره🧈 به دمای محیط رسیده ۲ عدد تخم مرغ🥚 به دمای محیط رسیده ۱ ق چ خ وانیل🌸 ۱ پیمانه آرد🥡 ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۱ ق چ خ بکینگ پودر و یا جوش شیرین🥄 ۱/۲ ق چ خ نمک🧂 ۱ پیمانه شکلات چیپسی 🍫که ۱/۴ آن رو نگه میداریم برای سطح کیکمون طبق ویدیو برو جلو و در آخر کیک رو توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم بذارید و به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید بپزه اما بازم چک کنید ببینید در چه حالیه ولی عموما همون تو ۵۰ دقیقه میپزه کامل. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لازانیا رولی😋• با این روش لازانیات همیشه نرم میشه و کشه پنیرشم تا سر کوچتون میره🤭 ~❤️مواد لازم برای لازانیا رولی: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا به مقدار کافی ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن) هر کدوم ۱ ق چ ورق لازانیا ۱ بسته رب ۱ ق غ آرد ۱ ق غ شیر ۱ لیوان کره ۱۰۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو شوشتری برنج ۴پیمانه لوبیاچشم بلبلی یک لیوان سینه مرغ یک عدد پیازیک عدددرشت سیر۲حبه نمک وادویه به میزان لازم شویدخشک یاتازه به میزان دلخواه زعفران به میزان لازم لوبیاروازچندساعت قبل خیس کرده وبعدبامقداری آب میزاریم یکساعت تاپخته بشه پیازرونگینی ریزمیکنیم داخل روغن تفت میدیم بهش سیرخردشده رواضافه کرده بعدسینه مرغ روبه همراه ادویه ها اضافه میکنیم اجازه میدیم تا تفت بخورن بهش زعفران ودرآخرلوبیا چشم بلبلی که پخته شده رواضافه کرده وازروی حرارت برمیداریم برنج رودون ترآب کش میکنیم ته دیگ دلخواه رومیزاریم یک لایه برنج ،شویدخشک ،موادمیانی همه رولابه لامیریزیم ودم میزاریم میتونیدمرغ روجداگانه کناربرنج سروکنیدومخلوط برنج نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی_گوشت😍😋 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 ق چ نمک 1 ق چ آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لازانیا رولی😋• با این روش لازانیات همیشه نرم میشه و کشه پنیرشم تا سر کوچتون میره🤭 ~❤️مواد لازم برای لازانیا رولی: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا به مقدار کافی ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن) هر کدوم ۱ ق چ ورق لازانیا ۱ بسته رب ۱ ق غ آرد ۱ ق غ شیر ۱ لیوان کره ۱۰۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ترد🍟 عزیزان برای رشته کردن سیب زمینی از رنده المانی استفاده کردم بعد از رشته کردن با اب سرد خوب شسته داخل آب ویخ به مدت یکساعت بزارید مثل چیپس تا ترد وخوشمزه بشه بعد از یکساعت داخل ابکش بریزید تا ابش کاملا جمع بشه داخل روغن داغ سرخش کنید موقع سرخ کرون رو هم انباشه نشه آب یخ باعث میشه سیب زمینی ترد بشه هرچند ساعت هم بعد از سرخ کردن بمونن نرم نمیشه برای خلالی سیب زمینی از رنده آلمانی استفاده کردم رنده ندارید طبق فیلم با کارد برش بزنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