eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی کافی شاپی 😍😋 مواد لازم: 150 گرم شکلات تلخ🍫 کره 50 گرم 🧈 40 میلی لیتر روغن مایع 🥃 2 عدد تخم مرغ 🥚 130 گرم شکر 🍚 آرد 90 گرم 🥡 پودر کاکائو 50 گرم 🍫 تاپینگ ها: شکلات فندقی🌰 پرک بادام تفت داده شده 🥜 طرز تهیه: یک قالب 10 سانتی‌متری را با کپسول (کاغذ روغنی) بپوشانید. شکلات تلخ ، کره و روغن رادر یک تابه ریخته و ذوب کنید و صبر کنید تا خنک شود. تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا شکر حل شود. - شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. آرد، پودر کاکائو را در حین الک کردن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بلافاصله در قالب ها بریزید . در فر از قبل گرم شده با دمای 150درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون😍😋 مواد لازم: برای ۴ الی ۶ نفر: گردو ۲۵۰ گرم یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز🧅 نوک قاشق زردچوبه فلفل سیاه یه کوچولو🌶 نمک یه قاشق چایخوری🧂 ۴ تا ۶ تکه مرغ🍗 رب انار دو قاشق پر 🥄 آب ده لیوان فرانسوی💧 چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید: ✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه. ✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه. ✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه. ✅اگه خواستین با گوشت قلقلی درست کنید، گوشت و نمک و فلفل رو قلقلی کنید و سرخ کنید و بجای مرغ بریزید توی خورشت. ✅اگه شیرین دوست دارید میتونید یکی دو قاشق شکر بهش اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر 😍😋 🥔سيب زميني 🫙سس مايونز 🥒خيارشور 🥓سوسيس 💫کره 💫قارچ 💫پنير پيتزا 🫒زيتون و آويشن(اختياري) 🧂نمک و فلفل چند تا سیب زمینی بزرگ رو تمیز میشوریم روش روغن میزنیم و فویل میپیچیم و میزاریم توی فر یکساعت با دمای۲۰۰ بپزه با خلال دندون چک میکنیم اگه پخته بود در میاریم از وسط برش میدیم و داخلشون رو با چنگال پوره میکنیم و بهش کره و پنیر پیتزا اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوطشون میکنیم.حالا میریم سراغ مواد میانی سس مایونز رو با خیارشور و نمک و فلفل ترکیب و روی سیب زمینی میزنیم و بعدش هم سوسیس سرخ شده،قارچ سرخ شده و پنیرپیتزا و زیتون و کمی آویشن میزنیم و میزاریم تو فر تا پنیر پیتزا آب بشه.آمادس .نوش جان❤️ ✅ميتونيد سيب زميني ها رو آب پز كنيد يا تو هوا پز بزارين💫 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی کافه‌ای🥮😍😋 بدون نیاز به فر مواد لازم : خامه قنادی ۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم پتی بور شکلاتی ۲۰۰ گرم شکلات صبحانه ½ پیمانه شکلات صبحانه ۲ ق غ پودر قند ⅓ پیمانه پودر ژلاتین ۲ ق غ وانیل نوک ق چ مواد گاناش : شکلات تلخ ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•رولت درباری😋😍 یکی از خوشمزه‌ترین و شیک ترین عذاها همین رولت درباری👌🏻 ~مواد لازم: سینه ی مرغ ۳۵۰ گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده یک عدد سیر یک حبه نمک/فلفل‌سیاه/پاپریکا/زعفرون - گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم پیاز رنده شده یک عدد سیر یک حبه نمک و فلفل سیاه و زعفرون ~مواد لازم برای سس: پیاز نگینی یک عدد رب یک ق غ خوری فلفل سیاه/نمک/زردچوبه در آخرم کمی زعفرون مقداری آب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه و شیک با مواد قابل دسترس و ساده 🤩😍😋 مواد لازم: ۱ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۱ ق غ پودر نسکافه فوری(جایگزین میتونید ۲ ق غ پودر کاکائو استفاده کنید) ۲ ق غ پودر نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد سفید ۱ ق غ پودر ژلاتین (در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ ق غ پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید) ۱ بسته خامه صبحانه ⚪️ این دسر بسیار کم شیرین هست اگر شیرینتر دوست داشتین میتونین میزان شکر رو ۱ لیوان کنید. درست کنید و نوش جان بفرمایین! . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استریپس😍😋 مواد لازم: فیله مرغ رگ گیری شده یا سینه مرغ🍗 که مثل فیله برش زدین ۱ کیلو (فیله لطیف تره و زودتر هم میپزه) آرد سفید 🥡۲۰۰ گرم (حدود یک و نیم لیوان) آب 💧۲۰۰ میلی لیتر (یه لیوان سر خالی) تخم مرغ🥚 ۲ عدد نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄، پودر پیاز 🧅و پاپریکا ‌یه شب تا صبح و یا حداقل ۲ ساعت تو یخچال استراحت کنه. (من ۲ ساعت گذاشتم) ‌ آرد سفید + نمک و فلفل برای پولکی کردن ‌ 🔻وقتی داخل آرد میزنین بلافاصله تو روغن کاملا داغ و شناور، روی حرارت متوسط رو به کم سرخ کنین تا زمانی که روش ترد و طلایی بشه و داخلش بپزه؛ برای من حدود یک ربع پختش زمان برد. حرارت اگه خیلی زیاد باشه روش سریع طلایی میشه ولی داخلش کامل نمیپزه. ‌ 🔻سسی که تو فیلمه ترکیب مایونز، سس گوجه فرنگی و کمی خردله. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی بستنی تو روزهای گرم😍😋 پوره طالبی: ۲لیوان بستنی وانیلی: ۱لیوان پودر ژله طالبی: ۱بسته آب جوش:۱لیوان پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان عسل یا شکر: دو سه ق.غ رنگ خوراکی سبز: یه قطره . بستنی رو نیم ساعت قبل از شروع کارمون از فزیزر درمیاریم تا به دمای محیط برسه. پودر ژله طالبی رو با یه لیوان آب جوش و رنگ سبز مخلوط میکنیم و رو بخار آب میذاریم تا شفاف بشه بعد کنار میذاریم تا از داغی بیفته. آب سردو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد رو بخار آب میذاریم(روش بن ماری)کاملا که حل شد میذاریم کنار تا خنک بشه. طالبیمونو خورد میکنیمو همراه بستنی،عسل،ژلاتین و ژله طالبی تو مخلوط کن میریزیم. قالبمونو کمی چرب میکنیم(ما از قالب سیلیکونی استفاده کردیم)مایه دسرو توش میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 8 عدد سیب زمینی متوسط دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن فلفل پودر شده قرمز پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک (به آب جوش) سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به مکعب های بزرگ برش دهید، آنها را بشویید، در قابلمه بریزید، را با آب پر کنید تا آنها را بپوشاند، نمک رااضافه کنید، آن را بجوشانید، 10 دقیقه جوشانده، آبکش کنید، سیب زمینی کاملاً پخته نخواهد شد، آن را درون ظرف مناسب بریزید، ادویه ها را روی آن بریزید، مخلوط کنید، نشاسته را بریزید، مخلوط کنید، سپس کره و روغن زیتون را مخلوط کنید، روی سیب زمینی ها بریزید و دوباره مخلوط کنید به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید، سیب زمینی ها را در 30 دقیقه اول مخلوط کنید، اما آنها را با دقت له نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نخودچی بدون فر😍😋 موادلازم برای ۴۰ عدد شیرینی: آرد نخودچی🫛:۲۲۰ گرم(۲/۵پیمانه) پودر قند:🍚۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه) روغن جامد:🧈۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه) آرد سفید:🥡۳ق،غ پودر هل🌺:یک دوم ق،چ میتونید از لیوان فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنید نکات: 🔸حتما از دمکنی و شعله پخش کن روی گاز استفاده کنید زیر حرارت هم کم باشه تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازمه زیر شیرینی ها یه مقدار تغییر رنگ دادیعنی پخته ‌ 🔸تا زمانی که شیرینی ها داغه اصلا از داخل ماهیتابه برندارین چون پودر میشه بذارین خنک شه بعد ‌ 🔸حتما روغنو به روشی که تو ویدیو گفتم صاف کنید ۱ ساعت تو یخچال بمونه خودشو میگیره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س و نمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 ق چ نمک 1 ق چ آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خامه ای😍😋 مواد لازم: کره 🧈۵۰ گرم آب💧 ۱ پیمانه شکر🍚 ۱ ق غ( من بیشتر میریزم چون دوست دارم یکم نونم شیرین تر باشه) نمک🧂 ۱ پنس آرد🥡 ۱ پیمانه تخم مرغ🥚 ۴ عدد بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ وانیل🌸 ۱/۴ ق چ ❌بذارین خمیر یکم از داغی بیفته بعد تخم مرغا رو اضافه کنین ❌من از دو مدل ماسوره استفاده کردم و نهایتا از مدل ساده که سرگرد دراومده عکاسی کردم اما فرقی نداره میتونین از ستاره ای که تو ویدیو نشون دادم استفاده کنین و توی نتیجه تاثیری نداره ❌داغ زدن