هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#نمک_رنگی
نمک ورنگ خوراکی ومخلوط کنید سپس داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت کم مثل بخاری چند دقیقه هم بزنید تا نم نمک ها گرفته شود سپس داخل نمکدان بریزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#موس_کیک_شکلاتی😍😍
مواد لازم:
تخم مرغ کامل یکی
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 50 گرم
آب 30 میلی لیتر
شکلات ریز خرد شده 130 گرم
خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) 200 گرم
طرز تهیه:
در ظرفی شکلات خرد شده را ریخته ظرف را در داخل آب گرم قرار می دهیم تا شکلات حل شود.
در یک قابلمه کوچک شکر و آب را ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا شربت شود.
در یک ظرف تخم مرغ کامل و زرده مخلوط کرده در حالیکه بهم می زنیم شربت شکر را نیز اضافه کرده بهم می زنیم. سپس مایه را به قابلمه شربت بازگردانده روی حرارت بهم می زنیم تا حرارت آن به 80 درجه سانتیگراد برسد. مایه را از روی حرارت برمی داریم و به داخل یک کاسه می ریزیم. از این پس مایه را با تخم مرغ همزن برقی بهم می زنیم تا کمی سرد شود. به این کرم یا خمیر سابایون گفته می شود.
یک سوم خامه ای که نیمه سفت شده است یعنی از تخم مرغ همزنی نمی ریزد ولی شیار در درون آن باقی نمی ماند را به شکلات اضافه می کنیم تا شکلات براق شود بهم می زنیم. سابایون را نیز به شکلات اضافه کرده با لیسک بهم می زنیم دو سوم باقیمانده خامه را نیز اضافه کرده بهم می زنیم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مرغ_شکم_پر
✏مواد لازم :
🚩مرغ : 1 عدد
🚩مغز گردو : 1/2 لیوان
🚩پیاز : 2 عدد
🚩سیر : 2 حبه
🚩زعفران دم کرده : 2 قاشق چایخوری
🚩سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) : 2 قاشق غذاخوری
🚩رب گوجه فرنگی : 1 قاشق چایخوری
🚩رب انار : 2 قاشق غذاخوری
🚩زرشک : 1 قاشق غذاخوری
🚩کره ، نمک و فلفل : مقدار لازم
♨طرز تهیه مرغ شکم پر
🔸داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود.
🔹در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
🔸موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.
🔹ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید ( در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود ).
🔸نخ های اضافی را قیچی کنید ، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژدهید ( میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید ).
🔹پس از اماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و 2 لیوان آب داخل ظرف بریزید ( میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید ).
🔸مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود ( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد ) سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍮ژله هفت میوه🍮
مواد لازم برای۸ نفر
سیب تکه تکه شده و میوه دلخواه به مقدار لازم
انار دون شده به مقدار لازم
بستنی وانیلی ۱ لیوان
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
●طرز تهیه
۱- ابتدا ژله الورا را با یک لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کرده به طوری که هیچ اثری از دونه های ژله در طرف دیده نشود
۲- حال ۳ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی به آن اضافه کرده و خوب بهم میزینم و در قالب خود میریزیم برای اینکار از کرم وانیلی هم میتوانید استفاده کنید
۳- وقتی که ژله بستنی خوب بست آن را از یخچال بیرون اورده و همانطور که در قالب هست به دلخواه به ۴ یا ۸ قسمت برش میدهیم و سپس برش ها را خارج کرده و کرم های بیرون اورده را برای ادامه کار کنار میگذاریم
۴- حال ژله الوورا دیگر را مانند قبلی خوب با اب جوش مخلوط کرده و بعد یک لیوان سر خالی اب سرد به ان اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم
۵- میوه ها را به ترتیبی که دوست دارید در جاهای خالی قرار دهید و سپس روی ان با قاشق ژله الوورا بریزید و دوباره بگذارید در یخچال ببندد
۶- حال کرم های بیرون اورده را روی بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و اگر دوست دارید یک مقدار اب انار به ان اضافه کنید یا همونطور به رنگ سفید روی ژله بسته شده بریزید و دوباره بگذارید که ببندد
۷- حال قالب را از یخچال بیرون اورده و و کاره ها ژله را از قالب با چاقو ازاد کنید و قالب را درون اب جوش بگذارید یک تکان بدهید اگر از قالب ازاد شده بود برگردونید این کار را با سشوار هم میتوانید انجام دهید
۸- ژله شما اماده است نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر راکی رود
مواد لازم:
بیسکویت ساده خرد شده .................................... 2پیمانه
کره ذوب شده.................................... پنج قاشق سوپخوری
بستنی شکلاتی نرم شده ..................................... یک ونیم لیتر
مارشمالو خرد شده ....................................3 پیمانه
آجیل خرد شده .................................... یک پیمانه
طرز تهیه:
♥ اول از همه فرتون رو با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
♥ تو یک کاسه بیسکویت را با کره ذوب شده کاملا مخلوط می کنیم .موادتون رو تو یه قالب مورد نظرتون بریزید
قشنگگگگگگ فشار بدید تا به دیواره های قالب بچسبه.بعد از اون قالبتون رو بذارید تو فر به مدت 10 دقیقه تا بپزه.
♥ بعد از 10 دقیقه قالب رو دربیارید و بذارید یه گوشه تا خنک بشه.
♥تو یه ظرف دیگه مارشمالو هاتون رو خرد کنید با بستنی و آجیل مخلوط می کنید و روی تارت بیسکویتی بریزید.
♥در آخر پای رو به مدت 1 الی 2 ساعت بذارید تو فریزر تا یخ بزنه.
۱الی۲ساعت♥ بعد از 2 ساعت دسر رو دربیارید و برش بزنید و با مواد دلخواهتون مثل سس شکلات یا آجیل تزیین کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین توت فرنگی شکلاتی به روش بنماری که بالا گفتم 👆👆👆
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تاتلی لوکما
مواد لازم
💜1 عدد تخم مرغ
💜1 لیوان ماست
💜1 لیوان آرد
💜1 پنس نمک
💜1 قاشق چای خوری جوش شیرین
💜روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای شربت:
💜2 لیوان شکر
💜2 لیوان آب
💜یک برش کوچک لیمو
طرز تهیه:
برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها از حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند)
❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