eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین ویژگیش اینه که میتونید از روز قبل درستش کنید و بذارید یخچال، نیم‌ساعت قبلِ سرو دربیارید و بذارید فر و آماده‌ست☺️ و اینکه بسیار هم راحت و خوشمزه‌ست😍 مواد لازم: • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم • پیاز: ۱ عدد • سیر: ۲ حبه • فلفل: ۱ عدد ( من از سه رنگ استفاده کردم که مجموعش یکی بود ) • بادمجون: ۱ عدد • رب گوجه‌فرنگی: ۲ ق‌غ • نمک • فلفل • آویشن • آب برای پختن مرغ ( مواد میانی کاملا اختیاریه شما میتونید از هر سبزیجات یا گوشت دیگه‌ای که دوست دارید استفاده کنید فقط همرو خوب سرخ کنید یا بپزید تا آبشون کامل کشیده بشه ) * برای خمیر کرپ: • شیر: دو لیوان • تخم‌مرغ: ۲ عدد • روغن مایع: ۳ ق‌غ • آرد: ۱.۵ لیوان • نمک: ۱ ق‌چ ( برای پخت کرپ حتما ماهیتابه رو با برس چرب کنید ) * برای سس بشامل: • کره: ۱ ق‌ غ • روغن مایع: ۱ ق‌غ • آرد: ۲ ق‌غ • شیر: یک لیوان • نمک • فلفل • پنیر پیتزا 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عسل روسی😍😋 مواد لازم: برای کرم: پنیر خامه ای🧀۲۰۰ گرم خامه صبحانه🥣 ۱۵۰ گرم ماست🍶(پرچرب)۵۰ گرم شیر تغلیظ شده🥛(شیرعسلی)۲۵۰ گرم وانیل🌸 ۱/۴ قاشق چایی خوری خامه قنادی🧁 ۳۰۰ گرم برای بیسکوییت: کره 🧈۸۰ گرم شکر🍚۸۰ گرم عسل🍯 ۱۵۰ گرم جوش شیرین 🥄۱ قاشق چایی خوری تخم مرغ 🥚دو عدد نمک🧂۱/۴ قاشق چایی خوری آرد 🥡۴۹۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل معروف رزماری 😍😋 🍘🍘 🔸مواد لازم: نخود خام: ۱ کیلو پیاز: ۷۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای: ۲۰۰ گرم ۵سیر: ۵۰ گرم نان باگت: ۲۵۰ گرم 🔸ادویه‌ها: زرد چوبه: ۱ ق غ زیره: ۱ ق غ سر صاف پودر تخم گشنیز: ۱ ق غ پودر انبه: ۲ ق غ پودر کاری: ۱ ق غ دارچین: ۱ ق م فلفل قرمز: ۱ ق م نمک: ۱.۵ ق غ 🔹نکات مهم: ➖نخود رو ۴۸ساعت خیس کنید این مقدار جوش شیرین هیچ ضرری ندارد ➖به هیچ عنوان از بیکینگ پودر استفاده نکنید ➖تخم گشنیز و زیره را حتما تازه آسیاب کنید. ➖مواد رو بدون ادویه فریز کنید و هر زمان خواستید درست کنید ادویه بزنید ➖قبل از سرخ کردن ۱ ساعت مواد را در دمای محیط قرار بدید تا زمان سرخ کردن دمای روغن افت نکند. ➖فلافل باید به صورت شناور در روغن سرخ کنید. ➖حتما بعد از سرخ کردن فلافل ها رو در توری چند دقیقه استراحت بدید. ➖روغن داغ باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه هنوز قیمه نثار رو امتحان نکردی دیگه وقتشه که این غذای خوشمزه رو از دست ندی😌😌کپشن کامل توضیح دادم👇🏻👇🏻 . ببین انقدررر این غذا خوبههه که کم گفتم خوش عطررر خوشمزهههه حتما سیو کنید و در اولین فرصت امتحانش کنید 😋😋❤️ . برای درست کردن قیمه نثار 😋👇🏻 . 🔹یک عدد پیاز متوسط رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه و بهش 1 ق چ فلفل سیاه و 1 ق چ زردچوبه اضافه و با هم تفت بدید. پیاز که سبک شد 400 گرم گوشت رو بهش اضافه و تفت بدید. زمانی که رنگ گوشت عوض شد 1 ق غ زعفرون وبه اندازه ی دو بند انگشت بالاتر از گوشت آب جوش به همراه نصف ق غ رب بریزید و روی شعله متوسط به مدت حدودا دو ساعت قراربدید تا گوشت بپزه. . برای آجیل قیمه نثار👇🏻 🔹داخل تابه کره بریزید و زرشک که 5 دقیقه داخل آب خیس شده رواضافه کنید. یک