#مافین_نان_تست
نان تست ۴ عدد
ژامبون ۸۰ گرم (میتونید به جای ژامبون از بیکن یا مرغ پخته شده استفاده کنید)
پیازچه ۳ عدد
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و پودرسیر به میزان لازم
شیر ۱/۳ لیوان
طرز تهیه
نان تست رو به شکل مکعبی خرد کنید، داخل کاسه بریزید و بهش ژامبون، پنیر پیتزا و پیازچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید، تخم مرغها رو با نمک و فلفل و پودرسیر و شیر هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد قبلی اضافه کنید و به آرومی با هم مخلوط کنید.
در ظرف رو بزارید یک ربع تا نیم ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.
قالب مافین رو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید و ازمواد داخلش بریزید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پیتزایی
👈عزیزان موادداخلش درفست فودیها همینی هست که من گذاشتم حالا بعضی مواده سلیقه ایه دیگه هم هست مثلا برگر و......وکیلویی وبه قیمت بااالا فروخته میشه،شما می تونید برحسب ذائقه خودتون موادش را تغییر بدین مثلا مرغ بریزید یا گوشت،بینش هم لایه های خمیر نیست ولی اگر ارتفاع قالبتون زیاده می تونید چندلایه خمیر را به سایز قالبتون برش گرد بزنید ونیم پز کنید و بین مواد قرار بدین ولی در کل روش تهیه ش همینی هست که گذاشتم ،امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرین
کف قالب دلخواه رابا کمی روغن مایع چرب کنید،خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید وداخل قالب بیندازید وخوب داخل قالب یکدست ویکنواخت کنید تا خمیر فرم قالب را بگیرید،سپس به همه قسمتهای خمیر سس کچاب بزنید یک لایه پنیر پیتزا،سیب زمینی سرخ شده، ژامبون خردشده،فلفل دلمه ای خردشده،
دوباره پنیر،سیب زمینی،قارچ تفت داده شده،فلفل دلمه ای،سوسیس ضخیم کمی سرخ شده ودرنهایت پنیر پیتزای فراااوان ریخته،
روی پنیر پیتزا کمی پودراویشن ،ذرت پخته شده وفلفل دلمه ای رنگی بریزید واضافه های خمیر دور قالب رابگیرید،
وخمیر را درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید تا خمیر طلایی وپخته شود،
داخل فر دست ساز یا قابلمه برروی گاز نیز قابل پخت است،
پس از کمی خنک شدن ازقالب خارج کرده وبرش بزنید،
میزان خمیر گفته شده برای حدود سه عدد کیک پیتزایی سایز کوچک قابل استفاده است،داخل فر یه کاسه آب داغ برای ایجاد رطوبت بیشتر وخشک نشدن نان قرار دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پیتزایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شلیل
تخم مرغ ۳عدد
ماست نصف لیوان
کره۱۰۰گرم
وانیل نوک ق چایی خوری
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
شلیل ۲عدد
ابتدا کره نرم شده رو با شکر هم میزنیم تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم و انیل و ماست رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم آردو بکینگ پودرو نشاسته رو الک کرده و به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم مایع این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظر رو چرب کرده در صورت تمایل کاغذ روغنی بیندازید دو سوم مایع رو میریزیم و صاف میکنیم شلیل های ورقه شده رو روی مایع میچینیم روش کمی شکر و نشاسته ی ذرت می پاشیم و بعد باقی مایع رو میریزیم و روشو صاف میکنیم و در فر ۱۷۵درجه ب مدت نیم ساعت میپزیم آخرسرم روشو گریل میکتیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_با_رشته_شعریه
یه بسته شعریه یا رشته پاکستانی را(من بسته شعریه150گرمی داشتم)،خرد کردم داخل ظرف روی حرارت ملایم گذاشتم مقداری برشته شه،رنگش که کمی تیره تر شد،50_60گرم کره اضافه کردم و مخلوط کردم،بعد دو قاشق عسل و 5_6 قاشق شیر عسلی اضافه کردم بسته به ذائقه خودتون داره،میشه اگه شیر عسلی دوست ندارین کلا عسل بریزین،یا همش رو شیر عسلی بریزین،شیرینی رو هم میشه چشید اگه کم شیرین دوست دارین مقدار شیر عسلی و عسل رو کمتر بریزین،بعد که مخلوط شد،مغز گردوی خرد شده ریختم، زیر دندون بیاد بهتره،بعد عرق هل یا گلاب اضافه میشه(من پودر هل و کمی گلاب ریختم)،و از روی حرارت برمیداریم و داخل قالب یا ظرف میریزم و با پشت قاشق کمی فشار میدیم و یه مدت داخل یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره، برای روی باقلوا هم پودر پسته ریختم.
