فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_خوراک🥘
مرغ: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۳ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم
👇🏽👇🏽
ابتدا مغزگردو ها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم.سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم.ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم.مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد کنید
👉🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان را با کوفته بپیچید😍😋
مواد
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز رنده شده
1 عدد تخم مرغ
1 حبه سیر
1 لیوان چای خرده نان یا خرده نان کهنه
فلفل کاپیا 1 عدد
1 عدد جعفری
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی (اختیاری)
فلفل سیاه در نوک یک قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
بادمجان 4-5 عدد
سرخ کردن
روغن مایع
برای تزئین
فلفل سبز
گوجه فرنگیها
برای سس
نصف قاشق غذاخوری رب فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک مالشی
1 لیوان آب جوش
ساخت
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول برش دهید و بگذارید 15 دقیقه در آب نمک بماند.
برای درست کردن کوفته ها، ادویه، نمک، پیاز، فلفل دلمه ای، فلفل، سیر، آرد سوخاری، تخم مرغ را اضافه کرده و گوشت چرخ کرده را ورز دهید.
کوفته ها را به شکل انگشت در می یاد
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود🍱🍡
اگر بخوام ساده ترین پیش غذا رو بهتون معرفی کنم قطعا همینه😋
کدو رو مطابق ویدیو اولین برشو نصفه و دومی رو تا انتها برش بزنید. بین برش ها پنیر پارمسان بریزید. ۲ عدد تخم مرغ رو هم بزنید تا از لختگی دربیاد، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.
ابتدا کدو ها رو داخل تخم مرغ، سپس آرد دوباره تخم مرغ بزنید. توی روغن دو طرفشو سرخ کنید. از داخل روغن دربیارید،
با جعفری خشک یا هرچیزی که دوست داشتید تزئین کنید.
نوش جان ؛))
👉🏽#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :
آرد نون فانتزی (۲۳ تا ۲۸ درصد) ۲۵۰ گرم
شکر ۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
مخمر ۵ گرم
نمک ۳ گرم
عسل یک قاشق غذاخوری
شیر ۵۰ تا ۶۰ گرم
کره ۴۰ گرم
زست پرتقال یک عدد
مواد خشک +تخم مرغ ها+ عسل رو میریزیم و میکسر رو روشن میکنیم شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه برای اضافه کردن مایعات دقت کنید به اندازه ابخور آردتون بریزید. ممکنه کمی کم بیاد یا اضافه بیاد بعد از جمع شدن خمیر کره اضافه کنید و تا موقعی که خمیر از ظرف جدا بشه و جمع بشه ادامه دار بزنید تا به تست کشش برسه.استراحت اول : یه کاسه رو چرب کنید خمیر رو چونه کنید داخلش قرار بدید و روشو بپوشونید تا حجمش دو برابر شده ( حدودا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه)بعد از استراحت اول چونه های ۸۰ تا ۹۰ گرمی بگیرید و توی سینی بزارید و روشو بپوشونید استراحت دوم: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا دو برابر شدن خمیر بعد از استراحت دوم رومال میکنیم و میره برای پخت
مواد رومال : یک عدد تخم مرغ کامل + یک قاشق غذاخوری شیر
نکات پخت: دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید
برای فیلینگ میتونید از هر کرمی که بلدید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودر_پیاز
دما و زمان طبق ویدیو
❇️ نکات مهم:
💚میتونین داخل فر با دمای حدود ۱۶۰درجه و به مدت تقریبا یکساعت ، هم پیازها رو خشک کنین (هر ۱۵ دقیقه یکبار پیازها رو زیر و رو کنین)
💚 ورقه های پیاز رو یک اندازه برش بزنین
💚 نسبت به مقدار پیازی که داخل هوا پز میریزین ممکنه زمان خشک شدن متفاوت باشه
💚 هر ۱۰ یا ۱۵ دقیقه یکبار در هواپز رو باز کنین و پیازها رو زیرو رو کنین
🦋#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ليمو_و_شيرداغ
✅ نكات اين كيک: 👇
🔸اول قالب رو فقط با كره چرب كنين و بذارين يخچال
اين كيك چون شير داغ داره نميشه از آب ليمو ترش استفاده كنين به جاش ميتونين اسانس ليمو بزنين
پف اين كيك عاليه و فوق العاده خوشمزست.
