هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر راکی رود
مواد لازم:
بیسکویت ساده خرد شده .................................... 2پیمانه
کره ذوب شده.................................... پنج قاشق سوپخوری
بستنی شکلاتی نرم شده ..................................... یک ونیم لیتر
مارشمالو خرد شده ....................................3 پیمانه
آجیل خرد شده .................................... یک پیمانه
طرز تهیه:
♥ اول از همه فرتون رو با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
♥ تو یک کاسه بیسکویت را با کره ذوب شده کاملا مخلوط می کنیم .موادتون رو تو یه قالب مورد نظرتون بریزید
قشنگگگگگگ فشار بدید تا به دیواره های قالب بچسبه.بعد از اون قالبتون رو بذارید تو فر به مدت 10 دقیقه تا بپزه.
♥ بعد از 10 دقیقه قالب رو دربیارید و بذارید یه گوشه تا خنک بشه.
♥تو یه ظرف دیگه مارشمالو هاتون رو خرد کنید با بستنی و آجیل مخلوط می کنید و روی تارت بیسکویتی بریزید.
♥در آخر پای رو به مدت 1 الی 2 ساعت بذارید تو فریزر تا یخ بزنه.
۱الی۲ساعت♥ بعد از 2 ساعت دسر رو دربیارید و برش بزنید و با مواد دلخواهتون مثل سس شکلات یا آجیل تزیین کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تزیین توت فرنگی شکلاتی به روش بنماری که بالا گفتم 👆👆👆
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تاتلی لوکما
مواد لازم
💜1 عدد تخم مرغ
💜1 لیوان ماست
💜1 لیوان آرد
💜1 پنس نمک
💜1 قاشق چای خوری جوش شیرین
💜روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای شربت:
💜2 لیوان شکر
💜2 لیوان آب
💜یک برش کوچک لیمو
طرز تهیه:
برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها از حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند)
❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خدایا🙏
به یمن ولادت امام حسن
هرڪسی
هرمشڪلی داره
خودت
برطرفش ڪن
تا امروزبشه یه روز
به یادموندنی
برای همه
امین🍃🌹
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#شیرینی_زبان
مواد لازم برای خمیر هزارلا :
آرد کاملا سفید:300 گرم
کره :150 گرم
یک عدد: تخم مرغ
روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
جوهرلیمو: یک دوم قاشق چایخوری
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری
آب خنک: یک فنجان
طرز تهیه خمیر هزارلا :
در کاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر2 سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متری باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از20 دقیقه عمل فعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.
طرز تهیه شیرینی زبان :
خمیرهزارلا را به شکل مربع یا مستطیل به قطر 5/1 تا 1 سانتی متر باز کرده و با قالب شیرینی زبان، خمیر را قالب می زنیم و با نوک کارد تیزی وسط خمیر را از طول برش 2 سانتی می زنیم و سطح آنها را با شربت کارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت کارامل: شکر را روی حرارت بخار آب ذوب کرده و تخم مرغ را به آن می افزاییم ) تزئین می کنیم و در سینی فرمی چینیم و آن را در وسط پنجره فر روی درجه 400 فارنهایت، مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کرده و بپزند.
یاد آوری :
1- در صورتی که جوهرلیمو خمیر بیش از حد معین شده مصرف شود، شیرینی زبان کج خواهد شد.
2- داغ بودن زیادی فر باعث سوخته شدن سطح شیرینی ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ژله میان تهی طرح اقیانوس
روش کار:
ابتدا سنگ شکلاتی رو داخل ظرف بریزین
جلبک رو ما بین سنگ ها جاساز کنین
برای گذاشتن جلبک شلوغش نکنین چون خیلی شلوغ بشه زشت میشه.یکی دو تا کافیه
بعد از اون ژله بلوبری رو اماده کنین و بذارین خنک بشه
دقت کنین اگه روی شکلات سنگی مایع ریخته بشه رنگش رو از دست میده،چاره کار اینه که ژله تون حتما نیم بند باشه.ینی غلیظ باشه و وقتی روی ژله میریزین در کمترین فرصت زود ببنده.اینجور سنگاتون زیبایی خودش رو حفظ میکنه و رنگش رو از دست نمیده
وقتی که ژله نیم بند شد اون رو به ارومی روی سنگ ها میریزیم و جلبک رو هم در جای دلخواه فیکس میکنیم
ماهی یا حیونای دریایی هم داخل ژله نیم بند قرار میدیم
ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا ژله خودش رو بگیره
وقتی کامل بست یه لایه ژله بلوبری کاملا سرد روش ریخته و سریعا سلفون کشیده و وارونه داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببنده و بعد هم سلفون رو جدا کرده و در نهایت یک ژله زیبا خواهیم داشت.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