باقلوا پزیدم از نوع دلبرانه 👌👌👌👌
از طعمش نگم براتون😍😎
#باقلوا
خمیریوفکا(مخصوص باقلوا)
مغزگردو آسیاب شده ۱/۴پ
مغزپسته آسیاب شده۱/۴پ
پودرهل ۱/۲ق چ
کره ۵۰ گرم
مواد لازم برای شربت باقلوا
شکر۱نیم پ
آب یک پ
زعفرون دم کرده
گلاب درصورت دلخواه۱/۴پ
شکرو آب رو روی حرارت میزاریم تا قوام بیادبعد زعفرون وگلاب رو اضافه میکنیم بعد دو سه دقیقه از رو حرارت برمیداریم تا خنک شه
خمیر یوفکا رو اگه مثل من تو فریزر گذاشتین یک شب قبل بیرون میذاریم قالب رو باقلمو، کره نرم شده چرب میکنیم
بعد یک لایه خمیر رو باز میکنیم ودوبار روش کره میزنیم پنج الی ده ردیف باید همین کارو تکرار کنیم بعدمواد میانی رو میرزیم وخوب پخش میکنیم بهد دوباره ده الی ۱۵ لایه خمیر یوفکارو میزاریم بعد با چاقو برش مشزنیم نیم ساعت تو فر۱۸۰ میزاریم تا روش طلایی بشه از فر که خارج کردیم شربت ولرم رو میریزیم تا یه ساعت بمونه به خرد خمیر بره .
این مقدارمواد برای قالب ۱۲سانتی هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_فوکاچیا_شاتوت
سلام عزیزان همیشه همراهم 🙌
خوب و خوش هستید ان شاءالله
نان پختم چه نانی😁فوکاچیا انواع مختلفی داره و یه نون ایتالیاییه و اینی که در تصویر مشاهده میکنید از نوع شاتوتشونه😉
بسیار لذیذه و بافت عالی و سبکی هم داره بشدت پیشنهاد میشه👌👌
#فوکاچیا_شاتوت
آرد حدودا 350 گرم
شاتوت 200 گرم
مایه خمیر فوری 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون یا مایع 80 میلی لیتر
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
آب ولرم حدودا 200 میلی لیتر
طرز تهیه: ابتدا داخل ظرف تمیزی یک قاشق از شکر دستور و خمیر مایه و نصفی از آب دستور را که گرمای ان در حدی باشد که دست تحملش را داشته باشد یعنی نه خیلی خنک و نه خیلی گرم باشد حدودا 38 درجه با هم مخلوط کرده کمی هم میزنیم روی ظرف را پوشانده و اجازه میدهیم حدودا 3 دقیقه استراحت کند تا روی آن حبابهایی ظاهر شود که مطمعن شویم مایه خمیرمان سالم و تازه است. حالا در ظرف گود دیگری 300 گرم از آرد و نمک و دو قاشق از شکر دستور و بقیه اب را با هم ترکیب کنید و مخلوط کنید خمیر مایه اماده را هم اضافه کرده و با دست یا قاشق چوبی مخلوط کنید یک قاشق از روغن را نگه دارید بقیه را کم کم اضافه کنید و ورز بدهید تا حدی که خمیر جمع شده و صاف و یکدست شود چنانچه خمیر خیلی چسبنده بود کم کم باقی آرد را اضافه کنید و ورز دهید اگر خمیرتان خیلی سفت و خشک و بریده بریده بود کمی اب ولرم اضافه کرده و خیلی خوب حدودا 10 دقیقه ورز دهید تا خمیری که حاصل میشود نرم و لطیف صاف و یکدست باشد در این مرحله ظرف گودی را که گنجایش دو برابر شدن خمیر را داشته باشد چرب کنید چانه آماده را داخلش قرار داده و روی ان دستمال تمیز یا سلفون بکشید و در جای نسبتا گرم (کنار شعله گاز قرار ندهید) حدودا 1 تا 1/5 ساعت یا تا جایی که حجمش 2 برابر شود استراحت داده بعد از این مدت خمیرا را هوا گیری کنید و چند دقیقه ورز هید .قالب 20 در 30 سانتی را چرب کرده خمیر را داخل قالب با دست باز کنید تمام سطحش را با شاتوت بپوشانید(شاتوت ها نباید اب داشته باشند بعد از شستن توت ها و قبل از شروع کار روی دستمال تمیزی پهن کنید تا اب اضافی ان جذب دستمال شود) دوباره روی قالب دستمال پهن کنید و اجاز دهید 40 دقیقه دیگر خمیر استراحت کند بعد روی شاتوتها و خمیر را با 1 قاشق از روغنی که کنار گذاشته بودید با فرچه چرب کرده و 1 قاشق از شکر باقی مانده را روی شاتوت و خمیر بپاشید و در فر 200 درجه به مدت 30 تا35 دقیقه بپزید این نان بسیار لذیذ و خوش بافت هست امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنير_خونگي🌹👇
