#کروکت_گوشت
مواد لازم برای۴ نفر :
گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۰۰ گرم
برنج آبکش شده ۱/۲ پیمانه
پیاز رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سس سفید ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
ادویه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید و مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
بعد به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید.
و ابتدا در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید.
همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.
حالا در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در آن سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود.
در انتها کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کوکو_سیب_زمینی_شکم_پر
سیب زمینی سه عدد درشت
تخم مرغ دو عدد
گوشت چرخکرده حدود صد گرم _( زرشک دلخواه یک ق اما من نریختم ) _ فلفل دلمه و جعفری تازه یک ق غ .
پیاز یک عدد_ آویشن به میزان لازم _فلفل به میزان لازم_نمک به میزان لازم
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرین با مقداری آب و نمک آبپز کنید. سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و رنده بزنید ، وقتی سرد شد تخم مرغ و مقداری نمک را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا سیب زمینی ها یکدست شوند.
پیاز را شسته و ریز خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن تفت میدیم وقتی طلایی و سبک شد گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید تا تغییر رنگ بده و ده دقیقه بعدش زرشک یا فلفل دلمه و جعفری ، نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی ( خیلی کم میتونی کمی پاپریکا بزنید که تغییر رنگ هم میده ) افزوده تفت بدین خوشرنگ و خوش عطر بشه . مواد را با شعله ملایم بپزید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود. مواد کاملا خشک و بدون آب باشه و باید حتما خنک بشه .
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ،یک کاسه آب کنار دستمون میزاریم و دستمون رو خیس کرده . مقداری از سیب زمینی برداشته و کف دستمون پهن کرده سپس مقداری از مایه گوشت داخل گداشته و از اطراف مثل کتلت جمع کنید.
حالا اگر مایل بودین میتونی یه کوچولو پنیر پیتزا هم داخلش بزارین چرب و جیلی و پرکالری .
وقتی هم سرخ شد روی دستمال مخصوص بزارین که روغنش کشیده بشه
سیب زمینی بهتره که خنک باشه که وا نره .. جعفری حتما خشک و بدون اب باشه ..اگر دلتون خواست میتونید موقع درست کردن کوکو ها ارد سوخاری یا کنجد هم بزتید .. .
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شله_زرد
برنج ایرانی 1 پیمانه
شکر دو و نیم پیمانه
گلاب 1 پیمانه
کره 20 گرم
خلال بادام
زعفران بمقدار لاز م
برنج رو با آب روی شعله بذارید وقتی جوشید زیرش رو کم کنید تا کاملا بپزه اصلا احتیاجی به همزدن نیست وقتی کاملا برنج پخت و حسابی شکفته شد و آبش حدود یک پیمانه بود برنج رو کامل هم بزنید شکر و گلاب و کره و زعفران (تا جايى كه رنگشو دوست دارين ) رو اضافه کنید و حدود 20 تا 30 دقیقه با شعله کم بپزه.
من خلال توى شله نميريزم براى تزيين استفاده ميكنم ولى ميتونين توى شله هم اضافه كنين
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#رولت_دو_رنگ
🍓1 لیوان بعلاوه 2 قاشق غذاخوری آرد
🍓4 عدد تخم مرغ
🍓1 لیوان شکر
🍓حدود 1/4 لیوان شیر ولرم
🍓5 گرم وانیل شکری
🍓2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
🍓میوه دلخواه و خامه فرم گرفته
🔰طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین تا پفی شه، شیر ولرم، وانیل و آرد روهم اضافه کنین و مخلوط کنین، نصف کنین مایه کیک رو و به یکیش کاکائو بزنین و آرام آرام مخلوط کنین،بعد داخل کیفهای ماسوره بریزین و روی کاغذ روغنی به دلخواه شکل بدین، 15-20 دقیقه در فر گرم 170 درجه بپزین(قبلش گرم نکنین هم میشه)، بعد از فر دربیارین و حدود 4 دقیقه صبر کنین و روش یک کاغذ روغنی دیگه بزارین و رول کنین کیک رو. بعد 15-20 دقیقه بزارین استراحت کنه و با دقت رول رو باز کنین، با فرچه روی کیک شیر بمالین و بعد روش خامه فرم گرفته یا هر کرم دیگه که دوس دارین بمالین و میوه های دلخواه بزارین و با دقت رول کنین. در یخچال 2-3 ساعت بزارین.
این رسیپی روغن نداره.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعه3🌸اسفندمبارک
امروزبرای تک تکتون
ازخدامیخوام
کنارخانواده و
دوستانتان باخوشی سپری کنید
لحظه هاتون شاد
دنیاتون آرام و
زندگیتون شیرین
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_بادام
1. ۵لیوان بادام یا آرد بادام
2. ۵استکان پودر قند
3. ۱عدد تخم مرغ
4. ۲ق غذاخوری کاکائو
5. ۱ پاکت کاکائو
👇👇
ابتدا بادام را در آب جوش بریزید بگذارید بماند و پوست آنها را بگیرید. و با آسیاب کن بادامهای پوست گرفته را آسیاب کنید.
داخل میکسر پودر قند و پودر بادم و یک عدد سفیده ی تخم مرغ و یک ق غذاخوری کاکائو را ریخته و میکس کنید. سپس از مواد میکس شده تکه هایی به اندازهی گردو برداشته و گرد کنید. سپس توپکها را با پودر پسته، پودر نارگیل و پودر کاکائو و... آغشته نمایید و در ظرف سرو نمایید. نوش جان
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
تهیه قند های شکلاتی 👇👇
مواد لازم برای۲۵ نفر
قند ۲۵ حبه
چیپس شکلات ۱/۳ لیوان
طرز تهیه
۱- ابتدا قند ها رو به مدت بیست دقیقه یا بیشتر درون فریزر قرار بدید.
