اینم طرز تهیه خیار شور بدون سرکه برای اون دسته از عزیزانی که با سرکه مشکل دارند
مواد لازم:
خیار ریز قلمی2 کیلوگرم
برگ کرفس200 گرم
شوید200 گرم
ترخون200 گرم
سنگ نمک1 کیلو گرم
سیر4 حبه
فلفل سبز تند4 عدد
زاج سفیدیک تکه به اندازه نخود
طرز تهیه:
برای تهیه خیارشور فوری ابتدا سبزیجات و خیارها را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آنها کامل خارج شود در غیر این صورت خیارشور کپک میزند.لازم نیست سبزیها را خرد کنید. آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. تقریبا به ازای هر 15 لیوان آب، یک لیوان سنگ نمک خردشده استفاده میشود. در انتها، زاج سفید را هم داخل آب نمک در حال جوش بیندازید.وقتی حل شد، از روی گاز بردارید.خیار و سبزیها را لایه لایه داخل ظرف تمیز دردار ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید.ترکیب آب و نمک را روی آنها بریزید تا جایی که ظرف پر شده و روی خیارها را کاملا بپوشاند. در ظرف را محکم ببندید و آن را در جایی قرار دهید تا جا بیفتد.
نکته:
مدت زمان آماده شدن بستگی به دمای هوا دارد. هرچه هوا گرمتر، زمان آماده شدن خیارشور هم کمتر.
دمای آب و نمکی که روی خیار شور ریخته میشود بسیار مهم است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز کیک بدون نیاز به فر
مواد لازم برای۶ نفر
بیسکویت ساده ۱۸ عدد
کره (بدون نمک، آب شده) ۱۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم
شیر (غلیظ شده شیرین) ۴۵۰ گرم
آب لیمو ۱/۴ فنجان
پوست لیمو ترش 1.5 قاشق چای خوری
عصاره وانیل 1.5 قاشق چای خوری
دانه انار (برای تزئین) ۱/۳ فنجان
طرز تهیه
۱- بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید.
۲- خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
۳- مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع 6 سانتی متری) یک قالب فنری 22 سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید.
۴- روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
۵- در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.
۶- مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 3 ساعت و نیم تا 4 ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.
۷- وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید.
سایر نکات
این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک قاشقی
کیک قاشقی سریع خوشمزه و بدون فر
مواد لازم:
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل
طرز تهیه:
همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم
نوش جون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سـلام_صبح_زیباتون_بخیر
🌸صبحتون به نیکی وعافیت
🌷عـشق ومـهربانی
🌸گوارای وجود پاک تون
🌷گذر ثانیه های عمرتون
🌸توام باشادی و آرامش
🌷دلتون اسیر خوشبختی و
🌸زندگیتون درگیر مهربانی باد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی_قالبی
ماکارونی صدفی 2بسته، کنسرو سبزیجات(شامل:نخود سبز، هویج و ذرت) 2 بسته، کالباس 400گرم، خیارشور 1 شیشه بزرگ، و سس مایونز: 1 شیشه بزرگ.
ماکارونی ها رو همراه کمی روغن و نمک در آب جوش ریخته و زمان میدیم تا پخته و نرم بشن، سپس با آب سرد آبکشی کرده و همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و سس مایونز رو همراه کمی آبلیمو و ماست هم زده و به مواد اضافه میکنیم، همه ی مواد رو توی قالبمون میریزیم و خوب فشردش میکنیم، یک ربع توی یخچال قرار میدیم و توی ظرف برمیگردونیم. بیشتر بمونه برنمیگرده.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_زعفرانى
شير سه ليوان
شكر يك ليوان
زعفران دمكرده غليظ ٢ ق م خ
پودر ژلاتين ٢ ق غ خ
خامه صد گرم
گلاب ١.٥ ق غ
آب سرد نصف ليوان
طرز تهیه:
شير و شكر و زعفران رو روى شعله بزاريد تا شكر كاملا حل بشه
نيازى به جوشش بشه ولى شكر حل بشه
پودر ژلاتين رو توى اب سرد بريزيد و روى بخار كترى كاملا حل كنيد تا كاملا شفاف بشه
گلاب و ژلاتين رو به مايع قبلى اضافه كنيد وقتى خنك شد خامه رو با چند قاشق از مايع رقيق كنيد و بعد به مواد اضافه كنيد ,كرم زعفرانى رو توى قالب هاى يكنفره سرو کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅اش بلغور ارومیه😋
✍موادلازم
نخودولوبیا از هرکدام ۱پیمانه خیس خورده
بلغورگندم نصف پیمانه
سیبزمینی متوسط ۲عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
بادمجان ۲عدد
گوجه سبز نصف پیمانه
فلفل سبز
لوبیاسبز (درصورت تمایل)
سبزی شامل( تره ریحان وجعفری) ۱پیمانه تازه اگه خشک استفاده میکنین از هرکدوم ۲قاشق
رب و نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
۱عدد پیاز برا پیازداغ
🌟اول از همه یه توضیح بدم که معمولا این غذا رو اگه تابستون بپزن از سبزی وگوجه فرنگی وگوجه سبز ویا غوره وبادمجون تازه استفاده میکنن واگه پاییز وزمستون بپزن از بادمجون وگوجه فرنگی وسبزی خشک شده وگوجه سبز فریز شده یا اصلا گوجه سبز نمیزن.
من امروز غوره نداشتم همون گوجه سبز فریزی ریختم.
🍜طرز تهیه
بلغور رو بشورین وبانخود ولوبیا وبا کمی آب بزارین خوب بپزه (تو این مرحله ۲ساعت وقت لازمه تا بلغور لعاب بندازه با شعله ی کم) وقتی پخت بادمجون وسیبزمینی رو مربعی شکل خرد کنین وروش بریزین حالا پیاز داغ کنین گوجه هارو خرد کنین وداخل پیاز داغ بریزن تفت بدین فلفل ونمک وزردچوبه ورب بزنین و داخل قابلمه بریزین بعد ازجوش خوردن بزارین ۴۵دقیقه تا ۱ساعتی بجوشه بعد سبزی وگوجه سبز یا غوره ها و فلفل سبزهارو هم بندازین و شعله رو کم کنین تا غذا جابیوفته ولعابش کامل بشه بعدسرو کنین ولذت ببرین.
اگه از گوجه فرنگی وبادمجون خشک استفاده میکنین حتما قبلش بزارین آب وزودتر بریزین تاخوب بپزن.
آب مرغ یا گوشت هم بریزین خیلی بیشتر خوشمزش میکنه.
کنار آش بلغور معمولا پیاز؛سبزی خوردن وترشی میزارن.
#آش_بلغور_ارومیه🍲
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