ق چ سر پر شکر بهش اضافه کنید و تفت بدید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت لوبیا سبز😍😋 خورشت تکراری درست نکن ❌موادلازم بستگی به تعداد نفرات و ذائقه خودتون داره میتونید کم و زیادش کنید و تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه کدو یاگل کلم یا بروکلی هم میتونید استفاده کنید ❌میتونید مرغم ریز کنید و سرخم نکنید ولی من چون مرغ درشت بود سرخ کردم تا از هم باز نشه ❌سیب زمینی رم اگه دوست داشتید سرخ کنید و آخر بریزید ❌بجای گوجه هم میتونید رب بزنید ولی چوجه خوشمزه تره زمان پخت یه ساعته باز به سبزیجات نگاه کنید اگه نپخته بودن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوره مسما😍😋 مواد لازم: برای ۳ الی ۴ نفر: دوتا ران کامل مرغ🍗(سینه هم میتونه باشه) نمک🧂،فلفل🌶،زردچوبه🟡 یه پیاز بزرگ🧅 ۱/۵ ق غ رب گوجه🥫 نصف تا یک لیوان دونه غوره🍇(من یه لیوان ریختم،بستگی به میزان ترشی غورتون داره) ۲ الی ۳ لیوان آب ولرم💧 بادمجون🍆 گوجه🍅 ✅بعضیا با غوره دونه دار دوست دارن،سلیقه ای هست. ✅بعضی جاها(از جمله رستوران شورکولی) یکم نعنا خشک هم میریزن،بازم سلیقه ای هست،من نریختم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا... 🤍💫امروز به همه ما 🌸💫قلبی پر از عشق 🤍💫و محبتی که در نام خودت 🌸💫متبرک گردیده است ببخشا 🤍💫و همواره ما را 🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان، 🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم 🌸💫و روزمان را در آغوش 🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم 🌸💫آمیـن💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت😍😋 با دوتا سیب زمینی و دو تکه مرغ،یه بشقاب پر از کراکت خوشمزه درست کن!🍗🍖 این غذا کاملا سالمه،روغن خیلی کمی میبره و خیلی طعمش متفاوته! -سینه و ران مرغ یک عدد -دوتا سیب زمینی بزرگ -یه لیوان سر خالی پنیر پیتزا -پودر پاپریکا و پودر آویشن و نمک (دوقاشق چایخوری) -پودر سیر یک قاشق چایخوری -تخم مرغ سه عدد -آرد یه لیوان(داخلش یه قاشق پاپریکا،پودر سیر و فلفل سیاه) -پودر سوخاری (یه لیوان) . . اول تیکه های مرغ رو با کمی نمک،زردچوبه و ادویه کاری میذارم کامل آب پز بشه و بعد ریش ریش میکنیم. سیب زمینی هارو هم میذاریم خوب آب پز بشه و همونطوری داغ داغ با هر چی که داشتیم له میکنیم. حالا مرغ های ریش شده رو با سیب زمینی له شده و پنیر پیتزا و ادویه ها مخلوط میکنیم. اگه احساس کردین چسبناکه،یه قاشق آرد و یه قاشق روغن زیتون اضافه کنید. با دشت بهشون فرم دلخواه بدین،بعد بذارید نیم ساعت تو فریزر بمونه تا خوب سفت بشه که راحت تو پودر سوخاری و تخم مرغ بغلتونیدش و سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره فیله مرغ ۸ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری اب یخ ۴ لیوان رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری یخ ۱ تیکه شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی موزی😍😋 مواد لازم: ۱۰۰ گرم کره یا مارگارین ذوب شده🧈 شکر سفید 🍚۵۰ گرم شکر قهوه ای🍚 ۵۰ گرم پوره ی یک عدد موز متوسط🍌 حدود ۱۰۰ گرم پوره ی موز میشه آرد 🥡۲۵۰ گرم بکینگ پودر🥄 ۲ قاشق چای خوری شکلات خورد شده🍫 گلوله های ۳۰ الی ۴۰ گرمی از خمیر بردارین و توی فر از قبل گرم شده حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزین تا مثل ویدیو که نشونتون دادم توی فر بشه . . ✅ فر گازی ۱۹۰ درجه سانتیگراد ✅فر برقی ۱۷۵ درجه سانتیگراد ✅توستر,سولاردوم,ماکروفر کانوکشن دار ۱۶۵ درجه سانتیگراد . وقتی از فر درآوردین اجازه بدین روی همون سینی کامل خنک شه بعد جدا کنین و توی ظرف دربسته نگهداری کنین . موندگاریش هم بالاست حداقل یک هفته توی یخچال . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍍🍍🍍 اگه دلت یه دسر خوشمزه و ‌راحت اما در عین حال متفاوت و خاص میخواد، درستش کن🤚🏼 ▫️مواد لازم برای لایه اول ۱۵۰ گرم آب آناناس ۳۰۰ گرم شیر ۲ قاشق سوپخوری شیرعسلی یا خامه ▪️اگر از خامه استفاده کردید ۴ ق س شکر ۵۰ گرم نشاسته گل ▪️میتونید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید ولی طعمش با نشاسته گل خیلی خیلی بهتر میشه ۱/۲ ق چ اسانس آناناس همه مواد رو با هم مخلوط کنید بزارید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه سپس تو شاتها یا قالب موردنظرتون بریزید ▫️برای لایه دوم 🍍🍍🍍 ۴۰۰ گرم آناناس را مکعبی ریز خرد کنید ۲۰۰ گرم شکر را کاراملی کنید . ۱۰ گرم کره نرم همدمای محیط را اضافه کنید وقتی یکدست شد، آناناسها را اضافه کنید و بزارید یکی دو دقیقه بجوشه تا کاراملی بشه سپس بریزید تو یک ظرف دیگه و بزارید خنک بشه و روی قسمت دوم بریزید. ۳ ساعت بزارید یخچال و سپس سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین و خوشمزه ترین خیارشور😋 مخصوصا برای ساندویچ عالی میشه👌😋 مواد لازم برای یک شیشه خیارشور👇 خیار نیم کیلو آب یک لیوان سرکه نصف لیوان نمک یک قاشق غذاخوری سر پُر شکر نصف قاشق غذاخوری سیر ۵ تا ۶ حبه لیمو ترش یک عدد جعفری یا ترخون و شوید تازه یا خشک مقداری اول خیارها را با تمامی سبزیجات شسته و روی پارچه ای بچینید به طوری که کامل خشک بشن و قطره ای آب نداشته باشن بعد داخل شیشه های تمیز و خشک را خیار چیده و لابه لاش از سبزیجات سیر فلفل و برش لیمو قرار دهید. بعد آب و نمک سنگ یا دریا را در قابلمه ای ریخته و بعد سرکه و شکر و چند حبه سیر را افزوده روی حرارت قرار دهید تا نمک حل شود و آب بجوشه، وقتی جوشید زود سر شیشه ها را با آب جوش پر کرده و در فلزی آن را محکم ببندید تا هوا نگیرد. ⭐️نکات مهم👇 حتما در شیشه فلزی باشه پلاستیکی نباشه که سرطان زاست و اصلا از دبه پلاستیکی استفاده نشه. 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین و خوشمزه ترین خیارشور😋 مخصوصا برای ساندویچ عالی میشه👌😋 مواد لازم برای یک شیشه خیارشور👇 خیار نیم کیلو آب یک لیوان سرکه نصف لیوان نمک یک قاشق غذاخوری سر پُر شکر نصف قاشق غذاخوری سیر ۵ تا ۶ حبه لیمو ترش یک عدد جعفری یا ترخون و شوید تازه یا خشک مقداری اول خیارها را با تمامی سبزیجات شسته و روی پارچه ای بچینید به طوری که کامل خشک بشن و قطره ای آب نداشته باشن بعد داخل شیشه های تمیز و خشک را خیار چیده و لابه لاش از سبزیجات سیر فلفل و برش لیمو قرار دهید. بعد آب و نمک سنگ یا دریا را در قابلمه ای ریخته و بعد سرکه و شکر و چند حبه سیر را افزوده روی حرارت قرار دهید تا نمک حل شود و آب بجوشه، وقتی جوشید زود سر شیشه ها را با آب جوش پر کرده و در فلزی آن را محکم ببندید تا هوا نگیرد. ⭐️نکات مهم👇 حتما در شیشه فلزی باشه پلاستیکی نباشه که سرطان زاست و اصلا از دبه پلاستیکی استفاده نشه. 