eitaa logo
آشپزی خاص
95.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#شيريني_سپهسالاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍️طرزتهیه: پوست پرتقال يا نارنج( كه من از نارنج استفاده كردم چون تلخي كمتري داره) ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید. در یک قابلمه آب را همراه با شکر بجوشانید. . سپس خلال های نارنج را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند. .بعد يك يا دو عدد هويج رو خلال كرده با كمي روغن يا كره تفت داده و بعد با مقداري كمي گلاب و زعفرون دم كشيده و شكر و هل بزاريد ، بپزه و در آخر خلال پسته و خلال بادوم اضافه ميكنيم تا كمي نرم بشوند  بعد زرشك شسته شده رو با روغن و مقدار كمي شكر تفت داده و بعد به خلال هاي نارنج و هويج اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم و زماني كه برنج رو اماده كرديم و دم كشيد مقداري از برنج ( به اندازه يك الي دو كفگير برنج رو زعفرون دم كشيده زده و با تمام مخلفات مخلوط ميكنم و موقعي كه برنج رو سرو ميكنيم روي برنج تزيين ميكنيم نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرین_ پلو_با_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 مواد لازم . مخلوط کره و روغن کاملا جامد 170 گرم پودر قند 80 گرم تخم مرغ کامل 1 عدد اسانس پرتقال یا وانیل نوک قاشق چ خوری آرد حدود 250 گرم پودر نشاسته ذرت 30 گرم پودر کاکائو دو قاشق غ خوری . طرز تهیه: کره و پودر قند رو با دور تند همزن بزنید تا کرمی بشه. تخم مرغ و اسانس رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.و در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. خمیر رو داخل نایلون بمدت 4 ساعت استراحت بدهید. فر را با دمای 180 گرم کنید . موقع قالب زدن اگه حس کردید خمیر چسبناکه بازم آرد نشاسته بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه.(آرد معمولی اضافه نکنید) خمیر رو بین دوتا نایلون به قطر 3 میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. بمدت 12 تا 15 دقیقه در پنجره بالای فر بپزید تا وقتی که زیر شیرینی ها طلایی بشه. و بعد از خنک شدن با آیسینگ روشونو طراحی کنید.(من داخل آیسینگ هم اسانس پرتقال زدم)(اختیاری) . نکته: میتونید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگش بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز رو روشون دربیارید بعد داخل فر بذارید. روغن جامد رو حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بذارید تا دوباره سفت بشه بعد استفاده کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_حاجی_فیروز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سلام گرم یه آرزوی زیبا یه دعای قشنگ برای شمامهربانان الهی شادیاتون زیاد غم هاتـون کم و زندگیتون پراز❤️عشـق❤️باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بسکویت پتی بور ساده و شکلاتی ۴ بسته شیر ۳ لیوان شکر نصف پیمانه میتونید بیشتر بریزید نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری آرد شیرینی ۲ قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکلات ۵۰ گرم ✍طرزتهیه: آردهارو باهم مخلوط و الک میکنیم، شیر ،‌شکر، ‌پودر کاکائو، آردها، شکلات رو روی حرارت ملایم میزاریم دائم هم میزنیم تا ته نگیره و به غلظت فرنی برسه ، کره رو هم در آخر اضافه میکنیم، از قالب کمربندی استفاده کردم، یک طرف بسکویت ساده رو مواد شکلاتی ریختم و یک بسکویت شکلاتی روش گذاشتم و به دیواره ی قالب تکیه دادم و دور تا دور و وسط هارو به همین شکل پر میکنیم، ‌در آخر از مواد شکلاتی روی بسکویت ها میریزیم و داخل یخچال میزاریم بهتره شب تا صبح و به دلخواه تزیین میکنیم. تو انواع قالب میتونید درست کنید . میتونید بسکوییت رو خرد کنید بریزید تو مواد شکلاتی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_یخچالی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: تخم مرغ:۳عدد پودرقند:۸۵گرم آردسفید:۷۰گرم نشاسته ذرت (سفیدرنگ):۲۵گرم وانیل مایع:۱/۴ق چ خلال پسته و خامه فرم گرفته به میزان لازم ✍طرزتهیه: زرده های تخم مرغ را با نیمی از پودر قند و وانیل ۸_۱۰دقیقه هم میزنیم.(با توجه به قدرت دستگاه زمان کمی تغییر خواهد کرد) سفیده ها را کمی همزده وقتی کف کرد پودر قند باقیمانده را بآرامی اضافه کرده و هم میزنیم تا فرم بگیرد. تقریبا یک سوم سفیده را به زرده افزوده به همراه نیمی از ترکیب آرد سفید و نشاسته ذرت و با لیسک فولد میکنیم. مجدد یک سوم ویگ از سفیده و مابقی آرد را ترکیب کرده در نهایت باقیمانده سفیده را به صورت دورانی مخلوط میکنیم. مایه رادر قیف دارای ماسوره گرد ساده یک و نیم سانت ریخته و در سینی دارای کاغذ روغنی پایپ میکنیم. در صورت تمایل رویش پودر قند الک کرده در فر۲۲۰درجه گازی به مدت ۸_۱۰دقیقه میپزیم. بعد از پخت و خنک شدن آنهارا جفت کرده و بینشان خامه میگذاریم. پ.ن:سفیده رو زیاد سفت نکنید که بافت لطیفه سفت میشه. تمام مراحل شبیه به آماده سازی کیک اسفنجیِ. من با فر برقی و فن روشن با دمای ۱۸۰درجه پختم. اگر در دمای پایینتری طبخ کنید ترک های ایجاد شده روی نان لطیفه نامحسوس خواهد بود. برای یکدست و یک اندازه شدن نانها اگر تجربه کافی ندارین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شیرینی_لطیفه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره 200گرم رنده پوست لیمو 1 ق چ پودر قند 100گرم پودرکاسترد 4 ق س نشاسته ذرت 1 ق غ وانیل مقداری ارد 250تا 300گرم بکینگ پودر یک دوم ق چ زرده تخم مرغ 1 کره وپودر قند وپوست لیمو.رو زده تاحجمش دوبرابر بشه زرده رو اضافه کرده و بعد نشاسته ذرت ارد کاسترد و بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک.اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه نکنین چند دقیقه بزارین یخچال سفت میشه بعد خمیر رو من دوقسمت کردم وبه یه قسمت پودرکاکایو زدم بعدم با کاتر گل مینا قالب زدم در فر درجه صدوهفتاد به مدت یکربع ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گل_مینا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