eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگن این کیک های ساده که وسطشون یه ترک عمیق میخوره پر طرفدارن 😎😎😎 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰گ آرد سه صفر ۱۲۰گ خامه ۸۰گ آرد بادام ۵۰گ که من به ارد گندمم اضافه کرده بودم اگه خواستی حذفش کن و بجاش ۴۰گ ارد در نظر بگیر بیکینگ پودر ۱/۲ق چ کره مذاب ۸۰ گ که میتونی نیمی از کره رو حذف کنی و روغن مایع جایگزین کنی قالب ۱۸در ۸ لازم داره اما من تو قالب نان تست سایز کوچیک درست کردم به اندازه ۲۰در ۱۰ وقتی قالب بزرگ تر میشه پف کیک کمتر دیده میشه و زمانی که کوچیک تر باشه ارتفاع کیک بیشتره زمان پخت برای من در درجه ی۱۷۵ مدت ۴۰ دقیقه بود شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم بشه خامه را افزوده در حدی هم بزنید مواد یکدست بشه ارد ،ارد بادام و بیکبنگ پودر را روی مواد الک کنید بهتره در دو مرحله باشه و فولد کنید در نهایت کره مذاب خنک را اضافه کنید و مواد را مجدد فولد کنید تا کره جذب خمیر شود خمیر را داخل قالب چرب شده ریخته یک خط فرضی با لیسک چرب روی آن ایجاد کنیدو کره نرم را با کمک قیف روی آن خط بصورت یک نوار باریک پایپ کنید در فر داغ پخت کنید تا زمانی رویه کاملا طلایی شود تستر بزنید از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود از قالب جدا کنید جهت براق شدن سطح کیک از شربت بار یا شهد مرباهایی مثل بالنگ که رنگی ندارد استفاده کنید جهت تزیین پودر پسته یا پسته دندانی و گلسرخ استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سری سس لواشک ترشم یاد دادم برید حالشو ببرید🤤😍😋 مواد لازم: زرد آلوی لواشکی آلبالو به دلخواه نمک و شکر به دلخواه با هر میوه ای که دوس دارین میتونین درست کنین ولی این ترکیب واقعا محشره🤤زرد آلوهای کال و نرسیده رو لواشک کنین، هم به صرفه س هم ترش و خوشمزه برای سس لواشک👇🏻 آلبالو : نیم کیلو نمک : یک قاشق چ شکر: یک ق غ نکته:👇🏻 ✅مواد لواشک رو کمتر یا بیشتر از ضخامت یک سانت نریزین چون یا زیادی نازک میشه یا کپک میزنه ✅زیرش حتما پلاستیک پهن کنین لازم نیست چرب کنین ✅حتما بذارید جلوی آفتاب خشک بشه 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوریتو مرغ 800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون 300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک برای فیکس کردن لبه های نان👇 1 قاشق غذا خوری آرد 30 میلی لیتر آب مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه صبحونه خوشمزه که میتونی با خیال راحت از شب قبل درست کنی اوتمیل سرد مواد لازم🏃 جو دوسر پرک ۵۰گرم یا (یک لیوان فرانسوی کوچیک) یک قاشق غ خ دانه چیا یک قاشق غ خ ماست کم چرب یا یونانی،یا پرو ماست یک قاشق مربا خوری عسل شیر کم چرب۱۰۰گرم یا یک لیوان فرانسوی کوچیک ____ مواد لازم برای سس روش؛ موز نصف یک عدد پودر کاکائو نصف قاشق غ خ شیر۱/۳لیوان فرانسوی کوچیک(میتونید یکم بیشتر شیر بریزید) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كوفته ترش گيلانى گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز دو عدد متوسط سبزى چوچاق و كوتكوتو ١/٥ ق غ (من سبزياى معطر رو جايگزين كردم خيلى ام خوشمزه شد جعفرى و گشنيز و نعناع و ريحون ) نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم آرد نخودچى ١ق غ سس: پياز ١عدد گردو پودر شده ٢ ٣ ق غ رب گوجه ١ق م رب انار ٢ق غ پوره ٢عدد گوجه فرنگى نمك و فلفل به مقدار لازم آب ١/٢ ليوان گوشت و پياز رنده شده كه آبش رو گرفتيم رو به همراه سبزى هاى ساطورى شده و نمك و فلفل