13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️مرغ با طعم متفاوت و خوشمزه 😋
مرغ
❌ دیگه میدونید که من همیشه دوست دارم طعم های جدیدو امتحان کنم، اینبار مرغ رو به یه روش جذاب و خوشمزه درست کردم که بینظیرررررر شد🤌🏻😋 😋
ممنونم ک با لایک و سیو کردنتون از پیج آشپزی بیست حمایت میکنید🥰😘
مواد لازم:👇👇
ساق و بال به تعداد لازم
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
فلفل تند یک عدد
سیر چهار حبه
آب لیمو ترش یک قاشق غ
پاپریکا یک ق غ
نمک به مقدار لازم
مراحل کار تو فیلم مشخصه 😍 فقط وقتی مرغ هارو با سس مخلوط میکنیم میزاریم یک ساعت تو یخچال بمونه تا قشنگ طعم بگیره🤗
بعد توی روغن با حرارت کم میزاریم تا خوب بپزه.🤌😊
میتونید تو فر هم بذارید که عاااااالی میشه به مدت ۲۰دقیقه در دمای ۱۸٠😍👌
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب لقمه😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخکرده🍗 ۳۰۰ گرم
سویا🫘 ۳/۴ لیوان فرانسوی
پیاز 🧅یک عدد درشت
سیر🧄 دو حبه
ادویه(فلفل سیاه🌶،پاپریکا،ادویه کاری،آویشن🍃 و نمک🧂)
سویا رو میتونید مثل من خشک بریزید تو دستگاه تا با آب پیاز نرم بشه یا از قبل ده دیقه با آب بپزید وآبکش کنید و بذارید آبش بره بعد بریزید تو میکسر.
-بعد اینکه سویا پودر شد بقیه مواد رو میذاریم تو دستگاه و کامل میکس میکنیم.
بعد مواد رو تو نایلون فریزر میذاریم و صافش میکنیم و با پشت چاقو یا خط کش به ابعاد دلخواه تقسیم میکنیم.
میذاریمش تو فریزر تا حدود سه الی چهار ساعت میذاریم داخل فریزر تا ببنده.
-بعد میذاریم تو روغن داغ با شعله ی ملایم تا دو طرفش سرخ بشه.
-بقیه اش هم بذارید فریزر تا هرموقع خواستین فوری سرخش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت جادویی 😍😋
تخم شربتی وخاکشیر حتما با آب رو به داغ خیس بخوره تا ژله ای بشه
اگه میخواید شربتتون چند رنگ بشه تخم شربتی نباید حذف بشه چون باعث میشه آب پنیرک با شهد مخلوط نشه
گل پنیرک حتما با آب خنک خیس بخوره
با اضافه کردن آبلیمو گل پنیرک صورتی یا بنفش میشه
با اضافه کردن زعفران گل پنیرک سبز میشه
برای شهد هم از شربت زعفران یا سیروپ آلبالو (یا طعم دلخواه ) استفاده کرد
مواد لازم
شربت زعفران
تخم شربتی
گل پنیرک
لیمو تازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو عطری و گیاهی با ماست طعم دار 😍😋
اول زعفرون رو آسیاب کنید و با یخ اجازه بدید تا دم بکشه.
برای ۴ نفر:
۴۰۰ گرم لوبیا سبز رو مثل من بُرش بدید و ۵ دقیقه با حرارت زیاد و روغن(۵-۶ قاشق غذاخوری) تفت بدید.
موارد زیر رو پوره (یا رنده) کنید:
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۱ عدد فلفلدلمه (بهتر هست که قرمز باشه)
۴-۵ عدد گوجه
.
بعد از اینکه پوره کردید و لوبیا رو ۵ دقیقه سرخ کردید، پوره قرمز رنگ، زعفرون و ادویههای زیر رو به لوبیا اضافه کنید:
۲ قاشق چایخوری زیره سیاه
۲ قاشق چایخوری ادویه کاری
نمک و فلفلسیاه
خوب روی حرارت زیاد تفت بدی، یکم آب بریزید حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا ۲۰ دقیقه با در بسته بجوشه.
