eitaa logo
آشپزی خاص
93.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ ۴عدد شکر دوسوم لیوان آرد یک لیوان بکینگپودر یه ق چ خ کره آب شده ۱۰۰گرم وانیل به مقدار لازم برای کارامل شکر سه چهارم لیوان کره دو ق غ خ . زردالو نیم کیلو اول از همه فر رو روشن کنید(۱۶۰درجه) شکر رو‌توی تابه بریزید و با حرارت خیلی کم بذارید تا شکر آب بشه،اصلا هم نزنید از کناره ها که شروع کرد به آب شدن تابه رو بچرخونید کافیه(مراقب باشید نسوزه)شکر که آب شد دو قاشق کره بهش اضافه کنیدو هم بزنید تا کارامل آماده بشه،کارامل آماده شده رو توی قالبی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزیدو زردالو هارو نصف کنید و روش بچینید(استوری رو ببینید) خب،حالا چهار تا تخم مرغ رو با شکر پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه،وانیل و کره ی آب شده رو‌اضافه کنید و هم بزنید ،حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که الک کرد و خوب با هم مخلوط شدن به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و بعد تو قالب بریزید و چند بار قالب رو روی میز بکوبیدو توی فر بذارید تا کیک بپزه(حدود یکساعت )ولی حتما چک کنید . کیک که پخت از فر خارج کنید و لبه هاشو با چاقو از قالب جدا کنید و داغ داغ برگردونید .... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زرد_آلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍑🍯 3 کیلو هلو 15 استکان شکر(یک استکان حدود 70 گرم) آب پارچه تمیز  پوست هلو را جدا کنید ابتدا مثل سیب برش بزنید داخل شیشه سر شیشه خالی بماند داخل هر شیشه 1 استکان شکر بریزید. و شیشه را با آب پر کنید طوری که خیلی پر نشود(داخل شیشه حباب های هوا هست تکان بدین خارج بشه در شیشه ها محکم ببندید و داخل قابلمه بچینید.لابلای شیشه ها پارچه بذارید که به هم ضربه نزنند.داخل قابلمه را با آب به اندازه ای که روی شیشه ها برسد پر کنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید 20 دقیقه بعد از روی اجاق بردارید. وقتی کمی از داغی افتاد شیشه ها را از قابلمه بیرون آورید دوباره در شیشه ها را محکم کنید و سر و ته بذارید تا خنک شود.نکته مهم این است که در شیشه ها محکم بسته شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#کمپوت_هلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 اینا که داخل عکس میبینید آلو سبز هست، اون چنتا آلو زرد رو فقط برای عکس گذاشتم، ابتدا آب میذاریم داخل قابلمه جوش بیاد، دوقاشق روغن و مقداری نمک هم بریزید. اندازه نمک به اندازه آب و مقدار آلوهاتون بستگی داره. روغن برای براق شدنش هست. بعد آلوها رو داخلش میریزیم و میذاریم دوتاجوش بخوره. مواظب باشید له نشه. و پوستش جدا نشه، بعد با کفگیر درشون میاریم و داخل آبکش یا روی پارچه زیر نور آفتاب میذاریم تا خشک بشه. همه جور آلویی رو با این روش میشه خشک کرد. آلو زرد. شابلون. آلو سیاه. گیلاس و آلبالو هم اینجوری میشه خشک کرد. یه سری هم بعد از جوشاندن پوستشو جدا میکنند بعد میذارند خشک بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خشک_کردن_آلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
معرکه موادلازم: آرد ........1/3 2 پیمانه ( 290 گرم) تخم مرغ .......2 عدد پودر قند......2 پیمانه ( 250 گرم ) کره....... 150گرم وانیل ........1 ق چ. کشمش...... 100 گرم کره باید به دمای محیط رسیده باشه. ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی. بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کای بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. نکته:بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه. در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید دمای فرها متفاوته بافت این شیرینی نرمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص #تهچین من برای ۲ پیمونه برنج که پختم و آبکش کردم1تخم مرغ کامل و2تا هم فقط زرده تخم مرغ رو میزنم بعد بهش4ق زعفران دم کرده غلیظ میزنم و1پر ماست پرچرب سفت و یکم نمک و نصف روغن میزنم اینا رو با هم خوب میزنم تا مخلوط بشن بعد برنج رو بهش اضافه میکنم و توی قالب مورد نظرم رو خیلی کم چرب کرده و از مواد ته چین یه ردیف میریزم بعد مرغ رو که پختم و ریش کردم و سرخ کردم رو با زرشک فراوون و خلال لای مواد میزارم و یه لایه دیگه روش از برنج میریزم و روش فویل میکشم میزارم فر به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت . ‌ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷#تزئین_قیمه #سیب_زمینی_رولی برای سرخ کردن سیب زمینی این مدلی با پوست‌کن سیب زمینی رو حلقه‌ای کنید که ضخامتش خیلی خیلی کم باشه، بعد بهش نمک بزنید و صبر کنید تا نرم بشه، آروم رول کنید و با خلال دندون فیکسش کنید، توی یه شیرجوش نوزادی کوچولو روغن رو داغ کنید و سیب زمینی ها رو غوطه ور در روغن سرخ کنید و صبر کنید کمی خنک بشه بعد خلال دندون ها رو جدا کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص #مرغ تو اين روش مرغ رو به شيوه متفاوتي درست كردم خودمون كه خيلي خوشمون اومد اميدوارم شما هم درست كنيد و لذت ببريد . اولش مرغ ها رو پختم با نمك فلفل زردچوبه و پياز بعد از اينكه پخت از اب خارجش كردم تو ي تابه ي پياز تفت دادم و بعد ي قاشق تا دو قاشق رب رو با ي قاشق رب انار مخلوط كمي اب مرغ بهش اضافه كردم غليظ شد به پياز داغم اضافه كردم و كمي اب مرغ مجدد داخلش ريختم و بعد مرغ ها رو چيدم توش تا مزه دار بشن و سس غليظ بشه و بعد كه سس غليظ شد و مرغ ها هم مزه خوبي گرفت از سس در اوردم تو روغن سرخشون كردم با شعله خيلي ملايم كه فقط برشته بشن طعم و مزه اش عالي شد و بعد كنار سس سرو كردم اگه كمي طعم ترشي رو ميپسنديد حتما امتحانش كنيد خوشتون مياد . برنج هم كه نخود پلو هستش روش پختش هم شبيه باقالي پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍚 اول تیکه ای از مرغ مثل سینه یا پشت یا ران مرغ که کوچکتر میشه رو استخوان جدا میکنیم نمک و فلفل میزنیم یا طعم دار میکنیم با ابلیمو و...بعد پهن میکنیم داخل از سبزیجات بخار پز مثل هویج و ذرت و نخود ف نگی پر میکنیم و یک تکه پنیر ورقه ای میگذاریم رول میکنیم با خلال دندون فیکسش میکنیم داخل ظرف فر میگذاریم دورش هم سیب زمینی میریزیم و روش گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل دلمه ای میگذاریم. بعد روش هم سس میریزیم که ترکیب رب گوجه فرنگی و ابلیمو ونمک و فلفل هست بعد در فر میگذاریم با دمای 200درجه به مدت 20-25دقیقه روشو میتونید فویل هم بکشید میشه فویل هم نکشید و نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