eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️مواد لازم: کره 220 گرم به دمای محیط رسیده پودر قند 80 گرم دو عدد زرده تخم مرغ وانیل 1 قاشق چای خوری آرد 300 گرم شکر برای روی شیرینی ها 130 گرم مربا برای داخل شیرینی ها به میزان لازم ❤️طرز تهیه: کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن بزنید بعد پودر قند را اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا نرم و پوک شود . زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر آرد را اضافه کنید تا خمیری نرم که به دست نمیچسبد درست شود. برای اینکه شیرینی ها یک اندازه شوند با یک قاشق چای خوری از مواد بردارید و در دست گرد کنید گلوله ها را داخل شکر بغلطانید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. با یک سیخ چوبی یا انگشت کوچک وسط شیرینی ها را گود کنید و داخل آنها مارمالاد بریزید. شیرینی ها را در طبقه وسط فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه یا زمانی که کمی طلایی شوند بپزید. اگه از دمای فرتون مطمئن نیستید بهتره اول دو تا شیرینی رو امتحان کنید اگه زیر شیرینی ها زود قهوه ای شد برای بقیه شیرینی ها دمای فر را کمتر کنید. اگه مدت طولانی موند و طلایی نشد کمی دما رو بیشتر کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_انگشتی_مربایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم📝 خامه 2 ق غ عصاره نعنا 2 ق چ کره (به دمای اتاق رسیده) 2 ق غ خاک قند 2 و 1/4 فنجان شکلات ۳۰۰ گرم ✍طرزتهیه: خاکه قند و عصاره نعنا و خامه و کره رو در ظرفی خوب مخلوط می کنیم. بعد از اینکه خوب کرم را مخلوط کردید اگر به نظرتان چسبناک بود کمی خاکه قند اضافه کنید. کرم آماده شده را به صورت لوله به قطر ۳ سانتیمتر داخل سلوفون می پیچیم (این مرحله ضروری نیست ولی برای کاملا" گرد شدن لوله کرم می تونیم اون رو داخل لوله بریده شده دستمال کاغذی قرار بدیم.) کرم لوله شده رو در یخچال میگذاریم حدود ۴۵ دقیقه تا کره و در نتیجه خمیر سفت شود: وقتی کاملا" سفت شد آن را به صورت دایره هایی به ضخامت ۱ سانت می بریم. شکلات را در مایکروفر یا به روش بن ماری روی گاز آب می کنیم. دایره های کرم نعنایی را در شکلات آب شده زده روی کاغذ روغنی می چینیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شوند 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شکلات_با_مغز_کرم_نعنایی_ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوشت چرخكرده. ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط سير رنده شده. دوحبه آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم ✍طرز تهيه: گوشت چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،بذاريد يكساعت داخل فريزر،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_كروكت_گوشت_و_پنير #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اونم از نوع قزل‌آلا که تو خونمون همه دوسشدارن اینبار توی روغن سرخ نکردیم و توی فر سوخاری شد که طعمش از دفعه های پیش خیلی بهتر شد شما هم حتما این روش رو امتحان کنید.. اول با پیاز،سیر،نمک و آبلیموی فراوون مرینیت کردم و یک ساعت استراحت کرد و بعد توی پایین ترین طبقه فر گذاشتم و گریل رو روشن کردم روی حرارت 260 تا خوب مغز پخت شه هر 10 دقیقه روغن زیتون و زعفرون دم کرده رو با فرچه رمال میکردم که نسوزه حتما روی سطح ماهی با چاقو شیار ایجاد کنید تا حرارت به مغز ماهی هم برسه و در نهایت هم یه طبقه نزدیکترش کنید به حرارت تا حسابی برشته شه😋 در کنارشم که سبزی پلو با سبزی معطر تازه درست کردیم و دیگر مخلفات چاقاله شور،سیر ترش،زرشک تازه برای تزیین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_با_ماهی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 #فینگرفود_کوکو_سبزی مواد کوکو‌سبزی رو‌اماده می کنیم‌(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دو‌سانت دوسانت برش میزنیم و‌توش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دو‌طرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکو‌میریزیم ‌‌درب تابه رو میذاریم ‌وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه روده‌م سرخ می کنیم😊 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح بهاریتون زیبـا هر روزتان پراز معجزه روزگارتون پربرکت سرنوشتتون روشن خانه دلتون عاشقانه و سبز و دست مهربون خدا همیشه یاورتون باشه 🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 تخم مرغ : سه عدد آرد سفید : دو پیمانه شیر : نصف پیمانه ماست : نصف پیمانه روغن : ۲/۳ پیمانه شکر : ۱.