eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل جذاب😍🍉 پودر ژله سبز کیوی یا لیمو. (من چند قطره رنگ خوراکی سبز زدم) پودر ژله الورا و نصف لیوان شیر پودر ژله انار یا هندوانه ژله آلورا حتما باید سرد باشه بعد شیر رو اضافه کنید ژله انار ژله آلورا و شیر خلال پسته ژله آلورا انار دون شده خلال پسته 🍉🍉نکته مهم اگر ژله های بیرون بخچال بسته شد به روش بنماری روی حرارت کتری ذوب کنید و بزارید دوباره خنک بشه روی لایه ی قبلی بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ مدل 😍 سعی کنید از انگور شیرین استفاده کنید تا کشمش با کیفیت داشته باشید زمانی که انگور روی پارچه نخی پهن می‌کنید بهتره جلوی باد کولر باشه تا زودتر خشک بشه کشمش سبزم. تو ده روز درست شد و کشمش سیاه توی یه هفته پس صبور باشید من تیز آب استفاده نکردم ترجیح دادم سالم و ارگانیک باشه 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: عدس ریز سه پیمونه سیب‌زمینی یک عدد درشت یا دو تا متوسط پیاز یک عدد درشت بلغور گندم ۴ ق غ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره سیاه، پودر دارچین یا چوب دارچین کمی کره طرزتهیه عدس رو یکی دو ساعت خیس میکنم پیاز رو نگینی خرد و‌ داخل تابه سرخ میکنم تا طلایی بشه بعد بهش زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره، پودر دارچین یا چوب دارچین و نمک اضافه میکنم عدس رو با آب‌ میزارم بپزه ، چند قاشق بلغور‌ گندم‌ هم‌ اگر‌ بریزین طعمشو بهتر میکنه کمی هم کره میندازم داخلش (آب قلم هم اگه داشتین میتونین استفاده کنید) یکی دوتا سیب زمینی درسته اضافه میکنم آخر سر وقتی سیب زمینی پخته شد از قابلمه خارج میکنم و له میکنم و مجدد به عدسی اضافه میکنم وقتی عدسی نیم پز شد مخلوط پیاز داغ رو میریزم داخلش صبر میکنم جا بیوفته و‌ لعاب‌دار بشه میتونین از همون اول پیاز داغ اینارو که درست کردین عدسی و بلغور رو اضافه کنید و مراحل پخت رو انجام بدین که بنظرم هم راحتتره هم قابلمه کثیف نمیشه😅 اگه دوست نداشتین سیب زمینی رو له کنید میتونین مکعبی خرد کنید و بریزین داخل عدسی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرار سلامتی در چین باستان تو این فنجونه! ✨ آرامش بخشه برای هضم عالیه تقویت سیستم ایمنی تقویت قوای جسمی 😍💪 • چهار پنج عدد خرما • یک تیکه چوب دارچین • یک تیکه زنجبیل تازه • سه تا چهار عدد میخک • دو پر ریشه جینسینگ • دو قاشق چای‌خوری چای سبز • هفت هشت تا عناب و آب جوش. جینسینگ و زنجبیل برای سلامتی بدن و ذهن بهترین انتخابن. نوش جان!. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته😋 پلاپتی یه و یا قدیمی و پر طرفدار ما مازندرانیاس که خیلی فوری و با برنج درست میشه موارد مورد نیاز👇🏼 ۱ لیوان برنج ۳ لیوان آب یا شیر ۴ قاشق گلاب ۴ قاشق زعفرون ۱ پیمانه شکر ۳ قاشق آرد گندم طرز تهیه👇🏼 برای شروع برنجو با ۳ لیوان آب میذاریم بپزه با قاشق له میکنیم وقتی آبش خشک شد شکر، گلاب و زعفرونو اضافه میکنیم میذاریم یکم مواد جذب برنج بشه سفت بشه بعد بهش سه قاشق آرد اضافه میکنیم مثل کتلت شکل میدیم تو روغن داغ سرخ میکنیم نوش جان😋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه