فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸صبح آمده است
برخیز و بگو :بسم الله
🌸بسپار به دوست
هرچه را میخواهی
لاحول ولا قوه الا بالله🌸
🌸صبحتون بخیر و الهی
دلتون زلال وآسمانی
زندگیتون پاک و خدایی🌸
روزتون بخیر و خوشی🌸
❤️🌷🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیرخشک 🍮 😋
آرد1پیمانه
شیرخشک1پیمانه
شکر1پیمانه
آب2پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودرهل وزعفران کمی
روغن یاکره1پیمانه سرخالی
🔸اول آردروبومیدیم تارنگش عوض بشه بعدشیرخشک وکره میریزیم حسابی تفت میدیدم تارنگش مثل آردرنگینک بشه میذاریم کنارتاازداغی بیفته..بعدشکروگلاب وزعفرون و آب میجوشونیم درحدیکه شکر آب بشه.کم کم وبااحتیاط به آرداضافه میکنیم خوب هم میزنیم وظرف روتکون میدیم که حلوایکجاجمع بشه.حدوددوسه دقیقه روی حرارت خیلی کم میذاریم بعدسرومیکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_میرزا_قاسمی
مواد لازم 📝
بادمجان کبابی و پوست گرفته و ساطوری شده۳ عدد درشت
گوجه پوست گرفته و نگینی شده ۶ عدد درشت
سیر پوست گرفته و رنده شده ۱ بوته متوسط
تخم مرغ ۲ عدد(یکی برای میرزا قاسمی یکی هم برای تزیین)
اول سیر رو با رو غن سرخ کردم بعد گوجه رو اضافه کردم سرخ ک شده بهش نمک و زردچوبه و فلفل زدم بعد ۱ قاشق رب گوجه (برای خوشرنگ شدن) اضافه کردم و تفت دادم. بادمجان رو اضافه کردم وقتی ک همه ی مواد مخلوط شدن به موادم ۱ تخم مرغ اضافه کردم و مرتب بهم زدم. برای تخم مرغ روی میرزا قاسمی اول سفیده رو گذاشتم بعد زرده و کمی نمک پاشیدم گذاشتم کامل پخته بشه.
🔴من تخم مرغ هارو گذاشتم با خود مواد بپزه شما میتونید یکی رو اخر سر روی میرزا قاسمی بزارین طبق رسپی😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_دو_تخم_مرغی
موادلازم
آرد ۱/۵ پیمانه
شکر تقریبا ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
ماست ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ ق چایخوری
🔹طرزتهیه
تخم مرغ هارا ۴دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم و وانیل وشکر را اضافه می کنیم و حدود ۵دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود.
ماست وشیر ولرم وروغن را اضافه می کنیم و با لیسک هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم .
در آخر ۳۰ ثانیه با دور تند همزن میزنیم.
در فرکه یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شدبه مدت ۱ ساعت یا هروقت تستر تمیز بیرون بیادقرارمیدهیم🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغنی_شیرین
مواد لازم :
▫️آرد ۱ کیلوگرم
▫️بیکینگ پودر۱/۴ قاشق چای خوری
▫️زردچوبه ۱/۸ قاشق چای خوری
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری
▫️کره ۲۰۰ گرم
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️شیر ۲ پیمانه
▫️روغن به مقدار لازم
ابتدا آرد را ۳مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك می كنیم و آن را با تخممرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط میكنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد. روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار میگذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_حلوا
#حلوای_آرد_برنج
طرز تهیه آرد برنج ۱ پیمانه_ شکر ۱ پیمانه_ آب ۲ پیمانه_ روغن _شربت آلبالو یا رنگ مجاز خورکی
آرد برنج رو با آب مخلوط میکنیم تا نرم و یکدست شود شکر رو اضافه کرده و روی اجاق گذاشته و مرتب هم می زنیم شربت آلبالو رو اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه میکنیم تا حلوا سفت و یک دست شود سپس روی نان میکادو ریخته و لوله میکنیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال یا فریزر گذاشته بعد میبریم )(اگر از شربت آلبالو استفاده کردید از مقدار آب کم کنید)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_شکلاتی_ترکیه_ای
مواد لازم:
1 لیوان شیر گرم
نصف استکان شکر
1 قاشق سوپخوری
۵ گرم وانیل
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
3 الی 3.5 لیوان آرد
1 قاشق سر پر کره ی نرم شده
مواد لازم برای داخل پیراشکی:
شکلات صبحانه(نوتلا)
مواد لازم برای رویش:
طرزتهیه:
شیرروباشکروخمیرمایه مخلوط کنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیاد.
سپس نمک وتخم مرغ وکره و وانیل رویه کم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه کرده همشون بزنید.
آردروکم کم اضافه کنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت توآشپزخانه و هوای معمولی بذاریدوبعدش میتونید استفادش کنید😋😍😉
بعدازاستراحت خمیر رو طبق فیلم باوردنه باز کنید وبینش نوتلا ریخته و به شکل پیراشکی درش بیارید.