٢ تا پاكت شير بزرگ رو (شير پر چرب باشه بهتره)رو ميريزيم داخل يه ديگ بزرگ ميزاريم روي حرارت متوسط و نيم ساعتي ميزاريم تا جوش كنه،همين كه جوشيد ٥ قاشق غذاخوري سرپر ماست رو بهش اضافه ميكنيم(درحالت جوش) و ميزاريم تا يه ٥ دقيقه رو گاز بمونه تا شير قل قل كنه در اين حالت هست كه شير به رنگ سبز كمرنك در مياد و تيكه تيكه ميشه وقتي اين حالت شد يكم ملاقه ميزنيمش و فورا ديگ رو داخل صافي خالي ميكنيم كه آبش بره و تيكه هاي پنيري بمونه ، بعد درجا پنيرهايي كه روي صافي مونده رو داخل يه دستمال سفيد تمييز نخي كه به شكل كيسه اي از قبل آماده كرديم ميريزيم و با دست حسابي بهش فرم ميديم بعد يه چيز سنگين رو ميزاريم روش به مدت نيم تا يك ساعت تا اب هاي اضافي پنير خارج بشه و سفت بشه براي من يك ساعت طول كشيد، بعد از اينكه پنير سفت شد برشش ميزنين به شكل دلخواه درمياريم و پنير هارو داخل آب و نمكي كه از قبل جوش آورديم و حسابي خنك شده،ميزاريم،بعد داخل يخچال به مدت ١٢ساعت بمونه.
اين پنير رو در فاصله ٢ الي ٣ روز بهتره مصرف كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_ساندویچ_سنیشل_مرغ_باسس_مخصوص
✍برای هر ساندویچ یک عدد فیله مرغ و یک عدد نان ساندویچی لازم دارید . این مینی ساندویچ ها برای جشن هایی مثل تولد یا دورهمی ها بسیار مناسبه . فیله ها رو آروم با پشت چاقو بکوبید تا کمی باز بشه بعد با نمک و پیاز پودر سیر مزه دار کنید و ۲ساعت بزارید داخل یخچال .
بعد فیله ها رو اول در آرد سفید بعد در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری ادویه دار بزنید . فیله های آماده رو نیم ساعت در یخچال بزارید تا لایه سوخاری خنک بشه و به فیله خوب بچسبه بعد روغن رو داغ و فیله ها رو سرخ کنید و روی دستمال بزارید بعد با سس گوجه فرنگی و کاهو سرو کنید .
🔻بهترین سس برای این ساندویچ :
ترکیب ۴ ق مایونز +کچاب ۱ ق + خیارشور خرد شده ۲ عدد+پودر آویشن نصف ق چ.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_جوجه_حلزونی
❣
بچه ها عاشق این غذان
🔻مواد لازم : 📝
▫️فیله مرغ : 200 گرم
▫️فلفل دلمه ای : 2 عدد
▫️نارنج یا لیمو ترش : 2 عدد
▫️کره : 50 گرم
▫️پیاز : 1 عدد
▫️زعفران : به میزان لازم
▫️نمک و فلفل : به میزان لازم
▫️برگ جعفری
✍️جهت تهیه جوجه کباب حلزونی ابتدا فیله مرغ را در پیاز و زعفران و نمک و فلفل می خوابانیم و مزه دار می کنیم .
آب لیمو ترش و یا نارنج و مقداری برگ جعفری به مواد اضافه می کنیم . (می گذاریم مرغ ها 2 ساعت در این مواد بماند و مزه بگیرد)ماهی تابه را کمی چرب کرده و روی گاز می گذاریم تا داغ شود.فیله ها را مانند حلزون می پیچیم و درون سیخ چوبی می زنیم . خوب تفت می دهیم و با حرارت کم میگذاریم خوب پخته شود. و با برنج زعفرونی سرو میکنیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_مرغ
اول مرغو 5دقیقه با اب میجوشونم و آبکشش میکنم
دو عددپیاز بزرگو تفت میدم نمک زردچوبه پودسیر ودو تکه فلفل دلمه برای خوش طعم شدن مرغ ومرغو اضافه میکنم تفت میدم و رب گوجه اضافه میکنم تفت میدم تا خوشرنگ بشه وحدود1لیوان آب اضافه کرده و میزارم با حرارت کم بپزه و آبش غلیط بشه و اواخر پخت زعفرون دم کرده و کمی آبلیمواضافه میکنم بعد مرغارو جدا کرده وباروغن خیلی کم سرخ میکنم
#هویج
هویجو بارنده،خلالی خرد میکنم میشورم و میریزم تو تابه کمی اب میریزم تاهویجا نیم پز بشه بعد روغن نمک زردچوبه میریزمو سرخ میکنم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_بامیه_عسلی
موادلازم📝
بامیه(بچه ها نصف ق چ بیکینگ پودر بزنین اگه میخواین بامیتون پف کنه)
آرد 1 لیوان . آب 1 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . کره 50 گرم . شکر 2 قاشق غذاخوری
شربت بامیه
شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/4 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:
شربت بامیه : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد ). طرز تهیه بامیه : آب و کره را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
قابلمه خمیر را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت به خمیر اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.
خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید سپس در روغن مایع داغ قیچی کنید تا سرخ شود ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.
بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ، حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد.
نکته ها : در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.
بهتره موقعی که تخم مرغا رو اضافه میکنین نصف ق چ وانیل اضافه کنین که بامیه اتون بوی تخم مرغ نده🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فریزکردن_نخودفرنگی
#کدبانوگری
دوستای گلم,نخود رو دون می کنم بعد می ریزم تو کیسه های زیپ کیپ,بعد موقع استفاده هرچقدرشو نیاز داشتم می ریزم تو قابلمه با یه بند انگشت بالاتر از نخودها آب می ریزم,به محض اینکه آب جوش اومد نصف قاشق چایخوری جوش شیرین می ریزم تو نخود, حواستون باید باشه چون می جوشه کفش میاد بالا,دو دقیقه که گذشت یه دونه از نخودهارو زیر دندون امتحان کنید,جوش شیرین باعث میشه هم نخود زود بپزه هم سبز سبز بمونه,لوبیا سبز رو هم به همین شکل درست می کنم ,باید حواستون بهش باشه,ولش کنید برید به امون خدا دنبال کاراتون نخودها له می شن, بعد بریزید تو آبکش, بگیرید زیر شیر آب سرد,امتحان کنید خوشتون میاد😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_باساندویچ_ساز
چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید.
مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
#ماهی_قزل_آلا...
با زعفران و لیمو ترش و سیر و نمک دانه درشت ...فلفل سیاه و برگ بو و تخم گشنیز و رزماری...مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ...
و بعد سرخ ....و بعد، از بوی خوشِ زعفرون و سیر، کلی از خودتون تشکر میکنین ک چقدر کارتون درسته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_مرغ_بالزامیکی
طرز تهیه
برای شروع اول پیاز داغ کنید،کمی هم زردچوبه اضافه کنید ،بعد مرغ رو که به قطعات کوچکتر خرد کردید بهش اضافه کنید وخوب بزارید تفت بخوره، بعد که خوب تفت خورد بهش گوجه نگینی شده رو اضافه کنید، بابرگ سیر تازه خرد شده،وهمچنين فلفل دلمه خرد
شده ،نمک ،فلفل سیاه، همه رو با هم تفت بدید بهش کمی زعفران هم اضافه کنید واجازه بدید کمی آبش خشک بشه بعد بهش سرکه بالزامیک رو به اندازه نصف استکان اضافه کنید با یک لیوان آب واجازه بدید که پخته بشه ودر وسطهای پخت سیب زمینی نگینی که نسبتا درشت تر خرد شده رو تو روغن کمی تفت بدید بعد به مرغتون اضافه کنید تا کاملا پخته وابش خشک بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌞صبح را از دل و جان ، با غزل آغاز کنیم
وَ برای غم و غصّه ، تا ابد ناز کنیم💐
در به روی تب و اندوه ببندیم دگر
رو به شادی و سعادت درِ دل باز کنیم🌼
#صبحتون بخیر خوبان همیشگی❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_یتیمچه_بادمجان
✍طرزتهیه:
۳تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و مکعبی خورد میکنیم نمک میزنیم نیم ساعت میذاریم کنار بعد خوب میشوریم و آبکش میکنیم.حالا داخل قابلمه یه دونه پیاز بزرگ و دو سه حبه سیر رو ریز خورد کرده روغن ریخته خوب تفت میدیم زردچوبه و پودرفلفل سیاه هم اضافه میکنیم یه هم میزنیم بادمجونهای خورد شده رو اضافه کرده تفت میدیم در قابلمه رو دو سه دقیقه میبندیم تا بادمجونا کمی آب بندازن.حالا سه چهار تا گوجه خورد شده رو روی بادمجونها ریخته در قابلمه رو میبندیم بازم گوجه ها اب میندازن و باعث میشه همه خوب بپزن.نیم پز که شدن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه رو با نصف لیوان آب رقیق کرده داخل مواد میریزیم و میزاریم یتیمچه بپزه و جابیفته میتونید بزارین اینقدر بپزه تا له بشه . 🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پیازچه
موادلازم:
تخم مرغ :دوعدد
زعفران: در صورت تمایل
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط پخته: سه عدد
پیازچه: دوازده عدد
نمک ، زرد چوبه، فلفل قرمز: به میزان لازم
طرزتهیه:
سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پیازچه و جعفری را خرد و به آن اضافه کنید.
