eitaa logo
آشپزی خاص
94.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شامی گیلانی مواد لازم ۴ نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت قرمز ترجیحا گوسفندی بدون چربی (یا مخلوط گوساله و گوسفند) ۱/۲ پیمانه نخود ۱/۲ پیمانه لوبیای سفید ۱ عدد پیاز ۳ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده ۱ عدد تخم مرغ کوچک در صورت کم بودن اضافه کنید زرد چوبه، نمک و فلفل و کمی دارچین مراحل ۲ ساعت همه ی مواد را با ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم تا بپزد (سیب زمینیها را میتوانید جداگانه هم بپزید)  نخود ولوبیا را ۵ تا ۶ ساعت از شب قبل تا صبح می خیسانیم وچند بار آبش را عوض می کنیم  همه ی مواد را می پزیم البته خیلی هم نپزد که شل شود، اگر نپخت ولی آب آن کم بود کمی آب جوش داخل قابلمه می ریزیم باید در آخرآبش به خوردش رود و آبی در قابلمه نباشد. در این زمان حرارت را خیلی کم می کنیم. خیلی مواظب باشیم تا ته نگیرد و بوی سوختگی ندهد،حرارت را خاموش کرده و قابلمه را برمی داریم و می گذاریم تا خنک شود. سپس سیب زمینی ها را پوست کنده و با بقیه ی مواد بجز گوشت با چرخ گوشت له می کنیم ،(گوشت را نیز ریش ریش کرده و اضافه میکنیم میتوانید گوشت راهم چرخ کنید)  ۱ عدد تخم مرغ را داخل آن می شکنیم و مخلوط می کنیم،زیاد نباید ورز دهیم چون بد شکل می شود. باید حالت کشدار داشته باشد،  داخل دست به اندازه یک پرتقال بر داشته مثل یک نعلبکی گرد آن را پهن می کنیم در وسط آن را با انگشت سوراخی ایجاد می کنیم. ابتدا در روغن داغ بعد حرارت را کم می کنیم تا که طلا یی شود ولی نسوزد (اگر مایه شل بود می توان کمی آرد نخود چی به آن اضافه کرد). سعی کنید تخم مرغ بزرگ نباشد چون شل می کند، (این شامی را با لپه هم درست می کنند بجای نخود ولوبیا ولی با نخود و لوبیا سنتی تر وخوشمزه تر است البته از نظر من) می توانید برای چند روز در یخچال با در بسته نگهدارید. تو گیلان قدیما این مواد را داخل که یک ظرف گلی گرد و بزرگ با یک سنگ که معمولا کنار رود خانه دنبالش می گردند می سایند که بسیار خوشمزه می شود.   نوش جاااان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_گیلانی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سوسیس_و_سیب سوسیس ۲۰۰ گرم – سیب زمینی ۳ عدد متوسط – خیارشور نصف پیمانه – پیازچه نصف پیمانه – سس مایونز نصف پیمانه – سرکه ۱ قاشق غذاخوری – نمک و فلفل به مقدار لازم ۱- سیب زمینی ها را بپزید و پوست کنید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید ۲- سوسیس را در آب جوش بیندازید تا پخته شود. سپس آن را آبکش کرده، حلقه حلقه ببرید. ۳- خیارشور و پیازچه را حلقه حلقه خرد کنید. ۴- سرکه و نمک و فلفل را با سس مایونز مخلوط کنید و تمام مواد را داخل سس بریزید و به هم بزنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ▫️تخم مرغ : ۳ عدد ▫️شکر : ۱ پیمانه ▫️آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه ▫️روغن مایع: نصف پیمانه ▫️شیر یا ماست: نصف پیمانه ▫️هل ساییده: ۱ ق سوپخوری ▫️گلاب : ۱ ق سوپخوری ▫️پکینگ‌پودر: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه🍰 زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه... زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر ریخته تا کرمی و کشدار شود. روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب، نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی‌ داخل زرده ریخته و به آرامی به‌صورت دورانی مخلوط‌میکنیم. آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنی‌انداختیم بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه‌ وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هل_گلاب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خواص سبزی‌ها 👈ترخون: جانشین نمک 👈گشنیز: کاهنده قند خون 👈تره: کاهنده کلسترول 👈تربچه: ضد سرطان 👈ریحان: آرامبخش و خواب آور 👈شاهی: فعالیت کلیه‌ها 👈جعفری: خونساز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به دوستای گل و نازنینم حالتون چطوره؟