بعد از ۲۰ دقیقه، ۳ لیوان برنج شسته شده، ۱ لیوان آب و نمک بریزید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه. (چون پوره سبزیجات داریم آب کم میریزیم)
بعد از اینکه آب تبخیر شد، ۳۰ گرم کره، یکم روغن زیتون بریزید و اجازه بدید تا ۳۰-۳۵ دقیقه دم بکشد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ژله ای😍😋
مواد لازم:
برای لایه اول:
1 لیوان توت فرنگی خرد شده🍓
2 لیوان آب جوش💧🔥
2 پاکت ژله توت فرنگی🍓
(توت فرنگی ها را برش زدم و به قالب کیک 10 پیمانه ای که با روغن یا کره چرب کرده ایم اضافه کردم. سپس ژله را با آب جوش مخلوط کردم تا کاملا حل شود در صورت نیاز بنماری ذرات زله رو حل کنید و وقتی به دمای محیط رسید روی توت فرنگی ها اضافه کردم. گذاشتم. در یخچال حدود 3 ساعت یا تا زمانی که لایه کاملا نیم بند شود
برای لایه دوم:
1 لیوان شیر داغ🥛
2 پاکت ژله توت فرنگی🍓
2 قوطی خامه (در کل 500 گرم)🥣
(با همزن خوب هم زدم و روی لایه اول اضافه کردم و قبل از سرو یک شب در یخچال گذاشت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ساندويچي جذاب😍😋
مواد لازم:
سينه مرغ🍗 ١عدد
سيب زميني متوسط 🥔نگيني
خيارشور 🥒
گردو
ذرت 🌽
چند ساقه پيازچه🌱
سس سالاد
مايونز🥣
ماست🍶
سس خردل (من نداشتم امروز نزدم)
نمك🧂 فلفل سياه🌶
روغن زيتون🫒
اب ليمو تازه🍋
جعفري خردشده ☘️
✅سالاد ها بهتر با سس مخلوط و چند ساعتي تو يخچال بمونه تا مزه ها به خورد هم برن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کدو_حلوایی
#کلیپ_آموزشی
کیک کدو حلوایی
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق مرباخوری
شکر ۱۷۰ گرم
آرد ۲۱۰ گرم
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
شیر ۴۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
کدو حلوایی رو بپزید بعد پوره کنید ، بریزید تو سبد یکی دو ساعت بمونه تا آب اضافه اش کشیده بشه و از اون پوره ۲۰۰ گرم برای کیک جدا کنید .
ارد ، بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط و الک کنید .
تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل هفت دقیقه ای بزنید تا حسابی حجم بگیره و رنگش روشن بشه . بعد شیر و روغن و پوره کدو رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید . حالا مواد خشک رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دست به ارومی هم بزنید تا ترکیب بشه .
داخل قالب بریزید و توی فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید .
قالب گرد ساده ۲۰ تا ۲۲ سانت
قالب میان تهی ۲۳ سانت تا ۲۵ سانت
نکات ؛ میتونید بهش گردو هم بزنید
هل و جوز هندی هم اگه دلخواهتون باشه میتونید به مواد خشک کمی اضافه کنید.
حجم دادن تخم مرغ خیلی مهمه و برای بافت کیکتون نیازه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳این دفعه اینجوری پیراشکی درست کن، برای عصرونه عالیه
مواد لازم
شیر ولرم 100 گرم
آب ولرم 100 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
۷روغن 80 گرم
خمیر مایه فوری 1 ق غ
نمک 1/4 ق چ
شکر 1 ق غ
آرد 500 گرم
شکلات صبحانه
من چون با شکلات سرو کردم کم شیرین درست کردم میتونید شکر رو دو برابر کنید.
دمای شیر و آب حدودا 40 درجه باشه.
مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشه.
