#مربای_زغال_اخته
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
زغال اخته
۱کیلو
100 گرم / 30 کالری
شکر
۸۰۰گرم
100 گرم / 400 کالری
ابلیمو
یک قاشق غذا خوری سر صاف
100 گرم / 9 کالری
وانیل
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 330 کالری
طرز تهیه
*. این مربا رابا هسته درست می کنند.اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم.
*. اب بیندازد.بعداز ۱۰ساعت روی حرارت قرارمی دهیم تا اینکه کمی پخته شده اما له نشود.
*. سپس بقیه شکر را یکجا ریخته ومی گذاریم قوام بیاید .اما اگر این میوه رسیده باشد.
*. احتیاج به پخت قبل از قوام ندارد.بعد از خاموش کردن.
*. حرارت ابلیمو و وانیل را ریخته و یکباره با قاشق چوبی بهم می زنیم تا خنک شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_زغال_اخته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_رول_میکس
پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت...
تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت....
بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_لوبیا_سبز
گوشت خورشتی به میزان لازم
لوبیا حدودا نیم کیلو
پیاز کوچک یک عدد
نمک زردچوبه فلفل قرمز
رب گوجه فرنگی
آبغوره کمی
ابتدا لوبیا هارو به اندازه دو بند انگشت خرد میکنیم و بعد از شستن اونارو با کمی آب میزاریم تا بپزه البته تقریبا نیم پز بشه و بعدش یه تفتی هم بهش میدیم.
پیاز رو نگینی خرد میکنیم و با گوشت خورشتی تفت میدیم و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و با مقداری آب میزاریم تا بپزه بعد در اواخر پخت گوشت لوبیارو به گوشت اضافه میکنیم تا خوشمزه تر بشن و پختشون کامل بشه و بعد رب گوجه رو با کمی روغن تفت میدیم تا خوشرنگتر بشه و به همراه کمی آبغوره به خورشتمون اضافه میکنیم و کمی بجوشه و بعدش نوش جان .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_لوبیا_سبز
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین_رنگی ⛱
🔴مواد لازم🔻🥚
▫️3عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر
▫️1لیوان آب
▫️نصف لیوان روغن مایع
▫️2لیوان آرد
▫️3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
▫️1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
▫️1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
🔴طرز تهیه🔻🥧
🔸تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید.
🔸 (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هل_گلاب
مواد لازم:
▫️تخم مرغ : ۳ عدد
▫️شکر : ۱ پیمانه
▫️آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️روغن مایع: نصف پیمانه
▫️شیر یا ماست: نصف پیمانه
▫️هل ساییده: ۱ ق سوپخوری
▫️گلاب : ۱ ق سوپخوری
▫️پکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.
سفیده ها رو آنقدر میزنیم تا سفید و پفی بشه...
زرده رو در ظرفی جداگانه با شکر ریخته تا کرمی و کشدار شود.
روغن،ماست یا شیر ،هل ،گلاب، نمک را اضافه
میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن هم میزنیم. سفیده رو به آرامی داخل زرده ریخته و به آرامی بهصورت دورانی مخلوطمیکنیم.
آرد رو با پکینگ پودر سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام و از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا با هم ترکیب شود.درون قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنیانداختیم بریزید و در فر از پیش گرم شده و در طبقه وسط و با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_موزی_شکلاتی
#شیرینی_بدون_فر
آرد یک و سه و چهارم لیوان(18 قاشق)
شکر نصف لیوان (هشت قاشق)
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس نارگیل (اختیاری)
موز چهار عدد
تخم مرغ دو عدد
ابتدا موزها رو رنده کردم
(من موز رو داخل فریزر گذاشته بودم واسه همین رنگش کمی تیره است)
بعد تخم مرغ رو باهمزن دستی هم زدم.تا از حالت لختگی در بیاد
بعد هم یکی یکی مواد رو با هم.مخلوط کردم. تا یکدست بشه.
یک قابلمه کوچیک.رو روغن ریختم و اجازه دادم تا خوب گرم بشه
حرارت حتما متوسط باشه
حرارت زیاد.پیراشکی رو فورا سرخ میکنه و داخلش خام.میمونه
با قاشق از مواد داخل روغن ریختم و سرخ کردم.
به محض اینکه پیراشکی کمی خودشو گرفت سریع برش گردونید تا اون طرفش هم خودشو بگیره. اینجوری بیشتر پف میکنه.
منتظر نمونید تا کامل یک طرفش سرخ بشه و سریع برش گردونید.
