eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 مرغ و نیمپز کردم‌ بعد تو روغن کم‌ سرخش کردم یکم‌سرخ بشه کافیه نباید خشک‌بشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم‌ و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد دو پ شکر یک پ تخم مرغ سه عدد وانیل نوک ق چ پودر هل یک ق چ بکینگ پودر یک ق غ شیر یک پ گردو خورد شده نصف پ روغن نصف پ طرز تهیه : تخم مرغ و شکر و وانیل خوب هم بزنین تا سفید و کشدار بشه.بعد شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنین و هم بزنین.مخلوط آردو بکینگ پودر و پودر هل الک شده و گردو خورد شده رو به مواد اضافه کنین.هم بزنین تا یکدست شه.داخل قالب چرب شده با دمای ۱۷۵ درجه بمدت چهل و پنج دقیقه بذارین تا بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
▫️کره ۱۰۰گرم ▫️روغن مایع ۸۰ گرم ▫️پودر قند ۲۰۰ گرم ▫️آرد ۲۰۰ گرم ▫️نشاسته ذرت ۱ ق س ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شیر ۱/۴ پیمانه سرخالی ▫️وانیل ۱/۲ق چ ▫️بکینگ پودر ۱ق چ ▫️پودر نارگیل ۴ق غ ▫️آب کمپوت آناناس ۱/۴پیمانه سرخالی کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هم‌میزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم . اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : آرد 2/5 پیمانه روغن مایع  1/4 پیمانه ماست  1/2 پیمانه شیر  1/2 پیمانه خمیر مایه خشک و فوری ١ قاشق غذاخوری بکینگ پودر  ١ قاشق چایخوری نمک  1 قاشق  مرباخوری شکر  1  قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ و زعفرون آبکرده  برای روکش 1 عدد مواد لازم برای داخل نانها پیاز 1 عدد  نصف  سینه مرغ قارچ نصف یک بسته فلفل دلمه ای کوچک  1 عدد پنیر گودا یا پنیر پیتزا به مقدار لازم ادویه ها شامل نمک زردچوبه فلفل سیاه طرز تهیه خمیر ابتدا مواد خشک رو با هم قاطی کنید البته همه آرد رو یکجا نریزید یه پیمانه رو نگه دارید به تدیج اضافه کنید بعد شیر ماست روغن مایع رو به آرد اضافه کنید بعد به تدریج اگه نیاز به آرد داشت آرد رو اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید در کل خمیر چسبنده ایه اونهم به خاطر ماست داخل خمیره پس زیاد به خاطر چسبنده بودنش بهش آرد اضافه نکنید چون از کیفیت نان پایین میاد   روشو  سلفون بکشید و دستمال هم روی اون بندازید و بگذارید جای گرمی مثل محیط آشپزخونه به مدت یکساعت تا حجم خمیر دو برابر بشه در فاصله ای که داره خمیر استراحت میکنه مواد گوشتی داخل نان رو درست میکنیم ابتدا پیاز رو در روغن خیلی کم  با ادویه ها تفت بدید تا طلایی بشه سعی کنید از روغن کمی استفاده کنید چون مواد داخل خمیر قرار میگیره همین روغن زیاد وقتی نانها در حال پخت هستن نان  رو پاره میکنه سینه مرغ رو تکه تکه کنید و با پیاز تفت بدید بعد هم قارچ رو اضافه کنید قارچ که تفت خورد و یه خورده آبش کشیده شد بهش فلفل دلمه ای رو که خرد کردید اضافه کنید می بینید روغن نداره یعنی با کمترین مقدار روغن پخته شده چون داخل خمیر قرار میگیره روغن باعث میشه خمیر پاره بشه و نانها  ظاهر خوبی نداشته باشن فر رو روشن می کنیم و روی  180   درجه می ذاریم تا خوب داغ بشه. خمیر بعد از یکساعت استراحت پفش رو با مشت خودمون می خوابونیم و به دوقسمت تقسیم می کنیم خمیر و به شکل توپ  گردی در می آریم و بوسیله وردنه  روی میز کار که آرد پاشیدیم خمیر رو باز می کنیم من با این اندازه خمیر 2 تا دایره درست کردم و