خمیر مایه اگه فعال نباشه خمیرتون حجمش دو برابر نمیشه و خمیر مایه خرابه. (محل نگهداری خمیر مایه در یخچال هست)
روغن رو با حرارت کم بزارید تا داغ بشه بعد پیراشکی هارو سرخ کنید.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل رژیمی خوشمزه 😍😋
✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻✻
مواد لازم:
جو دوسر پرک آسیاب شده🌾 ۲ لیوان
شیره انگور یا خرما یا حتی عسل🍇 ۵ ق غ خ
پودر پروتئین🥄 ۱ اسکوپ ( قابل حذف )
شیر 🥛۱/۳ لیوان ( من از شیر زیرو استفاده کردم ( چربیش صفر هستش)
بیکینگ پودر🥄 ۱/۴ ق چ خ
وانیل 🌸۱/۵ ق چ خ
تخم مرغ متوسط🥚 ۱ عدد
روغن زیتون🫒 ۲ ق غ خ
اگه یکم دارچین🪵 هم بزنید که عالی میشه
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم نمیتونی حدس بزنی آخرش قراره چی بشه😎🍚
یک پیمانه برنج
یک پیمانه شیر
یک پیمانه شکر
۱۵۰ گرم پودر نارگیل
سه عدد تخم مرغ
یک لیوان سرخالی روغن مایع
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
عسل و پودر پسته و خلال بادام برای تزیین
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش فسنجون😍😋
مواد لازم برای ۴ نفر:
مرغ🍗 : ۴تکه
گردو : ۲۵۰ گرم
آب یخ🧊: ۳ لیوان
رب انار :نصف استکان
پیاز متوسط🧅: ۲ عدد
نمک🧂،فلفل سیاه🌶،زردچوبه،دارچین🪵،ادویه کاری به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول گردو رو با یه لیوان آب سرد میکس میکنیم ک خوب له بشه.
پیاز رنده میکنیم ومیریزم توی قابلمه و مرغ هارو مچینیم روش و ۵ دقیقه صبر میکنیم رنگ مرغ تغییر کنه و بعد ادویه هارو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا ادویه ها و مرغ ۱۰ دقیقه ای باهم تفت بخورن ،سپس گردوهای میکس شده رو به مواد اضاف میکنیم میزاریم با شعله ی کم ۵ دقیقه تفت بخوره بعداز ۵ دقیقه ۲ لیوان آب یخ رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت خورشت با شعله کم بجوشه و در آخر رب انار رو اضافه کرده و ۲ ساعت بعد خورشت شما آماده است .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مسقطی😍😋
مواد لازم:
کیک زعفرانی
۵ عدد تخم مرغ 🥚
شکر 🍚۱/۵ لیوان
ارد 🥡 ۲/۵ لیوان
بکینگ پودر 🥄یک پاکت
وانیل🌸 نوک ق چ
شیر🥛 ۳/۴لیوان
روغن🥃 ۳/۴لیوان
گلاب🌹 ۱/۴ لیوان
زعفران غلیظ دم کرده💛 دوق غ
قالب مورد نظر ۲۵ سانتی با ارتفاع ۱۰ سانت
حتما ارتفاع قالب ۱۰ باشه چون پف این کیک زیاده
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۵ دقیقه
ویا میتونی مایع کیک داخل دوتا قالب ۲۳ سانتی بریزی به طور مساوی ودیگه نیازی به برش نداره
کرم پنیری
پنیر ماسکارپونه 🧀۲۰۰ گرم
۵۰۰ گرم خامه قنادی🧁
زعفران غلیظ دم کرده💛 ۳ ق غ
خامه قنادی🧁 فرم بدین
بعد زعفرون غلیظ💛 و اضافه کنید
پنیر و زعفرون رو ترکیب کنید و به خامه فرم گرفته اضافه کنید
برای مرطوب کردن از ترکیب شیر و زعفرون استفاده کردم
فیلینگ کیک
دو ق غ شیر عسل و پسته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر برشته یا پنیر واویج😍😋
ممنونم ک با لایک و سیو کردنتون از پیج آشپزی بیست حمایت میکنید🥰😘
پنیر_برشته در گیلان به عنوان نوعی املت شناخته میشود.به علت سبک بودن در وعده شام وناهار با کته میل میکنند.سیاهمزگی اسم یکی از توابع شفت، در استان گیلان است.
.