و آرد نخودچى مخلوط و ورز ميديم و نيم ساعت داخل يخچال استراحت ميديم براى تهيه ى سس همه ى مواد رو كمى تفت ميديم و اب رو اضافه و اجازه ميديم جا بيفته بعد نيم ساعت كوفته ها رو تو دستمون فرم ميديم و سرخ ميكنيم و بعد داخل سس ميريزيم به همراه اب نارنج تازه و به دلخواه تيكه هاى گوجه فرنگى ام كه سرخ كرديم رو اضافه و اجازه ميديم طعم سس به خورد كوفته ها بره و با برنج نوش جان ميكنيم👌🏻😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی پلو با ماهیچه به سبک رستورانی👌 بهتون قول میدم خوشمزه ترین ماهیچه ای میشه که امتحانش میکنید…👌😉 در ضمن این پست هم بفرستید برای اون کسی که باید براتون درست کنه😊 برای ماهیچه رستورانی اینارو لازم دارید: ماهیچه گوسفندی ۲ عدد،پیاز۴ عدد،سیر،پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،روغن مایع،زعفرون،کره،دارچین،کمی رب (دلبخواه) اول ماهیچه رو باروغن مقداری تفت بدین بعد رب رو اضافه کنید و سپس ادویه ها رو اضافه کنید.در اخر در قابلمه رو بذارید اجازه بدین با شعله کم حدود ۴ ساعت بدزه. حالا باقالی و بمدت ده دقیقه بپزید و بعد ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه در آخر سبزی پلویی رو بهش اصافه کنید و بعد آبکش کنید.برای دم کردنش هم از دارچین و زعفران و چند حبه سیر استفاده کنید.بمدت‌۴۵ دقیقه نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهدیگ بادمجون دیده بودی ؟؟؟؟ مواد لازم : بادمجون پنج عدد سینه مرغ یک عدد پیاز درشت یک عدد فلفل دلمه یک عدد نمک،زردچوبه،فلفل سیاه پاپریکا یا پولبیبر ،ارومات رب گوجه دو ق غ خ زعفرون ب م ل روغن، برنج طرز تهیه : ✅بادمجونارو سرخ کنید پیاز داغ کن نمک بزن و مرغ وتفت بده و فلفل دلمه رو اضافه کن حالا رب گوجه بزن و حسابی روغن انداخت بادمجونای سرخ شده رو اضافه کن یکم اب جوش اضافه کن در حدی ک مواد بپزه و ابش کشیده بشه حالا بادمجونای خام و نازک برش بزن نمک بپاش زهرش خارج بشه حالا خشکش کن روغن بریز کف طرف بچین کف قابلمه یک لایه برنج ابکش و مواد و لایه لایه بریز بذار دم‌بشکه ❌حرارت گاز اگر خیلی کم باشه بادمجونا نرم میشه ❌زیاد باشه میسوزه پس حرارت گاز مهمه تا تهدیگ طلایی داشته باشی ❌حرارت ملایم یکم بیشتر😋 ❌تهدیگ نباید تشنه روغن باشه پس کامل طرف و با روغن بپوشون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگن این کیک های ساده که وسطشون یه ترک عمیق میخوره پر طرفدارن 😎😎😎 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰گ آرد سه صفر ۱۲۰گ خامه ۸۰گ آرد بادام ۵۰گ که من به ارد گندمم اضافه کرده بودم اگه خواستی حذفش کن و بجاش ۴۰گ ارد در نظر بگیر بیکینگ پودر ۱/۲ق چ کره مذاب ۸۰ گ که میتونی نیمی از کره رو حذف کنی و روغن مایع جایگزین کنی قالب ۱۸در ۸ لازم داره اما من تو قالب نان تست سایز کوچیک درست کردم به اندازه ۲۰در ۱۰ وقتی قالب بزرگ تر میشه پف کیک کمتر دیده میشه و زمانی که کوچیک تر باشه ارتفاع کیک بیشتره زمان پخت برای من در درجه ی۱۷۵ مدت ۴۰ دقیقه بود شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم بشه خامه را افزوده در حدی هم بزنید مواد یکدست بشه ارد ،ارد بادام و بیکبنگ پودر را روی مواد الک کنید بهتره در دو مرحله باشه و فولد کنید در نهایت کره مذاب خنک را اضافه کنید و مواد را مجدد فولد کنید تا کره جذب خمیر شود خمیر را داخل قالب چرب شده ریخته یک خط فرضی با لیسک چرب روی آن ایجاد کنیدو کره نرم را با کمک قیف روی آن خط بصورت یک نوار باریک پایپ کنید در فر داغ پخت کنید تا زمانی رویه کاملا طلایی شود تستر بزنید از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود از قالب جدا کنید جهت براق شدن سطح کیک از شربت بار یا شهد مرباهایی مثل بالنگ که رنگی ندارد استفاده کنید جهت تزیین پودر پسته یا پسته دندانی و گلسرخ استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
