eitaa logo
آشپزی خاص
88.1هزار دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان) پوره توت فرنگی ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) توت فرنگی خرد شده ۳ تا ۴ عدد وانیل ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق م آرد سفید ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) مواد به دمای محیط برسه . توت فرنگی رو کلاهکش رو جدا کردم و خرد کردم و با گوشت کوب برقی (یا هر وسیله ای که در اختیار دارید) له و پوره کردم . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل و روعن مایع رو ریختم و کمی زدم . پوره توت فرنگی رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل موادم ریختم و مخلوط کردم . داخل قالب مافین کپسول انداختم و تا دو سوم قالب رو با مواد پر کردم .از چند تکه توت فرنگی خرد شده هم در ردیه استفاده کردم .(می تونید داخل خود مواد مافین هم توت فرنگی خرد شده بریزید ، برای این که ته نشین نشه توت فرنگی خرد شده رو با مقدار کمی آرد ترکیب کنید) در فر که از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بدون فر در فر دست ساز که روشش هایلایت استوری هست می تونید درست کنید . توت فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فوقالعاده خوشمزه😋😋😋 طرزتهیه اول یک پیاز چاق و چله خرد کنیم کف قابلمه بچینیم بعد مرغ به دلخواه قطعه قطعه کنیم وروی پیازها بچینیم بعد زنجبیل تازه راروش رنده کرده اگرتازه نبودهمون پودرزنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو کمی شکر (درحدنصف قاشق)روش بپاشیم ویک قاشق غذا خوری روغن بریزیم یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزاریم شعله روخیلی کم کنیم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که قبلش در آب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزیم (هرچقد ک دوس دارید)و درشو میزاریم تا ب روغن بیفته بعد مرغهارابرمیگردونیم ده دقیقه دیگه میزاریم اونطرفشونم کمی سرخ بشه بعد شعله خاموش کنید نهایت زمان ۲ ساعت😊 پ.ن:اصلاوابداآب نمیخواد پ.ن:مرغ بدون پوست باشه پ.ن:تالحظه آخرهیچ جابجایی انجام نشه وحشی آشپزخونه ی خونگی👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ یا سینه بدون استخوان که بصورت نواری برش میزنیم بعد با زعفرون پیاز یه دونه ادویه ها:نمکو فلفل سیاه.پودرسیر و پاپریکا آب لیمو ترش مزه دارش میکنیم. بعد از اینکه هسته های آلبالورو گرفتیم تو تابه میریزیم و کره ۵۰گرم شکر ۲تا۴ ق.غ(بسته به ذائقتون کم یا زیادش کنید) نمک و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیمو میذاریم با شعله کم یکساعت بپزه.نباید آبش کامل کشیده بشه چند قاشق از آبش برمیداریمو برای برنجمون کنار میذاریم.بعد با گوشکوب یا پشت قاشق آلبالوهارو یکم له میکنیم تا سسمون یکدستو غلیظ بشه و کنار میذاریم. فیله هارو حلزونی می پیچیم و تو مخلوط کره و روغن که کاملا داغ شده می چینیمو با شعله زیاد دو طرفشو سرخ میکنیم(نذارید مرغتون آب بندازه چون بافتش سفت میشه)👌 از تابه درشون میاریم و پیازایی که فیله هارو باهاش طعم دار کرده بودیمو تو همون تابه سرخ میکنیم بعد سس آلبالورو بهش اضافه میکنیم و فیله هارو روش میچینیمو نیم ساعت میذاریم با در بسته بپزه. برای کنارشم برنجو بصورت آبکشی درست میکنیم با ته دیگ دلخواهمون😉 وقتی آماده شد مطابق ویدیو بصورت قالبی و سه رنگ درمیاریم و غذای فوق العاده خوشمزمونو سرو میکنیم 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان که فصل آلبالو این میوه دلبره میتونید دست به کار بشید و این غذای مجلسی به شدت خوشمزه رو درست کنید و لذتشو ببرید😋🍒 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ یا سینه بدون استخوان که بصورت نواری برش میزنیم بعد با زعفرون پیاز یه دونه ادویه ها:نمکو فلفل سیاه.پودرسیر و پاپریکا آب لیمو ترش مزه دارش میکنیم. بعد از اینکه هسته های آلبالورو گرفتیم تو تابه میریزیم و کره ۵۰گرم شکر ۲تا۴ ق.غ(بسته به ذائقتون کم یا زیادش کنید) نمک و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیمو میذاریم با شعله کم یکساعت بپزه.نباید آبش کامل کشیده بشه چند قاشق از آبش برمیداریمو برای برنجمون کنار میذاریم.