eitaa logo
آشپزی خاص
95.4هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کمپوت گلابی گلابی نیم کیلو آب ۲ تا ۲ و نیم لیوان شکر نصف لیوان آب لیمو ۱ ق م گلابی ها رو شستم و پوستش رو گرفتم . من به ۴ قاچ تقسیم کردم . دونه هاش رو جدا کردم . برای اینکه توی این مدت گلابی هامون سیاه نشن داخل آب و سرکه انداختم . یه کاسه که کمی اب و خیلی کم سرکه توش ریختم . گلابی های پوست کنده رو داخلش انداختم . داخل قابلمه دو تا دو و نیم لیوان آب ریختم . شکر اضافه کردم گذاشتم روی حرارت خیلی کم هم آب لیمو ریختم . وقتی جوشید گلابی ها رو از آب و سرکه خارج کردم و داخلش انداختم و گذاشتم بپزه . خیلی کم هم زعفران ریختم فقط به خاطر اینکه یه کم تغییر رنگ پیدا کنه خیلی کم طوری که مزه زعفرون حس نشه اصلا . مدت پخت هم تایم نگرفتم شاید حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه . و بعد از پخت داخل یخچال توی ظرف درب بسته بزارین تا ۱۰ الی ۱۵ روز می مونه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دستور تهیه سس از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تزیینش هم زمانبر نیست. مواد لازم و نكات الویه : مرغ : مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد. سيب زمينی : سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد. خيارشور : خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد). تخم مرغ : ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد. نخود فرنگی : نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد. در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد. همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد. طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه ای مخلوط کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فالوده خونگی😍😋 مواد لازم برای شربت فالوده : آب ۴ لیوان شکر ۲ونیم لیوان گلاب ۵ ق غ هل نوک قاشق دستور تهیه : آب و شکر رو میزاریم‌ رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه. در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه ظرف حتما باید فلزی باشه. یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم (شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون با لیموی تازه و شربت سرو کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوک متفاوت با صدا ببینید🔈 2 عدد سیب زمینی 1 فلفل قرمز 2 عدد فلفل چیلی 2 گوجه فرنگی پیاز سبز جعفری 4 تخم مرغ 220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن 370 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر نمک فلفل سیاه 440 گرم (3/2 فنجان) آرد (همه منظوره) بیکینگ پودر 20 گرم 50 گرم پنیر(پنیر رنده شده) ریز خرد کنید: سیب زمینی ، فلفل قرمز ، چیلی ، گوجه فرنگی ، پیاز سبز و جعفری.تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، آرد ، بکینگ پودر را مخلوط کنید. سبزیجات و پنیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کردن. مخلوط را روی یک ورق پخت چرب قرار داده ، پنیر را بپاشید.به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبغوره خونگی 😍😋 ✅ اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت✅ ✅غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن ✅وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین ✅من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم ✅به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید ✅تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد ✅سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 دسر خرمایی شیک با ۳ طعم جذاب 🍫مواد لازم: ➕خرما ۵۰۰ گرم ➕کرم پسته ۲ قاشق غذاخوری ➕پودر پسته ۵۰ گرم ➕پسته خرد شده ۱۰۰ گرم ➕شکلات سفید ۲۰۰ گرم ➕شکلات قهوه ای ۲۰۰ گرم ➕کره بادوم زمینی ۲ قاشق غذاخوری ➕بادوم زمینی خرد شده ۱۰۰ گرم ➕پودر نارگیل ۱۵۰ گرم ➕کره ۲۰ گرم ➕شیر عسلی کمی 🟢برای طعم پسته ای: یه لایه خرما تو قالب میذاریم و لایه بعدی ترکیب پودر پسته+ کرم پسته+ شکلات سفید ذوب شده رو میریزیم و چند لایه همین کارو ادامه میدیم و با پسته خرد شده تزئین میکنیم‌. 