25.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیده ترکی😍😋 مواد لازم: شیر ولرم 🥛یک پیمانه آب ولرم💧 یک پیمانه شکر 🍚دو قاشق غذاخوری خمیر مایع🥄 یک قاشق غذاخوری آرد🥡 یک کیلو نمک🧂 نصف قاشق غذاخوری روغن🥃 چهار قاشق غذاخوری مواد داخلی پیده: پیاز🧅 1عدد درشت فلفل دلمه ای🫑 1عدد گوشت چرخ کرده🥩 300گرم گوجه‌فرنگی خورد شده 🍅1عدد درشت نمک🧂 زردچوبه فلفل سیاه🌶ادویه گوشت. پولبیبر رب گوجه فرنگی🥫 1قاشق غذاخوری پنیر پیتزا🧀 به میزان لازم بذارید داخل فر از قبل گرم شده دمای 170به مدت 15دقیقه الی 20دقیقه حتماً چک کنید دمای فر ها متفاوت هست ممکنه بیشتر زمان بخواد. 5دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی پیده طلایی بشه. دوستای عزیزی که فر ندارن توی تابه اینکار رو انجام بدید فقط شعله پخش کن و دمکنی فراموش نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگن این کیک های ساده که وسطشون یه ترک عمیق میخوره پر طرفدارن 😎😎😎 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۲۰گ آرد سه صفر ۱۲۰گ خامه ۸۰گ آرد بادام ۵۰گ که من به ارد گندمم اضافه کرده بودم اگه خواستی حذفش کن و بجاش ۴۰گ ارد در نظر بگیر بیکینگ پودر ۱/۲ق چ کره مذاب ۸۰ گ که میتونی نیمی از کره رو حذف کنی و روغن مایع جایگزین کنی قالب ۱۸در ۸ لازم داره اما من تو قالب نان تست سایز کوچیک درست کردم به اندازه ۲۰در ۱۰ وقتی قالب بزرگ تر میشه پف کیک کمتر دیده میشه و زمانی که کوچیک تر باشه ارتفاع کیک بیشتره زمان پخت برای من در درجه ی۱۷۵ مدت ۴۰ دقیقه بود شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم بشه خامه را افزوده در حدی هم بزنید مواد یکدست بشه ارد ،ارد بادام و بیکبنگ پودر را روی مواد الک کنید بهتره در دو مرحله باشه و فولد کنید در نهایت کره مذاب خنک را اضافه کنید و مواد را مجدد فولد کنید تا کره جذب خمیر شود خمیر را داخل قالب چرب شده ریخته یک خط فرضی با لیسک چرب روی آن ایجاد کنیدو کره نرم را با کمک قیف روی آن خط بصورت یک نوار باریک پایپ کنید در فر داغ پخت کنید تا زمانی رویه کاملا طلایی شود تستر بزنید از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شود از قالب جدا کنید جهت براق شدن سطح کیک از شربت بار یا شهد مرباهایی مثل بالنگ که رنگی ندارد استفاده کنید جهت تزیین پودر پسته یا پسته دندانی و گلسرخ استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون پروتئینی نان پروتئینی فوری،با دوقلم مواد😐🍞 کالری کل،بدون کنجد؛ ۲۹۶|پروتئین۱۴.۸|کربو۱۱.۳|چربی۲۲.۴ خودم درست کردم باورم نمیشد یک همیچین بافتی بهم بده... ولی خیلی خوب شد،با پنیرو گوجه خیار😋یا پنیر گردو🤤 __ مواد لازم🏃 (میتونید مواد رو دو برابر کنید تا بیشتر بشه) تخم مرغ یک عدد کره بادام زمینی دو قاشق غ خ نمک نوک قاشق چ خ بیکینگ پودر یک قاشق چ خ کنجد برای روی نان در صورت دلخواه ____ تمامی مواد بالا رو باهم مخلوط کنید،داخل ظرفی که چرب کردین بریزید و داخل فر قرار دهید دمای توستر۱۵تا ۱۷دقیقه با دمای۱۶۰،بعد دما رو کمتر کنید(من روی ۱۰۰گذاشتم،و یک رب تا بیست دقیقه دیگه بود،با سیخ چوبی امتحان کنید اگه به سیخ نچسبید امادس🤤 داخل ایر فایر۸دقیقه با دمای °۳۵۰ نوش جان♥️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