فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد نذری😍😋
مواد لازم برای ۱ کیلو برنج:
برنج 🍙۱ کیلو
شکر🍚 ۲ کیلو (شیرینی ملایم) ۲/۲۰۰(شیرین تر)
زعفران 💛۲/۵ گرم(نیم مثقال)
هل🌺(الک شده) : ۱ ق مرباخوری(۱۰ گرم)
روغن:🥃 ۵۰ گرم (۱ استکان)
نکات مهم شله زرد:
۱.از شکر سفید تصفیه شده استفاده کنید
شکر تصفیه نشده رنگ شله زرد را تیره میکنه
۲.استفاده از گوشت کوب برقی جهت
کم کردن زمان پخت و کمک به پخت
بهتر برنجه
۳. هل حتما با قند آسیاب و الک کنید
تندی و تلخی هل میگیره و راحت الک میشه
۴. گلاب گرم کنید ، گلاب سرد باعث شوک
به مواد وآب اندازی شله زرد میشه
۵. حتما از روغن مایع استفاده کنید
باعث براقیت شله زرد میشه و از ترک
خوردن سطح شله زرد جلوگیری میکنه
کره و روغن جامد باعث ماسیدن شله زرد
در دهان میشه
۶. از قاشق چوبی استفاده کنید
شله زرد یک غذای اسیدیه و رفت وآمد
فلز در این غذا باعث شوک شیمیایی
و باعث آب اندازی شله زرد میشه.
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زنجبیلی 😍😋
۲ لیوان آرد رو داخل تابه الک کنید،
روی حرارت بذاریدو حدود ۴۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه.
آرد رو از تابه خارج و یه بار دیگه الک کنید،
نصف لیوان روغن جامد یا کره اضافه و یکدست کنید.
۲ ق غ سرپر پودر زنجبیل بزنید و مخلوط کنید.
تابه رو از روی حرارت بردارید و بهش نصف لیوان آرد نخودچی و ۱ لیوان پودر قند اضافه و مخلوط کنید.
غلظت مواد باید به این صورت باشه.
(نکته : اگر روغن کم بود ، بیشتر اضافه کنید)
حلوارو داخل یه ظرف بریزید و سطحشو صاف کنید و سه الی چهار ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم برش بزنید و با هر چی دوست داشتین روشو تزیین کنید. 😍
( نکته: من برای تزیین از پودر پسته استفاده کردم و برای اینکه پودر پسته روی حلوا فیکس بشه کمی عسل زدم)
#حلوا_زنجبیلی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحانه خاچاپوری😋•
~💓موادلازم برای ۲تا :
۲ پیمونه آرد
۱/۲ پیمونه شیر ولرم
۱/۳ پیمونه آب ولرم
۱ قاشق چایخوری مخمر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ تا زرده تخم مرغ
کره
💙فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنین و خاچاپوری رو ۱۵ دقیقه بذارین داخل فر
💙بعد از اضافه کردن تخم مرغ و کره، حدود ۲، ۳ دقیقه مجدد به فر برگردونین تا تخم مرغتون به حالت دلخواه سفت یا شُل بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳فقط با چهار قلم مواد این دسر طالبی جذاب و خوشمزه رو درست کن، طعم و عطر این دسر عااالیه
موادی که نیاز داریم
پودر ژله طالبی ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
بستنی وانیلی ۳ عدد تک نفره
خامه قنادی فرم گرفته ۲ لیوان(میتونید ۲۰۰ گرم خامه صبحونه+۳ قاشق شکر جایگزین کنید)
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر + ۱/۴ لیوان آب سرد
طالبی رو خرد کنید و به همراه پودر ژله که با یک لیوان آب جوش مخلوط کردین و بستنی وانیلی و خامه فرم گرفته داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
در آخر ژلاتین که با آب سرد مخلوط کردین و روی بخار کتری بن ماری کردین به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید و داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش و بگیره
درست کنید و از طعمش لذت ببرید دوستان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلوی شمالی😋
مواد لازم
تکه های مرغ: ۶ تکه
پیاز: ۲ عدد بزرگ
رب گوجه: ۲ ق غ خوری سر خالی
آلو سیاه: ۱۰ عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
زرشک: ۲ ق غ خوری
شکر: ۱ ق غ خوری
گردو: ۲ ق غ خوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
*می تونید همراه رب گوجه رب آلوچه هم اضافه کنید ولی من چون آلوهام زیاد بود بیش از حد ترش می شد
#مرغ_آلو_شمالی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل پیاز کنار غذایی🧅
به نظر من کنار بعضی از غذاها مخصوصا غذاهای کبابی و قورمه سبزی😎
مدل اول :
پولیبر ۱ ق چ
پیاز قرمز ۱ عدد
سس انار ۲ ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
سماق ۲-۱ ق غ
نمک، فلفل
مدل دوم :
پیاز بنفش
سماق ۱ ق غ
لیموترش ۲ ق غ
نمک، فلفل
مدل سوم :
جعفری ۳ ق غ
پیاز بنفش ۱ عدد
لیموترش ۲ ق غ
نمک، فلفل
#سه_مدل_پیاز_کنار_غذایی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و گردو
مواد لازم
آرد گندم: ۲ لیوان یا ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ ق غ خوری
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ و ۱/۳ لیوان یا ۳۰۰ گرم
وانیل: نوک ق چای خوری
روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی یا ۲۰۰ گرم
پودر دارچین: ۱ ق غ خوری
هویج رنده شده: ۱ لیوان
گردو خرد شده: ۱۰۰ گرم
زست لیمو( پوست رنده شدهی لیمو ): نوک ق چای خوری
▪️دما و مدت زمان فر:
به مدت حدود ۴۰ دقیقه تو دمای ۱۷۰ درجه
#کیک_هویج_گردو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته_چین_مرغ😍😋
برنج سه پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
زعفران آبکرده
زرشک 100 گرم
خلال بادام (دلبخواهی هستش) 😜
اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میذارم تا پخته شود.
بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم.
حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم.
بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم.
تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید) رو کمی روغن میریزیم
و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه و سطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید وسطحش رو صاف کنید و دمی بذارید و بذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه.
نوووووش جان
پ. ن. اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید.
#ته_چین_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی ۳ رنگ😍😋
مواد لازم:
پنیر خامه ای🧀 ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه🥣 ۲۰۰ گرم
بیسکوییت اورئو🍪 ۲ بسته(از هر نوع بیسکوییتی میتونید استفاده کنید)
پودر قند🍚 ۳ قاشق غذاخوری
وانیل🌸 ۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین🥄 ۲ قاشق غذا خوری
کرم شکلاتی تلخ پیکولا🍫 ۲ قاشق غذاخوری
کرم شکلاتی فندقی پیکولا🌰 ۲ قاشق غذاخوری
کرم کارامل🍮 ۱ قاشق غذاخوری(قابل حذف)
کره 🧈۷۰ گرم
شیر🥛 نصف فنجون
#چیز_کیک_شکلاتی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میتونی بهترین دونر رو خودت تو خونه با سالم ترین مواد درست کنی چرا رستوران؟
بهتون پیشنهاد میکنم از روغن زیتون و کنجد توی آشپزی استفاده کنید
لیست خرید:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ورژن ۳ قاشق غذا خوری
شیر نصف لیوان
پاپریکا شیرین ۲ قاشق مربا خوری
ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پول بیبر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
برای سس:
روغن کنجد ورژن ۳ قاشق غذا خوری
ماست ایسلندی بدون چربی نصف کاسه
ریحون و ترخون ۲۰ گرم
آبلیمو تازه نصف یک عدد
نمک
فلفل
#دونر_خونگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ گشنیزی😋😍😋
طعم متفاوتی داره و بی نهایت خوشمزست و خیلیم راحت آماده میشه🤌🏼
~مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد کامل
سیر : دو حبه
ماست : ۵ ق غ خوری
سس مایونز : ۲ ق غ خوری
زعفران دمکرده
سرکه سفید : یک ق غ خوری
ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا، ادویه کاری ، پودر آویشن
گشنیز خرد شده : ۵ ق غ خوری
برای درست کردن سس ۵ قاشق ماست ، دو قاشق سس مایونز ، زعفران دمکرده وتمام ادویه هایی که تو کپشن نوشتم رو با یه قاشق سرکه سفید مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد با نصف لیوان آب جوش به مرغمون اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا سس غلیظ بشه؛ ۵ دقیقه آخر پخت هم به اندازه ۵ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده اضافه میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و گردو
مواد لازم
آرد گندم: ۲ لیوان یا ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ ق غ خوری
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ و ۱/۳ لیوان یا ۳۰۰ گرم
وانیل: نوک ق چای خوری
روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی یا ۲۰۰ گرم
پودر دارچین: ۱ ق غ خوری
هویج رنده شده: ۱ لیوان
گردو خرد شده: ۱۰۰ گرم
زست لیمو( پوست رنده شدهی لیمو ): نوک ق چای خوری
▪️دما و مدت زمان فر:
به مدت حدود ۴۰ دقیقه تو دمای ۱۷۰ درجه
#کیک_هویج_گردو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته_چین_مرغ😍😋
برنج سه پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
زعفران آبکرده
زرشک 100 گرم
خلال بادام (دلبخواهی هستش) 😜
اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میذارم تا پخته شود.
بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم.
حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم.
بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم.
تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید) رو کمی روغن میریزیم
و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه و سطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید وسطحش رو صاف کنید و دمی بذارید و بذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه.
نوووووش جان
پ. ن. اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید.
#ته_چین_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی ۳ رنگ😍😋
مواد لازم:
پنیر خامه ای🧀 ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه🥣 ۲۰۰ گرم
بیسکوییت اورئو🍪 ۲ بسته(از هر نوع بیسکوییتی میتونید استفاده کنید)
پودر قند🍚 ۳ قاشق غذاخوری
وانیل🌸 ۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین🥄 ۲ قاشق غذا خوری
کرم شکلاتی تلخ پیکولا🍫 ۲ قاشق غذاخوری
کرم شکلاتی فندقی پیکولا🌰 ۲ قاشق غذاخوری
کرم کارامل🍮 ۱ قاشق غذاخوری(قابل حذف)
کره 🧈۷۰ گرم
شیر🥛 نصف فنجون
#چیز_کیک_شکلاتی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحانه خاچاپوری😋•
~💓موادلازم برای ۲تا :
۲ پیمونه آرد
۱/۲ پیمونه شیر ولرم
۱/۳ پیمونه آب ولرم
۱ قاشق چایخوری مخمر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ تا زرده تخم مرغ
کره
💙فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنین و خاچاپوری رو ۱۵ دقیقه بذارین داخل فر
💙بعد از اضافه کردن تخم مرغ و کره، حدود ۲، ۳ دقیقه مجدد به فر برگردونین تا تخم مرغتون به حالت دلخواه سفت یا شُل بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳فقط با چهار قلم مواد این دسر طالبی جذاب و خوشمزه رو درست کن، طعم و عطر این دسر عااالیه
موادی که نیاز داریم
پودر ژله طالبی ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
بستنی وانیلی ۳ عدد تک نفره
خامه قنادی فرم گرفته ۲ لیوان(میتونید ۲۰۰ گرم خامه صبحونه+۳ قاشق شکر جایگزین کنید)
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر + ۱/۴ لیوان آب سرد
طالبی رو خرد کنید و به همراه پودر ژله که با یک لیوان آب جوش مخلوط کردین و بستنی وانیلی و خامه فرم گرفته داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
در آخر ژلاتین که با آب سرد مخلوط کردین و روی بخار کتری بن ماری کردین به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید و داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش و بگیره
درست کنید و از طعمش لذت ببرید دوستان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته_چین_مرغ😍😋
برنج سه پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
زعفران آبکرده
زرشک 100 گرم
خلال بادام (دلبخواهی هستش) 😜
اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میذارم تا پخته شود.
بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم.
حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم.
بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم.
تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید) رو کمی روغن میریزیم
و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه و سطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید وسطحش رو صاف کنید و دمی بذارید و بذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه.
نوووووش جان
پ. ن. اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید.
#ته_چین_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نارگیلی_خامهای😍😋
مواد خمیر :
شیر ۱۵۰ میلی لیتر
روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
خمیر مایه ۷ گرم
شکر ۲۰ گرم
وانیل ۸ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳۵۰ گرم
مواد مخلوط نارگیلی :
شیر ۵۰۰ میلی لیتر شیر
شکر ۶۰ گرم
وانیل ۸ گرم
آرد ذرت ۴۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۴۵ گرم
مواد کرم :
ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
ژلاتین ۸ گرم
وانیل ۸ گرم
شکر ۳۰ گرم
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
برای تزئین :
گلبرگهای رز خوراکی
توت فرنگی
پودر شکر
رافائلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میتونی بهترین دونر رو خودت تو خونه با سالم ترین مواد درست کنی چرا رستوران؟
بهتون پیشنهاد میکنم از روغن زیتون و کنجد توی آشپزی استفاده کنید
لیست خرید:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ورژن ۳ قاشق غذا خوری
شیر نصف لیوان
پاپریکا شیرین ۲ قاشق مربا خوری
ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پول بیبر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
برای سس:
روغن کنجد ورژن ۳ قاشق غذا خوری
ماست ایسلندی بدون چربی نصف کاسه
ریحون و ترخون ۲۰ گرم
آبلیمو تازه نصف یک عدد
نمک
فلفل
#دونر_خونگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری 😍😋
سینه مرغ خرد شده: 750 گرم
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن زیتون: نصف استکان
نمک و پاپریکا: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز و سیاه و زیره: هرکدام ۱ قاشق چای خوری
آرد الک شده: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری(خرده نان باگت خشک شده): یک لیوان
سینه مرغ را بندانگشتی خرد میکنیم در ظرفی تخم مرغ، شیر، روغن،نمک، فلفل ها و پاپریکا و زیره و آرد سفید را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس مرینیت میکنیم و استراحت میدیم.بعد سیخ میزنیم و به آردسوخاری آغشته میکنیم کف سینی فر را چرب کرده (کاغذ روغنی هم میتونید بذارید)توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه بپزید. بستگی به دمای فر مدت زمانش تغییر میکنه. یبار درست کنید دستتون میاد.میتونید توی فر نذارید و توی تابه سرخشون کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔴 کانال شیخ فرهاد فتحی دارید؟
اگر نداری بزن زیر لینک زیر بیایید با هم باشیم😅
خودم عضو کانالشم و گفتم به شما هم معرفی کنم، آخه خیلی شیخ خوبیه. والا بخودا😅👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
لینک بالا بزن و بعد اوکی بزن☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی 😍😋
اسپاگتی فرو رفته در سوسیس
.