✅دماي فر گازي ١٨٠
فر برقي ١٦٠
مدت زمان پخت ٤٠ تا ٥٠ دقيقه
مواد لازم:
تخم مرغ درشت ٤ عدد(٥ تا كوچک زدم)
شكر ٣٠٠ گرم (١/٥ ليوان)
آرد ٣٠٠ گرم (٢/٥ ليوان)
شير ٢٥٠ گرم (١و١/٤ ليوان)
كره ٩٠ گرم
نمک يك پينچ
وانيل ١/٢ ق چ
بكينگ پودر ١٠ گرم (٢ ق چ)
زست ليمو ترش👈🏻 يك عدد ليموي بزرگ
🔹بعد از خنک شدن كامل كيک،كيک رو از وسط نصف كنين، روي كيک رو با شير و يا آبميوه مرطوب كنين و خامه ي فرم داده بزنين.
✅اندازه ي قالب 👈🏻قالب ميان تهي ٢٦ ارتفاع ١٠ سانت
🦋#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین کتلت عمرتو درست کن😍😋
این میزان مواد ۷ تا کتلت بزرگ میده👇🏻
۱ سیب زمینی بزرگ یا دوتا متوسط
۱هویج متوسط
۱ پیاز متوسط
یکسوم فلفل دلمه ایی قرمز باشه حتما که شیرینه✔️
۱ تخم مرغ بزرگ
۱ دسته کوچیک ترکیب جعفری و گشنیز کاملا ساطوری شه (طعم دهنده های عالی)
ا حبه بزرگ سیر
گوشت چرخکرده ۳۰۰-۲۵۰ گرم
ادویه هاش: زردچوبه و نمک ۱ ق.م فلفل سیاه و پولبیبر نصف ق.م
پودر زعفرون نوک ق.م و پودر زنجبیل یک چهارم ق.م
عطر زعفرون و زنجبیل فوق العاده اش میکنه✅
از در ماست یا در سس داخل یه کیسه فریزر استفاده کنید و از مواد کتلت توش بریزید صاف کنید وسطش هم سوراخ بزنید حتما که بهتر بپزه✅
روی شعله متوسط سرخ کنید که کامل مغز پخت هم بشه🤌🏻
طعم مکمل این کتلت های جذابم میشه ماست و بادمجون🤩
امیدوارم درستش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ بدون تخم مرغ😋😍
مواد لازم:
سینه مرغ : 🍗۱ عدد کامل
سیب زمینی خام : 🥔۲ عدد
پیاز :🧅 ۳ عدد
سیر :🧄 ۲ حبه
آرد گندم :🥡 ۱ ق غ
فلفل دلمه رنگی🫑(به دلخواه)
نمک🧂،فلفل سیاه و قرمز🌶،زردچوبه و پولبیبر(فلفل ترکیه ای)بمیزان لازم
همه مواد و به غیر از سیب زمین داخل خردکن بریزید تا میکس بشن سپس سیب زمینی رو رنده ریز کنید و ابشونو بگیرید بهش اضافه کنید با دست خوب ورز بدین یکساعت بزارید داخل یخچال تا استراحت کنه
در تابه روغن بریزید از مواد بردارید به دلخواه با دست شکل بدین و در روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف کتلتها را سرخ کنید
نکته :
من هیچوقت به کتلت تخم مرغ نمیزنم
میتونید مقداری جعفری خشک یا تازه به کتلت بزنید.
ارد سوخاری هم میتونید دو ق غ بریزید
آرد گندم برای این میزنم که کتلت آب نندازه.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه سیب زمینی رو اینجوری بپزی، عمرا روش های دیگه رو امتحان کنی!😍😋
دو عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید و قاچ کنید.
داخل قابلمه منتقل کنید و روش آب جوش بریزین و با کمی نمک بزارین آبپز بشه .
سیب زمینی ها رو با گوشتکوب پوره کنین .
مقداری نمک و فلفل سیاه،
کمی جعفری خرد شده،
دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا،
دو قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سوخاری
یک تخم مرغ
اضافه و خوب باهم ترکیب کنین .
دستتونو چرب کنید و بهشون شکل بدین .
