فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پنیر گردو
مواد لازم:
گردو: ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه🧀: ۱ بسته
پنیر پیتزا🧀: ۱۰۰ گرم
پیازچه: ۲۰ گرم
طرز تهیه:
گردو رو خرد میکنیم سپس پنیر ماسکارپونه رو مکعبی خرد میکنیم،حالا گردو و ۳/۴ پنیر رو با هم مخلوط میکنیم.خمیر رو پهن میکنیم به ترتیب مخلوط گردو و پنیر،۱/۴ باقیمانده پنیر ماسکارپونه،پنیر پیتزا و ۴ عدد گردو(برای تزیین) روی خمیر میریزیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه( ۱۵ دقیقه شعله پایین و ۵ دقیقه آخر شعله بالا) در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میپزیم.
و درنهایت وقتی از فر بیرون آوردیم کمی پیازچه خردشده روش میریزیم.
طرز تهیه خمیر پیتزا🫓:
آرد: ۳ فنجان
تخممرغ: ۱ عدد
خمیر مایع: ۱ قغ
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۱ قغ
روغن: ۶ قغ
نمک: ۱ قم
#پیتزا_پنیر_گردو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این همبرگر امتحانش نکنی ضرر کردی🫰🤚
مواد لازم:
گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند:۳۰۰گرم
پیاز یدونه:۱۵۰گرم
پودر سوخاری:۱ق غ
پنیر پارمزان:۲ق غ
پودر چدار:۱ق غ میتونید پنیر چدار جایگزین کنید
ادویه شامل:پودر سیر؛فلفل سیاه؛فلفل قرمز؛ رزماری خشک هرکدام نصف ق چ
نمک؛۱ق چ
پنیر گودا
نون برگر
طرز تهیه:پیاز گوشت ادویه و پنیر پارمزان و پودر پنیر جدار و باهم مخلوط کنید ده دقیقه ورز بدید یه ساعت توی یخچال یا نیم ساعت فریز استراحت بدید بعد قالب زدن بعد روی صفحه گریل هرطرفشو ۸الی ده دقیقه سرخ کنید نوش جونتون❤️
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن روحتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍
مربا مورد علاقهت چیه؟؟
مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰گرم
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ
اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید
به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید
شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه
روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید
برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید
توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید کهخیلی بدردتون میخوره
حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍
#مربا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح کامل کپشن👇🏻
قاورمه😋
📜مواد لازم:
•مرغ...............................500 گرم
•پیاز................................2 عدد
•سیب زمینی..................4 عدد
•نمک...............................1 ق چ خ
•فلفل..............................نصف ق چ خ
•زردچوبه........................نصف ق چ خ
•آب.................................1 پیمانه
.
.
🫙پیمانه=لیوان فرانسوی
.
.
.
.
.
.
🥘طرز تهیه:
•ابتدا مرغ و سیبزمینی هارو نگینی خرد کنید
•پیاز خلالی رو تفت بدید که سبک بشه مرغ رو بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید
•نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه و مخلوط کنید و اجازه بدید عطر ادویهها آزاد بشه
•آب بریزید و 40 دقیقه اجازه بدید بپزه و آبش کشیده بشه، و در انتها سرخ بشه
•سیب زمینیها رو سرخ کنید، و به مرغ اضافه کنید
از طعم فوقالعادشم که نگم براتون😍
#قاورمه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳تا فينگرفود جذاب تو يك پست براي خاص شدن ميز مهموني ها 🙋♀️🤩
✅موس پنيري
پيازچه ٢ق غ
پنير خامه اي ٢ تا ٣ق غ
تو هر قالب با هر شكل به مدت ٣ساعت تو فريزر بذاريد
نون تست ها رو من كاتر دايره زدم و با جعفري تزيين كردم
(بعد يخ زدن تو محيط شكلش عوض نميشه )
✅توپك سيب زميني پنيري
سيب زميني پخته ٤عددمتوسط
نمك فلفل سياه
نشاسته ذرت ٢ق غ
پنير پيتزا به ميزان لازم
توپك ها يكساعت تا ٢ساعت تو فريزر
بعد
ارد
تخم مرغ
پودر سوخاري
بغلطونيد و سرخ كنيد
.
٣حبه سير
روغن خيلي كم
نمك فلفل سياه
و در نهايت بعد خنك شدن
گردو خرد شده و ماست چكيده و پرچرب (يوناني زدم من )اضافه ميكنيد
.