اگه دوست دارین حالت کرانچی داشته باشه همین روش خوبه،اگه دوست دارین مقداری نرمتر باشه میشه خیلی کم آب به مواد اضافه کرد.
موقع برشته کردن رشته هم مواظب باشید نسوزه چون زود برشته میشه،حرارت هم ملایم باشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#غذای_فوری
#پنکیک_برنج
-٢ پيمانه برنج پخته (می تونید از برنجهای که از غذای ظهر مونده استفاده کنید)
-١ ق چ نمك
-٢ ق غ پياز خرد شده
-١/٤ پيمانه آرد
-فلفل دلمه اي قرمز و سبز
-١ ق چ سويا سس (قابل حذف)
- روغن براي سرخ كردن
برنج، نمك، پياز و آرد را با هم مخلوط كنيد. براي بهتر مخلوط شدن مواد آنرا با دست مخلوط كنيد.
ابتدا تخم_مرغ را به برنج أضافه كنيد و بعد فلفل دلمه اي را. در آخر سويا_سس را أضافه كنيد و در ظرف را ببنديد و ١٠ دقيقه در يخچال قرار دهيد.
روغن را داخل ماهيتابه ريخته و شروع به سرخ كردن پنكيك هاي برنج كنيد.ممكنه اولش به تابه بچسبه ولي بعد از سرخ شدن راحت جدا ميشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شپردزپای
این دستور برای 4تا5 نفر کافیه
طعم شپردزپای به مواد گوشتی و ادویه ای که استفاده میکنید ارتباط مستقیم داره.
گوشت چرخکرده 400 گرم
قارچ ورقه شده 250 گرم
پیاز درشت 1 عدد برای تفت گوشت
فلفل دلمه 1 عدد
مخلوط سبزیجات(ذرت+نخودفرنگی+هویچ)400 گرم
آویشن،پودر سیر،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
پنیر ورقه تست یا پنیر پیتزا به میزان دلخواه
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
خامه 3 قاشق
کره 3 قاشق
سس کچاپ برای داخل مواد گوشتی 2 تا 3 قاشق
من گوشت چرخکرده رو در پیاز نگینی طلایی شده و فلفل دلمه نگینی تفت میدم و بعد کمی زردچوبه به همراه نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری سس ووستشایر(یا در صورت عدم دسترسی یک قاشق غذاخوری سرکه بالزمیک) به همراه دو قاشق سس کچاپ اضافه و در پایان پودر سیر و آویشن و قارچ تفت داده شده اضافه و حرارت رو خاموش میکنم.
سبزیجات رو با در باز بپزید تا تغییر رنگ ندن.
و بعد به مواد گوشتی اضافه و مخلوط کنید.
در ورژن اصلی شپردزپای،پوره سیب زمینی در آخر روی سطح مواد گوشتی به صورت یکنواخت پهن میشه،برای زیبایی بیشتر میتونید پوره رو گوله و در دست فرم بدید یا با قیف روی مواد ماسوره بزنید.
تایم پخت 30 دقیقه در فر 180 درجه با حرارت پایین و در پایان چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پای طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شپردزپای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_رولی 😋
🔸یه ساندویچ خیییلی ساده و خوشمزه و شیک که بچها خیلی دوس دارن
رب را کمی تفت داده و با آب مخلوط میکنیم بهش ادویه افزوده و میزاریم رو حرارت تا قوام بیاد بعد از سرد شدن کمی خامه اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و روی نون بمالید بعد پنیر پیتزا و سپس مرغ آبپز ریش ریش ریخته آن را رول کرده برش زده و طبق فیلممون تو فر قرار میدیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃 سـلامم 😊✋
🌼🍃را در یکی از زیباترین
🌼🍃روزهـای "خـدا" پذیرا باش
🌸🍃یڪ دل خــوش
🌸🍃یڪ لب خنــدان
🌸🍃یڪ روز پر از برڪت
🌸🍃دعـای امروز من برای شمـاست
#سلام_صبح_آدینهتون_بخیر ☕ 🌸 😊
آدینه تون بخیر و شادی در کنار خانواده 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_خونگی
مواد برای 22 عدد.
700گرم گوشت چرخکرده,نیم کیلو پیاز
,4عدد تخم مرغ,یک چهارم از یک نون(بربری) کامل,سویا ترجیحا ریز یک بسته دویست گرمی(میتوانید بجای نان وسویا از پودرسوخاری استفاده کنید)
ادویه همبرگر که من از عطاری گرفتم مخلوطی از(پودر سیر+دارچین+کاری+آویشن)
.