چی لازم داریم؟
پنیر سیاهمزگی ۲۰۰ گرم 🧀
کره ۲۵ گرم🧈
سیر ۱ حبه🧄
تخم مرغ ۲ عدد🥚
شوید خشک ۴ قاشق غ خ
زردچوبه ۱ قاشق چ خ
فلفل سیاه ۱ ق چ خ
.
.
چطوری درست کنیم؟
1️⃣ پنیرها را مکعبی ریز برش زده بعد وقتی که کره ذوب شد یک حبه سیر رنده کن بریز عطرش بلند شد زردچوله رو بریز بعد از یک دقیقه پنیر رو اضافه کن ۵ دقیقه تفت بده تا نرم بشه بعد فلفل سیاه رو اضافه کن سپس نوبت تخم مرغ هاست بریز هم بزن تا سفت بشه و برشته .
.
🟢پنیر سیاهمزگی کمی شوره نیاز به نمک نداره،با پنیر فتا و پنیر لیقوان،پنیر تبریزی هم عالیه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋
مواد لازم:
انگور 🍇
خاک سفید یا همون خاک شیره
نکات اصلی درست کردن شیره انگور
وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه .
کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست .
اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید .
وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه .
وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بزارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید .
وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید .
توضیح مختصر در مورد خاک شیره :
خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت میدهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتریها و آنزیمهای مضر شده و در حین حرارت باکتریها و کپکهای مضر را از بین میبرد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پنبه ای😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡۱۰۰ گرم
تخم مرغ 🥚۴ عدد( اگهکوچیک بود ۵ عدد)
شکر🍚 ۹۰ گرم
شیر🥛 ۸۰ میلی لیتر
آبلیمو🍋 ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر🥄 ۱ قاشق چایخوری
وانیل🌸 ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع 🥃۷۰ گرم
نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
کف و دیواره های قالب رو با کاغذ روغن بپوشونید.من چون از قالب کمربندی استفاده کردم قالب رو با فویل پوشوندم تا آب نفوذ نکنه. حالا قالب رو داخل یک قالب بزرگ تر از خودش میزاریو. مواد کیک رو داخل قالب بریزید.
قالب رو تا نصف آبجوش بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. بعد از پخت از فر بیرون میاریم و کنار میزاریم تا از داغی بیوفته و بعد به آرومی کیک رو از قالب خارج میکنیم.
برای این کیک از قالب سایز ۱۸ استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه😍😋
ژله ی رنگ قرمز ۲بسته +۲لیوان آبجوش+۱لیوان شیر
ژله ی رنگ سفید ۱بسته+۱لیوان آبجوش+نصف لیوان شیر
ژله ی رنگ سبز ۱ونیم بسته +۱ونیم لیوان آبجوش+نصف لیوان شیر
دوبسته ژله ی انار رو با۲لیوان اب جوش قاطی کردم روی شعله ی کم قاطی کردم تا شفاف بشه ژله رو گذاشتم به دمای محیط رسید ۱لیوان شیر که اونم در دمای محیط بود رو به ژله ی قبلی اضافه کردم ظرف مورد نظر رو چرب کردم حالا ژله رو داخل ظرف ریختم گذاشتم فریزر
یک بسته ژله ی آلوورا رو به روش بالا حل کردم دوباره ولی اینبارنصف لیوان شیر زدم وقتی ژله ی قبلی نیم بند شد این ژله رو روش ریختم گذاشتم فریزر ۱ونیم بسته ژله ی کیوی رو با۱ونیم لیوان ابجوش حل کردم (۱قطره رنگ خوراکی ژله ای برا خوشرنگ شدنش زدم)رو شعله ملایم گذاشتم شفاف شد وگذاشتم به دمای محیط رسید نصف لیوان شیر همدمای محیط رو بهش اضافه کردم وروی ژله ی های قبلی ریختم و1ساعت گذاشتم فریزر تا خودشو بگیره یا ۸ساعت بزارین یخچال کناره های ظرف ژله رو باکارد جدا کنین وچندثانیه داخل ابجوش فرو کنین وبرگردونین داخل ظرف مورد نظربجای تخم هندوانه از شکلات اشکی بزارین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجون😋
