eitaa logo
آشپزی خاص
95.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ نیم کیلو نمک نصف تا 1 ق چ آرد سفید 4 ق غ ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک سیر رنده شده 2 حبه زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه بیکینگ پودر نصف ق چ سیخ چوبی به تعداد لازم در ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت اجازه بدید در یخچال استراحت کند تا ترد شود. سپس آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنید، سیر رنده شده، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حدی اضافه کنید تا موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .در انتها مرغ هارو به سیخ بکشید و به مواد آغشته کنید و داخل کمی روغن داغ سرخ کنید پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها اول اجازه بدید روغن داغ شود و وقتی داغ شد شعله را ملایم کنید و مرغ هارو داخل تابه قرار داده تا هم سرخ شود هم مغز پخت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در فر () یا روی گاز👇🏻 سینه مرغ ماست ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید، من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم، عالی میشه ۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید) پودر سوخاری به میزان لازم روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت: ۲۰ دقیقه و یا بدون روغن در تابه نچسب یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه. برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید: بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثل همیشه میزان مواد در ویدئو مشخصه نکته مهم برای دسرهایی که در اونها از نشاسته ذرت استفاده میشه این هست که اول باید نشاسته ذرت با چند قاشق شیر مخلوط و در شیر کاملا حل بشه و بعد به سایر مواد اضافه کنید وگرنه نشاسته گلوله میشه... در اینجا هم طبق روال معمول اول 4 قاشق نشاسته رو در 4 قاشق شیر حل کنید (در این رسپی 3 پیمانه شیر مصرف شده که ابتدا 4 قاشق از اون رو با نشاسته مخلوط میکنیم) به جای نشاسته ذرت نمیشه از نشاسته گندم یا آرد استفاده کنید چون روی طعم و بافت دسر اثر میذاره و طعم خوشایند و بافت لطیف به دسر نمیده. در این دسر از 1 پیمانه شکر استفاده شده ولی بنا به ذائقه خودتون می تونید شکر رو کمتر کنید اگر از خامه قنادی در دسر استفاده می کنید حتما میزان شکر رو کمتر کنید. من میزان مواد رو نصف کردم و در این قالب حدود 20 عدد دسر بوتیکی آماده شد. بعد از اینکه دسر روی حرارت ملایم به غلظت فرنی رقیق رسید از روی حرارت بردارید و به اون پودر ژلاتین حل شده و خامه و اسانس نارگیل (به دلخواه) اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رژیمی آینازجون سينه ي مرغ و بصورت نواراي یا تکه های کوچک برش بزنيد روغن زيتون، فلفل، نمك، زردچوبه مخلوط كنيد با تيكه هاي مرغ و حسابي هم بزنيد و نيم ساعت تا يك ساعت استراحت بديد. مقداری روغن کف تابه بریزید بعد مرغ ها استراحت شون و كردن و خوب مزه دارشدن بريزيدشون داخل تابه بعد ده دقیقه قارچ ها رو ریزکنید یک عدد پیاز به صورت نواری باریک روش خرد کنید بعلاوه فلفل دلمه ای به مرغ اضافه کنید بعد شعله رو كم