فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ امشبانه
آرامش آسمان شب
💫سهم قلبتان
و خــداونـد
💫روشنى بى خاموشِ
تمـام لحظہ هايتـان باشد
💫شبتون بخیر
لحظہ هاتون سرشـار از آرامش
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه:
سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم
نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید)
فلفل سیاه ۱/۲ ق م
پاپریکا ۱ق م
پیاز ۱عدد درشت
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید)
فلفل دلمه ای ۱عدد درشت
ذرت ۱ کاسه ماست خوری
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست)
سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید،
حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید،
دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از:
سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست
سس مایونز ۳ ق غ پر
سس خردل ۱ق غ پر
خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ)
جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری
پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی
واسه ی دونه مرغ
ی دونه پیاز
سه حبه سیر
ی دونه فلفل دلمه سبز
نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد
۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد
به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده
ی خرده آب سبزی که کشیده شد،
۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده)
نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف)
دو سه قاشق رب انار اضافه کنید.
ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه
و آویشن هست.
همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز.
با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی
مرغ رو ببندید.
روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید.
کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم]
مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک
موز ۴ عدد
روغن ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
دارچین ۱ ق چ
پنیر خامه ای ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
🥗🍗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_چوبی_آسووون 😍😋
مواد لازم:
گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم
گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم
سیر.....۱ عدد
پیاز.... ۲عدد
فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری
نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره)
جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد)
گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر
کاغذ روغنی و سیخ چوبی
طرز تهیه:
گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید.
در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون شکم پر🍆🧄🧅
بدون گوشت و مرغ و برنج،این بادمجون شکم پر گیلانی رو درست کن و لذتشو ببر😋👌🏻
مواد لازم:بادمجون ۳ عدد،گردو ۲۰۰ گرم،سبزی های معطر شمالی مثل چوچاق و خالواش(اگه نداشتین گشنیز و جعفری)،پیاز ۱ عدد درشت،سیر ۲ حبه،رب گوجه ۱ ق غ خ،رب انار ۲ ق غ خ،ادویه(فلفل سیاه،زردچوبه،پولبیبر)
نکته: بادمجون هارو حتما با درب بسته سرخ کنین،تا روغن کمتری جذب کنه.حتی میتونین یه مقدار ماست رو با فرچه به بادمجون بزنین بعد سرخ کنین،تا روغن جذب بادمجون نشه👌🏻
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون رو اینجوری درست کن، قول میدم خوشت میاد😋😍😋
برای ۴ الی ۶ نفر:گردو ۲۵۰ گرم،یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز،نوک قاشق زردچوبه،فلفل سیاه یه کوچولو،نمک یه قاشق چایخوری،۴ تا ۶ تکه مرغ،رب انار دو قاشق پر ،آب ده لیوان فرانسوی
چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید:
✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه.
✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه.
✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه.
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون رو اینجوری درست کن، قول میدم خوشت میاد😋😍😋
برای ۴ الی ۶ نفر:گردو ۲۵۰ گرم،یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز،نوک قاشق زردچوبه،فلفل سیاه یه کوچولو،نمک یه قاشق چایخوری،۴ تا ۶ تکه مرغ،رب انار دو قاشق پر ،آب ده لیوان فرانسوی
چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید:
✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه.
✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه.
✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه.
