فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گردویی😍😋
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 ق غ شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 ق غ شیر
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شبتون معطر،
🍃به بوی مهربانی خدا،
💫یاد خدا همیشه در ذهنتان
💫الهی دلتون شاد،
🍃و قلب مهربان تان
💫همیشه تپنده باد ..
💫شب خوبی
🍃در کنار عزیزانتون داشته باشید
💫شبتون بخیر و شادی
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_کشمشی😍😋
برای ۱۰ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
کشمش ۳ تا ۴ ق غ
همه مواد به دمای محیط برسه کره و شکر رو با همزن خوب زدم. تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم. وانیل هم ریختم ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزیدکشمش رو هم با آردمخلوط کردم وداخلش ریختم اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم اگر دیدین نمیتونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین فر هم از یک ربع قبل روشن کردم سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰درجه ۲۰الی۲۵دقیقه قرار دادم حتما خودتون چک کنین آخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳این سالاد مخصوص هم میتونه پیش غذا باشه هم به عنوان یه مزه سر میز…
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۲عدد
پیاز یک عدد
هویج یک عدد
خیار شور نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
شوید به میزان لازم
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پولبیبر،
سس مایونز به میزان لازم
سس خردل یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
پیاز رو خلالی میکنیم با هویج کمی تفت میدیم نمیخوایم اینا بپزن فقط در حدی که کمی سبک بشن ..به هویج نمک،فلفل سیاه و پولبیبر اضافه میکنیم…سیب زمینی مکعبی خورد میکنیم میزاریم آبپز بشه… وقتی مواد کاملا از دما افتاد بهش سس مایونز مقدار خردل، روغن زیتون ،آب لیمو ترش ،سیب رمینی که پخته شده به همراه ذرت پخته شده و خیار شور نگینی شده و شوید خورد شده
با همدیگه مخلوط میکنیم و بمدت چند ساعت تو یخچال میزاریم ….
آموزش آشپزی،غذای ایرانی،سالاد.پیش غذا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پرده_پلو یکی از خوشمزه ترین پلوهایی هستش که تا حالا درست کردم خیلی شیک و مجلسیه و مناسب مهمونی😍
موادلازم برای خمیر؛
آرد سفید و گندم از هر کدوم ۱لیوان ونیم جمعا ۳ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
نمک ۱ق چ
آرد الک شود، بقیه مواد رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیره روی سطح کار پنج دقیقه خوب ورز بدید و چونه کنید روش سلفون بکشید بیست و پنج دقیقه در دمای محیط استراحت کنه
نکته؛از خمیر نون لواش هم میتونید استفاده کنید آماده از نونوایی بگیرین.
📍از قالب کیک یا قابلمه یا هر قالب لبه دار ساده ای میتونید استفاده کنید فقط تحمل دمای فر رو داشته باشه.
قالب حتما حسابی با کره چرب بشه
میتونید طبق سلیقه تون مثل من بادام هندی به دیواره قالب بچسبونید برای قشنگی ظاهر پلو .
📍دمای فر ۱۸۰ درجه س مدت پخت بستگی به دمای فر شما داره برای من یک ساعت داخل فر موند.
📍برای این غذا از رشته سوپی استفاده کنید طعمش عالیه با پلو.
📍برای تفت دادن مواد بهتره روغن حیوانی یا کره استفاده بشه.
📍گردو رو خرد کنید،برگه زردآلو هم همینطور،بادام هندی رو یک ساعت قبلش باید با آب خیس کنید وقتی خیس بخوره نرم میشه میتونید از وسط نصف کنید که قشنگتره.
اول بادام هندی رو تفت بدید وقتی یکم رنگ گرفت از تابه خارج و به ترتیب کشمش،برگ زردالو،گردو رو بریزید و سرآخر همه رو باهم ترکیب کنید.
خلال پسته رو هم میتونید همراه مواد تفت بدید ولی من موقع سرو رو پلو ریختم.
📍از گوشت گوسفندی هم میتونید استفاده کنید خیلی خوب میشه.
📍رشته سوپی رو با کره و حرارت کم تفت بدید که نسوزه وقتی رنگش برگشت یک لیوان آب گوشت اضافه کردم ده...
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳نون پروتئینی سالم و خوشمزه، بدون آرد و روغن که توی تابه درست میشه
مواد مورد نیاز
تخم مرغ کامل ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
جو دوسرپرک ۳ ق غ
نمک ۱ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
ادویه ها (اختیاری هستن و میتونید حذف کنید)
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
پودر سیر ۱/۲ ق چ
پودر پیاز ۱/۲ ق چ
همه ی مواد رو با هم مخلوط و حسابی میکس کنید.
توی تابه یا قابلمه نچسب بریزید من چرب نکردم اگه خواستید کف ظرف رو چرب کنید.
هرچه ظرفتون کوچیکتر باشه نون حجیم تری دارید.
حتما درب تابه یا قابلمه رو ببندید.
