هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انبار گردانی جزیره نسترن تا ۴۰ درصد شروع شد☝️
💥💥💥
🅾 هرچیزی که فکرشو میکنی ، اینجا نصف قیمته ،
هم فروش حضوری هم آنلاین 👇🏾👇🏾
https://eitaa.com/joinchat/2021785618Cbdab9c2a72
♥️#رومبلی #روتختی #روفرشی #لحاف_پشمی #تشک_پشمی
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
ذکر حاج آقا نخودکے(ره) برای هر حاجتی😳
شاید بعضیها نشناسن، شیخنخودکی عالمبزرگی کہ در صحنانقلاب حرمامامرضا(ع) زیر دربطبرسی مدفونہ
ذکرهاے سفارش شده از آن مرحوم بسیار مجرّبہ، مخصوصا این ذکری کہ در ادامہ بهت میگم، فرقی نداره حاجتت چی باشہ این ذکرِمعروف، گره از کار خیلی ها باز کرده هر حاجتی داری قبل از طلوع آفتاب «قبل از اینکہ آفتاب بزنہ» برای برآورده شدن حاجتت ۷۱ مرتبه این ذکرو بگو
برای دیدن ذکر روی #قفل ها بزن تا قفل زندگیت باز بشه👇
🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐🔐
🔓🔓🔓🔓🔓🔓🔓🔓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اورئو کافی شاپی😍😋
مواد لازم:
تخممرغ 🥚۵ عدد
شکر 🍚۱۶۰ گرم
وانیل🌸 کمی
شیر🥛 ۱۰۰ گرم
روغن🥃 ۱۲۵ گرم
آرد🥡 ۱۸۰ گرم
نمک🧂 ۱ پینچ
بکینگپودر🥄 ۲ قاشق چایخوری
پودرکاکائو🍫 ۳۵ گرم
بیسکوییت اورئو پودر شده🍪 ۴۰ گرم
مواد برای فیلینگ:
خامه قنادی🧁 ۶۰۰ گرم
پنیرخامه ای 🧀۲۰۰ گرم
بیسکوییت اورئو پودر شده 🍪۱ بسته
قالب ۲۳ سانت
به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه
نکات:
1️⃣حتما تخممرغ و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند هم بزنید تا مثل ویدیو کاملاً حجمشون چند برابر بشه.
2️⃣ شیر ولرم باشه بهتره.
3️⃣ مواد خشک که شامل آرد، بکینگپودر، پودرکاکائو و نمک هستش رو حتماً ۳ بار الک کنید.
4️⃣ برای پودر کردن بیسکوییتها بهتره اول کرم بیسکوییت رو جدا کنید بعد پودر کنید اینجوری خیلی راحتتر پودر میشن.
5️⃣ کیک که کاملاً خنک شد بعد برش بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
💢فروش ویژه نقد و اقساط 💢
✅قیمت هایی عجیب در صنعت مبل و لوازم خانگی و آشپز خانه
فقط با 20میلیون کل سرویس چوبتو تهیه کن😳
مبل ۱۵میلیونی بازار اینجا 10میلیون💎
#سرویس خواب 10 میلیونی بازار اینجا 5میلیون
💯میدونم باورش سخت ولی این یک واقعیته
💯شرط میبندم هیجا همچین قیمتایی ندیده بودی تا به الان
❌خرید لوازم خانگی و آشپز خانه با کمترین قیمت❌
میگی نه خودت بزن رو لینک بیا ببین👇
https://eitaa.com/joinchat/2468085891C42f4cd0cf9
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
من تمام خریدای خودمو و بچه هام از این کاناله 😍
دیدنش ضرر نداره👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2468085891C42f4cd0cf9
#کاملا_معتبر_قدیمی 👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن پاستا با مرغ خوشمزه و آسون😍😋
مواد لازم:
سینه مرغ🍗
پاستا فرمی🍝
خامه رقیق شده با شیر🥣
فلفل دلمه سبز و قرمز🫑
سیر🧄
لیمو ترش🍋
پیاز🧅
پنیر پیتزا🧀
.
