eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
27.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گز اصل اصفهانی😍😋 مواد لازم : شکر🍚 : یک لیوان دسته دار فرانسوی سفیده ی تخم مرغ 🥚: سه عدد گلوکز🥣 : 280 گرم (لوازم قنادی ها دارن) گلاب 🌹: نصف لیوان آب💧 یک سوم لیوان پودر هل🌺 به دلخواه : نصف قاشق چایخوری پسته یا هر مغزی که دوس دارین🌰 : به مقدار دلخواه هر چی بیشتر خوشمزه تر آرد قنادی 🥡: به مقدار لازم برای پوشش گز نکات خیلی مهم : غلظت شهدتون خیلی خیلی مهمه که اصلا شل نباشه داخل سفیده ها اصلا زرده نره تا خوب کف کنه اصلا رو شعله ی مستقیم نذارین چون خیلی زود میسوزه و رنگش تیره میشه، رو بخار آب بذارین کمی طول میکشه ولی به خوشمزگیش می ارزه حتما حتما مدام مواد رو هم بزنین تا ته نگیره غلظت موادتون انقدر باید زیاد بشه که وقتی مغز رو ریختین دیگه از قاشق نریزه بعدش سرعت عملتون باید خیلی بالا باشه و سریع توی قالب یا ظرف بریزین تا سفت نشه تو ظرفتون حتما پلاستیک بندازین و آرد پاشی کنین موقع برش گز از قیچی و چاقوی اره ای استفاده کنین ☕ ودر نهایت گز رو تو یخچال نگه دارین، من تو فریزر هم نگه میدارم تا دیگه شل نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان 1 عددمتوسط سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی نمک 1 قاشق چایخوری پر زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر هل ساییده نصف قاشق مرباخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری جوز هندی نصف قاشق چای خوری هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد پسته تازه 15 عدد فقط برای قشنگی هستش تو طعمش تاثیر نداره سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. پسته و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران نان تست ۴ عدد سفیده تخم مرغ دوعدد شیر چند قاشق سیر سه حبه رنده شده نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم دو عدد سفیده رو با هم‌زن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋 سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و بادمجون 🍆🍗😍👌 . خب برای درست کردن این غذای خوشمزه ، حواستون باشه توی غذاهاتون چه ادویه ای می ریزید. که حسابی خوشمزه بشن.☺️ چون راز خوشمزگی غذاها همینه! و مهم تر از اون اینه که تو چه ظرفی ادویه هاتون رو‌ نگهداری میکنید که عطرو طعمش حفظ بشه و میدونید راز نگهداری ادویه ها در ظروف شیشه ای هست. تا حالا دیدید موقع اشپزی گاهی ادویه های مورد نیازمون رو‌پیدا نمیکنیم اگر اینجوری مرتب کنار گاز بزاریمشون هم پیدا کردنشون راحته و هم دم دستمون هستن و هم دکور اشپزخونمون به روز میشه. بریم سراغ تهیه این غذای خوشمزه.😋 مواد لازم بادمجون ۲ عدد مرغ ۳۰۰گرم گوجه فرنگی دو‌عدد پودر پاپریکا نمک فلفل سیاه پودر سیر و پولبیبر از هر کدوم یک ق چ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ گشنیزی😋😍😋 طعم متفاوتی داره و بی نهایت خوشمزست و خیلیم راحت آماده میشه🤌🏼 ~مواد لازم : سینه مرغ : یک عدد کامل سیر : دو حبه ماست : ۵ ق غ خوری سس مایونز : ۲ ق غ خوری زعفران دمکرده سرکه سفید : یک ق غ خوری ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا، ادویه کاری ، پودر آویشن گشنیز خرد شده : ۵ ق غ خوری برای درست کردن سس ۵ قاشق ماست ، دو قاشق سس مایونز ، زعفران دمکرده و‌تمام ادویه هایی که تو کپشن نوشتم رو با یه قاشق سرکه سفید مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد با نصف لیوان آب جوش به مرغمون اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا سس غلیظ بشه؛ ۵ دقیقه آخر پخت هم به اندازه ۵ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده اضافه میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتون بخیر باشه دلتون شاد شاد♥️😍🙏🏻🙏🏻 چطور بود؟روش شما چیه؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون اومده باشه مواد: 1 کیلو سینه مرغ ▫️▫️▫️ 3 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی کمی بیشتر از نصف فنجان روغن 4 حبه سیر 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره نمک آماده سازی: مرغ را به مکعب های بزرگ برش می دهیم. مواد دیگر را به خوبی در یک کاسه مخلوط کرده و با سس مرغ مخلوط می کنیم. روی آن را بپوشانید و به مدت 5-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید. سپس مرغ را به سیخ می کشند. آن را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