این چای رو بخوری دیگه چای سیاه نمی خوری به می خواهیم و سیب با به تنها می تونی درست کنی فقط یه نکته رو حتما باید توجه کنی که به یا به و سیب رو با حرارت ملایم تفت بدی ، مدام هم بزنی و زمان بدی تا کامل رنگش برگرده و نسوزه هر چی به رو بیشتر تفت بدی چای ت خوشرنگ تر میشه من این به ای که باهاش چای درست کردم رو خیلی تفت دادم در حد که قهوه ای تیره شد ولی خب گفتم توی فیلم نشونتون بدم می گید سوخته شما هم زیاد در حد قهوه ای شدن تفت بدید راستی زمان دم آوریش هم نیم ساعت هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم دو مدل صبحانه جدید و فوق العاده خوشمزه رو درست کنیم 😍😍 1⃣ مدل اول : تخم مرغ ۴ عدد زیتون ۱۰۰ گرم نان تست ۲ عدد جعفری و پارمزان گوجه خشک رب گوجه ۱ ق رب انار ۱ ق آبلیمو نصف ق نان تست مربعی برش بزنین و با کره و پودر پاپریکا داخل تابه سرخ کنین ، زیتون به همراه رب گوجه و رب انار تفت بدین و آبلیمو و تخم مرغ بهش اضافه کنین به همراه فلفل پاپریکای رنگی 2⃣ مدل دوم : گوجه یک عدد تخم مرغ ۴ عدد بیکن ۲ ورق گوجه گیلاسی و فلفل نون لواش ۱ عدد پنیر موزارلا ۵۰ گرم گوجه رو سرخ کنین و بهش تخم مرغ و ادویه رو اضافه کنین ، نون لواش روش قرار بدین و مثل ویدیو برگردونین ، ژامبون گوشت سالم و پنیر پیتزا و زیتون بذارین تا پینرها آب بشه و صبحونه آماده اس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین مجلسی😍😋 𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘 مواد لازم برای ۴ نفر: برنج 🍙 ۳ پیمانه گوشت گوسفندی🍖 ۳۰۰ گرم (پیاز🧅،سیر🧄،چوب دارچین🪵،نمک🧂،فلفل🌶،زردچوبه🟡 و کاری برای پختن گوشت) بادمجون 🍆۲ عدد کوچک کره 🧈۲۰گرم زرشک🍇 ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر🍚 ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ 🥚 ۲ عدد نمک🧂،فلفل🌶 به مقدار لازم ماست غلیظ🍶 ۱ پیمانه گلاب 🌹 ۲ قاشق غذاخوری پودر هل 🌺 ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ 💛 به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. 📌مواد میانی تهچین رو با فاصله از دیواره ی تابه بذارید تا دور تهچین نسوزه. مواد لازم برای سس کره 🧈۵۰ گرم رب گوجه 🥫 ۱ قاشق غذاخوری آب گوشت🍲 ۲ پیمانه بعد از اینکه کره ذوب شده ، رب اضافه کنید و تفت بدید. بعد از اینکه رنگ رب باز شد آب گوشت رو اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم ۱۰-۱۵ دقیقه قل بزنه بعد حرارت رو خاموش کنید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ناردونی کارمندی😍😋 مواد لازم: فیله مرغ 🍗( دستور اصلی با رون مرغ هست ) پیاز 🧅 سیر 🧄 انار دون شده 🥣 آب انار 🍷 رب گوجه فرنگی 🥫 رب انار 🥣 ادویه ها ( نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر انبه ) 🧂🌶🥭 زعفرون دم کرده غلیظ 💛 اگر از رون مرغ استفاده میکنید حداقل ۱/۵ ساعت اجازه پخت بدید و اگر از فیله استفاده کردید ۴۵ دقیقه برای پخت کافیه اگر رب انارتون ترشه پس از انار شیرین استفاده کنین و برعکس که ترشی یا شیرینی غالب نشه 😋👌🏻 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی گردو و شکلات😍😋 ❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉ مواد لازم: آردقنادی🥡 ۲۰۰ گرم شکر قهوه ای🍚۱۲۰ گرم کره🧈 ۱۰۰ گرم تخم مرغ🥚۱ عدد وانیل🌸۱/۲ ق چ جوش شیرین🥄۱/۸ ق چ بیکینک پودر 🥄۱ ق غ شکلات چیپسی نسوز 🍫به میزان لازم گردو خرد شده 🌰به میزان لازم کره نرم و شکر رو ۴ تا ۵ دقیقه بزنید بعد تخم و وانیل رو اضافه کرده ۳ دقیقه بزنید و‌در آخر مواد خشک رو اضافه کنید و با لیسک مواد رو خوب ترکیب کرده تا یکدست بشه و خمیر رو ۲ ساعت بزارید یخچال و بعد خمیر رو به وزن ۴۰ تا ۴۵ گلوله کنید و بزارید تو سینی فر ( روی گوکی ها رو با هر چی دوست دارید تزیین کنید و یک ربع بزارید یخچال و بعد بزارید تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقزیبی ۱۲ تا ۱۴. تا دور شیرینی کمی رنگ گرفت درش بیارید و اجازه بدید تو سینی بقیه پخت انجام بشه و بعد از سرد شدن ازسینی بردارید و تو ظرف در دار پلاستیکی نکهداری کنید @. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا
👊با لاغری صورت خود خداحافظی کنید😍 🤛چاقی صورت طی ۴۰ روز 🌱کاملا گیاهی و بدون عوارض🌿 💪بابیش از ۱۶٫۹۶۰ گزارش زنده✅ 😱😱 عضو شو ببین چه خبره😳 👇👇👇👇 𝑱𝒐𝒊𝒏: https://eitaa.com/joinchat/1081082359Cc8408337c5 💢ما تبلیغات نمیکنیم وارد شو ببین☺️👆👆 مشاوره رایگان: 🆔: @FatamehHasani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•غذای فوری😋😍 میتونه هم یه صبحانه ی کامل باشه هم میتونه یه غذای فوری باشه برای روزایی که وقتت کمه👌🏻 ~مواد لازم: هات‌داگ ۴ عدد کره به مقدار کافی تخم مرغ ۵ عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم پیازچه ۳ ق غ خوری ماست پرچرب ۱ ق غ خوری سر پر آرد ۱ غ خوری سر پر نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی مدرن😍😋 مواد لازم: خمیر هزار لا مخصوص شیرینی 🫓۱ بسته پودرنارگیل چرب🥥 ۵۰ گرم سفیده تخم مرغ 🥚۵۰ گرم روغن مایع🥃 ۵۰ گرم پودرقند🍚 ۱۰۰ گرم پودرپسته💚 دلخواه طرز تهیه پودرنارگیل، سفیده تخم مرغ، پودرقند و روغن مایع رو تو‌ یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه. خمیر هزار لا مخصوص شیرینی رو از قنادی بخرید و بزارید کاملا یخش باز بشه. خمیر رو باز کنید کمی وردنه بکشید تا صاف و یکدست بشه بعد با خط کش یا چشمی (هر طور راحتید) به سایز دلخواه برش بدید و تو سینی که گاغذ روغنی پهن کردید با کمی فاصله از هم پچینید روی خمیرها با چنگال چند تا سوراخ بندازید تا توی فر یکنواخت پف کنن. یه ق چ از مواد نارگیلی روی خمیر بریزید و‌پهن کنید. تو فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: کاهوپیچ ۱ عدد سینه مرغ پخته شده ۱ عدد ذرت ۱ پیمانه کورن فلکس ساده ۱ پیمانه برای سس: ماست چکیده نصف پیمانه ماست معمولی نصف پیمانه سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری سس خردل و نمک کمی طرز تهیه: ۱- مرغ را بپزید و تکه تکه کنید. ۲- کاهو را بشویید و خرد کنید. ۳- کاهو، مرغ، ذرت و کورن فلکس را مخلوط کنید. ۴- مواد سس را هم با هم مخلوط کنید و به سالاد مرغ اضافه کنید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و به دلخواه تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 چوب های پنیری (بلژیکی) خوشمزه و گزینه مناسب و سالم برای بچه‌ها و بزرگترها در کنار سوپ و........ همچنین جایگزین مناسب کوکی و بیسکویت کره 100گرم پنیر موزارلا رنده شده 100گرم شیر 100میلی لیتر معادل نصف پیمانه نمک نصف ق غ جوش شیرین یک سوم ق غ ارد 250 گرم کره وپنیر وجوش شیرین ونمک وشیر با هم مخلوط کنید وارد کم کم اضاف کنید و خوب ورز دهیدخمیر خیلی نرم نیست خمیر را 15 دقیقه استراحت دهید و بعد از این زمان مطابق فیلم باز کنید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا رنگش طلایی شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کتف مرغ ۱۵عدد سس کچاپ یک ق غ سس تند یک ق غ عسل دو ق غ نمک ۱/۲ ق م آویشن ۱/۲ ق م زنجبیل ۱/۲ق م پاپریکا دودی ۱ ق م سیر ۱ ق م روغن زیتون ۲ ق غ همه مواد را به جز روغن زیتون درون ظرف ریخته مخلوط میکنیم و به مدت چهار ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. سپس کتف ها را درون ظرف پیرکس چیده و روی آن روغن زیتون بریزید. ظرف را درون فر قرار دهید،کتف ها را بچرخانید تا دو طرف آن سرخ شود. *حرارت را کم کنید به دلیل وجود عسل ممکن است بسوزد، مواظب باشید* *به هیچ عنوان شیرین نیس* *میتونید به جای کتف از بال و کتف مخلوط و یا فقط بال مرغ استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی نازخاتون 😍😋 ترشی نازخاتون قطعا یکی از لذیذترین و خوش خوراکترین چاشنی هایی که کنار غذاتون میتونید نوش جان کنیدِ و لذت غذا رو چندین برابر کنین مواد لازم👇 بادمجون ۴عدد متوسط گوجه فرنگی ۲عدد فلفل تند ۲عدد سیر ۵حبه درشت سبزی به اندازه یه مُشت(ریحون.نعنا و ترخون یا مرزه) آبغوره ۱لیوان سرکه نصف لیوان نمکو فلفل سیاهو گلپر به اندازه کافی بادمجونو فلفلو گوجه رو حسابی کبابی میکنیم.بعد روشونو یه کیسه فریزر میندازیمو میذاریم نیم ساعت بمونه تا پوست بادمجونا راحتتر کنده بشه(داخل آبو یخ هم میتونید بذارید)پوست گوجه رو هم میگیریم(در اصل داخل این ترشی باید از گوجه کال استفاده کنیم ولی چون در دسترس همه نیست گوجه کبابی هم طعم خوبی بهش میده) حالا همه مواد ترشی رو خوب ساطوری میکنیم داخل کاسه میریزیمو بهش نمکو فلفل سیاهو گلپر میزنیم.برای ترشی ام از آبغوره و سرکه استفاده میکنیم که میتونید سرکه رو حذف کنیدو به جاش همون آبغوره یا آب انار ترش بریزید. بعد از اینکه مخلوط کردیم ترشی خوشمزمون آمادست میتونید به محض آماده شدنم نوش جان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ سماق کردی😍😋 مواد لازم: ران🍗 ۴ عدد بدون استخون و یا ۱ عدد سینه مرغ و یا ترکیب هر دو پیاز بزرگ 🧅برای داخل کوفته ۱ عدد پیاز🧅 برای داخل خورشت ۱ عدد هویج🥕 ۱ عدد بزرگ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه🟡، پاپریکا، پودر سیر🧄 به مقدار لازم(برای داخل کوفته ها) آرد سوخاری 🍘۲ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه🟡 (برای داخل خورشت) آب جوش💧🔥 ۱/۵ پیمانه تا ۲ پیمانه رب گوجه 🥫۲ ق غ خ برای تهیه آب سماق: ۵ ق غ خ سماق دونه درشت رو توی ۱ پیمانه آب میریزیم و میذاریم ۵ دقیقه بجوشه و اونو با صافی خوب صاف میکنیم و آبشو میگیریم( حالا شما اگر سماق دانه درشت در دسترس نداریم میتونین از آبغوره و یا رب انار هم