ابتدا سینه مرغ رو مکعبی ریز برش بدید با آبلیمو و سبر و فلفل سیاه نمک مزه دار کنید داخل کمی روغن سرخ کنید سپس از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه سیر و پیاز و فلفل دلمه خرد شده رو بریزید سپس رب گوجه رو اضافه کنید دوباره کمی تفت بدید سپس سینه مرغ سرخ شده و خامه ای که با شیر رقیق کردید اضافه کنید (نسبت خامه به شیر مثلا ۴ قاشق غ خ خامه و ۲ قاشق غ خ شیر)در نهایت پاستایی که طبق دستور روی جلد پختید و آبکش کردید و کمی پنیر پیتزا بریزید چند دقیقه زمان بدید که پنیر آب بشه سپس داخل ظرف کمی از خامه رقیق شده بریزید موادی که درست کردید داخل ظرف و در نهایت روش رو با پنیر پیتزا پر کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی دبی😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
شکر🍚 ۳/۴ پیمانه
وانیل🌸 ۱/۲ ق چ
روغن 🥃۱/۲ پیمانه
شیر 🥛۱/۴ پیمانه
آرد 🥡۱ پیمانه
پودر کاکائو🍫 ۲ ق غ
بکینگ پودر 🥄۱ ق چ
رشته کادایف ۲۰۰ گرم
کره پسته💚 ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
کره🧈 ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای🍫 ۲۵۰ گرم
دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه
تفت دادن رشته ها تا وقتی که طلایی بشن
میتونید توی مواد پسته ای از پسته و پودر قند هم استفاده کنید
بهتون پیشنهاد میدم یکم کیکتون رو با شیر،شیر کاکائو یا حتی قهوه حدودی مرطوب کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه مشهدی😍😋
مواد لازم:
گوجه فرنگی بدون پوست🍅 ۲ کیلو یا کنسرو گوجه فرنگی
گل کلم 🥦۷۰۰ گرم
ساقه کرفس جوان🌱 ۲۵۰ گرم یا ۶ عدد متوسط
هویج🥕 ۲۰۰ گرم یا ۳ عدد متوسط
سیر 🧄۱۰ حبه متوسط یا ۳۵ گرم
فلفل سبز تند یا شیرین🌶 ۵ عدد
سرکه سفید یا سیب یا انگور🍇 ۲ لیوان یا ۵۰۰ میلی لیتر
ادویه ها :
نمک🧂 ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
نعنا خشک🍃 ۱ قاشق غذاخوری
ترخون خشک🌿 ۱ قاشق غذاخوری
گلپر🌱 ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سفید یا قرمز 🌶۱ قاشق چای خوری
پودر تخمگشنیز☘️ ۱ قاشق مرباخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماش پلو😍😋
مواد لازم :
برنج🍙 ۲ پیمانه
ماش🫘 ۱ پیمانه
سینه ی مرغ 🍗یک عدد
پیاز 🧅دو عدد متوسط
زعفرون 💛
ادویه نمک🧂 و فلفل سیاه 🌶و پاپریکا
کشمش🍇 و زرشک هر کدوم نصف استکان (باتوجه به ذائقه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید)
مقداری خلال پسته💚 برای تزیین
نکته : ماش رو حتما یکی دو ساعت از قبل خیس کنید بعد نپزهارو جدا کنید نپزها اونایی هستند که تغییر سایز ندادن
برای اینکه ماش موقع پخت وا نره حتما قبل پخت مقداری تفت بدید با نمک و زردچوبه ، آب هم به اندازه اضافه کنید زیاد نریزید که طعمش حفظ بشه
پیاز رو کم نریزید خیلی خوشمزش میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•تاکو برگر😋😍😋
خوشمزه تر از این نداریم🥳
~مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
پیاز
فلفل دلمه ای
جعفری
پودر سیر
پودر پیاز
پاپریکا
نمک و فلفل سیاه
~برای سالاد:
کاهو
گوجه
پیاز بنفش
خیارشور
جعفری
ریحان
~سس سالاد :
مایونز، سس گوجه، سس خردل، سس سوئیت چیلی، مقداری سیر له شده، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ۱۰۰ لایه😍😋
مواد لازم:
۶ عدد سیب زمینی🥔
۱ عدد کره ۱۰۰ گرمی🧈
برای سس
سس خردل و چیلی تای به همرا یک قاشق خیارشور خورد شده رو مخلوط کنیم و حالشو ببرید👌🏻
+ اول سیب زمینی هارو با استفاده از پوست کن یا مندولین یا چاقو باید خیلی خیلی نازک برش بزنیم
+ کره رو آب میکنیم و با سیبزمینی ها مخلوط میکنیم
+ نمک و فلفل میزنیم و توی قالب فویل میکشیم و با دمای ۱۸۰ درجه ۲ ساعت میپزیم
+بعد از فر بیرون میاریم و صبر میکنیم تا خنک بشه
و بعد ۱۲ ساعت میزاریم توی فریزر
+ برش میزنیم به شکل مکعب
+ روغن زیتون یا کره براش میکنیم
+ و میزاریم توی فر با دمای ۲۲۰ درجه تا کاملا بیرونش برشته بشه
+ زمانش هم تو فر های مختلف متفاوته، برای من ۱ ساعت طول کشید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_مرغ_با_ماست
فوق العاده خوشمزست و حتما امتحان كنيد . فقط ادويه ها رو اماده كنيد بقيه حله و سريع اماده ميشه 😉
طرزتهيه
سينه مرغ تيكه شده
زنجبیل دو قاشق م
سیر دوقاشق م رنده شده
ماست چکیده یک لیوان
سس مايونز يك قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي پوره شده و كمي رب گوجه پودر فلفل قرمز وسیاه یک قاشق م
پودر تخم گشنیز یک قاشق
هل ٢عدد درسته
فلفل قرمز خشك وسیاه 4عدد درسته
پودر گراماسالا دو قاشق غ
خامه نصف ليوان
#طرزتهيه:
اول از همه ادويجات را مخلوط میکنیم بعد دو عدد پیاز خلال کرده رو در کره ،طلایی میکنیم و گوجه فرنگي پوره شده رو اضافه ميكنيم تا اب تموم شود و كمي رب گوجه ميريزيم و سرخ ميكنيم و سير رنده شده بهش اضافه ميكنيم و ادويجات رو ميريزيم و تفت ميديم تا عطرش بلند شود و يك ليوان ماست با يه قاشق سس مايونز مخلوط كرده و بهش اضافه ميكنيم و 2لیوان اب میریزیم تا قل بخورد و سينه مرغ تيكه شده از قبل كمي سرخ شده بهش اضافه كرده و تا مرغها پخته شود در اخر نصف ليوان خامه میریزیم مدت 5دقیقه قل بخوره بعد توی ظرف میکشیم کمی گشنیز تازه وفلفل سبز روی خورش میریزم نوش جان
.
✅نكته: ميتونيد سس مايونز رو حذف كرده و با همون ماست درست كنيد
.
✅مقدار تندي اين غذا بستگي به ذائقه تون داره و ميتونيد مقدار فلفل را كم و زیاد کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_سنتی
شیر ۲ لیوان
شکر۱ لیوان سرخالی
ثعلب ۱ ق مرباخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
گلاب ۴ ق غذاخوری
شیر روحرارت گذاشته وقتی داغ شد ثعلب روباشکرقاطی میکنیم به شیر کم کم اضاف میکنیم وخوب هم میزنیم تا ثعلب گوله نشه ومواد غلیظ بشه آخرسرگلاب وزعفران اضاف کرده وحرارت خاموش کرده و یک کاسه پریخ کرده و کاسه بستنی رو روی یخ گذاشته و مدام هم زده تاخنک بشه وبعد درفریز گذاشته و هر یک ربع ساعت هم زده تاسفت وکشدار بشه وقتی بستنی رو به سفت شدن شد باهمزن یکبار بزنید اینکار عالیه ودوباره فریز بذارید خلال پسته وبادام وخامه یخ زده رو به بستنی اضاف میکنیم برای خامه یخ زده خامه صبحانه رو کمی هم زده تا یکدست بشه رو پلاستیک فریزر ریخته ودرفریز گذاشته تایخ بزنه بعد ب بستنی اضاف میکنیم
خیلی راحته امیدوارم درست کنید وراضی باشید.
