هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خدایا🙏
به یمن ولادت امام حسن
هرڪسی
هرمشڪلی داره
خودت
برطرفش ڪن
تا امروزبشه یه روز
به یادموندنی
برای همه
امین🍃🌹
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#شیرینی_زبان
مواد لازم برای خمیر هزارلا :
آرد کاملا سفید:300 گرم
کره :150 گرم
یک عدد: تخم مرغ
روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
جوهرلیمو: یک دوم قاشق چایخوری
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری
آب خنک: یک فنجان
طرز تهیه خمیر هزارلا :
در کاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر2 سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متری باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از20 دقیقه عمل فعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.
طرز تهیه شیرینی زبان :
خمیرهزارلا را به شکل مربع یا مستطیل به قطر 5/1 تا 1 سانتی متر باز کرده و با قالب شیرینی زبان، خمیر را قالب می زنیم و با نوک کارد تیزی وسط خمیر را از طول برش 2 سانتی می زنیم و سطح آنها را با شربت کارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت کارامل: شکر را روی حرارت بخار آب ذوب کرده و تخم مرغ را به آن می افزاییم ) تزئین می کنیم و در سینی فرمی چینیم و آن را در وسط پنجره فر روی درجه 400 فارنهایت، مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کرده و بپزند.
یاد آوری :
1- در صورتی که جوهرلیمو خمیر بیش از حد معین شده مصرف شود، شیرینی زبان کج خواهد شد.
2- داغ بودن زیادی فر باعث سوخته شدن سطح شیرینی ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ژله میان تهی طرح اقیانوس
روش کار:
ابتدا سنگ شکلاتی رو داخل ظرف بریزین
جلبک رو ما بین سنگ ها جاساز کنین
برای گذاشتن جلبک شلوغش نکنین چون خیلی شلوغ بشه زشت میشه.یکی دو تا کافیه
بعد از اون ژله بلوبری رو اماده کنین و بذارین خنک بشه
دقت کنین اگه روی شکلات سنگی مایع ریخته بشه رنگش رو از دست میده،چاره کار اینه که ژله تون حتما نیم بند باشه.ینی غلیظ باشه و وقتی روی ژله میریزین در کمترین فرصت زود ببنده.اینجور سنگاتون زیبایی خودش رو حفظ میکنه و رنگش رو از دست نمیده
وقتی که ژله نیم بند شد اون رو به ارومی روی سنگ ها میریزیم و جلبک رو هم در جای دلخواه فیکس میکنیم
ماهی یا حیونای دریایی هم داخل ژله نیم بند قرار میدیم
ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودش رو بگیره
وقتی کامل بست یه لایه ژله بلوبری کاملا سرد روش ریخته و سریعا سلفون کشیده و وارونه داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببنده و بعد هم سلفون رو جدا کرده و در نهایت یک ژله زیبا خواهیم داشت.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ژله گل رز
ابتدا داخل نیمه ظرف مورد نظرتون نصف مایع ژله تونو بریزید و اجازه بدید داخل یخچال نیم بند بشه, داخل قابلمه کوچیک مقدار کمی اب و شکر و چند قطره ایی ابلیمو بریزید و اجازه بدید حلقه های سیب هاتون نرم و کمی پخته بشه حالا سیبها رو از شهد خارج کنید و بعد سرد شدن بصورت گل رز روی ژله نیم بند قرار بدید و مابقی مایع ژله تونو اضافه کنید و اجازه بدید مجددا داخل یخچال ژله کاملا بسته بشه
نووووش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#چیزکیک با پایه کیک:
تخم مرغ سه عدد
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
اول از همه تخم مرغ و شیر رو خارج از یخچال گذاشتم تا به دمای محیط برسه
آرد رو هم سه بار الک کردم ، همه مواد رو دم دستم گذاشتم و فر رو روشن کردم تا داغ بشه، این نکات رو برای این میگم چون یکی از دلایل خراب شدن کیک این هست که مخلوط کردن مواد خیلی طول بکشه، بخاطر همین قبل از همه چیز باید همه مواد کنار دستتون آماده باشه و فر رو هم روشن کنید تا به محض مخلوط کردن مواد،اونو داخل قالب بریزید و داخل فر قرار بدید
حالا طرز تهیه: اول تخم مرغهارو با شکر و وانیل مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا کرم رنگ بشه، بعد شیر و روغن اضافه کردم و همزدم ، بکینگ پودر و آرد الک شده رو با هم مخلوط کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق همزدم تا مخلوط بشه.
قالب تارت رو با ارده چرب کردم و مواد کیک رو داخل قالب ریختم ( البته با این مقدار مواد من دوتا کیک درست کردم ، چون قالب تارت خیلی کم حجم هست ، ولی اگر از قالبهای کیک معمولی استفاده میکنید ، این مقدار مواد رو داخل همون یک قالب بریزید، مثلااگر قالب کیک با قطر ۲۵سانتیمتر استفاده میکنید این مقدار مواد برای اون قالب جواب میده)
قالب رو داخل فر که از یک ربع قبل گرم کرده بودم گذاشتم با دمای صدوهشتاد درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه( البته این زمان برای این قالب که قطر کیک کم هست مناسبه،برای قالبهای دیگه حدود نیمساعت داخل فر نگه میدارم)
وقتی کیک خنک شد ، دویست گرم پنیر ماسکارپونه با دویست گرم خامه صبحانه و سه چهارم پیمانه شکر و یک قاشق پودر ژلاتین که با نصف فنجان آب بنماری کردم ، مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا مخلوط بشه ، بعد روی کیک ریختم و صافش کردم، روی اون رو هم با کمی ژله بریلو تزئین کردم
(برای چرب کردن قالب بجای ارده میتونید از روغن جدا کننده استفاده کنید)
روغن جدا کننده: یک قاشق آرد با یک قاشق روغن جامد و یک قاشق روغن مایع مخلوط کنید و به قالب بمالید.
🌸 ژله بریلو رو هم از لوازم قنادی خریدم
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_فرنی_قالبی
موادلازم:
شیر 2 لیوان و نیم
نشاسته 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
هل ساییده شده 1/4 قاشق
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین برای تزیین
✍طرزتهیه:
نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد کاملا حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و کاملا یک دست باشه. هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن. وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. تا اینجا فرنی ما آماده اس بذارید تا کمی از داغی بیفته و ولرم بشه. بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی… بعد از دو ساعت هم میتونید بر گردونید در ظرف مورد نظرتون.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