🟤برای طعم بادوم زمینی: یه لایه خرما، لایه بعد ترکیب شکلات قهوه ای ذوب شده+ کره بادوم زمینی رو میریزیم، بادوم خرد شده برای تزئین. ⚪️برای طعم نارگیلی: یه لایه خرمایی، لایه بعدی پودر نارگیل+ شکلات سفید ذوب شده+ شیر عسلی. و لایه لایه مواد رو میریزیم، تزئین با پودر نارگیل. 🔸نکته ۱: میتونین کرم پسته و کره بادوم‌زمینی رو حذف کنین و بجاش خامه و شیر عسلی رو با شکلات ترکیب کنین 🔸نکته ۲: قالب استفاده شده ۱۵×۱۵ 🔸نکته ۳: حتما قبل از برش یک ساعت داخل فریزر بذارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنافه 📌مواد لازم کرم ۵۰۰مل شير ١/٢ پيمانه نشاسته ١ قوطى خامه نوك قاشق چايخورى نمك ٢ قاشق غذا خورى پنير خامه اى 📍اگر دوست دارین کمی شیرین باشه ۱ یا ۲ قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید 📍وقتی شیر و نشاسته رو مخلوط کردید شکر رو اضافه کنید و بزارید روی حرارت 📌نصف پاکت رشته های کنافه( کادایف) کره ذوب شده ( در حدی باشه که رشته ها رو کاملا چرب کنه) تقریبا ۱/۳ پیمانه شیره به مقدار لازم پودر پسته برای تزیین 📌مواد لازم برای شیره ۵۰۰ گرم شکر ۲۰۰ مل اب ۲ الی ۳ قطره اب لیمو ترش و اگر دوست دارین گلاب یا زعفران . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو دشت مغان ⁨ ٤ پيمانه برنج ١ پيمانه عدس ٢٥٠ الى ٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گرم سبزى قورمه سرخ شده ١ عددپياز بزرگ ادويه ها ( زردچوبه ، فلفل سياه و قرمز ، ١/٣ قاشق چايخورى زيره ، چوب دارچين ) ادويه پلويى و زعفران دم كرده ١- عدس رو بزاريد بپره ،اما له نشه ٢- پياز رو تفت ميديم ، سبك وطلايي كه شد گوشت رو اضافه ميكنيم ، گوشت كه تفت خورد ادويه ها رو ميزيم عطر ادويه ها كه ازاد شد ٣- سبزى قورمه اضافه ميكنيم تفت ميديم ، سبزى كه تفت خورد نمك و عدس پخته رو اضافه ميكنيم كمى تفت ميديم ، ( زياد تفت نديدين كه عدس له نشه) ٤- برنج رو ابكش ميكنيم، تهديگ رو هر چى دوست داريم ميزاربم ، ٥- و بصورت متناوب از برنج و مواد گوشتى ميريزيم و بين هر لايه رو ادويه پلويي و زعفران دم كرده ميريزبم و ميزاريم برنجمو دم بكشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم اصل هویج پلو تبریزی همینه😍به قدری خوشمزست که یکبار درستش کنی عاشق طعمش میشی ____ مواد لازم: گوشت ماهیچه:۲۵۰ گرم هویج:۳ عدد بزرگ پیاز:۱ عدد آلو خورشتی ادویه ها:زردچوبه و ادویه کاری:نصف ق.چ رب:۱ق.غ زعفرون آبلیمو آبغوره 🍕@. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋سالاد مرغ این سالاد فوق‌العاده خوشمزه 😋🤌می‌تونه یه گزینه عالی برای میز مهمونیاتون باشه 😍 سینه ی مرغ پخته یکی و نصفی هویج خام یا تفت داده شده دو عدد متوسط خیار شور خرد شده ۵ عدد متوسط نخود فرنگی پخته یا کنسروی یک لیوان ذرت پخته با کنسروی سه قاشق پر فلفل قرمز کاپی یا فلفل دلمه قرمز تفت داده شده شوید ریز خرد شده سه قاشق برای سس👇 ماست ۵ قاشق پر سس مایونز ۳ قاشق پر سیر له شده دو عدد نمک وفلفل آب یک عدد لیموی تازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سینه مرغ پخته شده (من با پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل و پاپریکا آب پز کردم) کلم سفید و بنفش کاهو (من کاهوی آیسبرگ/کاهو پیچ استفاده کردم، کاهوی معمولی هم میشه) هویج رنده شده خام یا پخته ذرت پخته شده ‌برای سس: سس مایونز ۳ ق غ ماست ۴ ق غ آبلیمو ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و سبزیجات معطر مثل شوید خشک جعفری 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