6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_پذیرایی_نارگیلی😍😋🥥
کیک نارگیلی با عطر و طعم خاصش یک کیک پرطرفدار و پرفروش توی قنادیهاست.
مواد لازم:
تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ ل
آرد: ۲/۵ ل
آب یا شیر: ۱ ل
روغن: ۳/۴ ل
پودر نارگیل: ۳/۴ل
وانیل: ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر: ۲ ق م
.
برای گاناش:
خانه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای یا سکهای: ۸۰ گرم
🌿 تخممرغ، شکر و وانیل رو هفت دقیقه با دور تند همزن میزنیم تاپف کنه و کشدار و کرمرنگبشه.
🌿 آب و روغن رو اضافه میکنیم و پانزده ثانیه با دور کند میزنیم.
🌿 پودر نارگیل رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور کند میزنیم.
مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر رو سه مرتبه الککرده) رو طی سه الی چهار مرحله ب بقیه مواد اضافه کرده و ب صورت دورانی هم میزنیم.
🌿 کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو داخلش می ریزیم و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ د س گ قرار میدیم.
🌿 بعد از اینکه خنک شد ب صورت مربعی و ب اندازه دلخواه برش میزنیم.
🌿 گاناش رو مطابق فیلم درست کرده.
🌿اضلاع کیکها را ابتدا داخل گاناش و سپس داخل پودر نارگیل میزنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی جعفری شوید
یه پیراشکی راحت و خوشمزه😍😋.
🍴مواد لازم🍴
آب ولرم : ۱ لیوان
شیر ولرم : نصف لیوان
ماست : ۲ قاشق
کره : ۱ قاشق
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۱ قاشق
خمیر مایه : ۱۰ گرم
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
آرد : تقریباً ۵ لیوان
جعفری و شوید : مقداری
👩🍳طرز تهیه👩🍳
جعفري وشويد رو خيلی ريز خرد كنيد.
شير ولرم، شكر، خميرمايه و آب ولرم رو داخل ظرفی بريزيد بزاريد كنار.
داخل ظرفی گود تخم مرغ، كره، ماست، نمک رو مخلوط كنيد بعد خميرمايه رو كه آماده شده رو بهش اضافه كنيد منظورم تركيب شير و آب ، شكر و خميرمايه هست، بعد كه خوب مخلوط شد جعفری و شويد خرد شده رو اضافه كنيد و بعد آرد رو كم كم اضافه كنيد تا خميرتون شكل بگيره.
اين خمير رو در جای گرم يک ساعت استراحت بدين تا حجيم بشه بعد مثل تصوير قالب بزنيد و داخل روغن سرخ كنيد. برای داخل خمير از پنير موزرالا هم مي تونيد استفاده كنيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خسته شدین از این که باقله میپزی ولی نصف سفته نصف نرم بیا بهت بگم چکار کنی که این دغدغه هم از دوشت برداشته بشه باقلا ها رو با یک قاشق بکینگ پودر و مقداری نمک فراون از شب قبل خیس بده من یک کیلو باقلا خارجی گرفتم میتونی12تا24ساعت بخیسونی و بزاری به مدت6ساعت زیر آفتاب بعد آبکش بکن و بشور در عرض یک ساعت مث پنبه میشه میتونی با رب انار سماق و یا پولبیبر آبلیمو و یا سرکه میل کنید نوش جان ساده و راحت مخصوص این فصل سال هست
🦋#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترين #تهچين 🤌🏻😍👩🏼🍳
موادلازم: 🥣
ساق مرغ يا مغز ران به تعداد افراد
برنج
گشنيز
زعفران
نمك فلفل
تخم مرغ
ماست
📌 نكات برنج تهچين
به ازاى هر پيمانه يك عدد تخم مرغ كامل و يك زرده و يك ق غ سر صاف ماست و زعفران
هم ميتونيد داخل قابلمه درست كنيد و هم داخل فر
اگر داخل فر درست كرديد حتما نيم ساعت اول فويل بزاريد بعد بر داريد
📌مدت زمان يك ساعت در دماي ١٧٠ درجه
📌مرغ هارو فقط با زعفران و پياز بزاريد خوب بپزه بعد بچينيد كف ظرف مورد نظر و مواد تهچيني تركيب شده با گشنيز بريزيد روش
و نوش جانتون❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍فقط با یک قلم مواد این همه مارشمالوی خوشمزه درست کن😳خیلی هم سریع و بدون درد سر آماده میشه🥰
🍉 #مارشمالو_یلدایی
مواد لازم:
یک بسته ژله انار
یک بسته ژله سبز با هر طعمی دوست دارید من نداشتم آلوورا استفاده کردم بهش دو قطره رنگ سبز خوراکی زدم
برای هر بسته ژله یک لیوان آبجوش
هر بسته ژله بعد اینکه کامل حل شد ده دقیقه با همزن بزنید تا کاملا پف کنه و فرم بگیره
شاید لازم باشه تا بیست دقیقه هم بزنید بسته به قدرت همزن داره
حتما زیر مارشمالو ها ارد ذرت یا نشاسته ی ذرت یا آرد گندم بریزید
حتما یه ساعت بزارید داخل یخچال تا خوب سفت بشه
از شکلات اشکی به عنوان هسته ی هندونه میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کازان دیبی دسر لذیذ ترکیه ای
#کازان_دیبی
آرد ۲ ق غ سرخالی
نشاسته ذرت ۲ ق غ سرخالی