🍔🥗،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با برنج پخته شده #کوکو درست کن😳که فوق العاده خوشمزه و خوش طعمِ😋👌🏼
نیاز داریم به👇
🔻پلوی پخته : ۱/۲ پیمانه
🔻سبزی :(جعفری،شنبلیله، شوید، تره)خرد شده ۲۰۰ گرم
🔻تخم مرغ : ۳ عدد درشت
🔻سیر :۲ حبه
🔻پیاز : ۱ عدد متوسط
🔻سیب زمینی : ۱ عدد متوسط
🔻ادویه : نمک فلفل سیاه و قرمز
📍سیب زمینی رو رنده درشت و پیاز رو رنده ریز بزتید با سبزی نمک ک ادویه سیر له شده تخم مرغ مخلوط و یکدست کنید
📍داخل روغن داغ بریزید با درب بسته ی طرفش سرخ شد برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش غذای خوشمزه با بادمجان🍆
حتما امتحان کنید
مواد مورد نیاز:
بادمجان ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
۱/۴ پیاز بنفش
سیر ۲ الی ۳ حبه
گشنیز ۱۰۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
آب نصف لیمو
ادویه نصف قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را شسته و مانند فیلم به قطر ۵ میلی متر برش میزنیم، ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار میدهیم،سپس در تخم مرغ زده و در روغن سرخ میکنیم، گردو، پیاز، سیر، گشنیز را به همراه ماست و آبلیمو با هم مخلوط کرده و مانند فیلم داخل بادمجان ها را پر میکنیم، نوش جان♥️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سیخی در فر
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ
1 استکان شیر
نصف استکان روغن مایع
1 قاشق مرباخوری پر رب گوجه فرنگی
1 عدد پیاز کوچک رنده شده
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
فلفل سیاه ، زیره ، آویشن ، پول بیبر از هرکدام 1 قاشق چای خوری
1 قاشق مرباخوری نمک
3 عدد سیب زمینی
فلفل و گوجه فرنگی
طرز تهیه:
مرغ ها را مکعبی خرد کنید. تمام مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و مرغ ها را داخل سس بریزید و هم بزنید. روی ظرف سلفون بکشید و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ بکشید. سیب زمینی ها را به سس باقیمانده آغشته کنید و داخل ظرف بچینید. سیخ های مرغ را روی سیب زمینی بذارید و در فر 200 درجه طبقه پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید. گاهی سیخ ها را برگردانید تا هر طرفش خوب سرخ شود. نوش جان،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار😍😋
مواد لازم برای سس:
سیر 🧄یک حبه
نصف یک عدد لیمو🍋
دو قاشق سس مایونز🥣
یک قاشق سس خردل🥣
به مقدارلازم نمک و فلفل سیاه🌶🧂
دوقاشق پنیر پارمزان🧀
سایر مواد:
نصف یکعدد کاهو🥬
دوعدد نون تست 🍞
کمی روغن زیتون 🫒
کمی اورگانو🍃
یک عدد سینه مرغ🍗
به مقدارلازم آرد🥡
به مقدار لازم پودر سوخاری🍘
مراحل:
سس رو طبق ویدیو تهیه کنید
کاهو رو خرد کنید و روی سس بریزید
نون تست مکعبی خرد کرده با روغن زیتون(یا کره) و اورگانو( یا ادویه دلخواه) مزه دار کنید و داخل سرخ کن، فر تا تابه تست کنید
سینه مرغ رو بکوبید تا نازک بشه بعد داخل ارد( به ارد ادویه بزنید)تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید و داخل سرخ کن یا تابه سرخ کنید
مرغ سوخاری رو با کاهو و نون تست و پنیر سرو کنید
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
مواد لازم:
5 فنجان آرد
1 قاشق غذاخوری مخمر خشک یا مخمر تازه
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
2 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری روغن
اب و نمک و شکر و مخمر رو شیر رو باهم مخلوطکنید ۱۰ دقیقه درش رو ببندیدن و جای تاریکبزارید
بعد به ارد اضافهکنید و روغن بزنید بهش خو ب مخلوط کنید و بزارید یکساعت یه جای تاریک و نسبتا گرمتا ور بیاد.
درش بیارید و چونه هایی درست کنید و طبق تصویر نواریکنید و دور لیوان بزنیدو بهمبچسبونید
داخل اب و نمک ۱۰ دقیقه جوش بحوره و عصاره وانیل بزنید و کنجد بزمید فر۱۸۰ درجه بپزه
برا جوشاندن:
1.5 لیتر آب
1 قاشق چایخوری نمک
برای سطحش:
عصاره وانیل و کنجد بزنید
#نان_صبحانه
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریان شکم پر 🤍🍃
یک مرغ خوشمزه و نرم و آبدار 🥰 که برای مهمونی و مجالس عالیه 👌🏻
.
