eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
27.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا ۳ آرد مجلسی😍😋 مواد شربت حلوا آب💧 ۲ پیمانه گلاب🌹 نصف پیمانه شکر🍚 ۲ پیمانه زعفران دم کرده💛۲ تا ۳ ق غ عرق هل یا پودر هل🌺۱ ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم همینکه شکر حل شد کافیه نیاز نیست بجوشه آرد سفید🥡 ۱ پیمانه آرد برنج🍙 ۱ پیمانه آرد نخودچی ۱ پیمانه کره🧈 ۵۰ گرم روغن مایع🥃۳/۴ پیمانه تا یک پیمانه( کم کم اضافه بشه) هر ۳ آرد قبل و بعد از تفت دادن الک بشن اول آرد سفید رو داخل تابه میریزیم و ۲۰ دقیقه با حرارت کم تفت میدیم ، بعد آرد برنج رو اضافه کرده و مجدد ۲۰ دقیقه دیگه تفت میدیم بعد آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگه تفت بدیم کافیه حالا کره و روغن مایع رو کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت داخل ویدئو برسه و مجدد روی حرارت هم میزنیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد شربت رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا جمع بشه و از تابه جدا بشه در آخر حلوا رو گهواره میکنیم 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا شیره ی انگور😍😋 مواد لازم: آرد 🥡يك پيمانه شيره انگور🍇 يك پيمانه گلاب 🌹يك چهارم پيمانه زعفران 💛چند قاشق آب 💧نصف پيمانه پودر هل 🌺يك ق.چ روغن 🥃حدودا نصف پيمانه اما كم كم اضافه بشه كره🧈 ٢٠ گرم نكته مهم :❌شيره انگور اگه كم شيرين بود بهش آب كمتري اضافه كنيد يا مقدار شيره رو بيشتر كنيد شيره انگور رقيق نياز به آب زياد نداره حتما تست كنيد كه ترش نباشه 🙏 آرد رو مرحله اول در حد گرفتن خامي تفت بدين، با روغن هم زياد نياز به تفت دادن نيست چون رنگ شيره باعث تيره شدن حلوا ميشه حواستون باشه🙏 كره هم اختياري اما بافت حلوا رو بي نظير و همين طور خوش طعم ميكنه سعي كنيد حذفش نكنيد 🙏 شيره هم اصلا نياز به گرم شدن نداره😍فقط طي چند مرحله اضافه كنيد و حرارت كاملا ملايم 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مرغ کاراملی🍗😍😋 بدون یه قطره آب این مرغ خوشمزه رو درست کن😍 ~چیزایی که لازم داریم: مرغ پیاز فراوون زعفرون غلیط دم کرده سیر چند حبه برگ بو روغن مایع نصفه لیوان کره آبلیمو ~ادویه ها: (نمک، فلفل، پاپریکا، پودر زنجبیل، تخم گشنیز، سماق) ~نکته ها: پیاز فراوون بریزید! روغن کم نزنید! حرارت‌ تو کل زمان پخت کم کم باشه! اگر مرغتون زیاد بود چند بار این مراحل و تکرار کنید! زعفرون و حذف نکنید! 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من شخصا برای مهمونی سوپ سفید میپسندم هم سبک باشه هم خوشمزه👌🏻 شما کدومو میپسندی؟😊😍😋 مواد لازم: سیب زمینی درشت ۲عدد هویج درشت ۱عدد پیاز درشت ۱عدد فلفل دلمه ای متوسط ۱عدد جوپرک ۵۰۰ گرم یا جو پوست کنده قارچ ۵۰۰ گرم شیر ۱لیتر ✅خامه هم با مقداری از سوپ مخلوط و بعد به سوپ اضافه کنید ✅میتونید از استاک مرغ هم استفاده کنیدکاملا سلیقه ای ادویه ها: قرص عصاره مرغ ۲عدد فلفل سفید یک 🥄 مرباخوری جوز هندی یک 🥄مرباخوری پودر آویشن یک 🥄مرباخوری جعفری ساتوری شده ۳🥄غذاخوری ✅مقدار جوز هندی و اویشن خیلی کم بزنید مقدار ادویه ها رو با توجه به سلیقه خودتون کم و زیاد کنین ✅حتما حتما وقتی حرارت رو خاموش کردید جعفری اضافه کنین ✅فلفل سیاه نزنید سوپ رو تیره میکنه فقط سفید استفاده کنید ✅اگر ادویه اورگانو داشتید حتما اضافه کنید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین گوشت و بادمجان 🤍🍂😍😋 یک رسپی خوشمزه و یک طعم به یادموندنی 🥰 به نظر من تهچین یک غذای خیلی خوشگله😍 که اگر نکته هاشو یاد بگیرید یک اثر هنری میشه وسط سفره هاتون❤️ . مواد لازم برای ۴-۶ نفر : گوشت