۵ پیمانه بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری کنجد : ۲/۳ پیمانه وانیل : نوک کارد ✍ طرز تهیه: برای پخت کیک کنجدی ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک کنجدی تخم مرغ ها و وانیل را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن دستی تخم مرغ ها را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. شکر را به تخم مرغ های زده شده بیفزایید و با کمک همزن به مدت چند دقیقه دیگر نیز تخم مرغ ها را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. ماست و روغن و شیر را به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند سپس پودر هل را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را دوباره هم بزنید. در این مرحله از دستور تهیه کیک کنجدی آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه کیک بیفزایید و آرد را با مایه کیک مخلوط کنید. قالب کیک را چرب کنید سپس کنجد را با کمک دست و به صورت یکنواخت درون قالب و دیواره های قالب بپاشید. مایه کیک آماده شده را به آرامی درون قالب کیک بریزی توجه داشته باشید که برای پخت کیک کنجدی باید دیواره های قالب را حتما کنجد پاشی کنید. قالب کیک را درون فر که از قبل کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک را از درون قالب خارج کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود سپس کیک را به آرامی از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_کنجدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای این خوشمزه سیب گلاب دو عدد ارد 3 پیمانه شیر نصف پیمانه آبجوش نصف پیمانه روغن یک پیمانه شکر یک و نیم پیمانه دارچین به مقدار لازم تخم مرغ 4 عدد نمک یک پنس👌 وانیل به مقدار لازم بکینک پودر یک قاشق غذاخوری تخم مرغ و شکر با هم مخلوط کنید 5 دقیقه با سرعت متوسط بزنید وانیل و روغن ،ابجوش و شیر به مواد اضافه کنید با سرعت پایین دو دقیقه بزنید و بعد ارد و بکینگ پودر و نمک با هم الک کنید کم کم به مواد اضاف کنید هم بزنید همه رسپی ها کیک سیب مواد کیک نسبت به کیکهای دیگه خیلی سفت تر هست اما من با مقدار اضافه کردن کمی ابجوش و اضافه کردن روغن کیکتون عالی میشه ک من اول دستور اضافه کردم به مواد اولیه حالا قالب چرب کنید ارد پاشی کنید کمی از کیک داخل قالب بریزید و سیبها رو باریک برش بدید بگذارید روی مواد بعد دارچین بپاشید به دلخواه کمی شکر بپاشید و دوباره مواد بریزید و باز دوباره سیب و دارچین و شکر شکری که روی کیک میپاشید یک قاشق مرباخوری کافیه فقط بخاطر کاراملی شدن کیک هست فر با تستر از قبل گرم کنید حدود ده دقیقه دما 180 تایم حدود 45 دقیقه دما 150 تایم 1ساعت با المنت پایین فقط کیک خوشمزه ما امادست😍 نوش جونتون ❤️ همراه ما باشید با رسپی های متفاوت👍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب_دارچینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به نیم دونه جو یا گندم خراسونیها میگن بلغور مواد لازم😋👇برای 4 نفر نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه من از گندم استفاده کردم نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری برنج دلبخواه شوید دو قاشق غ خ خشک نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرگ سیر به دلخواه نمک فلفل زردچوبه این غذا یکم بیشتره حدود نصف قاشق مربا خوری حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس) حبوبات از شب قبل بخیسونید و روز بعد جداگانه بپزید پیاز من درشت سرخ کردم در آخر هم سیر تفت دادم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره😋 بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه بعد سرو کنید با پیاز داغ و نعنا تزیین کنید نوش جونتون😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_بلغور_خراسانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یا موادلازم: آرد          3 پیمانه من با فنجون چایخوری اندازه گرفتم تمام موادو شیر ولرم        یک پیمانه روغن          نصف لیوان شکر           1لیوان تخم مرغ        3عدد وانیل           یک سوم قاشق چایخوری بکینگ پودر        1قاشق غداخوری پودرکاکائو           2 قاشق مرباخوری طرز تهیه: تخم مرغهارو با روغن وشیروشکر و وانیل  مخلوط می کنیم اصلا نیازی به همزن نیست.بعد مخلوط آرد وبکینگ پودر رو به موادمون اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم. به اندازه دوپیمانه از خمیر رو برمی داریم وتوی ظرف دیگه ای با پودر کاکائو مخلوط می کنیم. اگه قالب شماهم مثل من فلزی بود قالب رو با روغن جامد یا کره چرب و آرد پاشی کنین تاخیالتون راحت باشه که کیک بعد از پختن به راحتی از قالب جدامی شه. حالا یک سوم از خمیر ساده رو توی قالب می ریزیم وصاف می کنیم. روی خمیر ساده نصف خمیر کاکائویی رو می ریزیم. دوباره روی خمیر کاکائویی بقیه ی خمیرساده رو می ریزیم و به همین ترتیب تا مواد به اتمام برسه فقط یک نکته بگم دوستان✅✅ من این کیک کم شیرینی گرفتم شما میتونید به جای یک پیمانه یک و نیم پیمونه بزنید 😊 قالب رو توی فری که از قبل باحرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم می ذاریم.