برای داخل شکم مرغ من از :
آلو -رب انار -گردو خرد شده -پیاز داغ- ادویه های مورد علاقه ( پودرسیر -فلفل سیاه-نمک - تخم گشنیز)زرشک و سبزی خشک
معطر استفاده کردم
.
حتما مرغ از شب قبل با نمک و پیاز خام مرینت کنید
برای پخت مرغ
روی برنامه پخت مرغ به مدت ۹۰ دقیقه با درجه ۱۸۰ قرار دادم
و سه مرتبه مرغ زیر و رو کردم تا کامل بپزه 👌🏻
امیدوارم شما هم درست کنید و مث من از طعم اش لذت ببرید
#مرغ_بریون_شکم_پر
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گردو کشمشی 😍🥮🤤
✍مواد لازم
آرد ۱۴۵ گرم
روغن ۱۱۰ گرم
وانیل ¼ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۳۰ گرم
گردو خورد شده ۳۰ گرم
کشمش ۴۰ گرم
آرد واسه گردو و کشمش ۱ ق غ
شکر (ترجیحا دانه ریز) ۱۲۵ گرم
دمای فر برقی و توسترها ۱۶۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
تو فرهای گازی معمولا ۲۰ درجه بالاتر پخت میشه
چنتا نکته👇
از قالب ۱۵ استفاده کنید برا کیک؛
میتونید همه مواد رو هم دو برابر کنید و تو همین قالبای طرحدار بپزید یا قالب ۱۸
#کیک_گردو_کشمش
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه غذای ترکیه ایه فوق العاده لذیذه که ترکیباتش باهم بی نظیره
برای گوشت کبابیش:
گوشت جرخکرده ۳۰۰_۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای یا کاپری
جعفری
ادویه (نمک و فلفل،پودرسیر،کاری،پاپریکا)
پیاز و فلفل کاپری و جعفری و ادویه رو داخل میکسر میریزیم و آبشو میگیریم و با گوشت ترکیب میکنیم میکنیم و به شکل کباب های کوچیک در میاریک و داخل تابه با کره سرخ میکنیم
برای سس گوجه:
۳ عدد گوجه رو با ۱ قاشق رب گوجه و ادویه(نمک و فلفل و پاپریکا ) داخل میکسر میکس میکنیم و با روغن تفت میدیم تا سس بدست بیاد
برای بروانی بادمجون:
۲ عدد بادمجون کبابی شده باماست چکیده و ۱ حبه سیر و نمک ترکیب کنید
نون بربری رو به تکه های کوچیک برش بزنید
و داخل ظرف اول نون بعد سس کوجه بعد ماست بادمجون و کباب ها
در آخرم روش جعفری تازه میریزیم
و به دلخواه میتونید کره ی آب شده روی گوشت بریزید و تمام
#غذای_ترکیه
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چيپس خونگي با سس سبز
ممنونم از این خوشمزه جذاب
مواد لازم 👨🏻🍳
سيب زميني ٣ عدد بزرگ🥔
يخ ٢ قالب
سركه سفيد نصف فنجون
ادويه هاي سيب زميني 👇
نمك و فلفل سياه و پودر سير و پودر آويشن و فلفل قرمز ( هر كدوم ١ قاشق چ خ )
روغن زيتون نصف فنجون
مواد سس سبز 👇
جعفري يك دسته
سير ٢ عدد
فلفل چيلي نصف قاشق چ خ
نمك فلفل سياه( هر كدوم نصف قاشق چ خ)
ليمو نصف
روغن زيتون نصف فنجون .
.