كنيد در تابه رو ببندید و زمان بديد كه بپزه بعد که پخت در تابه رو بردارین تا آب مرغ کاملا بخار بشه و سرخ بشه بعدخاموش کنیدو بهش آب نارنج تازه زدم من بعد کاهو خرد شده و گوجه و زیتون وخیارشور هم با مواد مخلوط کردم میتونید نون پيتا يا تافتونو برداريد خوراک قارچ و مرغ رو روش بریزید بعلاوه سس دلخواه خیار شور و آبليموی تازه یا آب نارنج تازه بزنيدو ساندویچ کنید نوووش جان کنید این غذا راحت و خیلی خیلی خوشمزست حتما حتما امتحان کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادت باشه اون دری که خدا برات باز می کنه، بنده ی خدا نمیتونه ببنده.....😊 روزتون شاد و پر برکت 🌹
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب لرستانی برای این شامی کباب خوشمزه نیاز داریم به 👇🏻 ۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم سبزی ریحون ترخون گشنیز و جعفری (ریز خورد کنید ) ۸۰گرم گردو (باید پودر بشه) ۱ پیاز بزرگ (رنده ریز بزنید ) ۲قاشق غذاخوری نخودچی ۱عدد تخم مرغ ادویه ی بی نظیر آروما اسپایس ،نمک و پودر سیر برای سس غذا: ۱ پیاز بزرگ (رنده ریز کنید ) ۲۰گرم‌گردو ۲قاشق غ رب انار نمک *وقتی که شامی ها رو سرخ کردید ،پیاز رنده شده رو تو همون روغن بریزید و بعد گردو و رب انار و یک لیوان آب اضافه کنید .کمی شعله رو زیاد کنید تا آب بجوشه و تا جوش خورد شعله رو کم کنید و شامی ها رو بچینید توی سس بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت شامی کباب لرستانی شما آمادست 😍نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب لرستانی برای این شامی کباب خوشمزه نیاز داریم به 👇🏻 ۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم سبزی ریحون ترخون گشنیز و جعفری (ریز خورد کنید ) ۸۰گرم گردو (باید پودر بشه) ۱ پیاز بزرگ (رنده ریز بزنید ) ۲قاشق غذاخوری نخودچی ۱عدد تخم مرغ ادویه ی بی نظیر آروما اسپایس ،نمک و پودر سیر برای سس غذا: ۱ پیاز بزرگ (رنده ریز کنید ) ۲۰گرم‌گردو ۲قاشق غ رب انار نمک *وقتی که شامی ها رو سرخ کردید ،پیاز رنده شده رو تو همون روغن بریزید و بعد گردو و رب انار و یک لیوان آب اضافه کنید .کمی شعله رو زیاد کنید تا آب بجوشه و تا جوش خورد شعله رو کم کنید و شامی ها رو بچینید توی سس بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت شامی کباب لرستانی شما آمادست 😍نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخصوص تغذیه بچه ها برای مدرسه عالیه🥰 اگه دنبال کیک خیلی خوشعطر و طعمی با,بافتی لطیف👌🏻این دقیقا همون هستش😍 دو عدد موز، چهار عدد تخم مرغ، سه چهارم لیوان شیر، سه چهارم لیوان روغن، دو نیم لیوان آرد، یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر، یک لیوان شکر🍌🍰 ⭕️ آرد و بکینگ پودر سه بار با هم الک کنید موزها با چنگال پوره کنید داخل میکسر تخم مرغ ها و شکر و وانیل حدود پنج دقیقه بزنید تا مایع کرم رنگ بشه بهش شیر و روغن اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید کافیه موزها اضافه کرده یه پالس بزنید کافیه تیغه ها را از کاسه خارج کرده بهش آرد اضافه کنید با لیسک دورانی هم زده بعد با مفتولی دستی مخلوط کن داخل قالب چربشده یا داخل کپسول بریزید دوبار به میز کار بکوبید تا حباب خارج بشه ⬅️ داخل فر