استفاده کنید. در صورت تمایل ۱ ق غ خ شکر (اگر ملس دوست دارین) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ سماق کردی😍😋 مواد لازم: ران🍗 ۴ عدد بدون استخون و یا ۱ عدد سینه مرغ و یا ترکیب هر دو پیاز بزرگ 🧅برای داخل کوفته ۱ عدد پیاز🧅 برای داخل خورشت ۱ عدد هویج🥕 ۱ عدد بزرگ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه🟡، پاپریکا، پودر سیر🧄 به مقدار لازم(برای داخل کوفته ها) آرد سوخاری 🍘۲ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه🟡 (برای داخل خورشت) آب جوش💧🔥 ۱/۵ پیمانه تا ۲ پیمانه رب گوجه 🥫۲ ق غ خ برای تهیه آب سماق: ۵ ق غ خ سماق دونه درشت رو توی ۱ پیمانه آب میریزیم و میذاریم ۵ دقیقه بجوشه و اونو با صافی خوب صاف میکنیم و آبشو میگیریم( حالا شما اگر سماق دانه درشت در دسترس نداریم میتونین از آبغوره و یا رب انار هم استفاده کنید. در صورت تمایل ۱ ق غ خ شکر (اگر ملس دوست دارین) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س و نمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خامه ای😍😋 مواد لازم: کره 🧈۵۰ گرم آب💧 ۱ پیمانه شکر🍚 ۱ ق غ( من بیشتر میریزم چون دوست دارم یکم نونم شیرین تر باشه) نمک🧂 ۱ پنس آرد🥡 ۱ پیمانه تخم مرغ🥚 ۴ عدد بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ وانیل🌸 ۱/۴ ق چ ❌بذارین خمیر یکم از داغی بیفته بعد تخم مرغا رو اضافه کنین ❌من از دو مدل ماسوره استفاده کردم و نهایتا از مدل ساده که سرگرد دراومده عکاسی کردم اما فرقی نداره میتونین از ستاره ای که تو ویدیو نشون دادم استفاده کنین و توی نتیجه تاثیری نداره ❌داغ زدن شیرینی یه مرحله مهمه که حدود ۳-۵ دقیقه طول میکشه و باید کامل انجام بشه تا پف شیرینی نخوابه ❌از ۲۰ دقیقه قبل فر رو گرم کنین تا دمای فرتون باعث نشه پف شیرینی بخوابه ❌ ده دقیقه اول با دمای ۲۲۰ درجه و بعدش دما رو ۱۸۰ بذارین این کمک میکنه که شیرینی پفشو از دست نده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اندازه قالب ۲۰*۱۹ cm خامه صبحانه ۵۰۰ ml شیر غلیظ شده ۱۵۰-۲۰۰ ml(طرز تهیه پایین کپشن) شکلات تخته ای یا شیری یک بسته بیسکوییت پتی بور ۲۸ عدد تمام مواد باید داخل یخچال قرار داده بشن و کاملا سرد باشن. شکلات رو به قطعات کوچک تقسیم کنید. خامه رو با همزن بزنید تا حجیم بشه (حدودا ۴ دقیقه)، شیر غلیظ شده اضافه کنید و باز با همزن بزنید.شکلات خرد شده رو هم اضافه کنید. و کمی بزنید. بیسکوییت ها رو کف قالب بچینید. کرم که درست کردید رو روی بیسکوییتها بریزید، روی کرم بیسکوییت ها رو بچینید. و داخل فریزر ۴ ساعت قرار بدید. برای درست کردن شیر غلیظ شده،به یک پاکت خامه قنادی،نصف لیوان شیر اضافه کنید. و با همزن بزنید تا حجیم شه،و به خامه صبحانه اضافه کنید.یا اینکه ۵۰۰ ml شیر پرچرب رو بجوشونید و یک لیوان شیر (۱۷۰ گرم) اضافه کنید و تا زمانیکه غلیظ شه هم بزنید و بپزید.(روی حرارت کم ۱/۵ ساعت) من معمولا روی حرارت بالا، به طوریکه مدام هم میزنم نیم ساعته درست میکنم.بعد از غلیظ شدن شیر، دو قاشق سوپخوری کره اضافه کنید و زیر اجاقو خاموش کنید و بزارید خنک شه و به مواد اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا