eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کرم 1پاکت خامه صبحانه(200ml) 2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است) نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید 200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) یک بسته بیسکوییت پتی بور برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه ۵ دقیقه بزنید. در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید. موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید. مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6 تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود. در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر یوفکا 4 بسته (تودستور اصلی اینو نوشته ولی بسته بندی های ما با ترکیه ای ها فرق داره) پنیر (ترکیب چند نوع پنیرخوبه) جعفری خردشده میزان لازم روغن ⅓ لیوان شیر 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد‌ ‌ 1-اول سس رو آماده کنید.ترکیب تخم مرغ و شیر و روغن 2-پنیرها و جعفری های خردشده رو باهم مخلوط کنید.(اندازه این دو کاملا دلخواه هستش) 3-خمیر یوفکاها رو کف ماهیتابه پهن کنید.چون خمیر یوفکا نازک هستش به صورت دولایه این کار رو انجام بدید.لایه لایه خمیر بعد رومال کردن باسس و بعد ترکیب پنیر و سبزی رو بریزید.(فیلم رو بادقت ببینید) 4-شعله رو کم کنید نا پنیر داخل حرارت ببینه و آب بشه و آروم آروم خمیر یوفکا هم گریل بشه. دقت کنید روغن کف ماهیتابه کم باشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از هر موادی که بخواید تو این رولت میتونید بریزید. من از سوسیس، کالباس و پپرونی استفاده کردم. خمیر رولت یا پیتزا یا خمیر نون🔻 یک ق غ پودر مخمر، یک قاشق غذاخوری شکر، دو لیوان آرد، نصف لیوان آب، کمی نمک، کمی روغن به ازای دو عدد نون یک قاشق پودر مخمر میخواد. اگه بیشتر خواستید درست کنید بدونید که نون به پودر مخمر دو به یک هست. پودر مخمر و شکر و آب رو با هم میکس کنید و روشو بپوشونید بذارید جای گرم (منظور جایی که میذارید سرد نباشه فقط). بعد بیست دقیقه باید مخمر پف کنه. اگه پف نکرد یعنی مشکل داره و نباید ازش استفاده کنید چون نون خراب میشه. بعد تو ظرفی آرد، نمک، روغن، مایع مخمر همبزنید و کم کم آب اضافه کنید تا تبدیل به خمیر شه. تقریبا نصف تا یک لیوان آب میخواد. کمی ورز بدید و روشو بپوشونید به مدت یک ساعت جای گرم بذارید تا پف کنه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ادامه👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی 2عدد (حدود 700 گرم) خمیر بین نان ساندویچی 130 گرم (خمیر بین 6عدد نان ساندویچی) میتونید از نان تست استفاده کنید که ابتدا باید دور قهوه ای نان را جدا کنید. تخم مرغ 1عدد شیر 1/4 پیمانه آرد سوخاری 1 ق س برای داخل مواد و مقداری برای کاور کتلتها پیاز 1عدد متوسط رنده شده و آبگرفته نمک، فلفل،زردچوبه، ادویه دلخواه اگر کیفیت خمیر نان ساندویچی خوب نبود برای پوک شدن بیشتر کتلتها از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید. سیب زمینی ها را آبپز و پوره کنید پیاز رنده و آبگرفته+خمیر وسط نان ساندویچی + تخم مرع + شیر+آرد سوخاری+ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید(میتوانید مواد را یکبار از چرخ گوشت رد کنید) خمیر را 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال است استراحت دهید تا چسبندگی آن برطرف شود. سپس هربار از خمیر مقداری بردارید و در آرد سوخاری غلتانده به شکل اشک دربیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است کتلتها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافی کتلتها گرفته شود. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 عدد کتلت به وزن 70 تا 75 گرم خواهید داشت. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خوشمزه برای کودکان بد غذا بچه هایی که غذا نمی خورند میشه از این طریق اشتهاشون باز کرد امتحان کنید سیب زمینی:۴عدد نشاسته ذرت:۲قاشق غذاخوری پنیر پارمسان:۲قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده:۲قاشق غذاخوری نمک،فلفل:به مقدار نیاز ابتدا سیب زمینی هارو به همراه یک قاشق نمک بزارین آب‌پز بشه بعدازینکه سرد شد اونارو با چنگال له کنید جعفری، پنیرپارمسان،نشاسته، فلفل و نمک مخلوط کرده به شکل توپ دربیارین و در روغن داغ سرخ کنید. بعداز سرخ شدن توپک هارو بزارین روی دستمال یا توری تا کاملا روغنش گرفته شه و در آخر با سس گوجه سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت گوسفند 300 گرم، چرخ شده و بدون چربی آرد نخودچی1 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه 1 ق چ نعناع خشک 2 ق م رب گوجه فرنگی1 ق غ آب 5 پیمانه پیاز متوسط 1عدد، خرد شده پیاز متوسط عدد، رنده شده در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید. 1 پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد. از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.در قابلمه پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید. قرمزه‌های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه‌ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل کلم ۱ کیلو هویج نیم کیلو خیار نیم کیلو لوبیا سبز نیم کیلو سیر ۲ تا ۳ بوته فلفل سبز تند چند عدد سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی ترشی (ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری) به میزان لازم ادویه ترشی به میزان لازم ( مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین) گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم .خیار رو شستم و حلقه حلقه کردم هویج رو شستم و حلقه ای کردم لوبیا سبز رو هم شستم و خرد کردم سبزی ها رو پاک کردم و شستم و گذاشتم خشک بشه حسابی و بعد خرد کردم . حتما حتما خشک بشن و الا اگه خیس بمونه ترشی کپک می زنه سیر رو هم پاک کردم یه کوچولو هویج و لوبیا سبز رو جزیی آب بهشون جدا جدا اضافه کردم و پختم حتما هم بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه هویج و لوبیا سبز و خیار و گل کلم رو با هم قاطی و نمک و ادویه ترشی ریختم توی ظرفم (ظرف هم تمیز و خشک باشه )لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز تا اینکه ظرف پر بشه مقداری سرکه سفید ریختم و یه مقداری هم آب جوشیده خنک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در 🔟 دقیقه برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 ق غ روغن 6 ق غ ماست یک ق چ سر خالی نمک 1 ق چ مخمر 3 فنجان آرد برای سس؛ 1 ق چ رب گوجه 1 ق چ سس کچاپ 1 ق چ آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید. برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و... مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۳ عدد نان تست ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه آب ی۱/۳ پیمانه نمک ۲ قاشق چای خوری آویشن و پودر سیر و پودر پیاز و پاپریکا و فلفل قرمز و فلفل سیاه (از هر کدوم یک قاشق چای خوری) تخم مرغ ۲ عدد سس تند ۲ قاشق غذاخوری ‌پانکو ۱ و‌نیم پیمانه مواد سس 👇 مایونز ۲ قاشق غذاخوری خردل ۱ قاشق نصف قاشق غذاخوری کچاب ۱ قاشق غذاخوری سرکه ۲ قاشق غذاخوری چند تا نکته برای ناگت، اول این که حتما آب یخ اضافه کنید، بعد از میکس کردن ۱ ساعت بزارین یخچال، بعد از این که پودر سوخاری زدین ۱ یاعت بزارین فریزر ( تا ۳ ماه هم میشه )، حرارت برای سرخ کردن کم باشه، تو فر هم میتونید آماده ش کنید، دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔺چیا لازم داریم: (برای ۵تا کبه) به ازی یک پیمونه برنج (نیم دانه باشه بهتره) ۱ پیمانه و نیم آب کافیه. 