#کیک_پسته #ويژه_رمضان🌙
موادلازم📝
تخم مرغ:۳عدد
آرد:یک و نیم پیمانه
شیر:نصف پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
شکر:یک پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
پسته خام پودر شده:یک پیمانه
پودر هل:یک قاشق مرباخوری پر
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
طرزتهيه📝
ابتدا همه ی مواد را اندازه گیری کنید و در دمای محیط قرار بدید.
سفیده های تخممرغ را با همزن بزنید تا حجمش زیاد شود .نصف شکر را به سفیده اضافه کنید و باهمزن بزنید..در ظرف دیگر زرده ها و وانیل و بقیه ی شکر را با همزن بزنید و به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.شیر و روغن را اضافه کرده و همبزنید. آرد را همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید در آخر پودر پسته همراه با پودر هل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در قالب که با روغن جامد چرب شده بریزید و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردید با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.(بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته بود از فر خارج کنید)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_نثار
#حلوای_قالبی
آرد 350گرم
پودر قند(همون نثار) 235گرم
روغن جامد 150گرم
پودر هل و دارچین و زعفران
کره 130گرم
پودر قند را الک کنید، سپس با روغن جامد مخلوط و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ بشه.
آرد را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس از روی حرارت بردارید تا نیمه گرم شود، مخلوط روغن و پودر قند را به آرد اضافه کنید و هم بزنید، کره را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا وقتی که مواد قابلیت فرم دهی داشته باشند.
اگر دیدید فرم نمیگیره و حالت پودری داره کمی کره یا روغن بهش اضافه کنید.
سپس مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید به یه قسمت پودر هل بزنید. یه قسمت پودر دارچین و قسمت سوم هم زعفران. سپس داخل قالب دلخواه بذارید و داخل فریزر قراربدید تا به راحتی از قالب جدابشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سیب_زمینی
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
خیارشور بزرگ ۲ عدد
ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
سس مایونز ۲ ق
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای کاور کردن توپک ها :
نصف کلم بنفش
هویج ۲ عدد درشت
جعفری ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز کرده و با گوشت کوب کاملا پوره میکنیم ،خیارشور ها رنده شده ، ژامبون گوشت ، جعفری، کره، سس مایونز، نمک وفلفل سیاه رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم و نیم ساعت توی یخچال استراحت میدیم . از مواد به اندازه دلخواه بر میداریم و قلقلی میکنیم و توی کلم بنفش ،هویج رنده شده و جعفری می غلطونیم تا کاملا آماده سرو بشن . بهتره که توپک هارو چند ساعتی توی یخچال بزارین تا خنک بشن وبعد استفاده کنید .به جای ژامبون گوشت میتونید از سینه مرغ آبپز شده استفاده کنید . 🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_باقلوا
تخم مرغ 3 عدد
شكر نصف ليوان
ماست نصف ليوان
روغن مايع نصف ليوان
بكينگ پودر 1 ق م
هل 1 ق چ
آرد 1/5 ليوان
زعفران دمكرده بميزان لازم
براي شربت:
شكر 1 ليوان
آب نصف ليوان
گلاب نصف ليوان
تخم مرغ رو همراه شكر بمدت 5 دقيقه هم ميزنيمم بعد ب تدريج ماست،روغن و دو ق غ زعفران دمكرده رو اضافه ميكنيم قاطي كرده هل و بكينگ پودر رو باهم سه بار الك كرده و طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم
كف قالب 25در30 كاغذ روغني پهن كرده و چرب ميكنيم مواد رو يكدست داخل قالب ريخته و تري فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 35 دقيقه قرار ميدهيم
در اين ميان شكر رو بهمراه اب و گلاب و كمي زعفران قاطي كرده روي حرارت گزاشته هم ميزنيم تا شكر كاملا حل بشه يك جوش ك زد ازحرارت برداشته ميزاريم كنار تا خنك بشه
وقتي كيك رو از فر بيرون اورديم ميزاريم كمي خنك بشه بعد برش زده شربت رو روي كيك ريخته ميزاريم يك ساعتي تا شربت جذب كيك بشه بعد بشكل دلخواه تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانياى_قالبى
يه مدل لازانیای شیک مناسب مهمونی
مواد لازم:
لازانیای یک بسته
سویا یا گوشت چرخ کرده 2 پ
پیاز یک عدد
قارچ خرد شده نصف پ
فلفل دلمه ای خرد شده نصف پ
نمک، فلفل، آویشن
پنیر پیتزا 2 پ
رب گوجه فرنگی 3 ق غ
آب ولرم 1 پ
پیاز رو نگینی خرد کرده و سویا یا گوشت رو اضافه میکنیم. کمی که سرخ شد، قارچ، فلفل دلمه ای و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم. لازانیا رو مطابق دستور پشت جلد آبکش میکنیم. برای رول کردن، هر ورق لازانیا رو به دو قسمت تقسیم کنید و مقداری پنیر پیتزا و مقداری از مواد رو روی اون قرار بدین و رولش کنین و در ظرف مناسب فر بچینین. دقت داشته باشین که کنار هم چیده بشن نه رو ی هم.
در آخر هم باقی پنیر پیتزا و آویشن رو روی لازانیا پخش کنین. رب گوجه فرنگی رو با آب مخلوط کنین و از کناره های ظرف، داخل ظرف بریزین و روش رو با آلمینیوم بپوشونین و نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده بزارین. بعد از نیم ساعت، آلمینیوم رو بردارین و 5 دقیقه هم شعله بالا رو روشن کنین تا روش کاملا طلایی بشه.
میتونین از سس سفید هم به جای رب گوچه فرنگی استفاده کنین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