فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_جو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_قرابیه_مغزدار_زردآلو
موادلازم📝
200 گرم کره (نرم شده در دمای اتاق)
3 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
4 لیوان آرد
✏️برای داخل قرابیه مغزدار زردآلو :
400 گرم زردآلوی خشک
1 لیوان شکر
2 لیوان آب (لیوان را کمی سرخالی پر کنید تا مواد داخل غلیظ باشد اگر خیلی غلیظ شد میتونید کمی آب اضافه کنید)
✍طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل را آماده نمایید.پسپس زردآلوی خشک و آب را داخل قابلمه ای بریزید و تا زمانی که که زردآلوها نرم گردنند بپزید و نزدیک به خاموش کردن شکر را اضافه نمایید و هم بزنید یک دو جوش که زد اجاق را خاموش نمایید و با بلندر پوره کنید. بعد داخل یخچال بگذارید سرد شود.
برای خمیر قرابیه کره ، پودر قند و زرده های تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و با هم خوب مخلوط نماییدد تا به خورد هم بروند(با دست هم بزنید).سپس وانیل و آرد را با کنترل بریزید و خمیری که مانند نرمه گوش نرم باشد آماده کنید(آرد حتما با کنترل و به اندازه ای ریخته شود که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد ، لزومی ندارد که طبق دستور ریخته شود ممکن است کمتر و یا کمی بیشتر از مقدار ذکر شده آرد استفاده شود)خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه باز نمایید و با قالب گرد برش بزنید و از مواد داخلی وسط خمیر بگذارید و دو طرف خمیر را روی مواد و به سمت داخل طوریکه روی هم بیفتند تا کنید تا مانند عکس شود. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 150 درجه از قبل گرم شده تا زمانی که کمی رنگش تغییر نماید بپزید.(حدود 20_15 دقیقه ، حرارت فرها متفاوت است با کنترل بپزید و توجه کنید که زمان پخت خیلی زیاد نگردد چون قرابیه خشک میشود) پس از سرد شدن به دلخواه میتوانید روی قرابیه پودر قند بپاشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_گوجه 🍅
مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید:
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک دسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید)
گل کلم 2 عدد متوسط
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست بعد نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه.
#ترشی_گوجه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_زنجبیلی
🌀موادلازم :
یک پیمانه آرد
نصف پیمانه پودرقند
کره 50گرم
روغن مایع نصف فنجان (کلا کره هم میتونین بزنین)
پودرهل یک قاشق چ خ
پودرزنجبیل دو قاشق غ (من بیشتر میریزم)
👇طرز تهیه👇
♨️طرز تهیه: اول آردو تفت میدیم تا خامیش گرفته بشه برای این حلوا آرد نباید تغییر رنگ بده حدود یک رب بعدش آردو الک کنین کره و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و یه تفت کوچولو دیگه بدین و خوب مخلوطش کنین حالا گازو خاموش کنین حلوا رو هم بزنید تا خنک بشه. با الک پودر قند زنجبیل و هل رو اضافه کنین و با دست حسابی مخلوطش کنین تا مواد به خورد هم بره. حالا از مواد حلوا داخل قالب مورد نظر رو پرکنید و کمی فشار بدید. قالبو دو ساعت داخل فریزر یا ۴ساعت داخل یخچال بزارید. بعد از اون خیلی راحت از قالب جدا میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_کشی
#حلوا_کاراملی
این حلوا فوق العاده خوشمزه و طعم شکلاتی داره....هرکی مثل من عاشق شکلات کاراملیه مطمئناً عاشق این حلوا خواهد شد😋😍
مواد لازم:🔻
آرد ۱ لیوان فرانسوی
شکر ۲ لیوان
آب جوش ۳ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳/۴ لیوان
گلاب نصف لیوان
هل یه قاشق چای خوری
زعفرون سه قاشق سوپ خوری پر
طرز تهیه:🔻