🔺برنج رو اب بشورید،با اب و یه ق چ نمک بذارید کامل نرم بشه،له نشه خیلی، (برای رنگ بهتر بهش زعفرون یا زردچوبه اضافه کنید) ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط سرخ کنید، بهش فلفل دلمه ای خورد شده یکی دو ق غ و نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه نصف ق چ اضافه کنید (میتونید زرشک و رب هم اضافه کنید) 🔺با گوشت کوب خوب له کنید برنجارو حالت خمیری بشه. 🔺دستتونو خیس کنید حتما، از خمیر بردارید کف دستتون گرد پهن کنید از مواد گوشتی داخلش بذارید و داخل روغن داغ با حرارت متوسط اجازه بدید خوووب سرخ و برشته بشه. روی دستمال بذارید حتما ،روغن اضافه گرفته میشه. ❌نکته❌ به هییییچ وجه خمیرتون نباید موقع شکل دادن ترک داشته باشه ،توی روغن از هم میپاشه و خراب میشه خیلی مواظب باشید. ❌اگه دوست داشتید میتونید برای راحت تر شدن کار باهاش بهش دو سه ق غ آرد سوخاری اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 اسفناج حدود ۵۰۰گرم خمیریوفکای پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای قارچ در صورت دلخواه سیر 1حبه نمک ، فلفل ، زردچوبه،پولبیبر تخم مرغ یک عدد آب یا شیر نصف استکان زده تخم مرغ 1عدد کنجد وسیاه دونه اول از همه اسفناج هارو شسته و ساقه های بلندش رو کوتاه میکنیم،خشک که شد،داخل تابه با یکم روغن زیتون یا روغن مایع به همراه قارچ و یک حبه سیر رنده شده و فلفل و پا‌پریکا و نمک و ادویه کاری تفت میدیم تا اسفناج ها و قارچ آب بندازن بعد مواد اسفناج و قارچمون که آماده شد،داخل یه کاسه میریزیم میزاریم کنار یدونه تخم مرغ رو با یکم فلفل و نصف استکان آب(یا شیر) حسابی مخلوط میکنیم تالختگی تخم مرغ بره،میزاریم کنار. خمیر یوفکا رو ۲ لایه روی یه سطح پهن میکنیم،از مواد تخم مرغی بهش میزنیم واز قسمت طول خمیر مواد اسفناج و قارچ رو میریزیم ازهمون سمت طول خمیر آهسته لول میکنیم،خمیر لول شده رو داخل ظرف دایره،بصورت حلقوی میچینیم،بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیمش و روش کنجد وسیاه دونه میریزیم میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب ۶ عدد آب ۲ لیوان شکر ۱۰ قاشق زعفران دم کرده ۱ قاشق گلاب ۱ قاشق سیب ها رو پوست بگیر و برش بزن. حالا آب جوش و شکر که حل شد سیبا رو بریز داخلش زعفرون و بریز هر از گاهی هم بزن و ده دقیقه بعد آمادست. در آخر هم گلاب و اضافه کن و همونطور داغ بریز داخل شیشه و درشو محکم ببند. اگه میخوای به مدت طولانی نگه داری شیشه رو برعکسش کن و بزارش داخل آب متوسط رو به گرم تا هوای اضافیش کامل گرفته بشه و داخل یخچال یکسال ماندگاری داره. ▶️چند نکته: فرق نداره سیب سبز باشه یا قرمز حتما سیب ها رو درشت برش بزن تا بعد پخت ظاهرش حفظ بشه. گلاب و زعفرون و زیاد نریز تا طعمش قالب نشه. میتونی به شکل مکعبای درشت یا چهارقاچ هم برش بزنی. با همین روش میتونین برای همه میوه ها استفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2عدد سینه مرغ مکعب خرد شده 1 لیوان ماست پر چرب 1 ق غ سیر پوره شده(من از 1 ق چ پودر سیر استفاده کردم) 1 ق غ نمک فلفل سیاه و پاپریکا از هرکدام 1 ق چ آب 1 عدد لیمو تازه 1عدد پیاز وفلفل دلمه ای 2 ق غ سس کچاب 2 ق غ پر روغن زیتون همه مواد بجز فلفل دلمه وپیاز رو به ومرغ خرد شده اضافه کرده و میزارم چند ساعتی بمونه تا مرغ مزه دار بشه (من یک شب