✅نون تارت بادمجون كبابي
نون تست كاتر بزنيد بذاريد قالب مافين
رومال روغن يا كره اب شده
و بعد فر ١٨٠درجه ١٠دقيقه نهايت
تا فرم بگيره و طلايي بشه
#فینگرفود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرهلو یا شلیل 😍😋
بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم
هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن
نشاسته ذرت ۳ غ ق
شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان.
خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه)
آب سرد دو سوم لیوان
طرز تهیه :
اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار
بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین).
بعد یکم روی حرارت میزاریمش.
بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم.
#دسرهلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو_پیتزایی
اینم کوکوی مد نظر😅👊🏻
مواد لازم :
۲ عدد تخم مرغ
نمک فلفل آویشن زردچوبه
۱۵۰ گرم ماست چکیده
۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن)
۱۳۰ گرم پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم آرد سفید
۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده
طرز تهیه :
تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوره مسما😍😋
مواد لازم:
برای ۳ الی ۴ نفر:
دوتا ران کامل مرغ🍗(سینه هم میتونه باشه)
نمک🧂،فلفل🌶،زردچوبه🟡
یه پیاز بزرگ🧅
۱/۵ ق غ رب گوجه🥫
نصف تا یک لیوان دونه غوره🍇(من یه لیوان ریختم،بستگی به میزان ترشی غورتون داره)
۲ الی ۳ لیوان آب ولرم💧
بادمجون🍆
گوجه🍅
✅بعضیا با غوره دونه دار دوست دارن،سلیقه ای هست.
✅بعضی جاها(از جمله رستوران شورکولی) یکم نعنا خشک هم میریزن،بازم سلیقه ای هست،من نریختم.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ساندی_شکلات
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_سیب_فرانسوی توسط آقا سهیل 😍👍🔥
مواد لازم برای خمیر
300گرم. آرد
150گرم. پودر شکر
150گرم. روغن مارگارین
1عدد تخم مرغ
وانیل نوک قاشق
همه رو باهم میریزیم تا خمیر نرمی به عمل بیاد
3عدد سیب متوسط
200گرم شکر
100گرم آب یا گلاب
یک قاشق چ خ آبلیمو
باهم بجوشه تا بپزه
طرز تهیه خمیر رو پهن میکنیم میزاریم و تو قالب و دورگیری میکنیم بعد کرم فیل میزنیم بعد گردو خورد شده با یک قاشق شکر قهوه ای مخلوط میکنیم و میریزیم روی کرمفیل .بعد سیب خنک شده رو با سه قاشق تابفیل سیب مخلوط میکنیم و میریزیم تو قالب و صاف میکنیم
بعد خمیر پهن میکنیم و روی پای میبافیم بعد تخم مرغ میزنیم روش البته دلخواه .. با دمای 180به مدت 30الی 40دقیقه تو فر میپزیم ..بعد دوساعت خنک شد نوش جان
نکته سیب پخته شد . خنک بشه حتما
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی توسط عطا
⠀
این بستنی یه بستنی معمولی یا سنتی نیست ولی حتما حتما باید تستش کنید و مطمئن باشید خوشتون میاد 🤌🏽⠀
⠀
اینارو میخواییم👇⠀
⠀
خامه قنادی:۴۵۰گرم⠀
جایگزین خامه قنادی: (۳۰۰گرم خامه صبحانه +۱۵۰گرم شیر کندانس یا همون شیر عسلی الفجر)⠀
ژلاتین: ۱قغ⠀
آب داغ: ۲تا۳ قغ⠀
پنیر خامهای: ۳۰۰گرم⠀
عصاره وانیل:۱قچ⠀
(اگه ندارید وانیلین استفاده نکنید)⠀
شکلات صبحانه: ۵۰گرم ⠀
بیسکویت خورد شده:۲۰گرم⠀
⠀
نکات:⠀
۱. بعد از اینکه بستنی رو از فریزر در آوردید بذارید ۱۵دقیقه توی دمای محیط بمونه.⠀
۲.اگه وانیل مایع یا عصاره وانیل ندارید به هیچ عنوان از پودر استفاده نکنید.⠀
۳.پنیر خامهای رو حتما نرم کنید و بعدش استفاده بکنید تا بافت یکدستی داشته باشه.⠀
۴.پنبر خامهای که استفاده میکنید حتما حتما ماسکارپونه باشه.⠀
۵.خامه قنادی رو حتما ذوب کنید ولی خنکیش مونده باشه بهتره با یه قاشق شروع کنید به نرم کردنش.⠀
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_پنیر_نذری رو اینجوری درست کن 💚🥖
📍برای سفره های #افطاری، #تغذیه_مدرسه بچه ها و صبحانه هم مناسبه
مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم ، آب ۲۵۰ گرم، کره ۵۰ گرم، نمک ۱۰ گرم، ماست ۵۰ گرم ، مخمر ۱۰ گرم، شکر ۲۰گرم
شیرخشک ۲۵ گرم
مواد میانی من از چهار نوع پنیر استفاده کردم پنیر خامه ای و دو مدل پنیر صبحانه و پنیر پیتزا، انتخاب پنیر با خودتونه 🌾
میتونید سبزی و...هم بهش اضافه کنید اما من فقط از گردو استفاده کردم .