سفید کننده فوری صورت و بدن ار شر هرچی راحت شو👌 صورتت بکش چندسال جووون شو همش راه حلش اینجا 👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2173108255C24327f0588 بیای اینجا سنت با دخترِ ۱۸ ساله مو نمیزنه😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عسل روسی😍😋 مواد لازم: برای کرم: پنیر خامه ای🧀۲۰۰ گرم خامه صبحانه🥣 ۱۵۰ گرم ماست🍶(پرچرب)۵۰ گرم شیر تغلیظ شده🥛(شیرعسلی)۲۵۰ گرم وانیل🌸 ۱/۴ قاشق چایی خوری خامه قنادی🧁 ۳۰۰ گرم برای بیسکوییت: کره 🧈۸۰ گرم شکر🍚۸۰ گرم عسل🍯 ۱۵۰ گرم جوش شیرین 🥄۱ قاشق چایی خوری تخم مرغ 🥚دو عدد نمک🧂۱/۴ قاشق چایی خوری آرد 🥡۴۹۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل معروف رزماری 😍😋 🍘🍘 🔸مواد لازم: نخود خام: ۱ کیلو پیاز: ۷۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای: ۲۰۰ گرم ۵سیر: ۵۰ گرم نان باگت: ۲۵۰ گرم 🔸ادویه‌ها: زرد چوبه: ۱ ق غ زیره: ۱ ق غ سر صاف پودر تخم گشنیز: ۱ ق غ پودر انبه: ۲ ق غ پودر کاری: ۱ ق غ دارچین: ۱ ق م فلفل قرمز: ۱ ق م نمک: ۱.۵ ق غ 🔹نکات مهم: ➖نخود رو ۴۸ساعت خیس کنید این مقدار جوش شیرین هیچ ضرری ندارد ➖به هیچ عنوان از بیکینگ پودر استفاده نکنید ➖تخم گشنیز و زیره را حتما تازه آسیاب کنید. ➖مواد رو بدون ادویه فریز کنید و هر زمان خواستید درست کنید ادویه بزنید ➖قبل از سرخ کردن ۱ ساعت مواد را در دمای محیط قرار بدید تا زمان سرخ کردن دمای روغن افت نکند. ➖فلافل باید به صورت شناور در روغن سرخ کنید. ➖حتما بعد از سرخ کردن فلافل ها رو در توری چند دقیقه استراحت بدید. ➖روغن داغ باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا... 🤍💫امروز به همه ما 🌸💫قلبی پر از عشق 🤍💫و محبتی که در نام خودت 🌸💫متبرک گردیده است ببخشا 🤍💫و همواره ما را 🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان، 🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم 🌸💫و روزمان را در آغوش 🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم 🌸💫آمیـن💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه هنوز قیمه نثار رو امتحان نکردی دیگه وقتشه که این غذای خوشمزه رو از دست ندی😌😌کپشن کامل توضیح دادم👇🏻👇🏻 . ببین انقدررر این غذا خوبههه که کم گفتم خوش عطررر خوشمزهههه حتما سیو کنید و در اولین فرصت امتحانش کنید 😋😋❤️ . برای درست کردن قیمه نثار 😋👇🏻 . 🔹یک عدد پیاز متوسط رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه و بهش 1 ق چ فلفل سیاه و 1 ق چ زردچوبه اضافه و با هم تفت بدید. پیاز که سبک شد 400 گرم گوشت رو بهش اضافه و تفت بدید. زمانی که رنگ گوشت عوض شد 1 ق غ زعفرون وبه اندازه ی دو بند انگشت بالاتر از گوشت آب جوش به همراه نصف ق غ رب بریزید و روی شعله متوسط به مدت حدودا دو ساعت قراربدید تا گوشت بپزه. . برای آجیل قیمه نثار👇🏻 🔹داخل تابه کره بریزید و زرشک که 5 دقیقه داخل آب خیس شده رواضافه کنید. یک ق چ سر پر شکر بهش اضافه کنید و تفت بدید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت لوبیا سبز😍😋 خورشت تکراری درست نکن ❌موادلازم بستگی به تعداد نفرات و ذائقه خودتون داره میتونید کم و زیادش کنید و تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه کدو یاگل کلم یا بروکلی هم میتونید استفاده کنید ❌میتونید مرغم ریز کنید و سرخم نکنید ولی من چون مرغ درشت بود سرخ کردم تا از هم باز نشه ❌سیب زمینی رم اگه دوست داشتید سرخ کنید و آخر بریزید ❌بجای گوجه هم میتونید رب بزنید ولی چوجه خوشمزه تره زمان پخت یه ساعته باز به سبزیجات نگاه کنید اگه نپخته بودن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوره مسما😍😋 مواد لازم: برای ۳ الی ۴ نفر: دوتا ران کامل مرغ🍗(سینه هم میتونه باشه) نمک🧂،فلفل🌶،زردچوبه🟡 یه پیاز بزرگ🧅 ۱/۵ ق غ رب گوجه🥫 نصف تا یک لیوان دونه غوره🍇(من یه لیوان ریختم،بستگی به میزان ترشی غورتون داره) ۲ الی ۳ لیوان آب ولرم💧 بادمجون🍆 گوجه🍅 ✅بعضیا با غوره دونه دار دوست دارن،سلیقه ای هست. ✅بعضی جاها(از جمله رستوران شورکولی) یکم نعنا خشک هم میریزن،بازم سلیقه ای هست،من نریختم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت😍😋 با دوتا سیب زمینی و دو تکه مرغ،یه بشقاب پر از کراکت خوشمزه درست کن!🍗🍖 این غذا کاملا سالمه،روغن خیلی کمی میبره و خیلی طعمش متفاوته! -سینه و ران مرغ یک عدد -دوتا سیب زمینی بزرگ -یه لیوان سر خالی پنیر پیتزا -پودر پاپریکا و پودر آویشن و نمک (دوقاشق چایخوری) -پودر سیر یک قاشق چایخوری -تخم مرغ سه عدد -آرد یه لیوان(داخلش یه قاشق پاپریکا،پودر سیر و فلفل سیاه) -پودر سوخاری (یه لیوان) . . اول تیکه های مرغ رو با کمی نمک،زردچوبه و ادویه کاری میذارم کامل آب پز بشه و بعد ریش ریش میکنیم. سیب زمینی هارو هم میذاریم خوب آب پز بشه و همونطوری داغ داغ با هر چی که داشتیم له میکنیم. حالا مرغ های ریش شده رو با سیب زمینی له شده و پنیر پیتزا و ادویه ها مخلوط میکنیم. اگه احساس کردین چسبناکه،یه قاشق آرد و یه قاشق روغن زیتون اضافه کنید. با دشت بهشون فرم دلخواه بدین،بعد بذارید نیم ساعت تو فریزر بمونه تا خوب سفت بشه که راحت تو پودر سوخاری و تخم مرغ بغلتونیدش و سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره فیله مرغ ۸ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری اب یخ ۴ لیوان رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری یخ ۱ تیکه شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی موزی😍😋 مواد لازم: ۱۰۰ گرم کره یا مارگارین ذوب شده🧈 شکر سفید 🍚۵۰ گرم شکر قهوه ای🍚 ۵۰ گرم پوره ی یک عدد موز متوسط🍌 حدود ۱۰۰ گرم پوره ی موز میشه آرد 🥡۲۵۰ گرم بکینگ پودر🥄 ۲ قاشق چای خوری شکلات خورد شده🍫 گلوله های ۳۰ الی ۴۰ گرمی از خمیر بردارین و توی فر از قبل گرم شده حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزین تا مثل ویدیو که نشونتون دادم توی فر بشه . . ✅ فر گازی ۱۹۰ درجه سانتیگراد ✅فر برقی ۱۷۵ درجه سانتیگراد ✅توستر,سولاردوم,ماکروفر کانوکشن دار ۱۶۵ درجه سانتیگراد . وقتی از فر درآوردین اجازه بدین روی همون سینی کامل خنک شه بعد جدا کنین و توی ظرف دربسته نگهداری کنین . موندگاریش هم بالاست حداقل یک هفته توی یخچال . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ😍😋 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم زرشک پلو با مرغ برای ۳ نفر: ران مرغ : 🍗۳ تکه لیمو ترش :🍋 ۱ عدد پیاز درشت: 🧅یک عدد سیر : 🧄۱ بوته هویج : 🥕دو عدد فلفل دلمه ای رنگی: 🫑دو عدد برگ بو: 🍃یک عدد رب گوجه فرنگی : 🥫دو قاشق غذاخوری زرشک :🍇 چهار قاشق غذاخوری شکر : 🍚یک قاشق غذاخوری نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه، پودر سیر🧄 زعفران : 💛به مقدار لازم و خلال بادام و خلال پسته. نکته ی مهم حتما به جای فلفل دلمه ای سبز از فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی استفاده کنین لطفا ماساژ مرغ و استراحت کردن و حسابی مزه دار شدنش رو جدی بگیرید برای رنگ بهتر و جذابتر مرغ هم حتما اول رب رو تفت بدین تا سرخ شه 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ▫️پوره ۳ عدد خرمالو ▫️شکر ۱ لیوان ▫️آرد سفید ۲و۲/۳لیوان ▫️جوش شیرین ۱ ق م ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️وانیل ۱ ق م ▫️پودر دارچین ۱ ق م ▫️نمک ۱/۴ق چ ▫️کره ذوب شده ۱۰ ق غ ▫️گردو ۳/۴لیوان ▫️کشمش ۳/۴لیوان طرز تهيه:🍞 تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید) آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری گرانولا ۴ قاشق غذا خوری انار ۱ قاشق غذا خوری توت فرنگی برای تزیین آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل و‌نعنا تزیین کنیدش این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبک‌تره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه.شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره ای: نصف لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع یک لیوان آب گرم یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری شکر رو با هم مخلوط کنید ۶۰۰ گرم آرد رو کم کم به همراه یک قاشق چایخوری نمک اضافه و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید روی سطح کار آرد پاشی شده به ۴ قسمت تقسیم و هر کدام رو چونه کنید بذارید ۱۰ دقیقه استراحت کنه هر چونه رو باز کنید و روش کره آب شده بریزید (کلا ۸۰ تا ۱۰۰ گرم کره برای کل خمیر) لایه لایه کره و خمیر باز شده رو بذارید و کناره هاش رو هم فیکس کنید مثل ویدیو نواری برش بزنید و آروم رول کنید رول ها رو ۱۰ دقیقه دیگه بذارید استراحت کنه خمیر ها رو باز کنید روش پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید و خمیر رو‌ ببندید روشونو با زرده تخم مرغ رومال کنید و تو فر ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه زمان بدید تا طلایی شن اینم از نونای نرم و خوش خوراکمون😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 برای اینکار ابتدا سیب‌زمینی‌ها رو پوست بکنید، تکه تکه کرده و بپزید. بعد خوب له کنید و با کنی کره و ادویه نمک و فلفل و .. مزه‌دارش کنید.حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید. سیب‌زمینی‌ها رو داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید و با ماسوره‌ی رُزت طرح بزنید.سینی رو داخل فر ۲۰۰ درجه و از قبل گرم شده بذارید و بمدت حدود ۴۰ دقیقه خوب بپزید (زمان پخت با توجه به فر ممکنه متغییر باشه)از فر دربیارید و اگه دوست داشتید کمی با ادویه دلخواه طعم‌دارش کنید و با سُس کچاپ میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس ماهی به این خوشمزگی مگه داریم 😯😳🐟 خب اول بگید کنار ماهی چی باشه خوبه ؟زیتون یا زیتون پرورده ؟سیر ترشی یا ترشی بادمجون ؟سبزی خوردن ؟ من که میگم فقط همین سس ماهی باشه کافیه چون خیلی خوشمزه س 🥹😋 📌مواد لازم : ماهی به اندازه نیاز ادویه ها برای طعم دار کردن گاهی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پاپریکا، پول بیبر، فلفل قرمز، آبلیمو همه رو ترکیب میکنید ميزنيد به ماهی دو ساعت بمونه تا مزه دار بشه 📌مواد پودری قبل سرخ کردن ماهی آرد، پودر رزماری، زردچوبه ترکيب کنید ماهی مزه دار شده رو دو طرف شو به این مواد آغشته کنید بعد تو روغن زیاد و داغ سرخ کنید 📌مواد لازم سس ماهی پیاز نگینی خرد شده یک عدد کوچک سیر له شده یک حبه نصف ق غ خ رب گوجه دو ق غ خ رب انار دو ق غ خ سبزی معطر کمی رزماری کمی فلفل سیاه و تخم گیشنیز یک فنجون آب این سس فوق‌العاده خوشمزه ست 😋 📌 سبزی پلو سبزی تازه رو تو برنج بریزید کره روغن حیوانی بزنید و بزارید دم بکشه 😍 به جرات می‌تونم بگم یکی از خوشمزه ترین و مزه دار ترین ماهی و سبزی پلو میشه نوش جان 😍 🐟 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ 😍😋 بفرمایین کیک یزدی داغ ِ داااااغ🥰 کافیه یه بار کیک یزدی رو با این دستور امتحان کنی مطمئنم عاشقش میشین 😉 . دوتا تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شکر و نصف لیوان ماست پرچرب با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه . ۱/۴ لیوان گلاب و نصف قاشق مرباخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل میریزیم و هم میزنیم . ۱/۵ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم و میریزیم و مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست بشه . داخل نایلون یا قیف بریزین و داخل قالب مافین کپسول بزارین و سه چهارم قالب رو مواد بریزین و روش کنجد بپاشین و با چاقو که به روغن زدین وسط کیک ها یه بعلاوه بزنین و داخل فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بزارین . ❌دقت کنید که فر باید کاملا داغ داغ باشه برای کیک یزدی❌ . 😋 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