گذاشتم بمونه در یخچال). و سپس طبق فیلم مرغ، تکه های فلفل دلمه ای وپیاز رو یک در میان به سیخ میکشیم ودر تابه که کمی روغن ریخته ایم گذاشته و با حرارت متوسط رو به بالا سرخ میکنیم (حرارت کم نباشه چون مرغ آب میندازه) وبه همین راحتی یک کباب آبدار ولطیفی درست میکنیم، در کنار تهدیگ ته چین وسیب زمینی کبابی چه شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی ۴ ق س سر پُر بکینگ پودر ۱ ق چ روغن مایع ١/٤ پیمانه ماست سفت ٢ ق س وانيل كمى مواد لازم برای شربت : ۱ پیمانه شکر ١/٢ پیمانه آب ١/٤ پیمانه گلاب زعفران كمى شکر، آب، گلاب و زعفران رو با هم مخلوط ميكنيم و روی حرارت ميذاريم تا قوام بیاد، بعد شربت رو کنار ميذاريم تا خنک بشه. تخم مرغها و وانيل رو با همزن برقى کاملا ميزنيم تا کرم رنگ بشه و بوى زُهم تخم مرغ از بین بره. بعد همه ى مواد خاگينه رو با هم مخلوط ميكنيم و با همزن دستى هم ميزنيم، مواد خاگینه را در قالب چرب شده ى کیک ميريزيم. من داخل قالب سيليكونى ريختم، (حتماً حتماً قالب رو خوب چرب كنيد) بسته به ارتفاع مواد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه ميپزيم، بعد از خارج کردن از فر شربت خنک رو روی خاگینه داغ در همون قالب ميريزيم، بعد از یک ربع که شربت به خورد خاگينه رفت، خاگینه ها رو از قالب خارج ميكنيم، نکته: حتما اجازه بديد خاگینه کاملا سرد بشه بعد سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت، گوجه، فلفل دلمه و پیاز رو تفت و بگذارید کامل بپزه، بعد داخل کاسه ای ریخته و داخل قابلمه بصورت برگردون بزارید، حالا دمی رو داخلش درست کنید. ابتدا گوشت (من از گوشت گردن استفاده کردم) را با کمی روغن تفت دهید و بعد حدود ۳ برابر گوشت، پیاز خلال‌شده روی آن بریزید. کمی زعفران روی گوشت و پیاز بپاشید و به همراه چوب دارچین، درب قابلمه را ببندید تا با حرارت کم، آرام‌آرام گوشت و پیاز آب بیندازند و پخته شوند. بعد از اینکه ابش کم شد اجازه دهید گوشت و پیاز کمی سرخ بشه سپس مقداری آب داغ (من سه لیوان ریختم) روی گوشت ریخته و اجازه دهید باحرارت خیلی کم بپزد و در آخر کمی یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و زعفران و مقداری آبلیمو (بسته به ذایقه) و مقداری نمک به غذا اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.در صورت تمایل می‌توانید چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر‌کردن خوراک استفاده نمایید اما بدون این مواد نیز، چلو گوشت شما بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد بود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت_چرخ_شده : ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۱ عدد سیر رنده شده: ۱ پر آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری روغن : ۱ قاشق غذاخوری شیر : ۱ قاشق غذاخوری آب : ۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل_سیاه، فلفل_سفید ، فلفل_قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه_کباب سیخ_چوبی ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند. تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید. کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(این مواد تقریبا برای 6 نفر است، شما می توانید مواد تشکیل دهنده را نصف کنید) 2 سیب زمینی روغن نباتی 4 تخم مرغ نمک، فلفل برش های سوسیس تکه های چدار گوجه فرنگی برش فلفل آماده سازی؛ سیب زمینی ها را پوست گرفته ورقه ورقه برش بزنید. مقداری روغن در تابه ریخته و سیب زمینی را به آرامی اضافه کنید هردوطرف سرخ بشن. در ظرفی نمک، فلفل و تخم مرغ را مخلوط کرده خوب هم بزنید به سیب زمینی ها اضافه کنید. روی مواد