eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ✅کانلونی سوخاری😋 ✍مواد لازم سیب زمینی پخته......1عدد سینه مرغ.....1عدد پنیر پیتزا.....100 گرم پنیر خامه ای......2قاشق فلفل دلمه ای......1عدد کوچک ژامبون...... نمک و فلفل و آویشن 🍜طرز تهیه کانلونی یه نوع پاستا لوله ای شکل هست. سیب زمینی می پزیم و رنده ریز می کنیم.سینه مرغ با هر روشی که دوست دارید بپزید.و خوب خردش کنید فلفل دلمه ای هم ریز خرد کنید.ژامبون هم همین جور.تمام مواد مخلوط کنید .پنیر خامه ای و ادویه ها رو اضافه کنید.پاستاها را حدود 10 دقیقه در آب بجوشونید.و آبکشی کنید.روی یه دستما بزارید تا آبش کشیده بشه.با کمک قیف یا قاشق کوچک داخل پاستا ها رو با مواد پرکنید.برای سوخاری کردن.اول داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و سپس آرد سوخاری می زنیم و در روغن سرخ می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کانلونی_سوخاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_باربکیو 🔺برای سس سه قاشق غذاخوری رب +یک قاشق غذاخوری سر که سفید +یک قاشق غذاخوری آبلیمو +یک قاشق غذاخوری شکر +یک قاشق چایخوری فلفل قرمز وسیاه +پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز و کمی نمک رو با نصف پیمانه آب و دو قاشق روغن مایع مخلوط کردم، گذاشتم روی گاز تا بجوشه و سفت شه و کمی رنگش تیره بشه، پس از سرد شدن ميتونيد به همراه چیپس يا ميگو يا مرغ سوخارى سرو كنيد😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج خوش عطردرجه يك ١ پيمانه اب ٧ تا پيمانه شكر ١/٥ تا ٢ پيمانه زعفران دم شده دوسه ق س كره ٥٠ گرم گلاب ١/٢پيمانه خلال بادام ٣/٤ پيمانه برنج روخوب ميشوريم ويك شب قبل خيس مي كنيم وبعدبااب ميذاريم خوب بپزه ونرم بشه روي حرارت كم زيادم هم نميزنيم بعدازاينكه مغزبرنج كاملا پخته شد شكرروداخل برنج مي ريزيم درصورتي كه سفت بوديك پيمانه اب روكم كم اضافه مي كنيم وبعدگلاب وزعفران دم شده (هرچه زعفران بيشترباشه شله زرد خوش رنگتري داريم خلال باداروهم اضافه مي كنيم كره يا روغن روداغ كرده كف روشوگرفته داخل شل زردمي ريزيم حالا مرتب روي حرارت كم هم مي زنيم تا ته نگيره بعددرشومي داريم به مدت يك ربع حرارت كم باشه بعدازاين زمان بايدشله زردرودم كنيم تا خوب جابيفته واب نندازه من ازاول كارفرروروي دماي ١٦٠ درجه روشن كردم بعدفروخاموش كردم وشله زردرودم كردم داخل فرگذاشتم به مدت نيم ساعت (فرخاموش)وبعدشله زردروداخل ظرف كشيده تزيين ميكنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: سیب زمینی آب پز نگینی پنج عدد متوسط یک دوم یک عدد سینه مرغ آب پز و مکعبی شده نخود فرنگی و ذرت آب پز هر کدام نصف پیمانه تخم مرغ دو عدد آرد سوخاری چهار قاشق غذاخوری کالباس نگینی درشت سه چهارم پیمانه هویچ خلالی تفت داده شده نصف پیمانه پیاز سرخ شده یک عدد بزرگ نمک و فلفل و آویشن و پودر انبه مواد لازم برای سوخاری کردن: آرد سوخاری به مقدار لازم آرد معمولی تخم مرغ زده شده دو عدد ✍طرزتهیه: ابتدا همه ی مواد را به همون صورتی که گفتم آماده می کنیم. بعد همه را باهم مخلوط می کنیم سپس از مواد به اندازه یه قاشق پر برمیداریم با دست بهش شکل می دیم و داخل آرد سفید می غلطونیم. بعد کل سطح کوکو رو به تخم مرغ آغشته می کنیم و نهایتا داخل آرد سوخاری می غلطونیم و در روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ_سبزیجات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان زنجبیلی ابتدا ۱ قاشق مربا خوری خمیر مایه و ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱/۲لیوان شیر ولرم را باهم مخلوط کنید ۱۰دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد داخل ی کاسه گود ۱عدد تخم‌مرغ و ۲۵گرم کره و ۱/۴لیوان روغن مایع و ۱قاشق جایخوری نمک و ۱/۲لیوان ماست و ۲ق غ پودر زنجبیل را مخلوط کنید حالا حدودا ۳لیوان آرد(احتمالا آرد کمتر یا بیشتر نیاز باشه) و مخلوط شیر را به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین تا ی خمیر نرمی داشته باشین روی خمیر را بپوشانید و ۲ساعت اجازه بدین خمیر استراحت کنه و‌عمل بیاد بعد ۲ساعت پف خمیر را با دست بگیرین و به دلخواه تو تابه فر پهن کنید و قالب