ثعلب وشکر باید اندازه باشه اگه شکر زیاد باشه بستنی زود شل میشه وثعلب کم باشه بستنی یخمکی
بستنی وقتی کامل سفت شد توی ظرف مستطیل پلاستیک فریز گذاشتم بستنی رو داخلش ریختم روش صاف کردم یه شب گذاشتم فریز بعد برش دادم به اندازه بیسکویت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_ناردونی
یا #خورش_ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه شمالی ست که در روزهای پاییزی به سفرههای ایرانی رنگ و طعم خاصی میبخشد.
پیشنهاد می کنم حتما درست کنید و از طعم فوق العاده ش لذت ببرید👌👌😍😍😍
طرزتهیه:
یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. تکه های مرغ را که با کمی نمک و زردچوبه مزه دار کردید ، به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا تکه های مرغ سرخ شوند.
مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. دو قاشق زعفران دمکرده و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم یک ساعت بپزد.
در تابه ای یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد کرده و سرخ کنید سپس دو قاشق رب انار و یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده وکمی تفت دهید
دو پیمانه انار دون شده اضافه کرده ونصف لیوان آب اناریا آب جوش اضافه کنیدوازروی حرارت بردارید.
وقتی مرغ پخته شد، این سس ملس و خوشمزه رو اضافه کرده ودرقابلمه رو کامل نگذارید وفقط یک ربع دیگر برای پخت زمان دهید.(این خورش باید کم آب باشد)در ظرف سرو ریخته و با دانه های انار تزئين کنید. در کنار پلو یاکته سرو کنید.
نوش جان❤
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنبه_ای
یک لیوان شیر ولرم
یک لیوان اب ولرم
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
یک قاشق غذاخوری شکر در صورت تمایل میتونید بیشتر بریزید
یک چهارم لیوان روغن مایه
چهار لیوان ارد قنادی الک شده ممکن بیشتر نیاز شه
نمک یک قاشق چایخوری
شکر خمیر مایه روغن اب ولرم شیر ولرم همه مواد را با هم مخلوط کنید بعد ارد را کمکم مخلوط کنید خمیر بدست امده را با نصف قاشق چایخوری چرب کنید واخل کاسه ای بزارید روشو بپوشونیدیک ساعت استراحت بدیدبعد به دو قسمت تقسیم کنید کف قالب ها را کمی ارد پاشی وچرب کنید خمیر را با دست باز پهن کنید مجدد سی دقیقه استراحت دهید
بعدروی خمیررا با یه قاشق شیر ویه زرده تخم
مرغ رومال کنید با دست شکل دهید سیاه دانه وکنجد بپاشید مجددروشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت دهید
بعد استراحت داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط حرارت ۲۵۰مدت پخت سی دقیقه حتما یه کاسه اب کف اجاق بزاریدبرای نرم شدن نانها زمان پخت
بعد پخت سه دقیقه گریل بزنید
نانها بعد پخت با یک قاشق کره اب شده ویه قاشق عسل رومال کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_شوربا😍😍
سبزی آش: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم
دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۵ عدد
برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه
نخود: ۱/۲ پیمانه
لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه
عدس: ۱/۳ پیمانه
ماش: ۱/۳ پیمانه
بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
نمک: به مقدار لازم
گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم.
