eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشملو یلدایی‌😍😋 مواد لازم:ژله انار یک بسته،ژله الوئه ورا یک بسته،اب جوش برای هر کدام یک چهارم لیوان طرزتهیه:هر کدوم از ژله هارو با یک چهارم اب جوش مخلوط و روی بخاری کتری بنماری میکنیم و با دور تند همزن تا جایی میزنیم تا پفی بشه یک سوم از ژله الوئه ورا و جدا میکنیم بهش رنگ سبز اضافه میکنیم👌🏼 قالب و چرب و به پودر نشاسته اغشته میکنیم لایه اول ژله انارو میریزیم و سه دقیقه بره داخل یخچال بعد سفید و دوباره سه دقیقه داخل یخچال و بعد لایه سبز بعد ازاینکه از قالب در اوردیم به نشاسته اغشته میکنیم و برش میزنیم خیلی کیوت و خوش مزه س امتحانش کنین 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نارگیلی مدرن😍😋 مواد لازم: خمیر هزار لا مخصوص شیرینی 🫓۱ بسته پودرنارگیل چرب🥥 ۵۰ گرم سفیده تخم مرغ 🥚۵۰ گرم روغن مایع🥃 ۵۰ گرم پودرقند🍚 ۱۰۰ گرم پودرپسته💚 دلخواه طرز تهیه پودرنارگیل، سفیده تخم مرغ، پودرقند و روغن مایع رو تو‌ یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه. خمیر هزار لا مخصوص شیرینی رو از قنادی بخرید و بزارید کاملا یخش باز بشه. خمیر رو باز کنید کمی وردنه بکشید تا صاف و یکدست بشه بعد با خط کش یا چشمی (هر طور راحتید) به سایز دلخواه برش بدید و تو سینی که گاغذ روغنی پهن کردید با کمی فاصله از هم پچینید روی خمیرها با چنگال چند تا سوراخ بندازید تا توی فر یکنواخت پف کنن. یه ق چ از مواد نارگیلی روی خمیر بریزید و‌پهن کنید. تو فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹خمیر مایه 1قاشق غذاخوری 🔹شکر 1قاشق غذاخوری 🔹شیر ولرم1/2پیمانه 🔹تخم مرغ 2عدد 🔹شکر 8قاشق 🔹پودر کاکائو 2قاشق 🔹کره آب شده 1/4پیمانه 🔹وانیل کمی،نمک کمی 🔹آرد حدود350گرم ♨️طرز تهیه: ابتدا شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید وبزارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ ، وانیل ، کره ، شکررو با نمک با هم بزنید وبه مایع خمیر اضافه کنید وکم کم آرد رو بریزید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک قسمت مواد پودر کاکائو بزنید و یکی دیگه سفید بمونه تو دوظرف جدا گانه بزارید روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر کاکائو چونه درست کنید و از خمیر سفید هم چونه درست کنید بعد خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر کاکائویی رو بصورت استوانه در وسط خمیر سفیدقرار بدید و خمیر سفید رو دورش رول کنید این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید وخمیرها رو ردیف اول، ردیف دوم وردیف سوم ما بین هم بزارید تو قالب روش رومال زرده وزعفرون بمالید و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدلیه که باید دستور خوب داشته باشه این دستورُ امتحان کنید عالیه برای حدود ۸ نفر آرد ۲ پ هویج رنده ریز شده ۲ پ شکر ۱ پ تخم مرغ ۴ عدد روغن ۳/۴ پ گردو خرد شده ۱ پ بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ تخم مرغا و شکر را حدود ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید بعد روغن را اضافه و با دور کند فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل را الک کنید در ۳ مرحله به مواد اضافه و با لیسک خیلی آرام در حد مخلوط شدن هم بزنید گردو و هویج و دارچین را هم اضافه کنید خیلی آرام با لیسک به مواد مخلوط کنید . کاغذ روغنی را اندازه کف قالب برش بزنید هویج را با پوست کن نواری برش بزنید به شکل سبدی هویج ها را روی کاغذ روغنی بچینید اضافی اطرافش را با قیچی برش بزنید حالا داخل قالب قرار بدید مواد کیک را روش بریزید میتونید هویج های کف قالب را حذف کنید داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید من در نهایت با خامه قنادی فرم گرفته و دارچین تزئین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم روسیه😍 قراره درست کنیم🍯✨ برای بیسکوییت: ۱۳۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر، ۱۰۰ گرم عسل، ۳ تا تخم مرغ، ۶ گرم جوش شیرین، ۵۴۰ گرم آرد برای کِرِم: ۱۷۰ گرم خامه قنادی، ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، ۱۵۰ گرم ماست، ۳۰ گرم عسل هر بیسکوییت رو داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۵ دقیقه بزارین بپزه. اضافه بیسکویت هارو پودر کنین و کیک رو باهاش کاور کنین.