نون رو خیس بدید نرم که شد آبش رو کامل بگیرید
سویا هم خیس بدید بعد حسابی آبش رو بگیرید
من گوشت رو خودم چرخ کردم (میتونید همون چرخ کرده بخرید)همراه نون و سویا در آخر جدا پیاز رو چرخ کردم و ریختم تو یه تنظیف و حسابی آبش رو چلوندم در آخر همه رو با هم به همراه تخم مرغ و دو ق از ادویه همبرگر و نمک و خوب یا دست مخلوط کردم و ورز دادم.
برای اینکه همبرگر هام هم اندازه باشه وزن کردم همبرگر هام و نود گرمی کردم و گلوله کردم
دستگاهی که تو عکس هست مشخصه یه نایلون فریزر و نصف کردم و گذاشتم روی قالب همبرگر رو گذاشتم داخلش و طرف دیگه ی نایلون رو روش قرار دادم و با طرف دیگه ی قالب بهش فشار آوردم تا اندازه قالب بشه.
در آخر توی سینی چیدم و گذاشتم فریزر خودشو گرفت از سینی خارج کردم و تو یه نایلون یکی کردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#شله_زرد
برنج خوش عطردرجه يك ١ پيمانه
اب ٧ تا پيمانه
شكر ١/٥ تا ٢ پيمانه
زعفران دم شده دوسه ق س
كره ٥٠ گرم
گلاب ١/٢پيمانه
خلال بادام ٣/٤ پيمانه
برنج روخوب ميشوريم ويك شب قبل خيس مي كنيم وبعدبااب ميذاريم خوب بپزه ونرم بشه روي حرارت كم زيادم هم نميزنيم بعدازاينكه مغزبرنج كاملا پخته شد شكرروداخل برنج مي ريزيم درصورتي كه سفت بوديك پيمانه اب روكم كم اضافه مي كنيم وبعدگلاب وزعفران دم شده (هرچه زعفران بيشترباشه شله زرد خوش رنگتري داريم خلال باداروهم اضافه مي كنيم كره يا روغن روداغ كرده كف روشوگرفته داخل شل زردمي ريزيم حالا مرتب روي حرارت كم هم مي زنيم تا ته نگيره بعددرشومي داريم به مدت يك ربع حرارت كم باشه بعدازاين زمان بايدشله زردرودم كنيم تا خوب جابيفته واب نندازه من ازاول كارفرروروي دماي ١٦٠ درجه روشن كردم بعدفروخاموش كردم وشله زردرودم كردم داخل فرگذاشتم به مدت نيم ساعت (فرخاموش)وبعدشله زردروداخل ظرف كشيده تزيين ميكنيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده_وانیلی
🔸تخم مرغ 4عدد
🔸آرد 3 ليوان
🔸شکر 1/5 ليوان
🔸شیر 1 ليوان
🔸روغن مایع نصف پیمانه
🔸بکینگ پودر 1 ق غ
🔸وانیل کمی
📝تخم مرغهارو در دماي محيط قرار داده و همراه شکر و وانیل با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید.
اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. شعله پخش کن حتما حتما بذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لوبیاسبز
نیم کیلو لوبیا سبز نازک وتازه رو پاک کردم وشستم وبصورت اوریب ۱_۲سانت خرد کردم
در قابلمه کمی اب ریختم ورو حرارت گذاشتم تا اب بجوشه ۱ قاشق نمک ریختم لوبیا سبز رو اضافه کردم و۵ دقیقه گذاشتم تا بپزه وبعد در صافی ریختم وبلافاصله در اب یخ ریختم(بلانچ کردن)
لوبیا ونصف لیوان فلفل دلمه خرد شده ودوقاشق سوپخوری سیر ریز خرد شده ویه دسته شوید پاک شده وخرد شده وسه تا هویج ریز خرد شده روقاطی مواد کردم
۴ لیوان سرکه سفید ودولیوان آب و۳ قاشق نمک رو مخلوط کردم وهم زدم تا نمک حل بشه وتوی شیشه هارو پر کردم وروش چند تا فلفل تند گذاشتم درب شیشه رو بستم و۱۰تا ۱۵ روز در یخچال قرار دادم تا ترشی آماده بشه 😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_های_فوری_و_خوشمزه
_سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم
_پیاز دو عدد
_گوجه دو عدد
_فلفل دلمه ای یک عدد
_پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
_پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
_نمک و فلفل به میران لازم
_نان ترتیلا یا لواش
در ابتدا پیاز هاتون رو خوب تفت بدید کمی که نرم شد مرغ خرد شده رو اضافه کنید و سپس فلفل دلمه ای رو اضافه کنید. در آخر گوجه ها و نمک و فلفل رو اضافه کنید. در بین نونتون کمی پنیر و پیازچه خرد و مخلوط رو اضافه کنید و در داخل ساندویچ ساز یا ماهیتابه ی گریل قرار داده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_توپکهای_شکم_پر_کدو 😋😍😘😘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