بزنین ۲۰دقبقه دیگه زمان بدین تا خمیر دوباره پف کنه البته روی خمیر را پارچه بپوشانید. رومال ۱عدد زرده و ۱ق غ روغم مایع و ۱ق غ دوشاب و ۱ق غ شیر درجه فر ۲۲۰ مدت پخت ۲۵الی ۳۰دقیقه نوش جان حتما امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور این خاگینه خوشمزه ۲تا تخم‌مرغ رو با کمی وانیل با همزن زدم تا کمی تغییر رنگ بده بد ۲ق غ ماست اضافه کردم ودر حد مخلوط شدن زدم ۲ق غ آرد و ۲ق غ پودر فندق تست شده به همراه ۱ق م سرصاف ب پ اضافه مردم و فقط در حد مخلوط شدن زدم قالب سیلیکونی رو‌چزب کرده و از مواد داخل قالب ریختم درجه فر ۱۸۰ وقتی زیر خاگینه ها طلایی شد دودقیقه هم کریل رو زدم تا روشم طلایی بشه برای شهد این خاگینه: ۱لیوان شکر را با ۱/۲لیوان آب کزاشتم رو‌حرارت تا زمانیکه شکر حل بشه توجه کنید زیاد نجوشه بد بهش ۱/۴لیوان گلاب و کمی زعفران اضافه کردم شهد سرد رو رو خاگینه داغ بریزید نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ویژه__ماه_رمضان رفع تشنگی👌 خاکشیر و تخم شربتی و خیس کنید.3،4بار آبش و عوض کنید.بعد تو قالب بریزید بذارید فریزر.موقع افطار 2تا قالب بندازید تو آب و کمی شکر یا شربت. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزقشنڪَ است ازلطف خداوند هواے دڸ ما صاف وقشنڪَ است ای خدا تودرایݧ صبح طلایي نظرےبر دڸ ماڪڹ حیف است نبریم لذت ایام، ڪہ امروزقشنڪَ است سلام صبح دوشنبه تون پراز شادی و برکت❤️❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد پنیر فتا خرد شده نصف لیوان جعفری خرد شده دو ق غ ریحان خرد شده دو ق غ آرد ۳/۴ لیوان بکینگ پودر ۱ ق م روغن ۱/۴ لیوان ماست ۱/۲ لیوان زیره سیاه ۱/۲ ق م آویشن ۱/۲ ق م گردو خرد شده به میزان لازم تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگی در بیاد ماست و بقیه مواد به جز آرد و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط می کنیم و در اخر آرد و بکینگ پودر الک شده را می ریزیم و هم می زنیم تا مایه یکدست شود . (پنیر باید در مواد له شود ) تابه را فقط کمی چرب می کنیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قاشق قاشق از مواد داخل تابه می ریزیم و سرخ می کنیم هر طرف پنکیک ۳ الی ۴ دقیقه زمان پخت لازم دارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_پنیر_جعفری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از همه ۲لیوان شکر را با ۲لیوان آب بزارین رو حرارت تا شکر حل بشه بعد ۳ق غ زعفران علیظ دم کرده بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید تا شیره سرد بشه. ۱لیوان آرد سفید را با حرارت ملایم تفت بدین تا خامیش بره بعد ۱لیوان آرد نخودچی رو‌هم به آرد سفید اضافه کنید و با هم ۱۵دقیقه تفت بدین حالا آردها رو الک‌کنید و دوباره روی حرارت بزارین ۵۰گرم کره و ۳ق غ روغن جامد و ۳ق غ روغن مایع به آردها اضافه کنید ۱/۴لیوان گلاب و ۱ق چ پودر هل را به مواد اضافه کنید بعد شیره را اضافه کنید حرارت را زیاد کنید تا حلوا جمع بشه نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_آرد_نخود_چی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔶مواد لازم آرد ٢٥٠ گرم يا ٢ پيمانه (پيمانه ى شيرينى پزى) شكر ٢٠٠ گرم يا یک پيمانه شير ١٨٠ ميلى ليتر يا ٣/٤ پيمانه روغن مايع ١٨٠ ميلى ليتر يا ٣/٤ پيمانه تخم مرغ ۴ عدد وانيل ۱/۴ قاشق چایخوری بكينگ پودر ٢ قاشق چایخوری پودر كاسترد ۴ قاشق سوپخورى نمك ١/٨ قاشق چایخوری 🔶طرز تهيه ابتدا آرد پودر كاسترد نمك و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و الك كنيد(٣ بار) سپس تخم مرغ هارو بهمراه وانيل و شكر بمدت ٧ دقيقه با دور تند همزن خيلى خوب همزن بزنيد ، روغن را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. مخلوط آرد و شير را به تناوب ، طى سه مرحله به مايه ى تخم مرغى اضافه كرده و با همزن دستى خيلى خوب مخلوط كنيد. در نهايت مواد را در قالب چرب شده ، طبقه ى وسط فر كه از قبل با دماى ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم شده، بمدت ٤٠ دقيقه قرار دهيد. براى درست كردن كرم روى كيك، كافيه يه ليوان شير با دو ق غ پودر كاسترد و كمى شكر ( ميزان شكر به دلخواه خودتون باشه) مخلوط كنيد، بعد از مخلوط كردن روى حرارت ملايم بذاريد و تا زمانيكه به غلظت كافى برسه هم بزنيد، در نهايت كمى وانيل اضافه كنيد. بعضى دوستان به اين تركيب خامه يا كره اضافه ميكنن كه من اين كارو نکردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاسترد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز رو خلالی کنید. بریزید تو یک شیرجوش و روش روغن سرخکردنی بریزید. زردچوبه روش بپاشید، درش رو بزارید و زیرش رو روشن کنید. یک تا دو دقیقه بعد اجاق رو خاموش کنید و با قاشق چوبی همش بزنید تا زرد خوب به خورد همه پیاز هاتون بره و رنگشون زرد بشه. اگه توجه کنید پیازها شفاف و شیشه ای شدند. درش رو بزارید و دو ساعت به حال خودش رها کنید.بعد از گذشت دو ساعت بیاید سر وقتشون. میبینید که روغن به داخل پیازها نفوذ کرده و حجمشون هم کم شده.اجاق رو روشن کنید و با حرارت کمی بیشتر از متوسط سرخش کنید. وقتی از اطراف پیازها شروع کردند به سرخ شدن؛ کمی همش بزنید. دوباره صبر کنید تا از اطراف رنگشون عوض بشه و بعد هم بزنید. این کار رو ادامه بدید تا همه پیازها کاملا سرخ بشن و ترد و طلایی بشن. از داخل روغن درشون بیارید و برای سرو غذاهاتون ازش استفاده کنید. اگر میخواید در فریزر نگه داری کنید بهتره روی کاغذ روغنی بزارید شون و بعد از اینکه روغنشون کاملا کشیده شد و خشک شدند؛ فریزشون کنید. پ.ن:برای هر پیاز متوسط به 2 ق روغن نیاز داریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیاز_داغ_مجلسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_صبحانه مواد لازم: کره 250 گرم شکر 250 گرم تخم مرغ 5 عدد آرد 300 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چای شیر تبخیر شده 125 میلی لیتر اسانس وانیل 1 قاشق چای یا وانیل پودری 1/4 قاشق چای پودر کاکائو حدود 3 ق سوپ رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم طرز تهیه: کره و شکر را می زنیم تا زمانیکه سفید و حجیم شود. تخم مرغها را تک تک اضافه و مخلوط می کنیم و در حین کار وانیل را هم مخلوط مواد می کنیم. نیمی از مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و با سرعت کم همزن مخلوط مواد می کنیم و بعد شیر تبخیر شده را اضافه می کنیم و مجددا باقیمانده آرد. پس از ترکیب کامل مواد رو به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر کدام را با رنگ دلخواه مخلوط می کنیم و در کاسه اى میریزیم. (یا می تونید یکی از کاسه ها رو بی رنگ بگذارید و دو کاسه رو به رنگ دلخواه در بیاورید) در داخل قالب 20 – 22 سانتی ترى یکی از کاسه ها را داخل قالب بریزید و به طور یکسان در همه جای قالب پهن و پخش کنید. حالا به وسیله یک الک پودر کاکائو را روی مایه کیک پخش می کنیم. دقت کنید لایه پودری باید نازک باشه و به طور یکنواخت همه قسمتها رو پوشش بده. سپس مایه رنگی دوم را روی لایه قبلی کاور شده با پودر کاکائو میریزیم! مواد رو آروم به وسیله یک پالت یا لیسک همه جای قالب پخش کنید این کار رو ادامه میدهیم تا لایه ها تمام شود. برای ردیف آخر دیگه نیاز به پودر کاکائو نداریم! و در فر 160 درجه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار میدهیم اگر شیر تبخیر شده در دسترس نداشتیم میتوان با همین میزان نسبت مساوى خامه صبحانه و شیر پر چرب جایگزین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موج_دار_صبحانه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍ مواد لازم پنیرخردشده  : یک پیمانه تخم مرغ هم زده شده : 4عدد آرد : یک پیمانه بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری پنیرچدار رنده شده : نصف پیمانه پیازچه خرد شده : 2عدد نمک : یک چهارم قاشق چای خوری گوشت مرغ خرد شده به شکل مکعب ریز : 100 گرم ✍طرز تهیه مافین پنیری : پنیر، تخم مرغ، آرد، بکینگ پودر، نمک، مرغ، پنیر چدار و پیازچه را با هم مخلوط کنید و در 12 قالب چرب شده مافین بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود. در صورت تمایل می توانید خوراکی های سالم دیگر را جایگزین مرغ و پنیر در این دستور غذایی کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پنیری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