دوعدد تخممرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفران دم کنید و بزنید تا یکدست شود.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکپارچه شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید. از مایه به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف و دور آن را صاف و سرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بنافی_پای
مواد لازم:
100 گرم کره آب شده
250 گرم بیسکوییت دیجستیو
برای کارامل:
100 گرم کره
100 گرم شکر قهوه ای نرم
400 گرم شیر عسلی (توجه شیر عسلی با شیر عسل متفاوت است)
برای بالای دسر:
4 موز کوچک
300 میلی لیتر خامه زده شده
شکلات رنده شده
طرز تهیه: بیسکوییت خرد شده را در کاسه ای ریخته با کرده آب شده خوب مخلوط میکنیم سپس آن را داخل قالب ریخته و با قاشق در کف قالب و دیواره ها می فشاریم و آن را به مدت ده دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا خود را بگیرد.
برای تهیه کارامل کره آب شده و شکر را در یک ماهیتابه نچسب ریخته روی شعله با حرارت کم میگذاریم و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس شیر عسلی را اضافه میکنیم و میگذاریم برای یک دقیقه بجوشد در تمام این مدت مرتب آن را هم می زنیم تا به یک کارامل طلایی تبدیل شود و آن را داخل قالب روی بیسکوییت ها ریخته می گذاریم سرد شود و بعد آن را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم.
با دقت پای را از داخل قالب در می آوریم و در بشقاب مخصوص سرو قرار داده نیمی از موزها را روی آن می چینیم بعد خامه زده شده را روی آن می مالیم و با باقی موزها و شکلات رنده شده تزیین میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مارمالاد_توت_فرنگی_و_هویج
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد ۱ قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با ۲ قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . .
برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با ۲۵۰ گرم توت فرنگی و حذف هل و ۱ قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی
با دستور استاد بابا رحیمی
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱پیمانه
ماست ۱۵۰ گرم (معادل ۲/۳لیوان)
رروغن مایع ۱لیوان سرخالی
آرد ۲و۱/۲لیوان
گلاب ۳ق غ
بیکینگ پودر ۱ق غ
وانیل ۱/۲ق
نمک میوه ۱/۸ق چ
پودر هل ۱ق چ
کشمش ۳ق غ
تخم مرغ وشکر وماست وروغن ووانیل وگلاب رو مخلوط وبا همزن برقی ۵دقیقه مداوم هم بزنید نه کمتر نه بیشتر
آرد ونمک میوه و بیکینگ پودر رو از الک ۳بار رد کرده وبه مخلوط اضافه وبادور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید .در آخر کشمش رو اضافه کنید .
داخل قالب مافین یا قالب کیک یزدی کپسول کاغذی گذاشته و۲/۳کپسولها رو از مواد پر کنید وبا نوک کارد آغشته به روغن مایع داخل کیکها طبق تصویر علامت +بزنید تا موقع پخت گنبدی وترک دار شه. کنجد بپاشید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بزارید در آخر کمی گریل را روشن کنید روش طلایی شه .
این دستور یه کیک یزدی با کیفیت وخوش مزه با پف خوب بهتون میده نکته مهم در پخت کیک یزدی دمای فر هستش که حتما باید رو همون درجه ای که ذکر شده بزارید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام همراهان عزیزم بعد از مدتها یه خوراک ناسالم خیلی خوشمزه میشه جاتون سبز .
سوسیس_بندری
نیم کیلو سوسیس رو حلقه ای کردم و سرخشون کردم و گذاشتم کنار سیب زمینی مکعبی ریز کردم و سرخ کردم و گذاشتم کنار. نیم کیلو پیاز رو خلال کردم و سرخشون کردم بهشون زردچوبه و ادویه زدم و موارد سرخ شده رو به پیاز اضافه کردم و دو قاشق رب گوجه رو به همه مواد زدم و تفت دادم و اگه دوست داشتید بهش فلفل قرمز که تند بشه و کمی هم فلفل سیاه و یک استکان آب به مواد اضافه کردم تا بجوشه و مواد بخورد هم برن و نوش جان کنید.
پ.ن. دوستان خوشمزگی سوسیس بندری به پیاز فراوونه شما میتونید با یکی دو عدد هم پیاز این خوراک رو آماده کنید ولی من خیلی پیاز استفاده میکنم😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