eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
غذای ترکی مواد لازم برای تهیه خمیر: 500 گرم بلغور 2 عدد تخم مرغ 1 پیمانه آرد 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی فلفلی به میزان لازم نمک و فلفل مواد لازم برای داخل کوفته: 500 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد پیاز خرد شده 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی به میزان لازم نمک و فلفل 1/2 قاشق چایخوری زیره 1قاشق سوپ خوری نعنای خرد شده به میزان لازم روغن برای سرخ کردن ✍طرزتهیه: ابتدا بلغور را بپزید، سپس آن را در یک کاسه مناسب با تخم مرغ ها، آرد، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا خمیر کوفته آماده شود. در صورت نیاز خمیر را با دست خوب ورز دهید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را داخل آن تفت دهید ، سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا رب را همراه زیره، نعنا، نمک و فلفل اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید. کمی آب به گوشت اضافه کرده و صبر کنید تا بپزد. وقتی گوشت پخت، از خمیر کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید، آن را با انگشت کمی گود کنید، سپس از مواد میانی داخل آن بریزید و خمیر را دوباره گرد کنید. با کمک دست خمیر را به شکل بیضی در آورید. هر تعداد که می شود به همین شکل کوفته ها را آماده کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کوفته ها را داخل روغن خوب سرخ کنید. بعد از آنکه کوفته ها سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون بیاورید، در ظرف مورد نظرتان بچینید، سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوفته_ایشلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ رولت گوشت 😋 چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده،دو قاشق.غذاخوری آرد سفید،یک عدد تخم مرغ.نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم . برای مواد میانی هم قارچ خورد شده و هویج نگینی و فلفل دلمه ای نگینی و زرشک را باهم تفت دادم بعد موادم را روی نایلون گذاشتم و یه نایلون دیگه هم روش گذاشتم و با وردنه پهن کردم و مواد میانی را ریختم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و نیم ساعت در یخچال استراحت دادم سپس از یخچال خارج کرده و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه تا غذام بپزه و کاملا جابیفته. برای درست کردن سس👈 یه عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم،دو عدد گوجه رو رنده کردم و با یک قاشق .غ رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب اضافه کردم و کنار گذاشتم . ✔️موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره. پس حتما در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر-جادویی :سه ونیم تا چهار پیمانه آرد سفید الک شده را با یک ق غ شکر و یک ق چ نمک و دو ق غ پودر مخمر فوری مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن زیتون و یک لیوان شیر اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم خمیر نسبتا چسبناکی بدست میاد روی خمیر را پوشانده و در یک جای گرم به مدت دو تا سه ساعت استراحت می دیم و بعد از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم به خصور لبه ها را ناز کتر میکنیم کمی رب گوجه و مواد گوشتی به دلخواه و پنیر پیتزا ریخته و وور تا دور خمیر را روی هم میاریم و به هم میچسبونیم و توی قالب کاپ کیک می ذاریم و بعد از پانزده دقیقه استراحت دوم با تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه رومال کروه و در فر به مدت بیست دقیقه قرار میدیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_پیتزا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای۸ نفر: راسته گوساله: ۸۰۰ گرم پیاز بزرگ : ۱ عدد فلفل دلمه ای : ۱ عدد روغن مایع : ۱/۴ پیمانه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه: راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید. بعد تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. سپس گوشت را بسته و به سیخ بکشید. بعدگوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید. نکات: 🌺راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید گوشت را قبلا حتما بیات کنید یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید🌺 😋 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_بلغاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_چپاتی_هندی توی کاسه ای 1/5آرد،نصف ق چ نمک،1ق چ شکر را با هم مخلوط کنید بعد2ق چ روعن مایع و نصف آب را به مواد خشک اضافه و ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت 50گرمی تقسیم کرده و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید،ماهیتابه نچسب را بذارین رو حرارت ملایم تا داغ بشه و خمیر باز شده را بذاریت روش وقتی حباب زد با قاشق روی نان فشارهایی مختصر وارد کنین و همزمان بچرخونین،یکطرفش که طلایی شد برگردونین تا سمت دیگه هم بپزه واسه هر طرف تقریبا دو سه دقیقه کافیه. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هنوز بلد نیستی ژله رو از قالب سالم در بیاری؟😔👇👇 دستورات با کلیپ و گیف👇🎥 🍮ژله چرخشی 🍮ژله مجلسی 🍮ژله ویترینی 🍮ژله تصویری 🍮ژله ساده و شیک #آموزش انواع ترشی و شور🌶 #آموزش انواع خشک کردن🍎 http://eitaa.com/joinchat/4145676300Cae7182a9b2 بدو فقط30نفر جا داره جا نمونی حسرتش بخوری 😉😉😉😉 زیباترین نمونه تزئینات غذا👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستهایم لایق شکوفه های اجابت نیست اما ... هر دو دستم را به دعا بر میدارم تا که هرجا خوشی هست همانجا باشی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۱۰ نفر: نصف پیمانه آب یک پیمانه شکر ۲ پیمانه مخلوط میوه‌های خرد شده ۲ پیمانه آرد نصف قاشق چایخوری جوش شیرین یک و سه چهارم چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر جوز هندی ۱ قاشق چایخوری پودر هل ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پودر میخک ۴ عدد تخم مرغ ۲۵۰ گرم کره ۲ قاشق چایخوری وانیل نصف پیمانه پودر شکر یک پیمانه مربای زردآلو مقداری کره برای چرب کردن مقداری آرد برای نچسبیدن کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم اول دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه کارامل در یک ماهیتابه آب و شکر را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه حرارت دهید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میوه های خشک را در آب خیس کنید و بعد از ۲ تا ۳ ساعت آبکشی کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در یک کاسه آرد را با جوش شیرین و شکر و بیکینگ پودر و جوز هندی الک کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر هل و دارچین و میخک را اضافه کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرده تخم مرغ را با همزن بزنید سپس کره و وانیل و پودر شکر را اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی با درجه تند هم بزنید تا نرم و پف کرده شود #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی با درجه تند هم بزنید تا نرم و پف کرده شود #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مخلوط آرد را به کاسه مخلوط زرده اضافه کرده و با همزن دستی بزنید تا کاملا ترکیب شود #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کارامل و مربای زرد آلو را به خمیر تون اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میوه های خیس خورده را به خمیرتون اضافه کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قالب را چرب کرده و روی آن آرد بپاشید سپس خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه خمیر را بپزید تا وقتی خلال دندانی را در کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