بعد ازین هر دو طرفش رو سرخ کنید.
داخل دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد از خنک شدن با چاقوی اره ای از وسط برش بزنید طوری که انتهاش جدا نشه. بعد وسطش با کمک قیف گاناش خنک شده بریزید و نوش جان کنید. خیلی خوشمزه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_موزی_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸صبح آمده است
برخیز و بگو :بسم الله
🌸بسپار به دوست
هرچه را میخواهی
لاحول ولا قوه الا بالله🌸
🌸صبحتون بخیر و الهی
دلتون زلال وآسمانی
زندگیتون پاک و خدایی🌸
روزتون بخیر و خوشی🌸
❤️🌷🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیرخشک 🍮 😋
آرد1پیمانه
شیرخشک1پیمانه
شکر1پیمانه
آب2پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودرهل وزعفران کمی
روغن یاکره1پیمانه سرخالی
🔸اول آردروبومیدیم تارنگش عوض بشه بعدشیرخشک وکره میریزیم حسابی تفت میدیدم تارنگش مثل آردرنگینک بشه میذاریم کنارتاازداغی بیفته..بعدشکروگلاب وزعفرون و آب میجوشونیم درحدیکه شکر آب بشه.کم کم وبااحتیاط به آرداضافه میکنیم خوب هم میزنیم وظرف روتکون میدیم که حلوایکجاجمع بشه.حدوددوسه دقیقه روی حرارت خیلی کم میذاریم بعدسرومیکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_میرزا_قاسمی
مواد لازم 📝
بادمجان کبابی و پوست گرفته و ساطوری شده۳ عدد درشت
گوجه پوست گرفته و نگینی شده ۶ عدد درشت
سیر پوست گرفته و رنده شده ۱ بوته متوسط
تخم مرغ ۲ عدد(یکی برای میرزا قاسمی یکی هم برای تزیین)
اول سیر رو با رو غن سرخ کردم بعد گوجه رو اضافه کردم سرخ ک شده بهش نمک و زردچوبه و فلفل زدم بعد ۱ قاشق رب گوجه (برای خوشرنگ شدن) اضافه کردم و تفت دادم. بادمجان رو اضافه کردم وقتی ک همه ی مواد مخلوط شدن به موادم ۱ تخم مرغ اضافه کردم و مرتب بهم زدم. برای تخم مرغ روی میرزا قاسمی اول سفیده رو گذاشتم بعد زرده و کمی نمک پاشیدم گذاشتم کامل پخته بشه.
🔴من تخم مرغ هارو گذاشتم با خود مواد بپزه شما میتونید یکی رو اخر سر روی میرزا قاسمی بزارین طبق رسپی😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_دو_تخم_مرغی
موادلازم
آرد ۱/۵ پیمانه
شکر تقریبا ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
ماست ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ ق چایخوری
🔹طرزتهیه
تخم مرغ هارا ۴دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم و وانیل وشکر را اضافه می کنیم و حدود ۵دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود.
ماست وشیر ولرم وروغن را اضافه می کنیم و با لیسک هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم .
در آخر ۳۰ ثانیه با دور تند همزن میزنیم.
در فرکه یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شدبه مدت ۱ ساعت یا هروقت تستر تمیز بیرون بیادقرارمیدهیم🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغنی_شیرین
مواد لازم :
▫️آرد ۱ کیلوگرم
▫️بیکینگ پودر۱/۴ قاشق چای خوری
▫️زردچوبه ۱/۸ قاشق چای خوری
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری
▫️کره ۲۰۰ گرم
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️شیر ۲ پیمانه
▫️روغن به مقدار لازم
ابتدا آرد را ۳مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك می كنیم و آن را با تخممرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط میكنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد. روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار میگذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_حلوا
#حلوای_آرد_برنج
طرز تهیه آرد برنج ۱ پیمانه_ شکر ۱ پیمانه_ آب ۲ پیمانه_ روغن _شربت آلبالو یا رنگ مجاز خورکی
آرد برنج رو با آب مخلوط میکنیم تا نرم و یکدست شود شکر رو اضافه کرده و روی اجاق گذاشته و مرتب هم می زنیم شربت آلبالو رو اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه میکنیم تا حلوا سفت و یک دست شود سپس روی نان میکادو ریخته و لوله میکنیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال یا فریزر گذاشته بعد میبریم )(اگر از شربت آلبالو استفاده کردید از مقدار آب کم کنید)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