روی حرارت کم با شعله پخش کن بزارید و بعد از اینکه روی نون سفت شد برگردونید چند دقیقه ام پشت نون برشته شه.
از تابه خارج کنید و برش بزنید و با هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.
این نون ۲۵ گرم پروتئین داره و میتونه نون سالمی برای ورزشکارها و کسایی که رژیم دارن باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا کیا شمالی ان؟🤓
#خورشت_آلو_شمالی
آلو بخارا یک لیوان
پیازیک عدد
مرغ دوتکه
زرشک نصف لیوان
شکر بین ۳تا۵قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
پیازروتفت میدیم بهش نمک وادویه اضافه کرده آلوبخارا،زرشک،شکر،رب گوجه،آبلیموهمه رواضافه میکنیم هم میزنیم مخلوط که شدن آب رواضافه کرده درشومیزاریم تایکربع باحرارت کم بجوشه تواین فاصله مرغ روکه مزه دارکردیم روسرخ میکنیم بعد روی سس آلومیچینیم درشومیزاریم تاخورشت جابیفته
نکته:شکرقابل حذفه ولی اگراضافه بشه طعم ملس وخوشمزه ایی بخودش میگیره
این خورشت شمالی به سبکای متفاوتی درست میشه واینکه هم بامرغ وهم باگوشت میتونیددرست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳نون پروتئینی سالم و خوشمزه، بدون آرد و روغن که توی تابه درست میشه
مواد مورد نیاز
تخم مرغ کامل ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
جو دوسرپرک ۳ ق غ
نمک ۱ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
ادویه ها (اختیاری هستن و میتونید حذف کنید)
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
پودر سیر ۱/۲ ق چ
پودر پیاز ۱/۲ ق چ
همه ی مواد رو با هم مخلوط و حسابی میکس کنید.
توی تابه یا قابلمه نچسب بریزید من چرب نکردم اگه خواستید کف ظرف رو چرب کنید.
هرچه ظرفتون کوچیکتر باشه نون حجیم تری دارید.
حتما درب تابه یا قابلمه رو ببندید.
روی حرارت کم با شعله پخش کن بزارید و بعد از اینکه روی نون سفت شد برگردونید چند دقیقه ام پشت نون برشته شه.
از تابه خارج کنید و برش بزنید و با هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.
این نون ۲۵ گرم پروتئین داره و میتونه نون سالمی برای ورزشکارها و کسایی که رژیم دارن باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شعریه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه ( ۱۶۰ گرم )
وانیل کمی
روغن مایع ۳/۴ پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
ماست ۳/۴ پیمانه ( ۱۷۰ گرم )
آرد ۱ پیمانه سر پر ( ۱۵۰ گرم )
بیکینگ پودر ۱ ق.غ سرخالی ( ۸ گرم )
پودر نارگیل ۱ پیمانه ( ۷۵ گرم )
رشته شعریه ۸۰ گرم
نمک ۱/۴ ق.چ
شیر عسلی نصف قوطی ( اگر دوست داشتید میتونید بیشتر هم استفاده کنید )
نکته : دمای فر ۱۸۰ درجه زمان پخت به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ( زمان پخت بستگی به دمای فر داره ممکنه کمی بیشتر یا کمتر زمان ببره حتما بعد از نیم ساعت چک کنید )
نکته : اگر دوست داشتید بریزید تو قالب بزرگ ، قالب قطر ۲۰ یا ۲۲ برای این مقدار مواد مناسبه ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیچرو که هر روز نمیخوریم،ماهی یا سالی،پس به این روش درست کن بخور فکر هییییچی هم نکن تا بچسبه به جووونت🤌🏻
این مقدار مواد برای ۳تا ماهیچه اس
۵ پیاز بزرگ، ۱ لیوان روغن مایع، ۵۰گرم کره، برگ بو، دارچین، دونه فلفل سیاه، نمک فلفل زردچوبه، زعفران
چاشنی
یک ق غ گرد غوره، ۱/۴لیوان آبغوره، کمی پودر دارچین (بستگی به ذائقه تون داره میتونید کم و زیاد کنید)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر یک بار این آش ماست و امتحان کنی دیگه لب به هیچ آش دیگه ای نمیزنید😍😋
مواد لازم :
عدس ۱ پیمانه
برنج ۱پیمانه
سبزی آش۲۰۰ گرم
شوید خشک یا تازه ۵۰ گرم
نخود ۱پیاله
ماست چکیده ۱کاسه
سیر ۱بوته کوچیک
پیازداغ۱پیاله
نعناع خشک ۲قاشق غذاخوری
ادویه :
زردچوبه ، فلفل سیاه، نمک
سیرو با ادویه تفت بدید و پیاز داغ و اضافه کنید بعد بزارید با آب برنج و عدس و نخود بپزه که من نخودو از قبل پخته بودم بعد در آخر سبزی که پخت ماست و نمک و اضافه کنید
این آش طعمممم بینظیری داره
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