۴۰ دقیقه استراحت اولیه
۱۰ دقیقه استراحت میانی
استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من حدود ۹۰ دقیقه طول کشید دمای محیط من گرم بود . تخمیر رو بشناسید اینکه نوشتم ۹۰ دقیقه برای من طول کشیده به این معنی نیست برای شماهم همینه پس دقت کنید ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر بشه .
دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۵ دقیقه .
📍اگر مخمرتون قویه و شناخت ازش دارید چون هوا گرمه میتونید مقدارش رو کمتر بریزید .
این نون بافت بسیار پنبه ای و نرمی داره به شدت پیشنهاد میشه از دستش ندید 🌾💚.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل #شیک
تو این روزای گرم خیلی میچسبه😍
مواد لازم:
برای #شیک_طالبی
طالبی یخ زده🍈، بستنی وانیلی🍨، شیر🥛
رنگ خوراکی سبز یک قطره( قابل حذف)💚
برای #شیک_هلو_زعفرونی
هلوی یخ زده🍑، بستنی وانیلی🍨 ، شیر🥛
زعفرون دم شده
برای #شیک_اُرِئو(Oreo)
بیسکوییت اورئو🍪، بستنی وانیلی🍨، شیر🥛
برای #شیک_دالگونا
دالگونای یخ زده🧋، بستنی وانیلی🍨 ، شیر🥛
برای درست کردن دالگونا اول یک قاشق غذاخوری شکر رو با یک و نیم قاشق غذاخوری نسکافه فوری و ۴ تا ۵ قاشق آب ولگرم با همزن برقی یا فومر انقدر هم بزنید تا پف دار ، حجیم ، کرمی و خامه ای بشه بعد داخل یه ظرف بریزید و اجازه بدید یخ بزنه🤤
مقدار ها دست خودتونه مثلا این مقدارهایی که من توی ویدیو استفاده کردم برای دوتا لیوان متوسط مناسب بود✨
🦋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تابه ای😋😍😋
اگه شمام مثل من براتون سخته که رو منقل کباب درست کنید این جوجه تابه ای بهترین گزینه چون خیلیییی خوشمزه و نرم هست👌
مواد لازم:
مرغ به تعداد نفرات🍗
پیاز یه عدد🧅
فلفل دلمه نصفی🫑
روغن زیتون دو ق غ🫒
آبلیمو تازه سه ق غ🍋
نمک به مقدار لازم🌿
نکات مهم: برای اینکه مرغتون خشک نشه اول دربشو بزارید که مرغ آب پس بده بعد بازش کنید و با سغله ملایم اجازه بدین که با روغن و آب کاملا مغزپخت و سرخ بشن اینجوری خیلی نرم و خوشمزه میشه ، شعله رو اصلا زیاد نکنید که خشک میشن🌿
اگه از سیخ استفاده نکردید میتونید جوجه هارو تو تابه بچینید و نباید هم بزنید یه طرفش که سرخ شد برگردونید که طرف بعدیش هم سرخ بشه🌿
برای قالب زدن برنج میتونید مثل من از قابلمه کوچیک یا کاسه آبگوشت خوری یا هر طرفی که دوست داشتید استفاده کنید 🍚 که نیازی نیست کف ظرف رو چرب کنید یا نایلون بزارید چون برنج خودش چرب هست له راحتی برمیگرده فقط کاقیه با پشت قاشق برنج فشار بدید که موقع برگروندن وا نره😌
🥗🍔.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دقیقا خود خود #کوبیده بازاریه 🤌
من با گوشت گوساله درست کردم به مقدار
نیم کیلو گوشت گوساله ۲۰درصد چربی اگه بخواید یه کباب چربو چیلی ترم داشته باشید تا ۳۰درصد چربی هم اوکیه استفاده کنی .
یدونه پیاز درشت رنده شده که با همون آب پیاز ریختم داخل گوشت و اصلن ای پیاز رو نگرفتم
نوک قاشق جایخوری جوش شیرین
نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز
………………………………………..
اگه میخواید از مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید
به ازای نیم کیلو گوشت گوساله
۲۵۰گرم گوشت گوسفندی بزنید
و ۳۰۰گرم پیاز رنده شده که در صورتی که گوشت گوسفندی زدی باید یه مقدار خیلی کم آب پیاز رو بگیرید خیلی خشک نشه ولی یه مقدار کنی باید آب پیاز رو در این صورت بگیرید.
نکته بعدی اینکه حتما فقط گریل روشن شه و فقط فقط فقط اول که کبابا میره تو فر ۴دقیقه داخل فر باشه بیشتر از ۴دقیقه نمونه که کباباتون خشک میشه بعد ۴دقیقه درش بسازید و برگردون کنید و مجدد ۴الی۵دقیقع بره تو فر برای پخت نهایی.
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی آلبالو 😍😋
آلبالو ۳۰۰ گرم
آب آلبالو یک لیوان
بستنی وانیلی حدودا یک لیوان
خامه صبحانه یک قاشق
میزان مواد تقریبی هست می تونین هر طور بخواید کم و زیاد کنین رقیق و یا غلیظ درست کنین . اگر شیرین تر دوست دارین شکر و یا عسل بریزین . من ملس دوست دارم نریختم به ترشی آلبالوهاتون هم بستگی داره .
خیلی راحته درست کردنش .
آلبالوها رو هسته اش رو گرفتم و چهار پنج ساعتی فریزر گذاشتم یخی بشه .
داخل مخلوط کن آب آلبالو و یه کم بستنی رو ریختم و میکس کردم . بعد خود آلبالو و مابقی بستنی و یه کم هم خامه ریختم و میکس کردم .
آماده است نوشیدنی مون .
می تونین از ترکیب میوه دیگه مثل انگور هم یه کم داخلش استفاده کنین
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگرفود جذااااب دیگه براتون آوردم شما ببینید ریختشو😍طعمشم که دیگه نگم براتون😋👌🏻
مواد لازم:👩🏻🍳
فیله ی مرغ ۵ عدد(میتونید از سینه ی مرغم استفاده کنید)
قارچ ۵ عدد
شیر نصف لیوان
کره ۲۰ گرم
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ لیوان
پنیر گودا ۱ ورق(قابل حذف)
آویشن/فلفل سیاه/پودر سیر/نمک به مقدار لازم
✅شیر و با یک ق غ خوری ارد مخلوط کنید و به مرغ اضافه کنید.
✅برای چسبوندن کناره های نان تست از ترکیب یک ق غ ارد و یک سوم لیوان آب استفاده کنید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی و مخصوص
مرحله اول :
برای تهیه سبزی پلو ماهی ابتدا باید برنج با 1/5 قاشق نمک خیس کنید و اجازه دهید تا برنج حدود 3 ساعت خیس بخورد
ابتدا ماهی را به سه تکه برش بزنید و در ادامه ماهی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شود. در ادامه ماهی های خشک و تمیز را در یک ظرف مناسب برای مرینیت کردن بگذارید
مرحله سوم :
یک عدد پیاز بزرگ را پوست بگیرید سپس آن را شسته و ریز ریز رنده کنید.
مرحله چهارم :
آب پیاز رنده شده را به کمک یک صافی بگیرید و آب پیاز را به ماهی ها اضافه کنید.
مرحله پنجم :
آب یک عدد لیموی تازه را بگیرید و در ادامه به ماهی اضافه کنید.
مرحله ششم :
ادویه ها که شامل (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه ، پودر گشنیز) می باشد را به مواد پیاز اضافه کنید.