بادمجان...حدودا 2 کیلو
کشک... حدودا نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ...هر چی بیشتر بهتر
گردوی درشت چرخ شده ...اونم مثل بالا
نمک وزردچوبه مقداری نعنا و سیر داغ
بادمجانها رو پوست کنده وکمی نمک می پاشیم ومی ذاریم 10 دقیقه بمونه تاهم آب تلخش روپس بده وهم موقع سرخ کردن روغن زیادی به خودش نگیره.بعدش با دستمال آب بادمجانهارو خشک می کنیم .بعد توی تابه با حرارت کم سرخ می کنیم اگه درتابه روببندین بازم هم بهتر سرخ می شه وهم روغن کمتری می بره.با این روش وقتی غذاتون آماده بشه می بینین که اصلا روغن نداره ودرحد معمولیه بعداز سرخ شدن بادمجانها 1لیوان آب توش می ریزیم کشک روهم اضافه می کنیم ومی ذاریم بجوشه تا بادمجانها نرم بشن.وقتی که آب بادمجانها خیلی کم شد بادمجانهاروبکوبین نباید آبکی باشه نباید هم این غذاخشک باشه .بعدش بادمجانهارو با گوشت کوب میزنیم کمی آب جوش بهش اضافه کنین بعد پیازسرخ و و نمک و فلفل زردچوبه ومیریزم میزاریم جا بیفته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ شیر😍😋
مواد لازم:
۱۰عدد قارچ🍄 رو خورد کنید با ۲۵ گرم کره 🧈تفت دهید ،۱عدد هویج 🥕 رنده شده و نمک🧂 و فلفل 🌶و آویشن🍃 اضافه کنید و تفت دهید بعد یک عدد عصاره ی مرغ🍗 و ۱۰ ق غ جو پرک🌾 و یک لیوان آب اضافه کنید تا بپزه ،
حالا داخل تابه ۱ ق غ آرد🥡 تفت بدید ۲۵ گرم کره🧈 یا یک ق غ کره بهش اضافه کنید یکم تفت بدی بعد یک لیتر شیر🥛 رو آروم بهش اضافه کنید و هم بزنید وقتی به جوش اومد به قارچ و هویج اضافه کنید ،
بزارید یک ساعت آروم بپزه ده دقیقه ی آخر ۱ ق غ جعفری خورد شده☘️ و یک پاکت خامه صبحانه🥣 بهش اضافه کنید و خاموش کنید …
به جای عصاره ی مرغ میتونید از سینه مرغ پخته شده داخلش استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد جایگزین شام😋😍
مواد لازم:
۱/۲ پیمونه روغن زیتون🫒
۱ قاشق غ خ سرکه سفید🍇
۱ قاشق چ خ نمک🧂
۱ قاشق چ خ فلفل سیاه🌶
۱ قاشق غ خ سس خردل تند🥣
۲ حبه سیر🧄
۳ قاشق غ خ سرکه بالزامیک🍇
۲ قاشق غ خ پنیر پارمسان🧀
برای مزه دار کردن مرغ:
سینه مرغ🍗
روغن زیتون🫒
نمک🧂
فلفل سیاه🌶
پاپریکا🫑
پودر سیر🧄
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😍😋
به ۲ بسته ژله موز
۲ لیوان آبجوش اضافه کنید
بذارید روی بخار کتری تا ذرات ژله حل بشه
نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید
قالب رو چرب کنید
۱-۲ ملاقه از ژله داخل قالب بریزید
بذارید داخل یخچال تا ببنده
۲ عدد موز سیاه رو پوست بگیرید
داخل غذاساز بریزید
۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید موزها رو به بقیه ژله سرد شده اضافه و مخلوط کنیدنصف بسته بیسکویت پتی بور رو کمی خرد کنید مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید روی لایه اول بریزید ۳-۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی دسر گرفت، قالب رو چند ثانیه داخل آب داغ بذارید و برگردونید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر بهشتی😍😋
مواد لازم:
خامه قنادی
خامه صبحانه فرم دار
سس توت فرنگی (یا مربای رقیق شده ی توت فرنگی )