این غذا رو حدودا یکی دو سال پیش باهاش آشنا شدم خوبیش اینکه خیلی سادس و درست کردنش نه زمان میبره نه زحمت خاصی داره توی چند دقیقه یه غذای جذاب و فانتزی درست کردیم
مواد لازم :
اسپاگتی
سوسیس
آویشن
نمک و فلفل
سس قرمز (دلخواه)
پنیر پارمسان
یا هر چیزی که خودتون دوست دارید (تو آشپزی خلاقیت داشته باشید)
.
.
این غذا واقعا سادس 👌 و نیازی به توضیحی نداره فقط اینو بگم که زیاد اسپاگتی نزارید تو سوسیس چون بعد از پخت حجمشون بیشتر میشه و ممکنه سوسیس از شکل خودش بیوفته و یا پاره بشه 😉 شما میتونید با انواع سس های مختلف این غذا رو درست کنید و بهش مواد مختلفی بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا کشی فوق العاده خوشمزه😍😋
آرد ۱لیوان سر پر(کاملا فشرده شده)
شکر ۱لیوان
گلاب ۳/۴ لیوان
زعفران غلیظ ۲قاشق
روغن ۳/۴ لیوان
گلاب و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و نجوشه، از روی حرارت بردارید
آرد رو الک کنید و روغن رو اضافه کنید و با شعله ملایم مدام هم بزنید تا طلایی بشن
حالا زیر گاز و خاموش کنید و به آرومی شربت و زعفران رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نمونه
دوباره زیر گاز رو روشن کنید و به مدت فقط ۴الی ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد ملاقه روی حلوا بمونه کافیه ، از روی حرارت بردارید
(اصلا نذارید زیاد بجوشه که حلواتون انگشت پیچ درنمیاد)
✅نکته کلی برای رسپی این حلوا= آرد و شکر برابر هستن ،گلاب نصف شکر
✅برای کشی شدن هم اگه موادتون کم بود، ۱/۳ گلاب بیشتر میزنیم
✅اگه حلوا در حجم بالا خواستید درست کنید گلاب نصف لیوان بیشتر بذارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی براونی😍😋
بدون فر و همزن برقی، فقط با یه قابلمه😧
اگر عاشق کیک شکلاتی و براونی هستی بشدت پیشنهادش میکنم😍
شیر: نصف پیمانه🥛
شکر: ۱ پیمانه🍯
روغن مایع: ۱ پیمانه🧈
پودر کاکائو: نصف پیمانه🍫
تخم مرغ: ۲ عدد🥚
وانیل: نوک قاشق چایخوری🥄
آرد: ۱ پیمانه🥡
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری🥄
طرز تهیه:🥣
شیر و شکر و باهم خوب مخلوط کنید، روغن مایع و پودر کاکائو رو اضافه کنید و خوب باهم ترکیب کنید، حالا ۶ قاشق غذاخوری از مایه سس بردارید و کنار بذارید، تخم مرغ و وانیل و اضافه کنید و خوب هم بزنید تا از لختگی دربیاد، در ادامه آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و به آرومی هم بزنید. ته قابلمه رو با روغن چرب کنید و مایع کیک رو بریزید داخلش، سپس روی حرارت کم همراه با شعله پخش کن و دمکنی بمدت ۱ ساعت اجازه بدید بپزه. وقتی کیک خنک شد روی سطح کیک رو با خلال دندان منفذ ایجاد کنید سپس از مایه شکلاتی روی کیک بریزید و پخش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