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ▫️پوره ۳ عدد خرمالو ▫️شکر ۱ لیوان ▫️آرد سفید ۲و۲/۳لیوان ▫️جوش شیرین ۱ ق م ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️وانیل ۱ ق م ▫️پودر دارچین ۱ ق م ▫️نمک ۱/۴ق چ ▫️کره ذوب شده ۱۰ ق غ ▫️گردو ۳/۴لیوان ▫️کشمش ۳/۴لیوان طرز تهيه:🍞 تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید) آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: شکر 🍚۱ پیمانه شیر 🥛نصف پیمانه باهم مخلوط میکنیم روغ مایع 🥃۱ پیمانه نسکافه☕️ یه ساشه پودر کاکائو🍫 نصف پیمانه اضافه و مخلوط میکنیم حالا از این مواد یک سوم پیمانه جدا میکنیم برای سس کیک به همون مواد ۲ تا تخم مرغ🥚 نصف قاشق چ وانیل🌸 اضافه میکنیم مخلوط میکنیم حالا یک پیمانه آرد🥡 و ۲ ق چ بیکینگ پودر🥄 اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. داخل قالب ۲۰-۱۸ میریزیم توی فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۳۰ مین میپزیم نباید زیاد بمونه خشک میشه. بعد از پخت سریع روش سوراخ میکنیم و اون یک سوم پیمانه سس و روش میریزیم. وقتی خنک شد از قالب جدا میکنیم و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو گرم میکنیم و ۱۰۰ گرم شکلات بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا شکلات توش حل بشه. حالا گاناشمون آمادست روی کیک میریزیم و سرو میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ 😍😋 بفرمایین کیک یزدی داغ ِ داااااغ🥰 کافیه یه بار کیک یزدی رو با این دستور امتحان کنی مطمئنم عاشقش میشین 😉 . دوتا تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شکر و نصف لیوان ماست پرچرب با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه . ۱/۴ لیوان گلاب و نصف قاشق مرباخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل میریزیم و هم میزنیم . ۱/۵ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم و میریزیم و مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست بشه . داخل نایلون یا قیف بریزین و داخل قالب مافین کپسول بزارین و سه چهارم قالب رو مواد بریزین و روش کنجد بپاشین و با چاقو که به روغن زدین وسط کیک ها یه بعلاوه بزنین و داخل فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بزارین . ❌دقت کنید که فر باید کاملا داغ داغ باشه برای کیک یزدی❌ . 😋 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر 😍😋 واسه مرغ شکم پر من همیشه مرغ دو کیلویی یا حتی کوچکتر انتخاب میکنم . مرغم رو یک ساعت توی آب و سرکه و نمک و شکر قهوه ای ( اختیاری) و چند برش لیمو میذارم که بوی زهم اش گرفته شه. قبل از مزه دار کردن مرغ رو با خلال دندون حسابی سوراخ میکنم تا مزه ها کاملا به خورد گوشت بره. بعد با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه حسابی ماساژ میدم و توی پیاز و آبلیمو و زعفرون دوازده ساعت استراحت میدم. مواد داخل شکم مرغ پیازداغ، آلو ،گردو،زرشک و کشمش و رب انار هست.(من اصلا سبزی داخل مرغ شکم پر نمیریزم و دوست ندارم) شکم مرغ رو پر کردم و دوختم و با کره و زعفرون رومال کردم .