توت فرنگی
پودر ژلاتین
آب سرد
شکر
رنگ خوراکی قرمز(برای ۲رنگ شدن دسر)
به اضای هر یک ظرف سرو:
۱ ق غ سر پر خامه صبحانه فرم دار
۲ ق غ سر پر خامه قنادی
۲ ق چ پودر ژلاتین
۶ ق چ آب سرد
۲ ق غ سس توت فرنگی
۴ عدد توت فرنگی
۱ ق غ شکر
لایه ی اول:
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و کنار میزاریم(بافتش اسفنجی میشه)
خامه ها رو با هم میزنیم بعد سس توت فرنگی رو اضافه میکنیم ( دقت کنید این مایع برای هر ۲لایه هستش پس نصف به نصفش کنید برای هر لایه)
مخلوط ژلاتین و آب رو میزاریم تو ماکروفر تا داغ بشه بعد به مخلوط خامه ای اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم و تو یخچال یا فریز به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه استراحت میدیم
لایه دوم:
الباقی مواد اضافه آمده رو با کمی رنگ خوراکی مخلوط میکنیم
توت فرنگی ها رو خرد و با شکر تفت میدیم تا له بشن
با بِلِندر يا دست حسابي بلند ميكنيم توت ها رو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت مرغ 😍😋
دیگه از بیرون ناگت مرغ آماده نخر! 😎
.
انقدرر که طعم این ناگت ها فوق العاده ست کافیه یه بار امتحانش کنید عاشقش میشید
مخلوط ران و سینه مرغ 500 گرم
سیر 2 حبه
پودر سوخاری 3 ق غ
پنیر پیتزا نصف لیوان
سس خردل 1 ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، آویشن از هر کدوم 1 ق چ
(مقدار ادویه سلیقه ای هست میتونید کمتر یا بیشتر بریزی)
.
🔺قطر ناگت ها زیاد نباشه که کاملا سرخ بشن.
🔺برای اینکه ناگت موقع شکل دادن به دستتون نچسبه با کمی روغن میتونید دستتون رو چرب کنید.
🔺حرارت کم باشه که ناگت ها مغزپخت و خوش رنگ سرخ بشن.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ😍😋
برنج یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
نخود نصف پیمانه
فلفل و نمک به میرانلازم
دوغ سه لیتر
سبزی اش که شامل گشنیز سیر سبز تره یا پیازچه سیصدو پنجاه گرم
گوشت چرخ کرده صد گرم
پیاز کوچیک ی عدد
اول نخود از ی شب قبل نممیکنیم بعد ابکش میکنیم و میزاریم خوب بپزه
بعد در ظرف دیگه برنج و تخم مرغو خوب با هم ترکیب میکنیم تا ی دست بشه بعد دوغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میراریم رو گاز و سبزی خرد شدرو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در نهایت ی دو حبه سیر رنده شده که عطر وطعمش بینظبر و سردی اشو میگیره وقتی ی قلی زد کوفته قلقلی هارو که با کمی ادویه و نمک ی پیاز کوچیک رنده شده مزه دار شده به اش اضافه میکنیم خیلیا میگن تو دستور اصلی نداره ولی خدایی خیلی خوشمزش میکنه در نهایت هم نخود که کاملا پخته شدرو به اشمون اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته
ادویه مثل زعفرون و زردچوبه نداره چون نمیخوایم رنگ اشمون عوض بشه
پیاز داغ نداره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ عسلی😍😋
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای آناناس😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ هم دمای محیط 🥚۳ عدد
شکر 🍚۱/۲ لیوان
وانیل 🌸۱ ق چ
روغن مایع🥃 ۳/۴ لیوان
آب کمپوت آناناس🫗 ۱/۴ لیوان
پودر نارگیل🥥 ۶ ق غ
آرد سفید قنادی🥡 ۱ و نیم لیوان
بیکینگ پودر🥄 ۱ ق م
آناناس🍍 ۳ الی ۴ حلقه
تخم مرغ،شکر،وانیل رو با همزن برقی بزنیددتا حجیم وکشدار شود.سپس بترتیب آب کمپوت اناناس و روغن مایع رو اضافه کنید و۳۰ ثانیه هم بزنید.