سوسیس، فلفل، پنیر چدار و گوجه فرنگی قرار داده و طبخ کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نکته که اگر رعایت کنید ته چین خوشرنگ و خوشمزه ای خواهید داشت نکته....... اولین چیز زعفران خوشرنگ و خوشبو است که با مقدار کم رنگ خوبی به ته چین بده در مصرف زعفران در ته چین دست ودل باز باشید. بعدش ماست نسبتا سفت وچرب باشه و برنجتون هم زیاد شفته نشه من 1.5 لیوان برنج محلی را ابکش کردم بعد دو تا زرده و یه دونه تخم مرغ کامل را استفاده کردم سفیده باعث تردی تهدیگ می شه با نمک و فلفل سفید یا سیاه و زعفران مخلوط کردم بعد یک لیوان ماست و خوب مخلوط کردم و در اخر نصف لیوان روغن مایع و مخلوط کردم و بعد برنج ابکش شده سرد باشه اگر داغ بریزید بوی تخم مرغ می گیره و خوب مخلوط کتید قالب یا ظرف مورد نظر را که بهترین ظرف واسه ته چین پیرکس است با روغن جامد یا کره چرب کنید و نصف مواد را توی ظرف بریزید و صاف و پرس کنید بعد مرغ و زرشک تفت خورده را و مجددا بقیه برنج و خوب صاف و فشرده کنید و در فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده بمدت 1.5 تا دوساعت تا همه جای برنج طلایی بشه مرغ را با پیاز وچوب دارچین و برگ بو وزردچوبه ابپز کردم بعد تکه تکه کردم ریش نکنید خوب نمی شه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
برای ماه محرم🍜 مواد لازم برای ۵۰نفر👇 رشته آش: ۵ کیلو سبزی آش: ۵ کیلو عدس: ۲کیلو لوبیا و نخود: هرکدام ۱ کیلو سیر داغ: ۱ کیلو پیاز داغ: ۱ کیلو آرد به همراه نعنا داغ: ۲۰۰ گرم نمک فلفل زردچوبه: به مقدار لازم کشک: به مقدار لازم طرز تهیه👇 قبل از شروع به پخت، قابلمه ای انتخاب کنید که ظرفیت آن دو برابر مواد آش باشد تا آش له نشود. داخل قابلمه آب بریزید و بزارید به جوش بیاید، نخود و لوبیا که از شب قبل خیس کردین به قابلمه آب اضافه کنید و اجازه دهید به صورت نیم پز در بیاد حالا عدس را اضافه کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و با روغن و ادویه روی حرارت بزارید،تفت دهید تا طلایی شود. با پخته شدن عدس،سبزی را به همراه نصفی از سیر و پیاز داغ به حبوبات اضافه کنید درب قابلمه را نبندید چون باعث بدرنگ شدن آش میشود،در ۲۰ دقیقه آخر رشته را اضافه کرده و بزارید ۱۵الی ۲۰دقیقه بماند بعداز آنکه آش رشته شما جا افتاد نمک آن را اندازه کنید و آنرا در ظرفهای موردنظر ریخته و با مابقی پیاز داغ و کشک و نعنا داغ سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گیلاس 700 گرم شکر 600 گرم پودر ژلاتین 1.5 ق م آب 4/1 لیوان وانیل کمی شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال! فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد! پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه! 5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم. وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
آرد، شیر، کره، شکر، زعفران، خمیر مایه،کنجد، گردو و سیاهدانه برای تزئین است. ابتدا شیر و شکر مخلوط کرده روی شعله بگذارید به حدی که گرم شود. از آن بچشید اگر شیرینیش کم بود شکر بیشتری اضافه کنید. زعفران را هم با آن مخلوط کنید. کره را هم جداگانه روی شعله کم بگذارید در حدی که ذوب شود خیلی داغ نشود. آرد را در ظرف بزرگی ریخته وسط آن را گود کنید کره را با مایه خمیر و شیر اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد و از ظرف به راحتی جدا شود. اگر به آرد بیشتری احتیاج داشت اضافه کنید اگر خیلی به دست می چسبید کمی روغن آن را زیادتر کنید اما نکته مهم ورز دادن این خمیر است. بعد از خمیر چونه به اندازه نارنگی درست کنید و روی آن را به وسیله چیزی مثل قالب نخودچی یا ته فنجان حالت دهید و