گوسفندی خورشتی ۵۰۰ گرم بادمجان ۴ عدد پیاز متوسط ۲ عدد برنج ۳-۴ پیمانه تخم مرغ دو عدد ماست پر چرب شیرین یک پیمانه زعفران دم کرده نمک فلفل زردچوبه روغن و کره زرشک و پیاز داغ برای تزیین . نکته ها : گوشت رو به خوبی بپزید و اجازه بدین آب گوشت غلیظ بشه. بادمجون رو فقط سرخ کنید نیاز به پختن نداره . تخم مرغ یک عدد کامل و یک زرده استفاده کنید. مواد تخم مرغ و ماست رو به خوبی و زیاد مخلوط کنید که تخم مرغ کامل مخلوط بشه و بو نگیره . موقع اضافه کردن برنج ابکش شده به مواد ماستی ، توجه کنید که برنج اصلا داغ نباشه و از دما افتاده باشه که تخم مرغ پخته نشه و بو نگیره . زعفران راز خوشمزگی این غذاست ازش غافل نشید❤️ استفاده از گلاب و هل رو من توصیه نمیکنم ولی اگر خودتون دوست دارید اضافه کنید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ته چین آلبالو😋😍 ~موادلازم برنج : ۵ پیمانه (نصف برای مایه تهچین ، نصف برای آلبالو پلو آلبالو : نیم‌کیلو شکر :۳ ق غ مرغ : دو‌ تیکه سینه زرده تخم‌مرغ : ۲ عدد ماست سون : نصف لیوان دمکرده زعفرون و نمک و کره و روغن به میزان لازم ~برنج و بیشتر از دو ساعت خیس نکنین و زنده و دون ابکش کنین! ~وقتی خواستین دم‌کنین دو سه تا سوراخ عمیق رو برنج باز کنین که دم برنج به لایه ها رویی برسه و وقتی کامل دم برنج بالا اومد شعله رو‌کم‌ کنین و شعله پخش‌کن بزارین بزارین یکساعت دم بکشه! ~آلبالو ها با شکر تو یخچال خودش بعد دو سه ساعت آب میندازه با همون آب بزارین یک ربع بجوشه! 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن پاستا آلفردو😍😋 ‌مواد لازم: پاستا 🍝سه چهارم یه بسته ۵۰۰ گرمی قارچ🍄 ۴۰۰ گرم کره 🧈۱ ق غ خامه صبحانه 🥣۲۰۰ گرم (۱ پاکت) پنیر پارمسان 🧀۵۰ گرم نمک🧂، فلفل سفید یا سیاه🌶، ادویه ایتالیایی یا بجاش آویشن🍃 پنیر پیتزا🧀 ‌داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بذارین بمونه فقط پنیرش آب بشه و میتونین ۱-۲ دقیقه آخر گریل رو بزنین روشم طلایی شه. ‌ بدون پنیر روشم یه پاستای خیلی خوشمزه ست. ‌نمک خیلی زیاد نریزین چون پنیر پارمسانم داره شور نشه. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش‌های متفاوتی هم برای طبخش هست که این روش اصفهانی‌هاست😍 برای ۱ کاسه آبگوشتخوری کلجوش پیاز بزرگ. ۱عدد کشک ۵ قاشق سرپر نعناع خشک. نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک. ۱ق غذاخوری سرصاف زردچوبه. ۱ق چایخوری سیر. ۱حبه کنجد سفید. ۱ق سوپخوری گردو. ۳ق سوپخوری گردو رو میتونید آسیاب کنید یا با چاقو ساطوری کنید من از چاقو استفاده کردم چون دوست دارم تکه‌های گردو رو توی غذا حس کنم شعله گاز بعد از اضافه شدن سبزیجات و زردچوبه حتما کم باشه تا نسوزه و تلخ نشه…. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥐🍒🥐🍒🥐 یه نون با طعم خیلی شیک که برای پذیرایی هم عالیه ، با میوه های دیگه مثل شاتوت، توت سیاه، توت فرنگی ، بلوبری، … هم میتونید درست کنید مواد لازم آرد فانتزی یا آرد نول قوی ۲۰۰ گرم شیر پرچرب ۷۰-۸۰ گرم تخم مرغ یک عدد ۴۰-۴۵ گرمی مخمر فوری۳-۴ گرم نمک ۳ گرم شکر ۲۰ گرم کره ۳۰ گرم آلبالو + کمی شکر+ خیلی کم نشاسته ذرت+ چند قاشق اب برای سس ✅خمیرگیری و استراحتها طبق فیلم، دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۶-۱۸ دقیقه ‼️نکات -میتونید رومال تخم مرغ + شیر بزنید. -حتما داخل خمیرهارو خوب گود کنید چون ممکنه خیلی پف کنن. -من از کرمفیل شیر استفاده کردم که میتونید از لوازم قنادیا بخرید یا خودتون درست کنید. - نشاسته ذرت داخل آلبالو رو زیاد نزنید خیلی کم فقط برای اینکه یا حالت سس مانند و غلیظ به آلبالو ها بده🍒 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ، ۸ عدد زردآلو( ترجیحا پخته)، ۳ ق‌غ زرشک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد پیازبزرگ، ۱ لیوان آب گرم، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان، دارچین ۲ ق‌چ، ۳ ق‌غ شکر، ۱ ق‌م سیر له شده 🥘مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه طعم‌دار و سرخ کن تا طلایی بشه. 