eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
گل رز ابتدا داخل نیمه ظرف مورد نظرتون نصف مایع ژله تونو بریزید و اجازه بدید داخل یخچال نیم بند بشه, داخل قابلمه کوچیک مقدار کمی اب و شکر و چند قطره ایی ابلیمو بریزید و اجازه بدید حلقه های سیب هاتون نرم و کمی پخته بشه حالا سیبها رو از شهد خارج کنید و بعد سرد شدن بصورت گل رز روی ژله نیم بند قرار بدید و مابقی مایع ژله تونو اضافه کنید و اجازه بدید مجددا داخل یخچال ژله کاملا بسته بشه نووووش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
با پایه کیک: تخم مرغ سه عدد آرد قنادی یک و نیم پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر یک پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری اول از همه تخم مرغ و شیر رو خارج از یخچال گذاشتم تا به دمای محیط برسه آرد رو هم سه بار الک کردم ، همه مواد رو دم دستم گذاشتم و فر رو روشن کردم تا داغ بشه، این نکات رو برای این میگم چون یکی از دلایل خراب شدن کیک این هست که مخلوط کردن مواد خیلی طول بکشه، بخاطر همین قبل از همه چیز باید همه مواد کنار دستتون آماده باشه و فر رو هم روشن کنید تا به محض مخلوط کردن مواد،اونو داخل قالب بریزید و داخل فر قرار بدید حالا طرز تهیه: اول تخم مرغهارو با شکر و وانیل مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا کرم رنگ بشه، بعد شیر و روغن اضافه کردم و همزدم ، بکینگ پودر و آرد الک شده رو با هم مخلوط کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق همزدم تا مخلوط بشه. قالب تارت رو با ارده چرب کردم و مواد کیک رو داخل قالب ریختم ( البته با این مقدار مواد من دوتا کیک درست کردم ، چون قالب تارت خیلی کم حجم هست ، ولی اگر از قالبهای کیک معمولی استفاده میکنید ، این مقدار مواد رو داخل همون یک قالب بریزید، مثلااگر قالب کیک با قطر ۲۵سانتیمتر استفاده میکنید این مقدار مواد برای اون قالب جواب میده) قالب رو داخل فر که از یک ربع قبل گرم کرده بودم گذاشتم با دمای صدوهشتاد درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه( البته این زمان برای این قالب که قطر کیک کم هست مناسبه،برای قالبهای دیگه حدود نیمساعت داخل فر نگه میدارم) وقتی کیک خنک شد ، دویست گرم پنیر ماسکارپونه با دویست گرم خامه صبحانه و سه چهارم پیمانه شکر و یک قاشق پودر ژلاتین که با نصف فنجان آب بنماری کردم ، مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا مخلوط بشه ، بعد روی کیک ریختم و صافش کردم، روی اون رو هم با کمی ژله بریلو تزئین کردم (برای چرب کردن قالب بجای ارده میتونید از روغن جدا کننده استفاده کنید) روغن جدا کننده: یک قاشق آرد با یک قاشق روغن جامد و یک قاشق روغن مایع مخلوط کنید و به قالب بمالید. 🌸 ژله بریلو رو هم از لوازم قنادی خریدم
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
موادلازم: شیر 2 لیوان و نیم نشاسته 6 قاشق غذاخوری شکر 6 قاشق غذاخوری هل ساییده شده 1/4 قاشق گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری دارچین برای تزیین ✍طرزتهیه: نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد کاملا حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و کاملا یک دست باشه. هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن. وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. تا اینجا فرنی ما آماده اس بذارید تا کمی از داغی بیفته و ولرم بشه. بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی… بعد از دو ساعت هم میتونید بر گردونید در ظرف مورد نظرتون. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک خیس ترکیه مواد لازم: شکر و روغن مایع و شیر هر کدوم 1.5 لیوان آرد 2 لیوان تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 1 ق چ وانیل 1/8 ق چ پودر کاکائو 4 ق غ سر پر فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید. ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه. آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین. مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد بعد گریل رو روشن کنید تا یه کمی روش سرخ شه. کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود. بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ‍ این یک کیک اسفنجی هست بدون سفیده تخم مرغ دستور از خانم نایجلا: 🍴مواد لازم: زرده تخم مرغ 3 عدد آب داغ 2 قاشق غذاخوری شکر ½ پیمانه آرد ½ پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه وانیل چند قطره شیر 2 قاشق غذاخوری 🍴طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده ها را همراه آب داغ بزنید تا روان شود. شکر را کم کم اضافه کرده انقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. نمک و وانیل را هم اضافه کنید. شیر را اضافه کنید و در حد مخللوط شدن بزنید. همزن را کنار گذاشته آرد را روی مواد الک کنید و با کفگیر دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب گرد 20 سانتی ریخته به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر 180 درجه بپزید. اگه از یک دستور دیگه زرده تخم مرغ اضافه آوردید یا اگه به سفیده تخم مرغ حساسیت دارید این کیک به کارتون میاد. ضمنا رژیمی هم هست چون روغن نداره اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
قارچ 250 گرم سیر 5 حبه روغن زیتون 5 قاشق س نان تست 10 عدد جعفری خرد شده 5 قاشق س آبلیمو 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه اسنک قارچ و جعفری : روغن زیتون را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سیرهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به سیر اضافه نمایید ، حرارت را را زیاد کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. نان های تست را داخل سینی فر بچینید ، حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ، برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود ( می توانید روی نان ها را با روغن زیتون یا روغن با طعم سیر برس بکشید ) . پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