رویش را کنجد یا سیاهدانه و گردوی خرد شده بپاشید. فررا با آخرین دما گرم کنید. نانها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانیکه روی آنها کمی طلایی شود داخل فر بگذارید این نان کمی نرم است پس زیاد پخت ندهید بعد از خارج کردن از فر بگذارید کمی خنک شده سپس از قالب جدا کنید و در ظرف دربسته ای نگهداری کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردو، رب انار، شکر، گوشت چرخ کرده مخلوط، پیاز، سبزی معطر، آرد نخودچی، ادویه و‌نمک، تخم مرغ (حدودا ۱۵ تا شامی تپلی با این میزان درست کردم که برای ۶ نفر کافیه) چند نکته : ۱: سبزی معطر هرچی که داشتین میتونین اضافه کنید و نیازی نیست همشون باشن. سبزی شامل: ترخون، ریحون، گشنیز، جعفری و مرزه هست. ۲: میتونین برای قوام بیشتر داخل سس این غذا آرد بریزین ولی من نریختم و اجازه دادم خودش قوام بیاد. ۳: این غذا هم با نون سرومیشه و هم برنج. آب این غذارو بیشتر برمیدارن تا تلیت کنن (روش اصلی سرو غذا. ۴: آب پیازو فراموش نکنید بگیری. ۵: چاشنی این غذا سلیقه ای هست. اگر ترش دوست دارین نیازی به شکر نیست و اگر مثل من ملس دوست دارین شکر اضافه کنید و اگر شیرین دوست دارین میزان شکرو بیشتر کنید. ۶: برای شامی حتماوسطشو ی سوراخ بزنید هم از کتلتوکباب متمایز میشه وهم اینکه کاملا موقع سرخ شدن مغزپخت میشه. ۷: میتونین به سس این غذا گردو اضافه نکنید و فقط همرو داخل مواد شامی ها بریزین. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
(بدون فر) آرد:دو لیوان خمیر مایه:یک ق غ نمک:یک ق چ شکر:یک ق غ آب ولرم:یک پیمانه تخم مرغ:یک عدد روغن مایع:نصف پیمانه ابتدا خمیر مایه را با شکر، نمک، تخم مرغ آب و روغن در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید، سپس آرد الک شده را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید به اندازه ای که به خمیر نرم و یک دستی برسید، توجه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید چون ممکن است بسته به نوع آرد مقدار کمتری استفاده شود. خمیر بدست آمده را به خوبی ورز بدین سپس درون ظرف در بسته بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند و حجیم شود. پس از دو ساعت خمیر را با وردنه باز کنید سپس مثل برش های پیتزا در حالت مثلثی برش بزنید. ته خمیر کمی شکلات صبحانه اضافه کنید و بپیچید.حالا در کف تابه نچسب که کمی چرب باشد خمیرهای برش زده را قرار دهید، تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، حتما از شعله پخش کن استفاده کنید در تابه را ببندید و اجازه دهید که حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بگذرد کروسان پچ پچ ما آمادست نوش جان❤️ اگه خواستید از فر استفاده کنید باید در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لاری رو با گوشت بره درست میکنن اما با گوشت مرغ هم عالی وخوشمزه میشه من سالهاست جوجه کباب رو به این روش پخت میکنم بغیراز طعم خوشمزش گوشت این کباب خیلی پوک میشه برا جوجه کباب بهتره از مخلوط سینه مرغ وران استفاده کنین گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین زعفران غلیظ ۱قاشق غ ماست چکیده پرچرب ۱لیوان نمک ۲قاشق چ فلفل پاپریکا۲قاشق چ فلفل تند۱قاشق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین لیموترش تازه ۲عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم) 👈مواد رو باهم مخلوط کنین وچندساعتی بزارین یخچال تا گوشت طعم موادرو جذب کنه حدود ۴ساعت بعد به سیخ بکشین یا روی گاز تو یا باربیکیو ویا مثل من رو منقل سرخ کنین این جوجه کباب رو کنار پلوی زعفرانی سرو کنین واز خوشمزگیش لذت ببرین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