🥘زردآلوها و زرشک خیسونده رو با نصف لیوان آب‌گرم تو غذاساز مخلوط کن تا سس رقیق بدست بیاد. 🥘مرغ رو بردار و پیاز رو تو همون تابه مرغ سرخ کن طلایی بشه. نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزن. 🥘سیر له شده رو به پیاز اضافه و ۱ دقیقه تفت بده تا عطرش نپره. 🥘آلوهارو بشور و بریز تو پیاز تا کمی تفت بگیره. 🥘شکر به آلو اضافه کن کاراملی بشه. ( میزان شکر رو متناسب با سلیقه، کم، زیاد و یا حتی حذف کن) 🥘سس رو به پیاز و آلو اضافه و کمی دوباره آب بریز و بذار جوش بخوره. 🥘دارچین برای خوش عطر شدن به سس اضافه کن. 🥘مواد رو به مرغ اضافه و بذار با شعله کم بپزه. آخرای پخت ، در قابلمه رو کج کن تا به روغن بیوفته. #پ.ن:ملس درست کردم عالی شد. پس شکر میزانش با خودتون. #پ.ن: کمی تند و فلفلی کردم که ترکیب طعم تند و ملس عالی بود. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای مجلسی و خوشمزه😋‌ این بار بجای زرشک، آلبالو رو اینجوری‌بریز توی ته چین که رنگش رو عوض نکنه 👇🏻‌ 🎗️مواد ته چین : ‌برنج : ۴ پیمانه پلوپزی‌ تخم مرغ : ۱ عدد کامل و سه تا زرده‌ ماست سفت شیرین : ۱ لیوان‌ زعفران غلیظ : ۴،۵ قاشق‌ پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری‌ گلاب : ۲ قاشق غذاخوری‌ نمک و فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری‌ 🎗️مواد میانی : ‌ پیاز درشت : ۱ عدد‌ مرغ بدون استخوان : ۴۰۰ - ۵۰۰ گرم (من سه تا سینه استفاده کردم)‌ سیر : ۱،۲ حبه یا پودر سیر‌ نمک و فلفل و زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری‌ زعفران غلیظ : ۲،۳ قاشق ‌ آلبالو : ۲۰۰ گرم‌ شکر : ۲ قاشق غذاخوری (شما بچشین اگه شیرین دوست دارین)‌ 🎗️برای تزیین: زرشک خشک : ۴ قاشق غذاخوری‌ کره : ۵۰ گرم‌ زعفران غلیظ : ۱ قاشق‌ خلال پسته یا بادام یا هردو : ۲ قاشق‌ ❗️برای دم دادن حتما دمکنی استفاده کنین. اول دما متوسط رو با بالا و بعد حرارت رو کم کنین. وقتی حاضر شد درش رو بردارین و بذارین بخارش خارج شه و توی دیس برگردونین‌ ❗️مواد میانی هر چیزی که دوست دارین می تونه باشه. مرغ. گوشت. بادمجون. قلقلی و …‌ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به کسانی که تو خونه فلافل درست میکنن میگم که 👇 اگه میخوای طعم ساندویچت رو خاص تر کنی این سس شناخته ترین سس برای فلافله😋 🔴 مواد لازم پودر انبه - ۲ قاشق سوپ خوری آب _ ۶ قاشق سوپ خوری پودر انبه رو با آب مخلوط میکنیم کاملا که حل شد ۲۴ ساعت در یخچال استراحت میدیم. بعد از ۲۴ ساعت گلپر _ ۱/۴ ق سوپ خوری شکر _ ۱ ق چای خوری نمک _ نصف ق چایخوری زنجبیل ۱/۴ ق چایخوری فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم سرکه سفید _ نصف ق سوپ خوری همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا وقتی که به غلظت مورد نظر برسیم و وقتی از وسط سس لیسک رو رد میکنیم دو طرف خیلی آروم بهم برسن یعنی موار شل نباشه ( تو فیلم مشخصه ) سس رو داخل کاسه میریزیم تا خنک شه بعد با ۵ ق سوپ خوری مایونز ۵ ق سوپ خوری سس خردل و ۳ ق سوپ خوری سس کچاپ مخلوط میکنیم .میزان سس هارو میتونید بیشتر یا کمتر کنید ولی اگه میخوایید طعم سس انبه ای که درست کردید غالب باشه میزان سس هارو نصف کنید بریزید و اگه میخوایید ملایم تر باشه میزان سس هارو بیشتر کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