🍛خورش آلوزرشك
📝موادلازم برای ۴نفر
سینه مرغ ۴تکه
آلوخورشتی ملس یک لیوان
زرشک ٣ ق غ
پیازدرشت دوعدد
رب گوجه ٢ق غ
زعفران ساییده یک ق چ
نمک ودارچین کمی
خلال پسته یک ق غ
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورگوشتها رو طلايي كردم.
بعد دو ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافه و وخوب تفت دادم.
بعدزعفرون روریختم وتفت دادم.
حالا دو ق غ رب گوجه ،نمك و مقداري دارچين رواضافه کرده خوب مخلوط و تفت میدیم.
یه لیوان آب جوش رو اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورش باشعله کم خوب بپزه و جابيفته،
درآخرمن یه ق غ زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم.
این خورش کم آب وغلیظ سرومیشه.
برنج زعفرانی وسالاد کارشماروتکمیل میکنه.
❤️نوش جانتون
🍹🎄🍹🎄🍹
#خورش_آلو_وزرشک
#ژله_دسر_مدرن
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@khoshmazeha
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸ســــلام
🍃صبحتون بخیر
🌸آرزومندم امروز
🍃ازچشمه بیکران نعمت
🌸صفا و صمیمیت
🍃سرسبزی وخرمی زندگی
🌸و پاکی قلب بهره مند باشید
🍃و زیبایی روزت
🌸سرشاراز نور و عشق خدا باشد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
#نان_سوپ
من از #خمير_جادويي استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، ٢ عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي ١٧٠ درجه به مدت حدودا ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسکار
اسکار.روغن جامد ۱.۷۰۰،کره ۲۰۰ گرم،خاک قند ۷۰۰ گرم ،تخم مرغ ۱۰ عدد،ارد۳کیلو،. درجه فر ۱۷۰ مدت زمان پخت ۳۰دقیقه. اول روغنو و کره و خاک قند خوب مخلوط شود تا پوک شود بعد تخم مرغ هارو یکی یکی ب مواد اظافه میکنید و در آخر ارد را اظافه میکنید .خمیر را ب مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد اینکه خوب استراحت کرد باز با مخلوط کن دوباره کمی زده تا نرم شود و با دست به اندازه گردو گرد کرده و درحلال یا پسته می غلطانیدو در سینی چیده و به فر انداخته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوفته_کنفی_شکم_پر
✍طرز تهیه:
اول ۵ تا سیب زمینی رو گذاشتم بپزه تواین فاصله مواد میانیش رو آماده کردم که بنا به ذایقه تون هر چیزی می تونه باشه من از مواد ماکارونی +فلفل دلمه+پنیر پیتزا ادویه نمک ، فلفل، زردچوبه استفاده کردم،فقط خيلى كم روغن باشه،چون اگه روغن داشته باشه باعث ميشه كوفته ها وا بِرَن وقتی سیب زمینیا پُخت رنده کردم و نمک و فلفل زدم و یه دونه تخم مرغ رو فقط زرده اش به سیب زمینی اضافه کردم سفیده اش رو کنار میذاریم واسه مرحله بعد
خوب حالا یه کم دستتون رو با آب خیس کنید که سیب زمینی به دستتون نچسبه به اندازه ی گردو از سیب زمینی بردارین و یه مقدار از مواد گوشتی روش بریزین پنیر پیتزا هم بریزین بعد گِردش کنین
طوری که مواد گوشتی وسط سیب زمینی باشه
سفیده ی تخم مرغ رو با چنگال یه کم بزنید تا از لختگی در بیاد
رشته سوپی يا همون ورميشل رو هم توی یه ظرف خرد کنید حالا کوفته ها رو اول توی سفیده و بعد توی رشته بغلتونید وقتی کوفته ها تمام شد حتما ۱_۲ ساعت در یخچال استراحت بدین كه رشته ها نرم بشه
بعد از این مدت از یخچال خارجکرده و در روغن فراوان سُرخ کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت باقلا قاتق
🍲🍲
۲ پیمانه پاچ باقلا پاک شده
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری شوید خشک
۲ عدد تخم مرغ
۲ الی ۳ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
۲۰ گرم کره
۱ قاشق چایخوری زرچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
🍲مراحل تهیه خورشت باقلا قاتق
ابتدا به مقدار کافی روغن داخل ماهیتابه ریخته و بعد سیر رنده شده یا کوبیده رو به روغن اضافه کرده و مواد رو کمی با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی سیر بلند بشه اما خیلی طلایی نشه. چون قراره سیر با بقیه مواد هم تفت بخوره و در صورتی که خیلی سرخ بشه در ادامه مراحل میسوزه.
سرخ کردن سیر
حالا پاچ باقالی هایی که از پوست اول و دوم خارج کردیم رو به سیر اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه با سیر تفتشون میدیم.
اضافه کردن باقالی
ادویه اصلی این خورشت زرچوبه است که به نسبت بقیه خورشت ها هم بیشتر ریخته میشه (البته در صورتی که دوست ندارین طعم زرچوبه خیلی داخل خورشتتون مشهود باشه کمتر بریزینش). حالا زرچوبه رو هم اضافه کرده و باز مواد رو ۲ الی ۳ دقیقه با هم تفت میدیم.
اضافه کردن زردچوبه
در نهایت نوبت شوید خشک میرسه مقدار شوید بستگی به سلیقه خودتون داره در صورتی خورشت رو پر شوید دوست دارین ۲ قاشق و اگه کم شوید میپسندین ۱ قاشق داخل ماهیتابه بریزین و بعد همه مواد رو باز حدود ۳ دقیقه ای تفت بدین.
اضافه کردن شوید
این نوع باقالی خیلی زود میپزه و کلا این خورشت برای آماده شدن به نیم ساعت زمان احتیاج داره پس لازم نیست آب زیادی داخل موادمون بریزیم. یک الی یکو نیم لیوان آب جوش به موادمون اضافه کرده و کره رو هم داخلش مینداریم و در قابلمه رو میذاریم تا خورشتمون بپزه و جابیوفته و آبش هم کم بشه.
وقتی لوبیا ها پختن و آب خورشت هم کمتر شده بود به خورشتمون نمک و فلفل اضافه میکنیم و بعد تخم مرغارو مثل تصویر زیر داخل خورشت میشکونیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغها خوب سفت بشن.
اضافه کردن تخم مرغ
در نهایت تخم مرغا سفت میشن و آب خورشت کمتر میشه و به روغن میوفته … حالا باقلا قاتق خوشمزه، آسون و سریع ما حاضره … نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