شکر ۱/۲ لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ و نیم لیوان
خامه ۲ ق غ (یا ۲۰ گرم کره)
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر برای ته تابه ۳ ق غ
طرز تهیه
آرد، نشاسته ذرت، شکر، زرده تخم مرغ و شیر خنک رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. وسطای کار یه تابه ی نچسب روی حرارت بزارید ۳ ق غ شکر توش بریزید ویا حرارت ملایم بدون اینکه قاشق بزنید صبر کنید خودش ذوب بشه
وقتی کرم به غلظت فرنی رسید خامه و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حالا ۲ ملاقه از مواد کرمی رو داخل تابه بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا حالت ته دیگی پیدا کنه. بعد بقیه مواد رو بریزید و ۷-۸ دقیقه دیگه صبر کنید تا کنی خودشو بگیره. از روی حرارت بردارید وقتی خنک شد ۷-۸ ساعت تو یخچال بزارید استراحت کنه بعد برش بدید و رول کنید. میتونید تا کنید یا ساده برش بدید. نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش گندم😍😋
چیزایی که لازم داریم:گندم پوست کنده ۱ پیمانه،نخود نصف پیمانه،لوبیا چیتی یا قرمز نصف پیمانه،عدس نصف پیمانه،پیاز ۲ یا ۳ عدد،سیر ۵ حبه،کشک ۲ ق غ خ،نعنا خشک ۱ ق غ خ،سبزی آش(تره،اسفناج،گشنیز و جعفری)،عصاره قلم ،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه
نکات:در حین پخت اگر آب آش کم شد فقط آب جوش اضافه کنید.این آش رو هم با گوشت و هم بدون گوشت میشه درستش کرد.با زمان دادن اجازه بدید آش جا بیوفته اگر باز هم خوب غلیظ نشد یک قاشق آرد رو توی آب سرد یکدست کنید و به آش اضافه کنید کمی که بجوشه غلیظ میشه.تمام حبوبات و گندم رو از شب قبل حتما خیس کنید.
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون_مقوی
مواد لازم
دو لیوان کنجد تو تابه تفت بدین
نیم لیوان پودر نارگیل بهش اضافه کنین پودر نداشتین نزنین
کمی گردو و خلال بادام نداشتین نزنین 🥰
کمی پودر هل
یک لیوان شیره انگور نداشتین شیره خرما نداشتین سه شیره 😎
همه رو یه کوچولو تفت بدین بعد نصف استکان عسل اضافه کنین نداشتین نزنین 😎
بعد قالب نایلون بکشین مواد فیکس کنین آجیل نداشتین فقط گل محمدی بریزین فیکس کنین بزارین یه ساعت یخچال تا خودش و بگیره 🥰
این معجون به قدری خوشمزه و مقویی هست نگم براتون 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_فور
آرد گندم ۱۰ قاشق غ خ
روغن ۴ ق غ خ
شیر ۶ ق غ خ
تخم مرغ دو عدد
شکر ۶ق غ خ
بکینگ پودر ۱ ق غ خ سر پُر
وانیل نصف ق چ خ
زعفران غلیظ ۱ ق غ خ
پودر کاکائو ۱ ق غ
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هویج_پلو😍😋
هویج خلالی ریزشده ۴عدد
پیازیک عددمن ازیک قاشق غذاخوری پیازداغ استفاده کردم
کشمش ۳قاشق غذاخوری
آب نارنج ۲قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
برنج ۴پیمانه
مرغ ۵تکه
من ازته دیگ گوجه استفاده کردم خیلی خوشمزس حتماامتحان کنید
برای ترشی این غذامن آب نارنج زدم میتونیدازآبلیمو ویارب انارهم استفاده کنید
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_زرافه
🔷مواد لازم
🔹خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
🔹شکر 1قاشق غذاخوری
🔹شیر ولرم1/2پیمانه
🔹تخم مرغ 2عدد
🔹شکر 8قاشق
🔹پودر کاکائو 2قاشق
🔹کره آب شده 1/4پیمانه
🔹وانیل کمی،نمک کمی
🔹آرد حدود350گرم
♨️طرز تهیه:
ابتدا شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید وبزارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد
بعد تخم مرغ ، وانیل ، کره ، شکررو با نمک با هم بزنید وبه مایع خمیر اضافه کنید وکم کم آرد رو بریزید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید
وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک قسمت مواد پودر کاکائو بزنید و یکی دیگه سفید بمونه
تو دوظرف جدا گانه بزارید روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر کاکائو چونه درست کنید و از خمیر سفید هم چونه درست کنید
بعد خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر کاکائویی رو بصورت استوانه در وسط خمیر سفیدقرار بدید
و خمیر سفید رو دورش رول کنید
این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید
کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید وخمیرها رو ردیف اول، ردیف دوم وردیف سوم ما بین هم بزارید تو قالب روش رومال زرده وزعفرون بمالید
و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