شیرینی یه مرحله مهمه که حدود ۳-۵ دقیقه طول میکشه و باید کامل انجام بشه تا پف شیرینی نخوابه ❌از ۲۰ دقیقه قبل فر رو گرم کنین تا دمای فرتون باعث نشه پف شیرینی بخوابه ❌ ده دقیقه اول با دمای ۲۲۰ درجه و بعدش دما رو ۱۸۰ بذارین این کمک میکنه که شیرینی پفشو از دست نده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی😍😋 مواد لازم: زرده و سفیده ۶ عدد تخم مرغ 🥚سرد رو جدا کنید سفیده رو با نصف شکری 🍚که داریم هم زده تا برف شه شکر🍚 ۱۹۵گرم بقیه شکرو ب زردها اضافه کنید به همراه نوک قاشق وانیل🌸 هم زده از لختگی در بیاد، بهش ۷۵گرم ابجوش🔥 کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شه ۳۰گرم شکلات تلخ 🍫رو با ۷۵گرم روغن مایع🥃 بزارید رو بخار کتری تا شکلات ذوب شه ب زردها اضافه در حد مخلوط شدن هم بزنید کافیه ۱۹۵گرم ارد🥡 رو با ۴۰گرم پودر کاکائو 🍫+نصف قاشق بکینگ پودر🥄 الک و به تناوب به همراه سفیده به زردها اضافه و اروم در یک جهت فولد کنید تا مواد یکدست شه داخل قالبی که کفش چرب شده ریخته و داخل فر ۱۷۵۰درجه بعد ۵۰دقیقه چک کنید کیک خنک شد از وسط برش زده روش گاناش و برش موز گذاشته و لایه بعدی کیکو بزارید و بقیه گاناشو روش بریزید این مرحله اختیاریه میتونید دو برش تزنید و توی قالب ۲۵سانت ریخته روش سس یا گاناش ریخته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ😍😋 مواد لازم: یک عدد سینه مرغ🍗 قارچ🍄 ۱۰۰گرم پنیر پیتزا🧀 سوسیس🥓 فلفل دلمه رنگی🫑 ذرت پخته شده🌽 گوجه فرنگی🍅 زیتون سبز🫒 ادویه ها (نمک🧂 و‌فلفل قرمز و سیاه🌶 ،اوریگانو یا آویشن🍃،پودر پیاز 🧅و پودر سیر🧄،زردچوبه ،پاپریکا،کمی پودر تخم گشنیز🍀) برای سس: سس کچاپ،خردل فر باید حتما از قبل روشن و گرم باشه دمای ۲۲۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه برای طلایی شدن پنیر ۲دقیقه گریل بالا بزنید . زیاد سطح روی پیتزا خشک نشه چون پنیر کش نمیاد. مواد لازم خمیر پیتزا: آرد🥡 ۲۰۰گرم آب ولرم💧۱۴۰گرم(داغ نباشه) روغن زیتون🫒 ۲ق غ شکر 🍚۵گرم(یک ق چ) نمک🧂 ۵گرم(یک ق چ) خمیر مایه خشک فوری🥄 ۵گرم (یک ق مرباخوری) آب ولرم و خمیر مایه و شکر ترکیب کنید آرد الک شده و‌نمک اضافه کنید با هم مخلوط و ۵دقیقه ورز بدید بعد روغن زیتون رو‌هم اضافه کنید خمیر کمی چسبناکی داشته باشه.روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.بعد استراحت خمیر رو پهن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک 😍😋 ✅مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن. اگه وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید. آرد: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری شکر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲قاشق غذا خوری به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید. شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه ✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمی‌کنه. ⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید و‌بعد بپزید. ❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ 😍😋 مواد لازم: 2 عدد پیاز ریز خرد شده🧅 1 فلفل دلمه ای ریز خرد شده🫑 گشنیز تازه ریز خرد شده🍀 1 قاشق مرباخوری حریره سیر یا سیر رنده شده🧄 1 قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجه فرنگی🥫 2 قاشق غذاخوری آب لیمو🍋 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 پودر زنجبیل(اختیاری)🫚 فلفل قرمز🌶 گشنیز یا جعفری خشک☘️ 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری🍘 2 کیلوگرم سینه مرغ چرخ کرده🍗 1 عدد تخم مرغ🥚 طرز تهیه: مطابق ویدیو همه مواد را در یک کاسه خوب مخلوط کنید و حداقل 2 ساعت استراحت دهید تا مواد باهم ترکیب شوند،سپس به کوفته ها شکل دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید و کنار بگذارید و در صورت تمایل میتونید پس از سرخ شدن کوفته ها زغال داغ را به روغن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی کوفته ها را با فویل بپوشانید تا کوفته ها طعم دودی بگیرید و با سس ماست سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب 😍😋 آسون ترین و خوشمزه ترین جوجه کباب که