پیازهایی که مرغ داخلش استراحت کرده بود پوره کردم و اطراف مرغ ریختم.فویل کشیدم و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت گذاشتم.نیم ساعت آخر بدون فایل باشه تا مرغ رنگ بگیره. برای دورچین من بروکلی و سیب زمینی و ذرت و گوجه گیلاسی ریختم رو با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر و پاپریکا و ادویه ذرت مزه دار کردم و توی ایر فرایر گذاشتم ،(بروکلی و گوجه زودتر میپزن واسه همین اوسط پخت اونا رو بیرون آوردم) ‌ 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک عصرانه خونگی🍰 رسپی یه قالب ۲۲ مواد لازم👇 تخم مرغ ۴ عدد شکر 1 لیوان شیر پر چرب نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد قنادی 2 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری وانیل ب اندازه شربت بار یا عسل 1 قاشق مربا خوری نکته مهم❌👇 شربت بار هنگام ترکیب شیر و روغن بهش اضافه بشه تخم مرغ با شکر به میزان ۵ دقیقه بزنه دور متوسط دستگاه تا حجم بگیره حالت کرمی و کشدار ترکیب شیر روغن مایع شربت بار به مواد تخم مرغی اضافه کنید هم بزنید تا قشنگ حل بشه مواد خشک مانند بکینگ پودر آرد وانیل رو ترکیب کنید و از الک رد کنید اماده شده به مواد خمیری اضافه کنید یه دست هم بزنید کشدار مرحله آخر قالب مورد نظرتون دورش روغن زده و کف دیس کاغذ گذاشته مواد رو میریزم داخلش تا نصف یه مقدار بیشتر درجه حرارت فر های گازی خونگی یا توستر برقی ۱۷۵ الی ۱۸۵. مدت زمان ۴۵الی۵۵دقیقه تایم بعد از در اومدن از فر سرد که شد برش بدین نوش جان کنید😍 🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا باشه،گیاهی باشه اینقدر هم خوشمزه😍😋 مواد لازم: پاستا: ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد فلفل دلمه قرمز: ۱ عدد جعفری: ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه گوجه: ۴ عدد سویا : ۳/۴ پیمانه گردو آسیاب شده: ۴ قاشق غذاخوری مرزه: ۲ قاشق مرباخوری تخم گشنیز و زنجبیل :نصف قاشق مرباخوری زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری نمک/ فلفل پنیر گیاهی چدار دمای ۲۰۰ درجه /۱۰ دقیقه عزیزای دلم من از سویا غیرتراریخته مانداسوی بافت ریز استفاده کردم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده ی مرغ😍😋 مواد لازم: ۱عدد سینه با ۲ران مرغ🍗 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 زعفرون آبکرده💛 ۳قاشق غذاخوری دو عدد پیاز🧅 رنده و آبگرفته شده ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی🐑 نصف فلفل دلمه رنگی🫑 نگین شده طرز تهیه: سینه و ران مرغ با دنبه چرخ کنید ادویه و زعفرون و فلفل دلمه با پیاز رنده شده آبشو گرفته بهش اضافه کنید داخل کیسه فریزر به قطر یک سانت پهن کنید و بزارید فریزر با خط کش اندازه بگیرید و تکه کنید داخل ماهیتابه بدون روغن کمی که داغ شد بزارید روش با زعفرون و کره آبشده چرب کنید وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرشو نیز سرخ کنید دنبه باعث بافتی نرم و آبدار میشه حتما از ترکیب سینه و ران استفاده کنید اگر به دنبه حساسید البته هیچ بوی نمیده مطمئن باش 😍از کره استفاده کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سیب زمینی