باهاش کار کردم. کلاً 16 تا کروسان درست شد. به این شکل به ضخامت نیم سانت خمیر رو باز می کنیم با استفاده از پیتزا بر یا خمیر بر خمیر رو به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم از مواد گوشتی روی خمیر درست سر خمیر  می گذاریم و پنیر گودا هم روی مواد گوشتی می زاریم می تونید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ولی به نظر من با پنیر گودا خوشمزه تر شده بود درست از اون قسمتی که مواد گوشتی و پنیر رو گذاشتید خمیر رو رول کنید تا انتها که به تیزی خمیر برسید به این شکل ، می تونید خمیر رو برعکس کنید که تیزی زیر کار قرار بگیره و باز نشه یا اینکه مثل من تیزی نانها رو قرار بگیره من برای اینکه تیزی خمیر بهم بچسبه با مقداری شیر خیسش کردم و با انگشت فشار دادم تا بهم چسبید به نظرم اگه تیزی رو باشه قشنگتر دیده میشد حالا هر جور سلیقتون بود بعد هم دو سر خمیر رو با دستتون فرم بدید رو به بالا به شکل شاخ گاو بعد هم که همه خمیر هارو پیچیدید روی سینی که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید بچینید و روی اون رو با زده تخم مرغ و زعفرون آبکرده رو با هم مخلوط کنید و روی نانها با برس بکشید و یا کنجد یا تخم خرفه بپاشید می بینید که دو سر خمیرها رو به بالا مثل شاخ گاو هست باز هم با دستتون بهش فرم بدید تا همونجوری ثابت بشن و شکلشون رو حفظ کنن بگذارید داخل فر در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه باید روی نانها خوب طلایی بشن دمای بعضی فرها فرق میکنه پس  حواستون باشه اگه دیدید زمانش کافی نبود برای طلایی شدن نانها باز هم بهش زمان بدید تا نانها خوب طلایی بشن هم کیفیت نانها عالی بود خشک نبود و خیلی نرم و لطیف بود و هم مواد گوشتی با پنیر گودا عااااااااالی بود و فوق العاده خوشمزه بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کروسان_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #گیف_آموزش_دسر_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#کوفته_سیب_زمینی_با_مرغ_و_گوشت 🔷مواد لازم: 🔹200 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 🔹200 گرم مرغ چرخ شده 🔹4 عدد سیب زمینی رنده شده 🔹1 عدد پیاز رنده شده 🔹2 قاشق غداخوری آرد 🔹1 عدد تخم مرغ 🔹ادویه های مورد دلخواه 🔹روغن مایع برای سرخ کرد ♨️طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز بدید. از مواد داخل روغن داغ بریزید و با قاشق روی مواد فشار داده شکل بدید. هر دو طرف را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سرو کنید. #فیلم_آشپزی ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 @film_ashpazi 🎬 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😍😍 ✍مواد لازم : آب انار سه پیمانه و نیم دانه انار یک پیمانه شکر سه پیمانه آبلیمو  به مقدار لازم 🍜طرز تهیه : برای تهیه مربای انار ابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید .برای شروع اول انارها را دان میکنیم و 1عدد از انارها را که جدا دان میکنیم کناری میگذاریم، سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط بمدت 30دقیقه بجوشد. انار دان شده ای را که کناری گذاشته بودید را در قابلمه بریزید وآب لیمو را نیز هم بریزید و 30دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند. برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید ، اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده  شده است،پس مربا را در شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_انار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 سبزی قلیه (گشنیز) تن ماهی ۲ عدد سیر پیاز نمک و فلفل به مقدار زیاد و زردچوبه و کاری ماهی آب تمرهندی غلیظ . دستور تهیه :👇 اول سبزی قلیه رو کمی تفت بدین با روغن (زیاد نباشه چون تلخ میشه) یه پیاز رو سرخ کنید، سیر اضافه و تفت بدین بعد نمک و فلفل و زردچوبه و کاری ماهی رو اضافه کنید بعد سبزی رو بریزید و آب به میزان سرو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا سبزی لعاب بندازه ۲۰ دقیقه ی آخر تن ماهی روغن گرفته شده رو اضافه کنید ✔ اگر میخواید ماهی بزارید ، ماهی بدون تیغ رو مزه دار کنید ، بعد توی ارد بزنید و سرخ کنید و همون ۲۰ دقیقه ی اخر اضافه کنید به خورشت و در قابلمه رو بزارید تا خورشت روغن بندازه و جا بیوفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قلیه_ماهی_جنوبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮کوردن بلو مرغ🌮 مواد لازم برای۲ نفر فیله سینه مرغ ۲ عدد ادویه به مقدار لازم پنیر گودا ۵ ورق ژامبون ۵ ورق تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۱ پیمانه روغن مایع به مقدار لازم ●طرز تهیه ۱- ابتدا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده را روی یک کیسه فریزر گذاشته و با استیک‌کوب آن‌ها را به خوبی بکوبید تا ترد و نازک شوند. دو طرف آنها را در ادویه بگذارید تا به خوبی مزه‌دار شوند ۲- سپس ۵ ورقه پنیر گودا و ۷ ورقه ژامبون را در سطح میانی فیله‌ها قرار داده و آنها را رول کنید. رول را در دست فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبد. به مدت 10 تا 20 دقیقه آنها را داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی منسجم شوند. در مرحله بعد آن‎ها را به 1 عدد تخم‌مرغ زده شده آغشته کرده و بعد در ۱ پیمانه آرد سوخاری بغلتانید. ۳- روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. فیله‎های آماده شده را در روغن داغ بیندازید تا دو طرف آنها سرخ شده و مغز پخت شوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوردن_بلو_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . سلام بچه ها خوبين✋️ . ببينين يه روش ميگم براي حفظ كردن مواد اينجوري حفظ كنين هيچوقت يادتون نميره . گوشت چرخكرده و سبزي كوفته ( ترجيحا ترخون مرزه ش بيشتر باشه ) از هركدوم نيم كيلو ( نيم كيلو گوشت نيم كيلو سبزي ) آردنخودچي و برنج و لپه از هركدوم صدگرم و اين سه تا يادتون بمونه سه تام تخم مرغ حالا طرز تهيه ش . اول يه پياز درشت رو نگيني خرد و سرخ كنين و كمي زردوبه و يه قاشق رب بزنيد سرخ كه شد يك و نيم ليتر آب بريزين ( ادويه هايي مثه پودر سير و پاپريكا سليقه ايه ) برنج ( من از صدگرم حدود سي گرمشو دودي ميزنم معادل چهارتا قاشق پر ) ( عطر خوبي به كوفته ميده ) رو بشوييد بزارين بپزه لپه رو بشورين بزارين بپزه سبزي رو پاك و شسته و ريز خرد كنين همه ي اينها رو ( گوشت و سبزي و آردنخودچي و لپه و برنج و تخم مرغ و نمك و فلفل سياه رو خوب با هم مخلوط كنين ( يعني حسابي ورز بدينا ) بعد بزارين دوساعتي تو يخچال ( يكي از علتهايي كه ممكنه كوفته وا بره گرم بودن مواده ) آب كه جوش اومد زيرشو كم كنين دستهاتونو با آب سرد بشوييد ( حرارت دست باعث شل شدن كوفته ميشه حتي يه كاسه آب يخ بزارين كنار دستتون كه مرتب بزنيد تو آب سرد ) از مايه به اندازه