سيب زميني هارو كاملا بشوريد چون قرار نيست پوستش گرفته بشه و تا ميتونيد نازك خرد كنيد،بعد آب كه جوش اومد اونارو ٥ دقيقه بپزيد ( البته به نوع سيب زميني تا ١٠ دقيقه هم جا داره ) حالا به آب و يخ سركه سفيد اضافه كنيد و سريعا سيب هارو داخل آب سرد شك بدين و اونا تا جايي كه ميشه خشك كنيد (هرچي بيشتر خشكش كنيد بيشتر ترد ميشه و سريع تر ) حالا ادويه و روغن زيتون بزنيد بعد مثل من به سيخ بكشيد( درجه حرارت فر هم ١٨٠ خوبه زمانش هم هر طرفش ١٠ الي ١٥ دقيقه) يا داخل روغن سرخ كنيد سس سبزم كه راحت درست ميشه ميتونيد به سس سبز گشنيز و پياز هم اضافه كنيد ❤️
#چیپس_خونگی،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو_سبزیجات😍😋
اگر به دنبال یک دستور پخت برنج متفاوت و خوشمزه هستید، این برای شماست. مرغ رو باهاش سرو کردم
1.5 فنجان برنج باسماتی، 2 عدد هویج، 1 عدد فلفل کاپی، 1 فنجان نخود فرنگی آب پز، 1 عدد پیاز، 1 حبه سیر، 2 ق غ روغن، 1 ق غ کره، 2.5 لیوان آب داغ، 1 ق چ ادویه کاری، 1/2 ق چ زردچوبه، 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل نوک ق چ (ضروری نیست اما طعم و تلخی خوبی می دهد)، نمک
🔴هویج، پیاز، سیر و فلفل کاپی را به مکعب کوچک برش می دهیم. روغن مایع و کره را در یک تابه مناسب می ریزیم. پیاز و سیر را 2 دقیقه تفت می دهیم هویج را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید. کاپیا به آن اضافه شده است. بعد از اضافه کردن نخودها، بعد از 2 تا 3 دور هم زدن، برنج آبکش شده، نمک و ادویه را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه با هم زدن مرتب تفت می دهیم. در آخر آب داغ به آن اضافه می کنند، مخلوط می کنند - با درب به این صورت بسته روی حرارت ملایم می پزند تا کاملا آبش را بگیرد (بدون هم زدن). وقتی آب کاملا جذب شد، حرارت گاز را کم کرده تا20 دقیقه دم بکشد.
#پلو_سبزیجات
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیره پلو
✅زیره به کاهش وزن و چربی خون کمک میکنه
✅طبع زیره سیاه گرمه و برای درمان نفخ و سو هاضمه استفاده می کردند
✅زیره را کمی آسیاب کردم که عطر بیشتری به غذا بده و هضم راحتری داشته باشه
برنج ۲ پیمانه، پیاز ۲ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، زیره سیاه ۲ق غ، زرشک ۲ ق غ کشمش۳ ق غ، کره ۵۰ گرم، نمک و فلفل سیاه /پودر دارچین، زعفران و روغن
پیاز بعد از سبک شدن در روغن زردچوبه میخوره و با گوشت ترکیب میشه و نمک و فلفل سیاه و دارچین میخوره و آماده میشه…
کشمش و زرشک هم جدا با کره تفت میخوره (به زرشک دیگه شکر نمیزنم ترکیبش با کشمش مزش بالانس میشه)…
بعد مواد رو لایه لایه قرار میدیم ✅
#زیره_پلو
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی رژیمی
بدون روغن بدون شکر، بدون همزن تا زه تو تابه هم میتونی بگذاری دیگه چی بهتر از این؟ 😍
سه سوته و راحت همه رو بریز تو کاسه هم بزن و تمام😅
این مقدار مواد حدودا سیزده تا کوکی میده بهتون
آرد ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
ارده ۱ پیمانه
شیره نصف پیمانه
وانیل. ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر. ۱ قاشق چایخوری
گردو برای تزئین
🚩 حتما با فاصله بچینید داخل سینی
🚩 سینی برای پخت کوکی بهتر رنگ روشن باشه تا زیر کوکی هاتون زود نسوزه
🚩 ده دقیقه ای آماده است، بیشتر بمونه توی فر خشک میشه
🚩 دمای فر ۱۷۰ تا ۱۸۰ باشه
طرز تهیه کامل در فیلم
#کوکی_رژیمی
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تهچین تضمینی دیگه بوی تخممرغ نمیده😁
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
ماست چکیده ۳ ق.غ
زعفران دم کرده ۳ ق.غ
نمک و فلفل به میزان لازم
مایه مرصعپلوی چیکا ۱ بسته
.