بعد با گوشکوب یا پشت قاشق آلبالوهارو یکم له میکنیم تا سسمون یکدستو غلیظ بشه و کنار میذاریم. فیله هارو حلزونی می پیچیم و تو مخلوط کره و روغن که کاملا داغ شده می چینیمو با شعله زیاد دو طرفشو سرخ میکنیم(نذارید مرغتون آب بندازه چون بافتش سفت میشه)👌 از تابه درشون میاریم و پیازایی که فیله هارو باهاش طعم دار کرده بودیمو تو همون تابه سرخ میکنیم بعد سس آلبالورو بهش اضافه میکنیم و فیله هارو روش میچینیمو نیم ساعت میذاریم با در بسته بپزه. برای کنارشم برنجو بصورت آبکشی درست میکنیم با ته دیگ دلخواهمون😉 وقتی آماده شد مطابق ویدیو بصورت قالبی و سه رنگ درمیاریم و غذای فوق العاده خوشمزمونو سرو میکنیم 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان که فصل آلبالو این میوه دلبره میتونید دست به کار بشید و این غذای مجلسی به شدت خوشمزه رو درست کنید و لذتشو ببرید😋🍒 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از غذاهای فست فودی فول خوشمزه 😍 باب طبع بچه ها ، از اتاق فرمان میگن بزرگترها هم خیلی دوست دارن 😄😉 در خوبی پیرو باشی ، بهتر از آن است که در بدی پیشوا باشی . امام علی (ع) (غررالحکم) سینه مرغ (از فیله مرغ هم میشه استفاده کرد) زعفران به میزان لازم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم پودر سیر یا سیر به میزان لازم سس مایونز یا ماست ۱ تا ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم سینه مرغ رو برش های نازک و پهن ایجاد کردم . (من از نصف سینه مرغ استفاده کردم و حدود ۴ تا ۵ تکه میشه) روی یک صفحه نایلون انداختم و تیکه مرغ رو قرار دادم و مجدد روش نایلون انداختم . توسط بیفتک کوب یا گوشت کوب کوبیدم و کمی پهن بشه . برای مزه دار کردن ، لا به لای تکه های مرغ از زعفران و نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا ، سیر له شده ، پیاز خلالی شده ، سس مایونز یا ماست ریختم و حدود ۳ تا ۴ساعت موند. البته این زمان بیشتر هم بشه که عالیه . بعد تکه های مرغ رو از مواد جدا کردم . داخل آرد سفید (می تونید داخل ارد سفید ادویه دل خواه مثل پودر سیر و فلفل هم بریزید) اول در آرد سفید غلتوندم و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری (من از پانکو استفاده کردم) غلتوندم بعد هم داخل تابه روغن ریختم که گرم بشه و داخل تابه قرار دادم با حرارت ملایم بپزه . یک طرفش سرخ شد و پخت برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ و پخته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک دبل چاکلت : ◗ ۱ پیمانه شکر ◗ ۳ عدد تخم مرغ ◗ ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل ◗ ۱ پیمانه ماست پرچرب ◗ ۳/۴ پیمانه شیر ◗ ۳/۴ پیمانه روغن ◗ ۳/۴ پیمانه شکلات تخته ای یا سکه ای ◗ ۲/۵ پیمانه آرد ◗ ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ◗ ۳/۴ پیمانه پودر کاکائو ◗ فر از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شه ◗ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ژله برای پذیرایی در مراسم ها و مهمونی ها خیلی عالیه 😍😍 ساده و راحته و می تونید در رنگ های مختلف و حتی در هر ظرف دل خواه درست کنید 😊 با محبت دل ها را به تصرف در آورید . امام علی (ع) از هر رنگ و هر طعم پودر ژله می تونید استفاده کنید من از پودر ژله انار استفاده کردم و با یک لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار تا خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که به دمای محیط رسیده ( یا دو سه قاشق بستنی) اضافه کردم . برای طرح گل از قالب ریز سیلیکونی استفاده کردم و جزیی با روغن مایع چرب کردم و از این ژله ام به تعداد ظرفی که می خوام درست کنم ، ریختم . من ۳ تا ژله تک نفره در سایز متوسط درست می خوام بکنم که ۳ تا طرح گل هم نیاز دارم و بعد در یخچال قرار دادم تا بسته بشه . مابقی ژله رو بین سه تا ظرفم تقسیم کردم و بعد گذاشتم یخچال ببنده . (از هر ظرف و جام می تونید استفاده کنید ) برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه و توی محیط گذاشتم تا خنک بشه . وقتی ژله داخل ظرف بسته شد (خیلی سفت نشه ، یک کم از نیم بند شدن بیشتر بگیره) یک مقدار از ژله آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال . ژله هایی که طرح گل هم بود از قالب سیلیکونی وقتی گرفت جدا کردم . زمانی که ژله آلووورا یک کم گرفت ، طرح گل رو روش گذاشتم و بعد مابقی ژله آلوورا رو ریختم و گذاشتم توی یخچال ببنده . ⬅️از هر رنگ و هر طعم ژله می تونید استفاده کنید . ⬅️می تونید جای قالب ریز سیلیکونی ، از قالب مولد سیلیکونی استفاده کنید . ⬅️می تونید در هر ظرف و جام و مینی لیوان استفاده کنید . حتی می تونید در لیوان یکبار مصرف درست کنید و بعد از بسته شدن از لیوان یکبار مصرف خارج کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