بعد از 50 دقیقه کیک آماده است. دمای تستر برای این کیک طبقه وسط دمای 150 به مدت یک ساعت برای اینکه مطمئن بشیم کیکمون پخته یک خلال دندون یا چنگال توی کیک فرو می کنیم اگه چیزی بهش نچسبید یعنی کیک آمادست 🎂🍰🎂🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرمری_یا_کیک_ماربل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ آش دوغ 😋 ✍ مواد لازم: یک پیمانه خرده برنج سه چهارم لیتر آب دو پیمانه نخود پخته شده سبزی آش شامل گشنیز ، تره و برگ سیر ماست پر چرب یک لیوان تخم مرغ یک عدد دوغ دو لیتر( دوغ حین جوشیدن خودش ترش میشه ) گوشت قلقلی های شامل گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده و نمک فلفل (ما نمیزنیم ) 🍜 طرز تهیه: ابتدا یک پیمانه خرده برنج رو با سه چهارم لیتر آب میذاریم تا بجوشه و آب به خورد به برنج بره . وقتی پخته شد میذارید کنار ، یک لیوان ماست پرچرب که یک عدد تخم مرغ توش میزنیم و حسابی هم میزتیم . دو لیتر دوغ رو به همین ماست و تخم مرغ اضافه میکنیم و به قابلمه برنج پخته شده اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا دوغتون نبُره و به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد دو پیمانه نخود پخته بهش اضافه میکنیم . سپس سیصد گرم سبزی آش خرد شده رو بهش اضافه میکنیم که شامل گشنیز ،تره و برگ سیره . اگه فصل برگ سیر نباشه میتونید یک بوته سیر خشک شده رو بهش اضافه کنید . و درش رو میذاریم تا جا بیفته (دلخواه : میتونید برای رسمی شدنش از گوشت قلقلی که با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط شده استفاده کنید ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_دوغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(بدون گلوتن)☝️☝️ مواد لازم برای۲ نفر بادام هندی ۱ پیمانه آب ۳/۴ پیمانه نمک ۱ قاشق مربا خوری آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری پودر آگار آگار ۱ قاشق غذا خوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری سبزی مورد علاقه به مقدار لازم سیر ۱ حبه طرز تهیه ۱- همه مواد را به جز پودر آگار آگار و آب پوره کنید. بهتر است بادام هندی هارا 24 ساعت خیس کنید تا بافت نرم تری داشته باشید. ۲- بعد از اینکه مواد کاملا نرم و لطیف شد پودر آگار آگار را با آب مخلوط کرده و روی اجاق گاز تند تند هم میزنیم حدود 5 دقیقه طول میکشد تا بافت لطیف و ژلاتینی پیدا کند ۳- بعد آنرا به مواد اضافه میکنیم و درون ظرف دلخواه میریزیم و سطح آنرا صاف میکنیم و کمی فشار میدهیم به مدت 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد و بعد از آن از قالب خارج کرده و برش میزنیم. سایر نکات پودر آگار آگار یک ژلاتین گیاهی است که از لوازم قنادی ها تهیه بفرمایید. سبزی ها دلخواه میتوان گردو خرد شده هم اضافه کرد. برای پنیری شدن طعم آن از 1 قاشق غذاخوری مخمر غیر فعال میتوان استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنیر_بادام_هندی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️کره 175 گرم ▫️زرده تخم مرغ 1عدد ▫️آرد 200 گرم ▫️وانیل 1/8 قاشق چایخوری ▫️نشاسه ذرت 50 گرم ▫️پودر قند 70 گرم ▫️خلال پسته یا کنجد یا تخم خرفه به میزان لازم ▫️شکلات صبحانه فندقی یا نوتلا برای تزیین 1/4 پیمانه 🔴طرز تهیه🔻🍪 🔸کره نرم را با همزن بزنید تا کمی باز شود بعد پودر قند را اضافه کرده و حدودا 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و1 دقیقه بزنید تا مخلوط بشن. همزن روی پایین ترین درجه گذاشته نشاسه ذرت را که از قبل الک کردید اضافه کنید این کار را با لیسک هم میتونید انجام بدید در اخر مقداری از ارد الک شده بردارید و کنار بزارید بقیه ارد را اضافه کرده مخلوط کنید اگر نیاز بود و خیلی چسبنده بقیه ارد را اضافه کنید در کل خمیر یکم چسبنده هست ارد اضافه تر نزنید تا بافتش خشک نشه از خمیر گلوله های 8 گرمی جدا کنید در خلال پسته که از قبل کمی خردش کردید بغلطونید یا در کنجی یا تخم خرفه و در قالب ساوارین که عکسش رو هایلایت کردم قرار بدید و با دست فشار بدید تا شکل قالب رو بگیره در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درج به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن به ارامی از قالب جدا کنید چون ترد و شکنندست بعد داخل حفرها رو با شکلات پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 مواد لازم: گوشت (چرخ کرده): 500 گرم آرد نخودچی: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: دو ق س پیاز (رنده شده): یک عدد (متوسط) جعفری (خردشده): سه ق س نمک: به مقدار لازم فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا پیاز رنده شده، گوشت و آرد نخودچی را با جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس رب را با روغن و کمی آب تفت دهید تا کاملا به جوش آید. از مواد مخلوط شده گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده و در سس گوجه فرنگی که در حال جوشیدن است بریزید . نوش جونتون😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