ابتدا شکر و میزاریم رو حرارت با شعله خیلی کم تا شکر آب بشه و کاراملی رنگ بشه....حواستون باشه هم نزنید تا کامل کناره های ظرفتون شکرآب شده جمع بشه و بعد از همون شکرهای اب شده کمک بگیرید و به آرامی شروع کنید به هم زدن....دقت کنید که شکر نباید بسوزه یا زیاد بمونه رنگش تیره بشه....تو فیلم نشون دادم که رنگش به چه صرت باید باشه....رنگ اصلی حلواتون با شکر کاراملی هست پس رنگ و طریقه همزدنتون خیلی تاثیر داره....میتونید زیر ظرفتون شعله پخش کن بزارید تا حرارت یکنواخت به همه جای شکر برسه...حدودا ۱ ساعت طول کشید تا شکرم با شعله ملایم آب بشه و کاراملی رنگ بشه
بعدش آب جوش رو خیلی آرم میریزیم رو شکر کاراملیمون...حواستون باشه خیلی سرتونو خم نکنید رو مواد...احتمال دارهبخار بهتون بزنه...از این مرحله هم فیلم براتون گرفتم که کامل متوجه بشید☺️وقتی آب و بریزید کارامتون سفت میشه...طبیعیه👍
مخلوط شکر و آبجوش رو گاز میمونه...شعله رو بیشتر میکنیم تا بجوشه و شکرمون کامل حل بشه....وقتی حل شد و هیچ کاراملی نمون از صافی رد میکنید و میزارید خنک بشه
در مرحله بعد تو ظرفی یه لیوان آرد الک کنید و شربت خنک شده رو آروم آروم به آردتون اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا هیچ گلوله ای نمونه....همه شربت رو اضافه کنید و دوباره از صافی رد کنید...اینجور ی مطمئنید که هیچ گلوله ای نمونده
🔴🔴دوستان توجه داشته باشید خیلی سوال میشه آرد این حلوا نیازی به تفت دادن نداره؟؟؟.....نه خیر نیازی نیست خیالتون راحت اصلا
طعم خامی هم نمیده☺️👍
سپس بزارید رو گاز با شعله پایین کره و روغن رو هم اضافه کنید و مدام هم بزنید این قسمت کار هم خیلی مهمه....نباید دست بکشید چون سریع ته میگیره و گلوله میشه...این مرحله هم حدوداً یک ساعت زمان میبره....مدام هم بزنید تا غلظت حلواتون مثل فرنی بشه...در این مرحله گلاب و زعفرون رو اضافه کنید و باز به هم زدن ادامه بدید تا زمانی که غلظت حلواتون مثل باسلوق بشه ولی کش بیاد....این مرحله رو هم با فیلم بهتون نشون دادم که هیچی تو ذهنتون مبهم نباشه😍
در آخر گردو رو اضافه کرده و گاز رو خاموش میکنیم....دم کنی میزاریم تا یه ربع تا حلوامون به اصطلاح دم بکشه....بعدش میریزیم تو دیس یا کپسولهای تک نفره و تزیین میکنیم نوش جان😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_تر_موزی_شکلاتی
👈ابتدا یک کیک شکلاتی هر مدلی که دارین رو پودر کنین(من هم کیک شکلاتی داشتم هم کیک ساده دوتا رو در حدی پودر کردم که رنگاشون خیلی ترکیب نشه) به همراه یک موز پوره شده خوب ورز بدین بعد مقداری گاناش(ترکیب شکلات تخته ای اب شده و خامه صبحانه) اضافه میکنین و خوب ورز میدین (من گاناشم کم بود یکی دو قاشق خامه قنادی هم به موادم اضافه کردم)تا جاییکه خمیر منسجمی بدست بیاد بعد مواد رو داخل پلاستیک فریزر لوله میکنین و میگذارین یکساعتی داخل فریزر باشه تا خودشو خوب بگیره بعد از فریزر خارج میکنین و برش میزنین و با مقداری شگلات آب شده و پودر پسته تزیینش میکنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ليمو_شكری 🍋
برای زمستون خيلي خوبه دو ماه بعد که تلخی ليمو از بين ميره ميتونيد بدون پوست هم اين كار كنيد ك زود تَر استفاده كنيد شکر كاملا به بافت ليمو نفوذ ميكنه و یه شهد خوش مزه ميده که توی چای و شربت ميريزی و از ليمو ب صورت تزيني استفاده ميكنید فقط کافیه لیمو رو حلقه حلقه کنید و لایه لایه شکر بریزید ازش استفاده نکنید تا شکر کاملا ب شهد تبدیل بشه 😋🙂
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون عالی
ازخدابرایتان🌴🌸
یه سبدحال خوب
یه دریاخیروبرکت
یه دنیا زیبایی
یه عالمه خوشبختی
یه دامن نیک نامی و🌴
یه عمر سر فرازی خواهانم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شور_بامیه
#شور_گوجه
مهیا کردن شورها خیلی خیلی راحته کافیه خوردنیه!مورد نظرتونو شسته وکاملا خشک کنید
من از گوجه زیتونی های خوشگل وبامیه های ریز استفاده کردم
توی هرشیشه مقداری از سبزیجاتو ریختم بعد هم سیر و فلفل تند روخرد کرده واضافه کردم کمی چوب شوید ک قبلا خشک کرده ونگهداشتم برای این روز رواضافه کردم