در آخر هم داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنین.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر ترشی خونگی 😍😋
پوست روی ۲ کیلو سیر رو بگیرید
داخل قابلمه به همراه
یک لیوان شیره خرما
یک قاشق غذاخوری نمک
حدود ۶ لیوان سرکه
روی حرارت بذارید(سرکه باید ۲/۳ سیر هارو بپوشونه)
اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه
داخل دبه تمیز بریزید،
سرکه رو روش بریزید و بعد از ۱۰ روز آماده است(حتما در جای تاریک نگهداری کنید)
برای روش دوم
۲ کیلو سیر رو داخل دبه بریزید،
نصف لیوان شیره خرما
یک قاشق غذاخوری نمک
به میزان لازم سرکه (سرکه باید روی سیرهارو بگیره)بریزین درش رو محکم ببندید و بعد از یک سال سیر ترشی خونگیمون آماده است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈سیب زمینی با سس قارچ و پنیر😍😋
راحت تر و خوشمزه تر از این نداریم دیگه🥰❤️
.
سیبزمینی هارو به خوبی بشورید و از تمیز شدن شون مطمئن بشید 🥰
به اندازه های مساوی برش بزنید.
( اگر هم دلتون نیومد پوست کنید😅 )
نکته اصلی اینه که اول ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید وبعد روغن زیتون بزنید .
ادویه ها : نمک - فلفل - آویشن - اورگانو و هر ادویه ای که دوست دارید.
داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰-۴۰ دقیقه
چک کنید هر زمان طلایی و برشته شد آماده است.
.
برای سس قارچ :
قارچ هارو با کره و حرارت بالا تفت بدین و بعد بهش دو ق غ ارد اضافه کنید.
چند ثانیه تفت بدین و بعد یک لیوان شیر ولرم اضافه کنید.
نمک و فلفل و اورگانو اضافه کنید و بعد از غلیظ شدن بهش پنیر دلخواه تون اضافه کنید تا اب بشه و مخلوط کنید .
نوش جان❤️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو با گوشت😍😋
مواد لازم:
لوبیا سبز🫘 :دویست گرم
پیاز 🧅:یک عدد
سیر 🧄:دوحبه
گوشت چرخ شده 🥩:دویست گرم
برنج🍙 :سه پیمانه
زعفران دم کرده💛 :به میزان لازم
رب گوجه 🥫:دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین🪵 :به میزان لازم
فلفل قرمز 🌶:نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه🌶 :نصف قاشق چایخوری
زردچوبه :یک قاشق چایخوری
نمک🧂: به میزان لازم
نکته:
پودر دارچین رو به مواد میانی اضافه نکنید چون باعث تیره شدن رنگ لوبیا پلو میشه
برنج رو کمی دان تر (سفت تر ) از همیشه آبکشی کنید
میتونید سیر حذف کنید
گوجه فرنگی رنده شده رو میتونید جایگزین رب گوجه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا رو که قطعا همتون بلدید😍😋
من فقط مواد اولیه و نکاتش و بهتون میگم😍
مواد لازم برای ۶ نفر👇🏻
لازانیا یک بسته ۵۰۰ گرمی
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۲ عدد متوسط
قارچ ۳۵۰ گرم
ادویه ها شامل فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر،پاپریکا و نمک به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سر پر
اورگانو به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای سس بشامل:
۲ قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری کره
۲/۵ لیوان شیر
نمک و فلفل به مقدار لازم
⭕️نکات⭕️
🍕پیاز هارو حتما ریز ریز خرد کنید
🍕توی قابلمه حتما روغن و نمک بزنید که ورقای لازانیا نچسبه و طعم بگیره
🍕وقتی ورقای لازانیارو آبکش میکنید حتما آب سرد روش بگیرید
🍕برای اینکه لازانیا به خوبی برش بخوره و وا نره حتما بذارین از داغی بیوفته بعد برش بزنین