ارد و بیکینگ پودر رو باهم ترکیب و سه مرتبه الک کرده و به مایه اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی از یک جهت مخلوط کنید ،در آخر پودر نارگیل رو اضافه ومخلوط کنید.داخل قالب پای کپسول کاغذی بزارید و ۲/۳ قالب رو با مواد پرکنید روی هر کدوم ۱/۲ برش آناناس قرار بدید(میتونید نصف نکنید آناناس رو حلقه کامل رو بزارید ولی نصفش قشنگتر میشه)اصلا فشار ندید که فرو نره .بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۵ دقیقه بپزه
از فر که خارج کردین تا داغه با عسل رقیق شده یا شربت بار رومال کنید وباپودر یا خلال پسته تزیین و نوش جان کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زنجبیلی😍😋
پودر قند.....۶۰ گرم
کره....۱۰۰گرم
زرده تخم مرغ.....۱عدد
زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری
وانیل
ارد.....۱۶۰ گرم
طرز تهیه:
کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی میشود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا...
🤍💫امروز به همه ما
🌸💫قلبی پر از عشق
🤍💫و محبتی که در نام خودت
🌸💫متبرک گردیده است ببخشا
🤍💫و همواره ما را
🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان،
🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم
🌸💫و روزمان را در آغوش
🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم
🌸💫آمیـن💖
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن پاستا با مرغ خوشمزه و آسون😍🌸
مواد لازم:
سینه مرغ🍗
پاستا فرمی🍝
خامه رقیق شده با شیر🥣
فلفل دلمه سبز و قرمز🫑
سیر🧄
لیمو ترش🍋
پیاز🧅
پنیر پیتزا🧀
.
ابتدا سینه مرغ رو مکعبی ریز برش بدید با آبلیمو و سبر و فلفل سیاه نمک مزه دار کنید داخل کمی روغن سرخ کنید سپس از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه سیر و پیاز و فلفل دلمه خرد شده رو بریزید سپس رب گوجه رو اضافه کنید دوباره کمی تفت بدید سپس سینه مرغ سرخ شده و خامه ای که با شیر رقیق کردید اضافه کنید (نسبت خامه به شیر مثلا ۴ قاشق غ خ خامه و ۲ قاشق غ خ شیر)در نهایت پاستایی که طبق دستور روی جلد پختید و آبکش کردید و کمی پنیر پیتزا بریزید چند دقیقه زمان بدید که پنیر آب بشه سپس داخل ظرف کمی از خامه رقیق شده بریزید موادی که درست کردید داخل ظرف و در نهایت روش رو با پنیر پیتزا پر کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن پاستا با مرغ خوشمزه و آسون😍😋
مواد لازم:
سینه مرغ🍗
پاستا فرمی🍝
خامه رقیق شده با شیر🥣
فلفل دلمه سبز و قرمز🫑
سیر🧄
لیمو ترش🍋
پیاز🧅
پنیر پیتزا🧀
.
ابتدا سینه مرغ رو مکعبی ریز برش بدید با آبلیمو و سبر و فلفل سیاه نمک مزه دار کنید داخل کمی روغن سرخ کنید سپس از تابه بیرون بیارید داخل همون تابه سیر و پیاز و فلفل دلمه خرد شده رو بریزید سپس رب گوجه رو اضافه کنید دوباره کمی تفت بدید سپس سینه مرغ سرخ شده و خامه ای که با شیر رقیق کردید اضافه کنید (نسبت خامه به شیر مثلا ۴ قاشق غ خ خامه و ۲ قاشق غ خ شیر)در نهایت پاستایی که طبق دستور روی جلد پختید و آبکش کردید و کمی پنیر پیتزا بریزید چند دقیقه زمان بدید که پنیر آب بشه سپس داخل ظرف کمی از خامه رقیق شده بریزید موادی که درست کردید داخل ظرف و در نهایت روش رو با پنیر پیتزا پر کنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