دوباره سبزیجات وسیرو فلفل وسبزیجات خشک معطر مرزه ونعنا حالا
مقداری آب جوشیده ک کمی بهش نمک اضافه کردید (میزان نمک دلخواه) رو آماده کنید وکناربزارید
خنک ک شد روی مواد بریزید
میتونید کمی سرکه هم بهش اضافه کنید
ولی چون هدف تهیه ی شور هست ترجیحا سرکه کمتر باشه
دقت کنید شیشه ها خشک وتمیز باشه واز قاشق یا ملاقه ای ک استفاده میکنید هم حتما حتما خشک باشه وگرنه کپک میزنه
درب شیشه هارو ترجیحا یه نایلون کشیده وبعد درب اصلی رو خوب ببندید وکیپ کنید تا زمانی ک برسه جای خنک نگهداری شه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_ساده
ارد معمولی یا نونوایی یک لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع وکره اب شده در مجموع نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
اب یک لیوان
زعفرون به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
پودر هل به مقدار لازم
اول شهدش رو درست کنید یعنی شکر واب وزعفرون ودارچین وپودر هل رو بزارید روی حرارت ملایم تا شکر اب بشه ودراخر گلاب بزنید
چون گلاب زیاد بجوشه عطرش کم میشه واز روی حرارت بردارید تا سرد بشه یا هم دما محیط بشه وبعد ارد رو تفت بدین تا جایی که کرم یا نسکافه ای رنگ بشه دیگه رنگش دست خودتون حدود نیم ساعت با شعله ملایم وبعد ارد رو الک کنید
حالا بهش کره وروغن رو اضافه کنید وخوب هم بزنید تا حالت خمیری بشه اگر دیدید خیلی سفت شد یکم روغن مایع بیشتر بزنید باید بافتش نرم باشه
حالااز روی حرارت بردارید تا دستتون نسوزه وشهد رواضافه کنید ومرتب هم بزنید تا خوب مخلوط بشه وببرین روی حرارت
وهم بزنید تا حالت بقچه بشه یا همون گهواره
حلوای شما امادس میتونید با انواع ماسوره تزیین کنید
فقط یک نکته برای زدن گل حتما باید حلوا گرم باشه وسفت نشه اگر دیدید سفت شده یک مقدار روغن بهش اضافه کنید ویک مقدار اب جوش وببرید روی حرارت ملایم تا مواد بخوردش بره ولی زیاد رو حرارت نمونه چون مجدد سفت میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_اوماج
آرد یک لیوان
زردچوبه یک قاشق چایخوری
بچه ها این حلوا به شکل اصیل و سنتیش باید با زردچوبه درست بشه و همه ی خوشمزه گی و خاص بودنش هم به خاطر همین طعم زرد چوبه هستش ولی میتونید بجاش به شربت حلوا زعفران دم کرده اضافه کنید
شیر پرچرب یک استکان
روغن نصف لیوان
شربت :👇
شکر یک لیوان
آبیک لیوان کمی سر خالی
برای شربت آب و شکر رو مخلوط و روی حرارت ملایم هم بزنید درحدی که شکر حل بشه بعدش دربشو گذاشته و کناری بگذارید
آرد رو الک کنید و با زردچوبه خوب مخلوط کنید ،سپس در سینی پخش کنید
شیر رو در یک اسپری آب پاش بریزید و روی سطح آرد اسپری کنید وبلافاصله با قاشق آرد را هم بزنید و مخلوط کنید ، آونقدر این مراحل پخش کردن آرد وشیر پاشیدن و سپس هم زدن آرد رو تکرار کنید تا تمام آرد به صورت خرده نان در بیاد مطابق فیلم ( این مراحل چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه)
به این حالت گلوله شدن آرد اصطلاحاً میگن اوماج
حالا اوماج ها رو در یک سینی کاملا پخش کنید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا کمی خشک بشه
بعد در غذا ساز یا خردکن بریزید تا یکدست و ریز بشن مطابق فیلم
حالا روغن رو داغ کنید و اوماج هارو اضافه و حدود ده دقیقه با حرارت متوسط تفت بدین دقت کنید که این حلوا نباید آردش زیاد سرخ بشه و تغییر رنگ بده اگر اوماج ها رو زیاد سرخ کنید در آخر کار سفت میشن،یه کوچولو که طلایی شد کافیه و شربت رو بهش اضافه کنید و رو حرارت ملایم هم بزنید تا حلوا کمی جمع بشه
حالا حرارت رو کم کنید،دربش رو بذارید تا حلوا حدود یک ساعت دم بکشه و کاملا جمع بشه هر ده دقیقه هم همش بزنید تا ته نگیره وبعدش آماده ست
نکته : این حلوا به شکل اصیلش باید رنگش زرد بشه و زعفران نمیخواد من چون توی عکس خوب نمی افتاد کمی بیشتر تفت دادم و زعفران دم کرده هم اضافه کردم تا رنگش تیره تر بشه رنگ اصیل این حلوا رو در استوری میتونید ببینید که قبلاً درست کردم .