🥛برای سس بشامل حتما اول آرد رو با حرارت کم تفت بدید که بوی خامی آرد گرفته شه و تغییر رنگ نده
🥛شیر رو که اضافه میکنید حتما به دمای محیط رسیده باشه
🥛شیر رو کم کم اضافه کنید که آرد گوله گوله نشه
🥛برای اینکه پنیر پیتزا بهتر کش بیاد یه مقدار آب بهش اسپری کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پروتئینی بی نهایت خوشمزه:😍😋
کاهو ۱ عدد
فیله یا سینه مرغ ۴ عدد
ادویه:(پاپریکا،پودرسیر، ادویه مرغ،نمک وفلفل)
روغن زیتون
نان تست ۴ عدد
کره ۳۰ گرم
نخود پخته شده یا کنسرو نخود
پنیر پارمسان ۵ ق غ خ
برای سس:
ماست یونانی ۳ ق غ خ
سس مایونز کم چرب ۱-۲ ق غ خ
سس خردل ۱ ق چ خ
آب لیموترش ۱ عدد
سیر ۱ الی ۲ حبه
روغن زیتون به مقدار زیاد
پنیر پارمسان ۵ ق غ خ
برای کورتان نان تست رو مکعبی کات میکنیم روش رو کره مال میکنیم میزاریم تو فر ۱۷۰ درجه بمدت یک ربع تا روش طلایی شه
اگه نخود رو حذف کنید میشه سالاد سزار ولی من پیشنهاد میکنم حذفش نکنید و این سالاد پروتئینی رو امتحان کنید و حالشو ببرید🤍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط یه اصفهانی میدونه فرق بریون با بریونی چیه🙌😍😋
مواد لازم:
۱ کیلو گوشت گوسفندی(سردست یا رون)
۱ دونه شُش(جیگر سفید)
۲ تا دونه پیاز
۵ حبه سیر
نمک وفلفل سیاه، زردچوبه ودارچین
زعفران
کشک رفیق شده
خلال بادام و زرشک واسه تزیین
نعناع تازه ریز خرد شده
کنار بریون هم حتما ریحان تازه و لیمو و بزنید وعشق کنید
💯نکته های مهم بریون:
-کف گوشت وجیگر رو حتما بگیرید که ابگوشتتون صاف تر
و خوشمزه تر بشه.
-گوشت و جیگر رو حتما ۲ بار چرخ کنید.
-مدت زمان پخت جیگر خیلی سریع تر از گوشتِ!زیاد نپزید تا سفت نشه.
-بریون رو خوب سرخ کنید تا برشته شه.(روی گاز هم میتونید درست کنید)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز😍😋
وقتی فهمیدم توی سس مایونز بازاری تخم مرغ خام میریزن، دیگه از بیرون سس مایونز نخریدم
📌روغن مایع(یا هر روغن مایعی که دوست دارید) یک و یک چهارم پیمانه
📌شیر دو سوم پیمانه
📌نمک نصف قاشق چایخوری
📌شکر یک قاشق چایخوری
📌سس خردل ملایم ۲ قاشق غذاخوری
📌آبلیمو یک قاشق غذاخوری
.
.
چطوری درست کنیم:
📌طبق ویدیو پیش برید. روی ویدیو کامل توضیح دادم.
📌حتماً از گوشتکوب برقی استفاده کنید.
📌آبلیمو را آخرکار اضافه کنید. چون اگر اول بریزید سس شما میبره.
📌کل زمان همزدن یک الی دو دقیقه است.
📌برای مخلوط کن(میکسر) زمان لازم ۵ دقیقه است. با این تفاوت که روغن رو باید آرام آرام حین مخلوط شدن اضافه کنید. ۱/۳ از مقداز روغن که موند آبلیمو را اضافه کنید.
📌مزه این سس عالیه و کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه است.
من با این سس سالاد ماکارونی درست کردم عالی شد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا...
🤍💫امروز به همه ما
🌸💫قلبی پر از عشق
🤍💫و محبتی که در نام خودت
🌸💫متبرک گردیده است ببخشا
🤍💫و همواره ما را
🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان،
🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم
🌸💫و روزمان را در آغوش
🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم
🌸💫آمیـن💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل مرغ 😍😋
سینه مرغ یا فیله مرغ
مواد مزه دارکردن شنیسل (سس خردل نمک فلفل سیاه ).
.
تخم مرغ نمک فلفل سیاه پاپریکا و سس خردل
.
ارد ،نمک ،فلفل سیاه،پاپریکاو ادویه کاری
.