يه گلوله كوچولو ( قد يه نارنگي پرتقال نه ها 😂 ) بردارين و خوب گردش كنين و آروم بزارين تو آب و همينطور الي آخر سه تا قاشق سماق رو تو يه كاسه بريزين و روشو آب بريزين خوب كه ترشيشو پس داد از صافي رد كنين وآبشو داخل كوفته ها بريزين ( ميتونين خود سماق رو هم مستقيم بريزين كه در اينصورت رنگ آب كمي كدر ميشه ) نيم ساعت آخر نمك و ترشيشو ( ميتونين از كمي آب نارنج هم استفاده كنين ) اندازه كنيد و نووووش جان كنيد😋 اين كوفته شبيه كوفته برنجيه با چند تفاوت اول اندازه شون كه كوفته برنجي گلوله هاش قد پرتقاله ولي اين قد نارنگيه دوم وسط كوفته برنجي پيازداغ و آلو داره كه اين كوفته نداره و آخر اينكه اين سماق داره كه اون نداره وگرنه مابقي مواد يكيه درضمن كه بايد آب كوفته طوري باشه كه روي كوفته ها رو بگيره با اين روش درست كنين اگر وا رفت با من 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_سماق #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کراکت_سیب_زمینی_پنیری ۴ عدد سیب زمینی پوست کنده را با کمی نمک و آب به مدت ۱۵ دقیقه آبپز میکنیم و آبکش میکنیم سپس در کاسه ای بزرگ کاملا له میکنیم ۱ پیمانه کالباس خرد شده ۳/۴ پیمانه پنیر ۱ ق چایخوری نمک ۱/۲ پیمانه پیازچه خردشده ۱ ق غذاخوری شیر به سیب زمینی اضافه میکنیم و هم میزنیم از مایه آماده شده مقداری بر میداریم ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری میغلتانیم سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷الهی 🌱در این صبح که نوید بخش 🌷امید و رحمت توست 🌱هرآنکه چشم گشود 🌷قلبش سرشار از امید 🌱وزندگیش سرشار 🌷از رحمت وبرکت تو باد 🌷هرچه لطف خداست 🌱در این صبح زیبا برایتان آرزومندم 🌷ســــلام صبحتون بخیر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشي لوبيا سبز لوبيا سبز 1 كيلو سير 2 بوته فلفل ‏سبز 5 عدد ترخون تازه بميزان لازم زردچوبه،نمك بميزان لازم  سركه بميزان لازم  ابتدا لوبيا سبز رو پاك كرده بشكل دلخواه برش داده و شسته با يك ليوان اب و نصف ليوان سركه ميزاريم روي حرارت تا رنگ عوض كردن لوبياها ميزاريم بپزه بعد سير و فلفل رو خرد كرده همراه نمك و زردچوبه خوب قاطي ميكنيم لوبياهارو هم از صافي رد كرده ب مواد اضافه ميكنيم ترخون را خرد كرده اضافه ميكنيم همه اين مواد رو خوب قاطي كرده حالا مواد را داخل ظرفاي مورد نظر ريخته و روش سركه ميريزيم درشو محكم بسته جاي خنك نگهداري ميكنيم  ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لوبیا_سبز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅سس براق شکلاتی😋 ✍مواد لازم: پودر ژلاتین 9 گرم+آب 3 قاشق غذاخوری آب 125 گرم شکر 225 گرم خامه 130 گرم پودر کاکائو 30 گرم . 🍜طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را روی 3 قاشق غذاخوری آب بپاشید . در قابلمه کوچکی آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کرده مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و از روی حرارت برداشته صبر کنید تا دمای مخلوط به 24 درجه سانتی گراد برسد سپس برای روکش کیک استفاده کنید. این دستور بسیار ساده تهیه میشه فقط حتما همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید. اگه دماسنج ندارید با انگشت دمای سس را تست کنید باید کمی خنک تر از دمای بدن باشه اگه زیاد خنک بشه دیگه مناسب ریختن روی کیک نیست و باید دوباره کمی گرمش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