در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم.گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد.در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لونافل
مواد لازم :
پیمونه من لیوان فرانسویه
شیر دو پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر نصف پیمانه
کره بیست و پنج گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
زعفرون به مقدار لازم
طیبه : من دو قاشق غذاخوری گلاب هم اضافه کردم که همیشه زعفرون رو توی گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای محیط میذارم تا هم عطرشون ادغام بشه و هم زعفرون رنگ باز کنه . برای قالبی شدن دسر هم به پودر ژلاتین نیازه که من برای نسبتای این رسپی ، دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یک سوم پیمونه آب معمولی بن ماری و بعد به مایه دسر ، در انتها اضافه کردم .
طرز تهیه :
تخم مرغ رو با چنگال خوووب زدم تا از لختگی در بیاد و بعد به ترتیب ، شیر و آرد الک شده رو اضافه کردم . بعد گذاشتم روی حرارت و شکر رو هم اضافه کردم و مرتب هم زدم تا آرد گلوله گلوله نشه . بعد از چند دقیقه ، ترکیب زعفرون و گلاب رو ریختم . روی حرارت متوسط ، مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . در آخر کره و وانیل رو ریخته و از روی حرارت برداشتم . چون حرارت خوردن وانیل ، باعث تلخی دسر میشه . تا دسر داغه داخل ظرف سرو بریزین که من قالبی درآورده و به دلخواه تزئین کردم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکمپر😍😋
🌺مواد لازم:👇
🥔سیب زمینی:4_5 عدد
🧈روغن
🧂نمک
🌺مواد میانی👇
🧅پیاز:1 عدد
🧄سیر:1 حبه
🥩سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
🍅سس کچاپ
🍥پنیر خامه ای
🥣پودر پاپریکا
🧉فلفل سیاه
🧂نمک
🧀پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
🥦جعفری تازه خرد شده
🌺طرز تهیه:👇
سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رواماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در این شب زیبـا
✨آرزو مے ڪنم
💫همه خوبے هاے دنیا
✨مال شماباشه
💫 شبتون بخیردرپناه خدای مهربون
#شب زیباتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#خورش_ریواس
ریواس 500 گرم . نعنا و جعفری خرد شده ٣00 گرم . گوشت 400 گرم یا کمتر . پیاز 1 عدد . رب گوجه فرنگی 1 قاشق غ . فلفل سیاه . زردچوبه . نمک . لیمو عمانی
پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید . رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید . گوشت ( خورشی یا ماهیچه یا مرغ ) رو هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید . 45 دقیقه به انتهای پخت مانده , نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید , با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید . نمک غذا رو اندازه کنید . حالا پوست ساقه های ریواس رو جدا کنید . اونها را به تکه های بزرگ , تقریبا 5 سانتی , برش بزنید . با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش , ریواس ها رو اضافه کنید . و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید . با پلو نوش جان کنید .
_ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میره . زیاد تفتشون ندید , با گرمای خورش هم پخته میشه .
_ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست , خیلی باریک و کم حجم میشن . اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید , حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید .
_این خورش خیلی مزه ی خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ی ریواس , متفاوتش میکنه . من یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_نیلوفر
تخم مرغ 2 عدد
ماست 3/4 پیمانه 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم
روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم
آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد.
روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن
مواد مورد نیاز برای تهیه شربت :
آب ١ پیمانه (٢٥٠ میلی لیتر )
شکر ٢ پیمانه ٤٠٠ گرم
آب لیموترش تازه ١ ق س (١٥ میلی لیتر )
زعفران دم کرده 2ق س خوری
خلال پسته برای تزیین
تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم.
ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا 2 لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد)
در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم
به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه
خمیر را 1 ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ضخامت ٣ تا ٤ میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید.
روی خمیر های قالب زده با چاقو 8،6،4 برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند
٣ عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده ١٥ دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه
برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید.
نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید.
و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند
اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاگینه_نیلوفر
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