پودر سوخاری نمک فلفل سیاه پاپریکا
.
تو روغن داغ با شعله ملایم شنیسل ها رو سرخ کنید
،
و حتی میتونید شنیسل ها رو تو ظرف در بسته فریز کنید هر وقت لازم داشتید سرخ کنید
✅شنیسل ها رو مینونید تو فر یا سرخ کن بدون روغن با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه تا۲۵دقیقه هم سرخ کنید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_خرده_شیشه خوشگل و جدید🥰
هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنین بذارین کامل حل بشه، من از توت فرنگی و پرتقال و بلوبری استفاده کردم، بذارین دو ساعت یخچال خوب ببنده، مواد خرده شیشیه یک لیوان شیر و ۲ ق غ ژلاتین و نصف پیمانه آب و ۳ ق غ شیرعسلی بذارین رو گاز جوش ریز زد بردارین بذارین تو محیط کامل سرد بشه ، ژله ها رو خرد کنین مواد رو بریزین مخلوط کنین و تو قالب ۳ ساعت تو یخچال استراحت
رولت:
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۵۰
شکر ۱۵۰
شیر یا آب ۶۰ میلی لیتر
روغن ۶۰ میلی لیتر
بکینگ پودر ۱ ق چ
زرده و سفیده رو جدا کنین حتما تخم مرغ سرد باشه زرده رو با نصف شکر و شیر و روغن بزنین مخلوط شد اردو بکینگ پودر اضافه و مخلوط کنین ، سفیده رو با نصف بقیه شکر بزنین کامل سفید و ف م دار بشه کمی وانیل اضافه کنین، حالا سفیده رو آروم به مواد زرده اضافه کنین
قالب ۳۰در ۴۰
زمان پخت ۱۲ تا ۱۵
بعد پخت بذارین سرد بشه خامه فرم داده بکشید و ژله هارو بذارین رول کنین و ۲ ساعت استراحت بدین
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی کوکی رژیمی😍😋
مواد لازم:
آرد جو دو سر🌾 ۶ ق غذاخوری
شکر قهوه ایی یا استویا🍚 ۴ ق غذاخوری
موز رسیده🍌 یک عدد
تخم مرغ 🥚یک عدد
کره بادام زمینی🥜 ۳ ق غذاخوری
بیکینگ پودر🥄 یک ق چایی خوری
دارچین🪵 نصف ق چایخوری
وانیل🌸 کمی
شکلات چیپسی🍫 به دلخواه
خب اول کره بادام زمینی و شکر رومخلوط کنید و بعد تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید
آرد جو دو سر و بیکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید و کنار بزارید
حالا موز رو پوره کنید و اضافه کنید و بعد مواد خشک رو اضافه و مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی رو اصافه کنید
خمیر رو ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید
بعد فر رو از قبل روشن کنید با دمای ۱۷۰ درجه
مواد رو داخل قیف بریزید و توپ های کوچیکی ازش پایپ کنید روی کاغذ روغنی و به مدت ۱۰ دقیقه دلخل فر بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج کافی شاپی بدون تخم مرغ😍😋
مواد لازم تهیه کیک:
هویج ریز رنده شده 🥕۲۵۰ گرم (۲ و ۱/۴ پیمانه)
آرد همه منظوره یا آرد کیک 🥡۲۵۰ گرم (۲ پیمانه)
بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ خ
جوش شیرین ۱ ق چ خ
دارچین 🪵۱ ق چ خ
پودر جوز هندی ۲/۳ ق چ خ
نمک🧂 ۱/۴ ق چ خ
شکر 🍚۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
شکر قهوه ای🍚 ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
روغن 🥃۱۱۲ گرم (۱/۲ پیمانه)
وانیل🌸 ۱ ق چ خ
ماست معمولی🍶 ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
شیر🥛 ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
گردوی خورد شده ۱ پیمانه
مواد لازم برای کرم پنیری:
پنیر خامه ای 🧀۲۲۶ گرم (۱ پیمانه)
پودر قند🍚 ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
خامه قنادی🧁 ۳۶۰ گرم ( ۱ و ۱/۲ پیمانه)
فقط اینکه فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درچه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و کاپ کیک هارو به مدت ۲۰ دقیقه بذارید تا بپزه!