مرحله هفتم :
زعفران دم کرده غلیظ را نیز به مواد ماهی اضافه کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_کدو_سبز
کدو سبز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
ماست ۴ ، ۵ ق غ
نمک و فلفل سیاه و شوید خشک یا نعنا خشک به میزان لازم
کدو سبز رو پوست گرفتم و خرد کردم . با مقدار کمی آب گذاشتم بپزه ، طوری که آبی نمونه .
بعد از پخت و خنک شدن کامل له کردم . سیر هم رنده کردم و بهش اضافه کردم . ماست که چکیده هم باشه که چه بهتر یا ماست خامه ای هم می تونید بریزید ، اضافه کردم ، نمک و فلفل سیاه و شوید خشک هم ریختم و ترکیب کردم .
داخل ظرف سرو ریختم و به دلخواه تزیین کردم . یکی دو ساعتی هم یخچال بمونه که مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دار کردن ماهی
ب این روش میتونید یک ماهی فوق العاده خوشمزه و بدون بو رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید
مواد لازم👇
آب لیمو ترش و یا نارنج (یک عدد نارنج کامل)
سرکه یک الی دو قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
روغن زیتون خوراکی ۳ قاشق غذاخوری
چاشنی آلسپایس ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ب میزان لازم
تخم گشنیر یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک سابیده شده یک قاشق غذاخوری
ماهی( من از شوریده استفاده کردم)
کره برای سرخ کردن ب میزان لازم
تمام مواد رو با هم ترکیب میکنیم و ماهیامون رو ب مدت نیم ساعت توش قرار میدیم. این چاشنی خیلی عالیه قدرت نرم کردن گوشت و ماهیشم بالاس یعنی با نیم ساعت زود مزه دار شده و ماهی نرم میشه. کره رو در تابه اب میکنیم حواستون باشه نسوزه و ماهی رو سرخ میکنیم.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تک_نفره😍😋
خمیر پیتزا
مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش)
شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه.
پنیر پیتزا
سس سفید یا قرمز
گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده
خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر
فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
49.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_فیلم_کیک_لحاف
مواد لازم کیک:
لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
آرد ۳ لیوان
پودرکاکائو ۳ ق غ
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
برای مواد پنیری:
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۳ ق غ
نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده خانگی🍢😍😋
اول از همه انتخاب گوشت مناسب اهمیت داره که ترکیب ۵۰/۵۰ از قلوه گاه و خرده راسته یا توپوز هستش
ولی انتخاب اینکه کامل گوسفندی باشه یا ترکیب گوسفند و گوساله دست خودتونه
و اینکه این ترکیب نیاز به دنبه داره یا نه بستگی به میزان چربی قلوه گاه داره
چون میزان چربی مناسب همونقدر که برای نرم و لطیف شدن کباب مهمه ، به همون اندازه هم بیش از اندازه بودنش باعث ریختن و باز شدن کباب ها از روی سیخ میشه.
پس اگر چربی قلوه گاه کافی بود نیاز به اضافه کردن دنبه نیست.
نکته بعدی خشک بودن و خنک بودن گوشت ها هنگام چرخ کردن هست
البته بگم که اکثر آشپز رستوران ها معتقدن گوشت کوبیده رو نباید شست چون باعث میشه گوشت یکدست نشه و البته تو حجم بالا من بهشون حق میدم
ولی در حجم خونگی حتما میشوریم و خشک میکنیم.
نکته بعد اینکه آب پیاز کامل گرفته بشه و به ازای هر یک کیلو گوشت ۳۰۰ گرم پیاز سفید آب گرفته و ۲۰ گرم نمک و۸ -۱۵ گرم فلفل سیاه نیازه
همین 😍✋🏻
🥗🍔.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_کدو_سبز
کدو سبز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
ماست ۴ ، ۵ ق غ
نمک و فلفل سیاه و شوید خشک یا نعنا خشک به میزان لازم
کدو سبز رو پوست گرفتم و خرد کردم . با مقدار کمی آب گذاشتم بپزه ، طوری که آبی نمونه .
بعد از پخت و خنک شدن کامل له کردم . سیر هم رنده کردم و بهش اضافه کردم . ماست که چکیده هم باشه که چه بهتر یا ماست خامه ای هم می تونید بریزید ، اضافه کردم ، نمک و فلفل سیاه و شوید خشک هم ریختم و ترکیب کردم .
داخل ظرف سرو ریختم و به دلخواه تزیین کردم . یکی دو ساعتی هم یخچال بمونه که مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