از قبل گرمشده با درجه ۱۶۰ حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه 💎⬅️ داخل فیلم یه لیوان شیر که ریختم نبود😅نکته فیلم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱ ق س نمک، فلفل،پاپریکا،پودرسیر از هرکدام ۱/۴ ق چ روغن مایع ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) ماست ۵۰ گرم ( ۲ ق س) شیر ۲۰۰ گرم (۱ پ) آرد ۱۹۰ گرم ( ۱پ+۱/۲پ) بکینگ پودر ۸ گرم ( ۲ ق چ) 🍀 مواد رویه پیاز ۱ عدد سینه مرغ خورد شده ۲۵۰ گرم نمک ، پودر سیر از هرکدام ۱/۲ ق چ پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن از هرکدام ۱/۴ ق چ فلفل دلمه ۴۰ گرم ( ۲ ق س) سوسیس یا کالباس ۱۲۰ گرم پنیر پیتزا به مقدار دلخواه ❌نکات مهم❌ 🔴 به غلظت مواد پایه در فیلم توجه کنین نباید شلتر و یا سفتر باشه 🔴 مواد میانی پیتزا سلیقه ایه و هرچیزی دوس دارین میتونین استفاده کنین ولی ترجیحا قارچ خام استفاده نشه 🔴 من آرد قنادی استفاده کردم 🔴 ادویه ها و میزانش رو میتونین طبق ذائقه و سلیقه خودتون بریزین 🔴 اگر خواستین مواد رو تو قالب بزرگ یکجا بریزین سایز ۲۴ یا ۲۵ میتونه مناسب باشه ترجیحا قالبتون کمربندی باشه 🔴 از قالب پای یا مافین هم میتونین استفاده کنین 🔴 میتونین از کاغذ داخل قالب استفاده نکنین ولی حتما قالبارو با روغن جداکننده چرب کنین، کاغذ از کف قالب راحت جدا میشه ولی قسمتی که پنیر داره به هرحال طبیعیه که کمی بچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ …….۲عدد شکر ……۱۱۰گرم پودر کاکائو……‌۱۳گرم شیر……..۵۰گرم آرد……۱۴۰گرم پکینگ پودر…….۱قاشق چایخوری روغن مایع……..۹۰گرم وانیل …..۱/۲ قاشق چایخوری تخم مرغ وانیل و شکر را خوب بزنید تا کرمی ‌وکش دار شود روغن‌ و‌ شیر رو اضافه کنید با دور کند در حد مخلوط شدن بزنید آرد پکینگ پودر پودر کاکائو رو‌الک‌کتید ‌وبه مواد اضافه کنید و با ویسک دستی مخلوط کنید تا نصف قالب پای مواد را بریزید روش کرمفیل وانیل یا شیر بزنید داخل فر برقی ۱۷۰ به مدت بیست دقیقه بپزید دما و زمان فر تقریبی هست ✍🏻✍🏻✍🏻این‌ مقدار هفت عدد قالب پای ده سانتی کیک شد ✍🏻کرمفیل وانیلی و شیر را میتونید از لوازم‌ قنادی ها بخرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به روش بریونی کنار اون سس جذابش معرکه شده بود🤤🤤 خیلی خوشمزست و برای مهمونیاتون عالیه😌😉 موادش رو هم میتونید به دلخواه تغییر بدین😋 مواد لازم 🌺مرغ ترجیحا یک کیلو یا کمتر باشه 🌺رب انار 🌺آلو خورشی 🌺پیاز فراوون 🌺گردو به دلخواه 🌺سبزی مرغ شکم پر(میتونید به جاش جعفری و گشنیز یا هر سبزی دیگه ای که دوست دارید بزنید) 🌺نمک فلفل سیاه زردچوبه و پودر سیر 🌺سیر یک بوته به دلخواه 🌺رب گوجه یک ق غ سرخالی ✅مواد شکم مرغ رو مثل ویدیو آماده کنید بعد یه مقدارش رو داخل شکم مرغ بذارید یه مقدارش رو بذارید داخل قابلمه و بهش آب جوش و یکم رب انار اضافه کنید و بذارید مرغ ها داخلش خوب مغز پخت بشن و آب مرغ ها کشیده بشه و سسش غلیظ بشه😍 ✅در آخر اگر دوست داشتین میتونید بذارید داخل سرخ کن با دمای 200 درجه حدود یک ربع تا خوب برشته بشه یا داخل تابه جدا با روغن یکم سرخش کنید یا اینکه داخل فر بذارید با شعله گریل سرخ بشه یا هم میتونید کلا این مرحله رو حذف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