نکته : بعد از آماده شدن حلوا دانه های اوماج نباید زیر دندان سفت باشند ،اگر اینطور شد کمی آب جوش باحلوا مخلوط و بذارید چند دقیقه دیگه دم بکشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_اوماج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ رست چیکن 😋
✍ مواد لازم:
سینه مرغ= یک عدد
جو پرک= ۲ ق غ
تخم مرغ=۱ عدد
کالباس خرد شده= ۱۰۰ گرم
هویج پخته نگینی خرد شده=۱ عدد
فلفل دلمه ای= ۱عدد
ذرت یا نخود فرنگی= ۲ ق غ
چیپس کچاپ= ۱ بسته
سیر=۱ حبه
پیاز= ۱ عدد
🍜 طرز تهیه:
سینه مرغ (از سینه مرغ درشت استفاده کنین)و جو پرک رو با هم چرخ میکنیم و بعد بهش نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم پیاز رو رنده میکنیم ( آب پیاز رو دور بریزید) و به مواد اضافه میکنیم به همراه یک حبه سیر رنده شده
تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب مخلوط میکنیم
حالا کالباس ریز خرد شده ( من کالباس نزدم چون مهمونام دوست نداشتن ولی شما اگه دوست دارید حتما بزنید چون خوشمزش میکنه) و هویج آبپز و نگینی خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت یا نخود فرنگی ( از یکی استفاده کنین اما اگر دوست داشتین از هر دو استفاده کنید یک ق ذرت بزنین و یک ق نخود فرنگی در غیر این صورت دو ق از یکیش کافیه حتی اگه نداشتین میتونین هر دو رو حذف کنین) رو به مواد اضافه و کاملا با هم مخلوط میکنیم
چیپس کچاپ کاملا خرد میکنیم تا ریز بشه( توی عکس مشخصه چقد ریز) و بعد به شکل مستطیل روی فویل نازکی پخش میکنیم مواد رو به شکل استوانه رو چیپس ها قرار میدیم و به کمک فویل حرکت میدیم تا همه جای مواد به چیپس ها آغشته بشه حالا میتونید از دستتون کمک بگیرید (چون دیگه به دستتون نمیچسبه) به مواد شکل بدید میتونید حالت مثلتی(مخروطی) یا دایره به مواد بدین از چیپس هایی که به مواد نچسبیدن دو باره روی مواد بریزین و با دستتون یکم فشار بدین تا بچسبن در نهایت طوری باشه که اصلا مواد دیده نشه و همه جا به چیپس آغشته باشه
حالا یک طرف فویل رو با روغن چرب کنین و مواد رو آروم هل بدین روی اون ق
برای دیدن دستورات مشابه هشتک زیر را لمس کنید.
#فست_فود #مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کباب پوره سیب زمینی 😋
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی رو توی یه کاسه میریزیم حالا توی غذا ساز ۱ عدد پیاز رو خورد کرده بعلاوه ۱ عدد سیبزمینی هم خورد کرده و یک مشت جعفری تازه و ۱ عدد تخم مرغ ریخته و خوب چرخ میکنیم تا کاملا پوره بشه و سپس به گوشتمون اضافه میکنیم. ادویه شامل نمک،فلفل سیاه، فلفل سفید، پاپریکا و پودر سیر هم اضافه کرده بعلاوه ۱ پیمانه آرد سوخاری و همه مواد رو به خوبی به مدت ۵ دقیقه ورز میدیم. گوشتمون رو به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدیم و سپس توی ظرف فر که کفش رو با کاغذ روغنی پوشوندیم به صورت استوانه ای شکل میدیم همونطور که توی عکس میبینید. حالا ظرف فرمون رو توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار میدیم قرار میدیم فقط حواستون بهش باشه که نسوزه و کارتون خوب از آب دراد.
حالا برای پوره سیبزمینی، ۳ عدد سیبزمینی درشت رو نگینی خورد کرده و توی قابلمه میریزیم و روش در حدی که سطح سیبزمینی ها رو بپوشونه شیر اضافه میکنیم بعلاوه ۱ پنس نمک و میذاریم تقریبا به مدت ۲۰ دقیقه بپزه بعد از ۲۰ دقیقه با بلندر سیبزمینی ها رو کاملا پوره میکنیم و بهش جعفری ساطوری شده هم اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه روی اجاق میذاریم و حاظر میشه.
حالا پوره رو توی ظرف مناسب ریخته و گوشت کبابیمونو که برش زدیم روی پوره میذاریم و روشو با سس گوجه تزیین میکنیم .
#کباب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