بعد از اینکه از فر دراوردین بذارین خنک بشه و بعد تزیینش کنید با کرم پنیری.
کرم پنیری رو که آماده کردین یه مقداریشو با رنگ خوراکی نارنجی و یه مقداریشو با سبز ترکیب کنید برای تزیین کیک.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉😍😋
نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊
نان تست
ژامبون مرغ یا گوشت
پنیر ورقه ای
تخم مرغ
پودر سوخاری
قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم
با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود.
یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم.
در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉
رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی گردو و قهوه😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡۲۰۰ گرم
کره هم دمای🧈 محیط ۹۰ گرم
بیکینگ پودر🥄 یک ق چایی خوری
تخم مرغ🥚 یک عدد
وانیل 🌸نصف ق چاییخوری
نمک🧂 یک پنس
شکر قهوه ایی۷۰ گرم
شکر سفید🍚 ۵۰ گرم
نسکافه گلد☕️ ۷ گرم
آب جوش💧🔥 ۱۳ گرم
گردو خورد شده ۵۰ گرم
شکلات چیپسی 🍫۵۰ گرم
ابتدا نسکافه رو با آب جوش مخلوط کنید و بزارید خنک بشه
کره هم دمای محیط رو با شکر ها بزنید تا کرمی بشه
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید سپس نسکافه خنک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید
و در آخر گردو و شکلات چیپسی رو اضافه کنید
خمیر چسبنده ایی به دست میاد خمیر رو به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید
فر رو روشن کنید تا گرم بشه با دمای ۱۷۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی
من از خمیر گوله هایه ۲۵ گرمی چونه گرفتم و به مدت ۷ الی ۸ دقیقه داخل فر پختم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی ترکدار شکلاتی😍😋
مواد لازم:
کره هم دمای محیط 🧈۱۰۰ گرم
شکر 🍚۲۰۰ گرم
آرد🥡 ۲۵۰ گرم
تخم مرغ🥚 ۴ عدد
پودر کاکائو🍫 ۱۲۰ گرم
وانیل🌸 یک ق چایی خوری
بیکینگ پودر🥄۲ ق چاییخوری
نمک 🧂نصف ق چاییخوری
پودرقند🍚 به مقدار لازم برای غلطتندن خمیر
ابتدا آرد بیکینگ پودر،پودر کاکائو،نمک رو با هم مخلوط و الک کنید
بعد کره و شکر رو با هم مخلوط کنید
حالا تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد
مواد خشک رو اضافه کنید کنید و مخلوط کنید خمیر چسبناکی به دست میاد
حدود یک ساعت خمیر رو داخل فریزر استراحت بدید
فر رو از قبل روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی
از خمیرتون گوله های ۳۰ گرمی بگیرید در پودر قند بغلطونین و توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید
مدت زمان پخت ۱۲ دقیقه و نه بیشتر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اکبرجوجه گلوگاه🤤😍😋
عاشقشم من
چندتا نکته ریز داره که همه رو براتون میگم که خوشمزه ترین اکبرجوجه رو خودتون به ساده ترین روش درست کنید😍
📍مواد لازم
یک عدد جوجه ۸۰۰تا ۱ کیلو
لیموترش دو عدد
نمک دو قاشق غ خ
کره ۱۰۰ گرم
روغن به اندازه ی کافی
زعفران دم کرده غلیظ
.
ابتدا جوجه رو با چاقو از وسط نصف کرده بشورید و داخل آب و نمک و لیمو اسلایس شده یک شب تا صبح بزارید تا بمونه بعد آبکش کنید و با یه دستمال تمیز خوب خشک کنید جوجه ها بعد داخل روغن داغ فراوان مطابق فیلم باید زیاد باشه بزارید تا سرخ بشه وقتی که سرخ شد بهش کره و زعفرون دم کرده رو اضافه کنید دم کنی بزارید ۱/۵تا ۲ ساعت رو شعله ی ملایم بزارید تا خوب بپزه بعد دیگه آماده میل کردن هست
بی نهایت خوشمزه میشه با این دستور بی هیچ عنوان هم بوی زهم نمیده
درست کنید و از خوردنش کلی لذت ببرید😍
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