تنوری با سس قارچ😍😋 کافیه یه بار امتحانش کنید میره تو‌برنامه غذاییتون😎 ~برای سیب زمینی تنوری: ۶-۷ عدد سیب زمینی کوچک (۲-۳ عدد سیب زمینی بزرگ) روغن زیتون ۳ ق غ نمک / فلفل سیاه و‌قرمز / پاپریکا / پودر سیر / پولبیبر / ادویه کچاپ در صورت تمایل ~برای سس قارچ: ۷-۸ عدد قارچ متوسط ۲-۳ عدد سیر کره یک ق غ یک ق غ آب لیمو ۲/۳ لیوان شیر ۲ ق غ خامه صبحانه نصف فنجان پنیر پارمسان نمک فلفل پودر آویشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون موز شکلاتی😍😋 مواد لازم: موز کاملا رسیده 🍌۳ عدد (پوره شود) ۲/۳ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه کره🧈 به دمای محیط رسیده ۲ عدد تخم مرغ🥚 به دمای محیط رسیده ۱ ق چ خ وانیل🌸 ۱ پیمانه آرد🥡 ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۱ ق چ خ بکینگ پودر و یا جوش شیرین🥄 ۱/۲ ق چ خ نمک🧂 ۱ پیمانه شکلات چیپسی 🍫که ۱/۴ آن رو نگه میداریم برای سطح کیکمون طبق ویدیو برو جلو و در آخر کیک رو توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم بذارید و به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید بپزه اما بازم چک کنید ببینید در چه حالیه ولی عموما همون تو ۵۰ دقیقه میپزه کامل. 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول بادمجان😍😋 مواد لازم: گوشت چرخ کرده🥩 ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده🧅 یک عدد نمک🧂 و فلفل سیاه🌶 و زردچوبه و‌پاپریکا به مقدار لازم رب گوجه فرنگی🥫 یک قاشق غذاخوری تمام مواد رو با هم ترکیب و کنار بزارید برای سس پیاز رنده شده 🧅یک عدد رب گوجه🥫 یک قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم ۴ عدد بادمجان رو ورقه ای نازک برش بزنید نمک بزنید بعد نیم ساعت خشک کنید و توی روغن خیلی کم چند دقیقه ای سرخ کنید میتونید به روفن آغشته کنید و توی فر بزارید تا نرم بشن بعد مقداری گوشت رپی ورقه بادمجون بزارید رول کنید توی ظرف مورد نظر بزارید و رپش سس بریزید و داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کدو حلوایی با کرم پنیری مواد لازم: تخم مرغ🥚 ٤ عدد آرد🥡 ٣٠٠ گرم شكرسفيد🍚 ١٢٥ گرم شكرقهوه اى 🍚١٠٠ گرم روغن🥃 ٢٢٠ ميلي ليتر خامه 🥣١/٢ پاكت صورتى پوره كدوحلوايي🎃 ٢٠٠ گرم وانيل 🌸١/٢ ق جايخورى جوز هندى ١/٢ ق مرباخورى دارچين🪵 ١ ق مرباخورى بكينگ پودر🥄 ٢ ق مرباخورى ❌ميتونين جايگزين شكر قهوه اى همون مقدار شكر سفيد اضافه كنين ❌جايگزين خامه از ماست پرچرب ميتونين استفاده كنين اما شير استفاده نكنين مواد پنيرى: پنير خامه اى🧀 ٢٥٠ گرم تخم مرغ🥚 ١عدد وانيل 🌸١/٢ ق چايخورى شكر🍚 ٤٥ گرم مواد پنيرى رو اصلا با همزن نزنين به صورت دستى فولد كنين تخم مرغ و شكر رو باهمزن ميزنيم روغن و خامه و پوره كدو رو اضافه يكي دو دور با همزن ميزنيم وانيل دارچين و جوزهندى رو هم اضافه ميكنيم آرد و بكينگ پودر رو الك و مواد رو به ارومى با ليسك تو دو مرحله به خورد هم ميديم… مواد پنيرى رو آماده ميكنيم و مطابق ويديو پيش ميريم دقت كنين مواد پنيرى كاملا وسط كيك باشه و به ديواره ها نچسبه قالب ٢٥ سانت فربرقى ١٧٥ درجه فرگازى ١٨٠_١٨٥ درجه مدت زمان پخت ٤٥_٥٠ دقيقه ❌ چك كردن پخت كيك با خلال دندون يادتون نره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