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونستی درمان سرماخوردگی و انفولانزا همین 🤧🤒 مواد لازم برای ۴نفر یک پیمانه ماش نصف پیمانه برنج نیم دانه یا شکسته ی ایرانی پیاز خلالی هرچی بیشتر خوشمزه تر طرز تهیه ش : ماش رو بریز تو قابلمه ۳ تا ۴ لیوان روش آب بریز و درش رو بزار ۴۵ دقیقه بعد پوسته های ماست روی سطح قابلمه میاد با یه کفگیر پوسته ها رو بگیرید ، کافیه چند باری درب قابلمه رو ببندی و باز کنی تا راحت پوسته ها روی سطح غذا بیان و براحتی جداشون کنی .. حالا برنج رو اضافه کن و نمک فلفل رو بزن و نصف لیوان اب اضافه کن و ۴۵ دقیقه زمان بده تا بپزه و خوب جا ببفته .. یه پیاز داغ درست کن و به شله ماش اضافه کن و نوش جان کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادي كه لازمه: ٥٠٠ تا ٥١٠ گرم آرد ١٠ گرم خمير مايه فوري ٥٠ گرم شكر ٣٠ گرم شير خشک قنادي ٨ گرم نمک ٢٨٠ ميلي ليتر شير ١ عدد تخم مرغ ٥٠ گرم كره نرم كشمش بمقدار دلخواه كشمش ها رو ده دقيقه با آب گرم خيس كنين بعد از صافي رد كنين و با دستمال آبشون رو بگيرين . رومال زرده تخم مرغ كمي شير و كمي وانيل رومال نهايي بعد پخت ٢٥ گرم كره ٢ ق عسل ٨ گرم روغن استراحت اوليه بسته به دماي محيط ٤٥ تا يك ساعت ( حجم خمير دو برابر شود) استراحت دوم ١٥ الي ٢٠ دقيقه فر از قبل ٢٠ مين گرم شود دماي فر يرقي ١٧٠ و گازي ١٨٠ زمان پخت٢٠ تا ٢٥ دقيقه ( تا زمانيكه روي نونها طلايي بشه). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا چوربا (سوپ )اسفناج ترکیه 🥣 مواد لازم: ۱‌ پیاز متوسط، ۳ حبه سیر یا نصف لیوان برگ سیر، ۱هویج، ۱ لیوان اسفناج خرد شده، ۵ لیوان آب برای قوام آش ۱ لیوان ماست، ۲ قاشق غذاخوری آرد، ۱ تخم مرغ، نمک‌ و‌ فلفل برای روی آش ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۱قاشق غذاخوری تاتلی بیبر ، (پودر فلفل قرمز شیرین) 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نذری برای ۸۰ نفر (البته سایز کاسه های من دو نفرست و در واقع این مقدار برای ۱۶۰ نفر مناسبه) مواد لازم: برنج نیم دونه ی ایرانی ۴ کیلو به ازای هر لیوان برنج ۶ لیوان آب زعفران غلیظ دم شده یک مثقال شکر ۴ کیلو گلاب یک لیتر عرق هل یک لیوان کره ۵۰۰ گرم خلال بادوم و گل محمدی و دارچین برای تزیین برنجم رو بهمراه آب گذاشتم بپزه و وقتی کاملا دونه هاش باز شد و به اصطلاح شکفت زعفرون رو اضافه کردم و بیست دقیقه زمان دادم تا کاملا رنگ باز کنه. شکر رو اضافه میکنم و نکته ی مهم اش اینجاست. با اضافه شدن شکر شله زرد آب میندازه و رقیق میشه بنابراین دوباره بیست دقیقه زمان دادم تا جا بیوفته و بعد گلاب و عرق هل و کره رو اضافه کردم و دوباره یک ربع مدام هم زدم. در نهایت خلال بادوم رو اضافه کردم و ده دقیقه هم زدم و شله زرد بشدت خوشمزه ی ما آمادست. حضور کره باعث میشه شله زردتون آب نندازه. خلال بادوم ها رو هم میتونین با گلاب خیس کنین از قبل. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با کیسه فریزر!❤️(انار غیر واقعی) مواد لازم: خامه قنادی(برای هر ۳ عدد نیم کیلو) آب انار(نیم لیتر) کیک وانیل آماده نشاسته ذرت ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه ۱ ق چ گلاب در صورت تمایل شکلات سفید(۳۰۰ گرم ) شکلات قرمز (۳۰۰ گرم ) نداشتید شکلات قرمز ، ۵۰۰ گرم شکلات سفید رو گرم کنید و بهش به میزان قرمزی مورد علاقتون رنگ ژله ای قرمز اضافه کنید برای رنگ روش هم از رنگ قرمز و قهوه ای استفاده کنید من با دست رنگ کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