امروز یکی از اون پستای قدیمی رو دوباره واستون آپ کردم چون واقعا کیک راحت و خوش طعمیه. درضمن کرمفیل یه نوع کرم آماده هست که طعمهای مختلفی داره و میتونین از لوازم قنادیا تهیه اش کنین. مواد لازم: ماست یک پیمانه آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن یک دوم پیمانه تخم مرغ ٢ عدد وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری کرمفیل هم به مقدار لازم نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید. طرز تهیه: آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه. داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره. کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم. قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی سه عدد درشت تخم مرغ  دو عدد گوشت چرخکرده حدود صد گرم _( زرشک دلخواه یک ق اما من نریختم ) _ فلفل دلمه و جعفری تازه یک ق غ . پیاز یک عدد_ آویشن به میزان لازم _فلفل به میزان لازم_نمک به میزان لازم ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرین با مقداری آب و نمک آبپز کنید. سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و رنده بزنید ، وقتی سرد شد تخم مرغ و مقداری نمک را به سیب زمینی های له شده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا سیب زمینی ها یکدست شوند. پیاز را شسته و ریز خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن تفت میدیم وقتی طلایی و سبک شد گوشت را اضافه کرده و سرخ کنید تا تغییر رنگ بده و ده دقیقه بعدش زرشک یا فلفل دلمه و جعفری ، نمک، فلفل، آویشن، رب گوجه فرنگی ( خیلی کم میتونی کمی پاپریکا بزنید که تغییر رنگ هم میده ) افزوده تفت بدین خوشرنگ و خوش عطر بشه . مواد را با شعله ملایم بپزید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود. مواد کاملا خشک و بدون آب باشه و باید حتما خنک بشه . داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ،یک کاسه آب کنار دستمون میزاریم و دستمون رو خیس کرده . مقداری از سیب زمینی برداشته و کف دستمون پهن کرده سپس مقداری از مایه گوشت داخل گداشته و از اطراف مثل کتلت جمع کنید. حالا اگر مایل بودین میتونی یه کوچولو پنیر پیتزا هم داخلش بزارین چرب و جیلی و پرکالری . وقتی هم سرخ شد روی دستمال مخصوص بزارین که روغنش کشیده بشه سیب زمینی بهتره که خنک باشه که وا نره .. جعفری حتما خشک و بدون اب باشه ..اگر دلتون خواست میتونید موقع درست کردن کوکو ها ارد سوخاری یا کنجد هم بزتید .. . 🎀 🌟نکات ریز خانه داری🌟 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم📝 پنیر ماسکارپونه ۱ پیمانه نوتلا ۱ ق.غ بیسکوئیت پتی بور ۲ بسته قهوه ۱ لیوان شکلات گرد فندقی ۱ بسته بزرگ ✍طرز تهیه: پنیر و شکلات نوتلا رو کامل باهم مخلوط می کنیم تا یکدست بشه.دو عدد بیسکوئیت بر میداریم یک قاشق مربا خوری از مخلوط پنیر و نوتلا روش میمالیم و بیسکوئیت ها رو به هم می چسبونیم(مثل بیسکوئیت های کرم دار) یه مقدار از مخلوط پنیر و نوتلا رو هم برای روی کار نگه میداریم. بیسکوئیت ها رو که آماده کردیم میزنیم تو لیوان قهوه تا خیس بشه و کنار هم میچینیم.در آخر روی کل بیسکوئیت ها رو با مخلوط پنیر و نوتلا کاور می کنیم و با دقت و حوصله شکلاتای گرد فندقی رو میچینیم روی کل کار.و می زاریم تو یخچال تا خنک بشه و پنیر دوباره سفت شه(تقریبأ دو ساعت). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