واسه خوشمزه شدن یه غذا همیشه لازم نیست کلی ادویه و چیزای مختلف داخلش ریخت.🙌🏻
بهتون قول میدم تهچین بدون تخم مرغ و کره و گلاب و… خیلی هم خوشمزهتر و سبک تر و ترد تر میشه😍
.
فقط دقت کنین ماست باید حتما پرچرب باشه و یکم ترش که تهچین خوشمزه بشه😋
نکات ویدئو هم گوش کنین که یه تهدیگ ترد و طلایی داشته باشین❤️
#تهچین
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ميگما من هی آموزش میذارم شما هی ببینین و لایک نکنین 😅🙈
کوکو مغز دار 😋
سیب زمینی درشت ۲عدد
تخم مرغ ۳عدد
پیازچه وجعفری مقداری
پنیر پیتزا ۱پیمانه
ادویه ها نمک فلفل پاپریکا پودر سیر آویشن هرکدام نصف ق چ خ
روغن وکره برای سرخ کردن
سیب زمینی رو رنده درشت بزنید وداخل آب یخ بریزید و ۱ربع بزارین بمونه.بعد داخل آبکش بریزید آبش کشیده بشه.تخم مرغ پیازچه جعفری نمک فلفل پودر سیر پاپریکا واویشن بریزید وخوب همشون بزنید .نصف سیب زمینی رو داخل تابه ای که کمی روغن داره بریزید و خوب تختش کنید مواد تخم مرغی رو روش بریزید وچند تاحلقه گوجه گیلاسی وچند برش فلفل دلمه روش قرار بدین درش رو ببندین و بزارین نیم پز بشه.
بعد روی مواد پنیر پیتزا بریزید بعد باقی سیب زمینی مرتبش کنید و بزارین یک طرف برشته بشه. به آرومی مثل تصویر برگردونید که طرف دیگه هم آماده بشه کمی کره بزنید وبزارین با در باز سرخ بشه...وکوکوی خوشمزه ما آمادس نوش جااان😍
#کوکو_مغزدار
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی سیب و تافی
به نظر من ترکیب سیب و دارچین واسه پاییز ساخته شده و یکی از خوش عطرو طعم ترین ترکیب های دنیاست🍎🍂
سیب نگینی خرد شده ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
شکر قهوهای ۳۰گرم
شکر سفید ۶۰گرم
وانیل ۱ ق مرباخوری
شکلات تافی ۸۰گرم
پودر دارچین ۱ ق غذاخوری
جوش شیرین ۱/۲ق چایخوری
آرد ۲۰۰گرم
کره قهوه ای ۱۱۵ گرم
اول حدود ۲۰۰گرم کره رو بزارید داخل ظرفی و بزارید رو حرارت متوسط تا وقتی که رنگش مایل به قهوهای روشن بشه بعد به اندازه ۱۱۵گرم ازش جدا کنید
داخل ظرفی جدا کره،شکر سفید و قهوهای رو باهم ترکیب کنید و با ویسک هم بزنید تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید
حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکه جوش شیرین و پودر دارچین رو با آرد ترکیب کنید و به مواد کوکی اضافه کنید
در آخر سیب خرد شده و تافی رو هم اضافه کنید و هم بزنید
از مواد کوکی به اندازه گردو بردارید و داخل سینی بچینید
نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید بپزه
نکته:
🚫بیشتر از زمان ذکر شده کوکی هارو داخل فر نگه ندارید خشک میشه
🚫اگه دوس نداشتید میتونید از تافی برای داخل کوکی استفاده نکنید
#کوکی_سیب_تافی
،.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ امشبانه
آرامش آسمان شب
💫سهم قلبتان
و خــداونـد
💫روشنى بى خاموشِ
تمـام لحظہ هايتـان باشد
💫شبتون بخیر
لحظہ هاتون سرشـار از آرامش
🌸🍃