اونارو توی ظرف مورد نظر روی کاغذروغنی گذاشته روش کمی زرده تخم مرغ مالیده توفربذارید ودر دمای 180 درجه فر تا زمانیکه سرخ شود، بپزید.😍
فوق العاده میشه نوش جان😋😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_شکلاتی_ترکیه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_قارچ_و_مرغ
سینه مرغ کامل 1 عدد
قارچ خرد شده 2 لیوان
پیاز 2 عدد
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
خمیر تارت مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ، قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس مرغ ریش ریش شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.
قالب تارت را چرب کنید و خمیر تارت را داخل قالب ها بریزید و با دست دیواره قالب را خوب پوشش دهید ، داخل قالب ها را با مخلوط قارچ و مرغ پر کنید و روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
قالب های تارت را داخل مایکروفر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود ، کمی صبر کنید تا تارت خنک شود سپس از قالب خارج کنید و بهمراه سس دلخواه سرو نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرشک پلو با مرغ زعفرانی
مواد لازم (٤ نفر)
مرغ >> ٤ تكه
ساقه كرفس >> ٢ عدد
پياز >> ٣ عدد
هويج >> ١ عدد
فلفل دلمه >> نصف ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
سير ساطوري >> ١ حبه
زرشك>> ١٥٠ گرم
شكر >> ١ قاشق غ خ
زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ
آب سرد >> ١ ليتر
آب جوش >> نيم ليتر
نمك >> ٢ قاشق چ خ
زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ
پاپريكا >> ١ قاشق چ خ .
.
روش پخت👨🏻🍳
تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم،
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو_با_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#لوبیا_کباب_مخصوص
لوبیا کباب درواقع ترکیبی ازهمان خوارک لوبیاوکباب گوشت است.لوبیا کباب این روزهادررشت بسیارمحبوب شده است دراین غذاکه میتوان آن را در وعدههای مختلف غذایی مخصوصا صبحانه میل کردکباب چنجه رابه همراه خوارک لوبیاچیتی سرومیکننداین غذا پس ازآنکه تکههای چنجه در خوراک لوبیاریخته شدخورده میشود
طرز تهیه:
لوبیا چیتی را 12ساعت خیس کنید.درطول این مدت چندبار آب آن راعوض کنید.سه عدد پیاز خلالی خردشده را در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سیبزمینی نگینی خردشده را به آن بیفزایید و تفت دهید.لوبیا چیتی را 2 تا 3 بار با کمی آب بجوشانید وآب آن را دور بریزید.آن را به همراه آب به پیاز اضافه کنید تا بپزد. رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را نیز به آن بیفزایید.همزمان گوشت راسته را به صورت چنجه به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن را در ظرفی با یک پیاز رندهشده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید یکساعت زمان دهید تا گوشت مزه دار شود. گوشت رابه سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.
هنگام سرو آن را در خوراک لوبیا بریزید و با روغن زیتون و آب لیمو یا نارنج سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_بوقلمون
طرز تهیه:🍲🍲
اول گوشت بوقلمون رو(هر قسمتى از بوقلمون كه دوست داشتين) رو به مدت یک ساعت با يدونه پياز خرد شده و مقدارى زعفرون قرا ميديم و ميزاريم داخل يخچال. بعد گوشت رو به يك عدد پیاز خرد شده و 3 قاشق روغن زیتون روی حرارت ملایم بزاريد و تفت بديد، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بزاريد به مدت 45 دقیقه بپزه تا گوشت نرم بشه.بعد يدونه سیب زمینی و دو قاشق تخم آفتابگردان و دو قاشق جعفرى خرد شده رو اضافه کنید.وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی اون بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#شامی_ترش
گوشت چرخ کرده ٤٠٠ گرم
پیاز درشت ١عدد
گوجه فرنگی۲عدد
رب گوجه فرنگی۲ق غ
فلفل سياه، زرد چوبه، نمک به میزان لازم
آردنخودچی٢ق غ
گشنیز،جعفری هرکدام یک ق س
نعناع خشک به مقدار لازم
آب ١لیوان
آبغوره يا آب نارنج ١/٢ ليوان(با آب نارنج خوشمزه تره).
پیازو رنده کنين وآب اضافیش رو بگيرين، بعدگوشت چرخکرده، سبزیجات خردشده،آرد،نعناع خشک، نمک وفلفل و باپیازکاملامخلوط کنین وورزبدين.
موادوبه اندازه گودی کف دست به صورت گردپهن کنین
توي تابه كمي روغن بريزين ووقتي گرم شدشامی هاروسرخ کنین
بعدازاينكه شامي ها سرخ شدن ازتابه خارج کنين و۲عددگوجه فرنگی نگيني رو سرخ کنین
سرخ كه شدن گوجه هاروهم خارج کنین وبعدرب زردچوبه ومقدارکمی نمک و روغن روتوتابه تفت بدين وبهش آب اضافه كنين.
وقتي به جوش اومدشامی هارواضافه كنين وباحرارت کم۳۰دقیقه زمان بدين تا شامی هامغزپخت بشن ودر مرحله آخر آب نارنج وگوجه های سرخ شده رو اضافه كنين و ده دقيقه زمان بدين تا شامي ها آماده سرو بشن
پ.ن:كاسه سمت راست ترشي گوجه سياهه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