تو تابه درست میشه😍 واقعا درست کردنش آسونه یه بارم امتحانش کنی دیگه عاشقش میشی و همیشه درستش میکنی😋 سینه ی مرغ یک عدد زعفران دم کرده سه ق غ ماست سه ق غ پیاز یک عدد کره یک ق غ نمک و فلفل طرز تهیه: درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه سینه مرغو مربعی برش بزنی و پیاز و ماست و زعفرون و ادویه رو بهش اضافه کنی و بذاری دوسه ساعت داخل یخچال استراحت کنه تو این فاصله کته رو هم درست کنید برنج و اب ونمک و روغن و‌ترکیب کنید بذارید رو حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت تا حاضر بشه حالا جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید توی تابه یا صفحه گریل داغ بچینید و دو طرفش ترکیب کره و زعفرون و بزنید بذارید با حرارت کم کامل مغزپخت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مطمئنم همه خوششون میاد امتحانش کنید😍 مواد لازم: سیب زمینی آبپز ۱ عدد نصف سینه مرغ ریش ریش شده ۲ غدد تخم مرغ نمک صورتی آرد سوخاری ۲ ق غ ادویه شوید خشک ۲ ق غ طرز تهیه: ۱ عدد سیب زمینی آبپز و سرد شده رو رنده کنید بهش نصف سینه مرغ ریش ریش شده ۲ عدد تخم مرغ ارد سوخاری نمک صورتی ادویه شوید خشک اضافه و خوب یکدست کنید از مواد تو دست شکل بدید و داخل روغن داغ دو‌طرفش رو سرخ کنید اینم از یه کتلت لذیذ 😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ) 1.5 لیوان آرد 1 استکان شیر (100 گرم) 100 گرم مارگارین (کره هم میشه) برای روی کیک: 1 لیوان گردوی ریز خرد شده 2 ق غ شکر 80 گرم مارگارین (و یا کره) 2 ق غ شیر ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای ۱۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ کشمش ۳ تا ۴ ق غ همه مواد به دمای محیط برسه کره و شکر رو با همزن خوب زدم. تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم. وانیل هم ریختم ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزیدکشمش رو هم با آردمخلوط کردم وداخلش ریختم اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم اگر دیدین نمیتونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین فر هم از یک ربع قبل روشن کردم سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰درجه ۲۰الی۲۵دقیقه قرار دادم حتما خودتون چک کنین آخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژه یه ایده عالییییییی زیبا خوشمزه برای شب یلدا ،یلدای عروس ،تولد و همه مهمونی و ضیافت های فوق العاده تون امیدوارم درست کنید و لذت ببرید حتما بعد از هر قسمت از پشمک ها تون که در قالب میریزید باید فشار بدید و تمام گوشه های قالب تون رو پر کنید تا قشنگ طرح قالب تون در بیاد و حدودا 3 تا 4 دقیقه برای اینکار وقت لازمه لطفا با دقت و حوصله اینکار رو انجام بدید که طرح قالب تون قشنگ در بیاد و سوال کرده بودید که قالب چرب میکنید خیر اصلا باید قالب تون کاملا خشک خشک باشه که تو ظرف تون برگرده . حتما حتما از دستکش یکبار مصرف استفاه کنید و از پشمک الیافی که در قنادی و یا سوپر مارکت ها موجود هست میتونید خریداری کنید من از طعم های صورتی (آلبالویی )سفید (وانیلی ) زرد (زعفرانی استفاده کردم) ‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سماق پلو😍😋 ❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌❉◌ مواد لازم: برای گوشت قلقلی گوشت چرخکرده🥩 ۳۵۰ گرم پیاز🧅 ۱ عدد سماق❤️ ۱ ق چ ادویه کاجون ۱ ق چ فلفل چهاردانه🌶 ۱ ق چ پودر سوخاری🍘 ۱ ق غ زعفران دم کرده💛 ۱ ق غ نیازی به اضافه کردن نمک نیست ادویه کاجون نیازمون به افزودنی مثل نمک رو برطرف میکنه مواد لازم برای پلو: برنج 🍙۳ پیمانه سماق ۴ ق غ کره 🧈۳۰ گرم زعفران دمکرده💛 ۲ ق غ برنج رو به روش آبکشی درست کنید کمی زنده تر از حد معمول آبکش کنید ، پیاز را رنده کنید آب اضافیش رو بگیرید با ادویه ها و گوشت چرکرده و پودر سوخاری وزعفرات حسابی ورز بدید، نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید ، سپس گوشت رو به اندازه دلخواه قلقلی و سرخ کنید، کف قابلمه ته دیگ دلخواه بگذارید، یک لایه برنج یک لایه سماق و یک لایه گوشت اضافه و برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "