eitaa logo
آشپزی خاص
94.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــ🌸ـــلام صبح تابستونیتون🍃🌸 پـر از خـیر و بـرکت 🍃🌸 امروزتون شاد امروزتون بخیر و نیکی🍃🌸 حال دلتون خوب وجودتـون سبز و سلامت🍃🌸 زندگیتون غرق در خوشبختی روزتـون پراز انـرژی مثبت 🍃🌸 جمعه تون پراز خیر و شـادی🍃🌸 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم : سه عدد تخم مرغ شکر : یک پیمانه +یک چهارم پیمانه آرد :دو پیمانه + ۲ ق غ پودر کاکائو: ۲ ق غ بکینگ پودر : ۲ ق م گلاب : نصف پیمانه (میتونید بحاش شیر بریزید و گلاب رو‌ حذف کنید یا اب) یک چهارم ق چ وانیل روغن مایع : نصف پیمانه تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار و حجیم بشه بعد روغن اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید و بعد گلاب در اخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید و اضافه کنید و مخلوط کنید مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یکی اون دو ق آرد و به یکی دیگه دو ق پودر کاکائو بزنید قالب رو چرب و آرد پاشی کنید از دو ملاقه یک سایز یا هر چیزی که برابر باشند استفاده کنید به نوبت مواد رو روی هم بریزید مثلا اول یه ملاقه مواد ساده وسط تابه بریزید و یه ملاقه وسط مواد ساده اینجوری تا آخر بریزید مواد خودش پهن میشه و آخر با خلال روش رو‌ تزیین کنید . اگر تو فر میزارید: دمای صدوهشتاد بعد چهل دقیقه چک کنید ،قالب رو هم چرب و آرد پاشی کنید همون‌طور که فیلمش رو توی پیج گذاشتم . اگر تو.مایکروفر مبخواید درست کنید با کانوکشن 180 گرم کنید وقتی گرم شد ظرف کیک و بزارید داخلش 40 دقیقه زمان بدید البته بعد از سی دقیقه چک کنید اگر پخته بود دربیارید اگر نه بزارید تا پایان زمانش بمونه اگر روی‌گاز میزارید : کف تابه کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید همه جارو بعد مواد رو بریزید ،زیرشعله پخش کن بزارید و بزارید با شعله ملایم بپزه بعد نیم ساعت چک کنید با خلال واشر تابه دوطرفه رو دربیارید ،تابه از قبل نیاز به گرم شدن نداره اول اروم درشو باز کنید بخار کامل خارج بشه بعد کامل باز کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبرا_کیک_در_مایکروفر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. سلام به همگی حال و احوالتون چطوره؟ براتون مربای زردآلوی خوشرنگ آوردم مخصوص اونایی که میگفتن مربای زردآلو یاد بده جاش توکانال خالیه بفرماییداینم زردآلو= یک کیلو شکر=۹۰۰ گرم فرقی نداره از چه زردآلویی استفاده میکنین از این زردآلوهای کوچیک یا بزرگ ها تنها تفاوتی که داره تو رنگشه زردآلوهای بزرگ کمرنگ ترن اما این کوچیکا خوش رنگن و به طبع باعث خوش رنگ شدن مرباتون میشن و اینکه سعی کنید از زردآلو های سفت استفاده کنید منظورم زردآلوی کال و سفت و ترش نیست، زردآلوی شیرین و سفت و رسیده زردآلو ها رو بشورین و هسته شو در بیارین من به صورت درسته مربا رو آماده کردم‌تا مجلسی تر باشه شما اگه میخواین خوردنش راحت تر باشه میتونید نصف یا چهار قاچ کنید داخل قابلمه یک لایه زرآلو و یک لایه شکر بریزید و بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین تا آب بندازه بعد روی حرارت متوسط رو به بالا قرار بدین تا شکر ها حل بشه و شروع به جوشیدن و کف کردن بکنه مواظب باشید که سر نره و سعی کنین کف روی مربا رو جمع کنین‌تا مربا شفاف تر باشه و وقتی تست کردین و دیدین شیره قوام اومده کمی آبلیمو اضافه و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین خنک بشه و بعد داخل ظرف مورد نظر انتقال بدین و توی یخچال یا فریزر نگه داری کنید اگه بعد از بیست و چهار ساعت دیدین زردآلو ها تون اصلا آب ننداختن یه استکان آب جوش روش بریزین و روی حرارت قرار بدین سعی کنین بیشتر از یک کیلو نباشه مربا چون زمان بیشتری میبره و زردآلو ها وا میرن اگه مقدار بیشتری مربا میخواین دفعات بیشتری تهیه کنین من وانیل و زعفران اضافه نمیکنم کلا طعم خود میوه رو دوست دارم ولی شما اگه دوست داشتید اضافه کنید هسته های زردآلو رو هم پوست بگیرید و اواخر پخت یا بعدا بهش اضافه کنید ولی یادتون نره تست کنین اگه تلخ بود اضافه نکنین ولی معمولا شیرین هستن خب دیگه فکر میکنم همه نکات رو گفتم امیدوارم تهیه کنید و راضی باشین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_زردآلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتما امتحانش کنید. 🌟مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 400 گرم هویج: 300 گرم آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ: 1 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم گردو: به مقدار لازم زرشک: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری روغن مایع: مقدار لازم جهت سرخ کردن پیاز: 3 عدد گوجه سبز: به مقدار لازم آب: 2.5 لیوان 🌟طرز تهیه: ابتدا یک پیاز متوسط را نگینی خرد کرده طلایی که شد با زرشک و ادویه دلخواه کمی تفت دهید و برای داخل کوفته ها کنار بگذارید. مواد کوفته شامل هویج رنده شده، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده (آب پیاز را بگیرید)، آرد نخودچی، نمک و فلفل و ادویه مخلوط کنید و ورز دهید سپس یک عدد تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کنید و دوباره ورز دهید مقداری از کوفته را بردارید کف دست گرد کنید و حفره ای ایجاد کنید از مخلوط زرشک و پیازداغ یک قاشق بریزید یک تکه گردو روی آن بگذارید و کوفته را جمع کنید و دوباره کف دست گرد کنید تا یکدست شود زمانی که تمام کوفته ها را آماده کردید در تابه ای کمی سرخ کنید. برای سس کوفته ابتدا یک عدد پیاز متوسط را نگینی کرده طلایی که شد رب گوجه فرنگی و نمک وادویه سرخ کنید سپس دو و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا بجوش آید و کمی سفت شود غلظت سس نه رقیق باشد نه خیلی غلیظ غلظت متوسط و لعابدار باشد در صورت تمایل می توانید کمی سرکه و شکر یا آلو یا گوجه سبز برای چاشنی سس به آن اضافه کنید تا کمی طعم دار شود سپس زیر حرارت را کم کنید کوفته ها را یکی یکی در قابلمه قراردهید احتیاط کنید که خیلی کوفته ها جابجا نشود یا به آرامی جابجا شود سپس درب قابلمه را نیمه ببندید و نیم ساعت اجازه دهید تا کوفته ها بپزند. 🌟 های 🌟 ☝مقدار را می توانید کمتر یا بیشتر کنید هر چه مقدار بیشتر باشد طعم کوفته خوشمزه تر است. ☝برای اینکه وا نرود زیر حرارت را کم کنید و کوفته ها را در قابلمه زیاد جابجا نکنید. ☝می توانید تخم مرغ را حذف کنید اما زدن تخم مرغ سبب انسجام بیشتر کوفته می باشد. ☝می توانید جهت چاشنی این کوفته از سرکه و شکر یا آبلیمو و شکر یا آلو بخارا هم استفاده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_خوشمزه_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_گلابی گلابی 1 کیلو .  شکر 1 و 1/2 لیوان .  آب 4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق چایخوری.زعفران به مقدار لازم طرز تهیه :  گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها و زعفران را درون شربت بریزید. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_مرغ_و_سبزيجات سينه مرغ. ٢ عدد فلفل دلمه رنگي ٣ عدد كرفس. ١-٢ ساقه هويج. ١-٢ عدد زعفران ١/٢ پيمانه آبليمو. ٢ قاشق غذا خوري نمك، فلفل، پودر سير به ميزان لازم گردو. ١٠٠ گرم ١- ابتدا سينه مرغ را قبضه كرده و با آبليمو ، زعفران مخلوط كرده و ادويه آن را تنظيم ميكنيم. ٢-هويج، كرفس و فلفل دلمه اي ها را به صورت خلالي برش ميزنيم طوري كه ارتفاع آنها از عرض مرغ بيشتر باشد. ٣-هويج،كرفس و فلفل دلمه ها را ميان مرغ گذاشته و مرغ را رول كرده و با خلال دندان ميبنديم. ٤- تابه اي را روي حرارت گذاشته با كمي رول ها را سرخ ميكنيم. ٥- رول هاي مرغ را در ظرفي مناسب چيده و با گردو كاراملي گارنيش و سرو ميكنيم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آب_زردآلو 😋 🔸٢كيلو زردآلوهای شسته شده را به صورت درسته داخل قابلمه بریزید 2 لیتر آب و 1 لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که زردآلوها نرم شوند حدود 20 دقیقه بپزید. نيم ليوان شکر ، آب نصف لیمو ، ٣ عدد میخک و ١عدد دارچین را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود. اگر میخواهید آب میوه قوام غلیظی داشته باشد زردآلوهای پخته شده را داخل صافی بریزید و با کمک قاشق از صافی رد کنید. در آخر مجدد از صافی رد کنید و در یخچال بذارید و سرد سرو کنید 🔅این آب زردآلو برای مدت طولانی قابل نگهداری نیست و باید زود مصرف کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم سیب زمینی متوسط ۲عدد تخم مرغ ۵عدد شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو گلاب کمتر از نصف لیوان هل ۱ ق م کره ۱۰۰ گرم وانیل کمی زعفرون دم کرده کمی طرز تهیه شیره ۲/۵ لیوان شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان کمتر گلاب زعفرون به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم . بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط. بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه . بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_شیرین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