۲- یک سوم لیوان شکلات چیپسی رو با مایکرویو، به مدت ۴۰ ثانیه ذوب کنید. بعد با یه قاشق کوچیک، کمی شکلات ها رو هم بزنید.
۳- ظرف رو ۱۵ ثانیه دیگه بزارید تو ماکرویو .سپس بیرون بیارید و یکبار دیگه شکلات رو هم بزنید؛ طوری که کاملا نرم، یکدست و کرمی بشه. تا اینجا شکلات آماده شد
۴- حالا فقط کافیه قند ها رو از فریزر بیرون بیارید و توی شکلات ها بزنید.
۵- اگه قند ها رو تو فریزر نمی ذاشتیم شکلات های برآمده و ناهموار روی سطح قند داشیم
۶- در آخر اگه دوست داشتید، می تونید روی شکلات ها رو با چیزای مختلف تزیین کنید. مثلا از این قلب های کوچولو تزیینی
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کاچی
مواد لازم
آرد گندم نصف پیمانه
آرد برنج ۱ ق غ
روغن زرد گوسفندی ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
هل و دارچین از هر کدوم ۱ ق م
مغزیجات: گردو ، بادام، پسته از هر کدوم ۲۰ گرم
نبات۴۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
گلاب و آب با هم ۱ لیوان
قوتو ۱ ق غ
زعفرون ۱ق چ
شیر ۲تا ۳ لیوان
طرز تهیه
ابتدا آرد گندم و آرد برنج رو با شعله متوسط هم بزنید تا بوی خامی آرد بلند شه( حدود۱۰ دقیقه)
بعد درون یه ظرف دیگه کره و روغن زرد گوسفندی رو بریزید بعد مغزیجات رو در روغن تف بدید بعد به آردها اضافه کنید و هم بزنید ، سپس هل و دارچین اضافه کنید، بعد شکر و نبات رو اضافه کنید، قووتو رو هم اضاف کنید و هم بزنید ، گلاب و آب را هم بریزید ودر آخر زعفران و شیر رو اضافه کنید
تا زمانی که کاچی جوش بیاد و شروع به سفت شدن کند،
اگه کاچی شل تر دوست دارید ، شیر ۳ لیوان بریزید و گرنه همون ۲ لیوان رو بریزید.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شارلوت_بستنی
تنها مواد لازم برای تهیه این دسر ، بستنی با طعم دلخواه و کیک رولی آماده هستش که تمام سوپرمارکتها دارن.
درست کردنش هم خیلی سادست ، فقط کافیه کیک های رولی رو برش های یک سانتی یک اندازه زده ، داخل یک کاسه ی گرد یا ظرف مربع یا مستطیل شکل رو کیسه فریزر یا سلفون کشیده، رولت ها رو ، کف و دیواره های ظرف بچینیم، بستنی رو از نیم ساعت قبل بیرون گذاشته تا نرم بشه بعد روی کیک ها میریزیم و در آخر یک ردیف رولت رو روی بستنی ها میچینیم، روی ظرف رو با کیسه فریزر کامل میپوشونیم تا کیک ها خشک نشن.
ظرف رو حدود چهار ساعت داخل فریزر قرار داده و بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونده و کیسه فریزر رو از روی دسر برمیداریم. .
*برای شارلوت بستنی ، میتونید خودتون رولت درست کنید و برش بزنید(من رولت ساده با مارمالاد توت فرنگی درست کردم)، ولی خب من ساده ترین راه رو براتون گفتم تا به راحتی بتونید یه دسر شیک برای مهمانیهاتون داشته باشید(که البته با کیک رولی های آماده هم فوق العاده خوشمزه میشه پستهای پایینتر نمونشو گذاشتم میتونید ببینید.)
خوبیه دسر شارلوت اینه که میتونید به سلیقه خودتون خیلی تغییرات توش بدید ، برای مواد میانیش میتونید از انواع موس، کرمها ، کرم پنیری، خامه فرم گرفته و انواع دسرهای ژلاتینه استفاده کنید.اگر از دسر اضافه موند میتونید روش رو با کیسه پوشونده و باز داخل فریزر قرار بدید.وقتی کیسه فریزر روی دسر باشه کیک ها به هیچ وجه خشک نمیشه و یک ربع که بیرون از یخچال بمونه باز نرم میشه.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کوفته_مرغ 😋
مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم.
بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش!
نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته!
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
چیز کیک فندقی
مواد لازم:
400 گرم پنیر خامه ای
250 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات فندقی
100 گرم کره
١/٢ لیوان شکر
10 دانه فندق
8 عدد بیسکویت شکلاتی
٢ عدد تخم مرغ
فر را با دمای350 درجه نهایت ویا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
طرز تهیه:
بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید. قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید. روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید. قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید. قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید. بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه تا یکساعت در یخچال قراردهید. با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تهدیگ_نان_کنجدی
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
چرا خانوما باید عسل بخورن ؟
1⃣ زیرا مانع کمخونی در خانومها میشود
2⃣ ابتلا به عفونتهای رحم و دهانه رحم را کاهش میدهد
3⃣ از درد مفاصلشان پیشگیری میکند
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
توت خشک را جایگزین قند کنید
👈بهترین قند طبیعی
👈کاهنده کلسترول بد خون
👈ضد سرطان و بیماری قلبی
👈سرشار از فیبر وملین است
👈دشمن اضطراب و عصبانیت
👈حاوی آهن و داروی کم خونی
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
افرادی که عادت به خوردن ماست موسیر دارند موهایشان دیرتر سفید شده و کمتر به عارضه ریزش مو مبتلا میشوند
موسیر از آن جا که حاوی مقدار فراوانی سولفور است به شفافیت پوست کمک خوبی میکند
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