#ته_چین_مرغ_و_قارچ_با_پلوپز🍄🍄🍄🍄🍄
برنج : ۳ پیمانه
ماست : ۱ لیوان
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم
قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم🍄🍄🍄🍄🍄
مرغ : ۲ تکه
زرشک : ۱/۳ پیمانه
روغن مایع : نصف لیوان
پیاز کوچک : ۱ عدد
ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )🍄
قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آبلیموزده تا سیاه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه می کنیم.🍄
برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم🍄.
تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه وزعفران. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.🍄
کف دیگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا ۱ ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و۱ ساعت)🍄
ته چین بعد از ۱ ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.🍄🍄🍄🍄🍄🍄
دوستان داخل قابلمه وفرهم قابل تهیه میباشد.🍄
فقط مواددروسط برنج ریخته بشه اگربه اطراف پخش کنیدمیسوزه🍄
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_گل_سرخ
مواد لازم:
پودر گل سرخ (با دست سابیده شده) یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آ رد 2ق غ
گردوی خرد شده یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو با همزن می زنیم تا کف کند بعدآ ردو پودر گل سرخ و گردو رو بهش اضافه می کنیم وهم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و در ماهی تابه روغن می ریزیم و دو طرفش رو سرخ میکینم . حتما از دم کنی استفاده کنید و زیرش هم شعله پخش کن بذارید
بعد از پخت در شیره آماده شده می گذاریم تا شیره جذب خاگینه بشود …شربت باید سرد باشه و خاگینه گرم ..بعد از اینکه یکی دو جوش زد بر می دارم
طرز تهیه شربت:
شکر یک لیوان
آب یک دوم لیوان
شکر و آب رو مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد اینکه سرد شد روی خاگینه ها می ریزیم تا کمی بجوشد تا به خورد خاگینه ها برود
این خاگینه یکی از خوشمزه ترین خاگینه هاست .
😋نوش جون😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_انگلیسی_مخصوص
♨
کیکی فوق العاده خوشمزه با بافت معرکه و پف عالی👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۳۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم
گردو و کشمش دلخواه هست و میتوانید اصلا نریزید
📝طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده...
سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی میزنید تا جای که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد...
وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود...
بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود...
سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم...
ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد...
آرد و پیکینگ پودر را رابه مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه میکنیم، البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم...
سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود...
شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید...
مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست...
فر را از قبل روشن کنید...
درجه حرارت ۱۸۰ ومدت ۴۵ دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره😘
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا_گوشت
مواد لازم خمیر:🍚
▫️تخم مرغ همدما شده 1عدد
▫️خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری
▫️آب ولرم نصف پیمانه
▫️شکر ی قاشق م
▫️نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره
▫️شیرنصف پیمانه
▫️روغن5قاشق غذاخوری مایع
▫️آرد اندازه نیاز
طرز تهیه:🍕
خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه 10تا یکربع بمونه پف کنه.بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه.خمیر ک آماده شد روشومیپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه.مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه.من ی پیاز متوسطو با 400گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تف دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه.
ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید.فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید.دمای فررو 200بمدت یکربع شایدم یکم بیشتردرآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی
یا بال سوخاری دسته دار یکی از اون غذاهای خوشمزه است که کم هزینه هم به حساب میاد. برای منوی مهمانی هم غذای مناسبیه. خوبیش اینه که میشه از قبل پاچینی ها رو آماده کرد و فقط برای سرخ کردنشون ۲۰ دقیقه زمان گذاشت. خوردنش هم که راحته، دسته یا همون استخون کتف مرغ رو بگیرید و گاز بزنید;)
دلیل نامگذاریش رو راستش نمیدونم. بعضی جاها خوندم که به اون قسمت بازوی مرغ ( بالای بال مرغ ) میگن پاچین! بعضیا هم میگن بازوی مرغ که به این روش درست میشه، بازو یا بال سوخاری به سبک چینی هست که خلاصه ش میشه پاچینی. حالا درستش کدومه؟ هر کی میدونه به منم بگه.
امیدوارم خوشتون بیاد.
مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر:
بازوی مرغ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران آب گرفته مقداری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۴ قاشق غذاخوری یا به میزان دلخواه
پودر سوخاری ۱ پیمانه یا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همون بازوی مرغه استفاده میکنیم. بازوهای مرغ رو جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفرون و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ بره. مرغها رو بذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار بشه. اگه عجله دارید میتونید این مرحله رو حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی توی طعم نهایی داره. پس توصیه میکنم حذف نکنید.
در حالیکه بازوی مرغ رو با یک دستتون گرفتید با چاقو یه برش به قسمت بالاش بدید تا گوشتش از استخون جدا شه.
حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو رو به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا بشه.
گوشت بازو رو به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا میکنه و انتهای بازو جمع میشه. اگه گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتون بهش حالت بدید. بعداً توی آرد و تخم مرغ که میزنید بهتر جمع میشه و خودشو میگیره.
در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ رو هم در ظرف گود دیگه ای هم بزنید.اشپزی خاص
حالا بازوهای آماده شده رو ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور بشه.
بعد در تخم مرغ زده شده بزنید.
و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکون بدید تا کاملاً آغشته بشه.
همه ی بازوها رو به همین ترتیب آماده کنید.
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا خوب داغ بشه.
بهتره روغن تا حدی باشه که روی قسمت گوشت پاچینی ها رو بگیره.
وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده رو در قابلمه بذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدید خوب سرخ بشن.
حرارت زیاد نباشه چون در این صورت کاورشون زود میسوزه ولی توشون خام می مونه.
پس حرارت رو کم کنید و بذارید حدوداً ۲۰ دقیقه سرخ بشن.
بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رنده_ای
یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه .
وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی تک نفره لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک
اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم.
چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه به مدت ۴تا۵ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبح پاییزیی🍁
شما عزیزان بخیر ☕️😊🍁
و پراز نیکبختی 😇
امیدوارم🍂
ساعتهایی مملو از🍂
عشق و ایثار
دقایقی لبریز از مهربانی
و ثانیه هایی 🍂
پراز خیر و برکت🍞
پیش رو داشته باشید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_کالباس
مواد لازم:
سیب زمینی نگینی دو لیوان
قارچ خرد شده یک لیوان
فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان
نخود فرنگی پخته نصف لیوان
ذرت پخته نصف لیوان
کالباس خرد شده یک لیوان(به جاش مرغ پخته بزنبد)
تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.آویشن یک ق چ.نمک دو ق چ
آرد دو ق غ
طرز تهیه:
آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت یه تا پنج دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید
مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه در ظرفی تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال بزنید آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید در آخر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف تابه رو کمی چرب کنید حتما تابه نچسب و بهتره چدنی باشه طرف صاف تابه رژیمی خیلی خوبه بزارید روغن خوب داغ بشه بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه
این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه
نکته:برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید فقط در حد چرب شدن حتما هم از تابه چدنی و نچسب استفاده کنید طرف صاف تابه رژیمی عالیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان_زرافه
موادلازم
ا لیوان شیر ولرم
ا استکان شکر
اق غ مایه خمیر
کمی وانیل
اق سر خالی کوچیک چای نمک
3ق غ کره
ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد
البته این خمیر چون شکر دارد کمی چسبنده هست پس به علت رفع چسبندگ خمیر بیش از حد ارد اظافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه
همه مواد رو مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا خوب خمیر نرمی بدست اید بعد ا سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کا کاعو به خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیاد
حالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم
و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم و همه رو به همین ترتیب انجام میدهیم و در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکیکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه تا زمانی که طلایی بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پرتقال🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
موادلازم
شکر ۱پیمانه
زرده تخم مرغ ۶ عدد
وانیل نصفه قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ۱ورق
خامه نصف پیمانه
اب پرتقال ۲ پیمانه
بستنی نصف پیمانه
طرز تهیه
نصف شکر را با زرده تخم مرغ آنقدر هم زده تا خوب پف کند و سفید شود
نصف دیگه شکر را با آب پرتقال و وانیل مخلوط کنید وبگذارید روی حرارت تا خوب حل شود
خامه و بستنی راهم با هم مخلوط کنید و میتوانید بجای بستنی از پودر قند هم استفاده کنید
پرتقال رو پوست گرفته وقسمت گوشت آنرا خردکرده🍊
همه مواد بالا رو با هم خوب هم بزنید
ژلاتین رو داخل یک لیوان اب جوش بریزید هم بزنید و بگذارید رو حرارت غیر مستقیم تا خوب حل شود🍹
بعد آرام آرام داخل مابقی مواد بریزید وخوب هم بزنید وداخل قالب بریزید چهار ساعت داخل یخچال بماند خودش راکه گرفت از قالب دربیاوریدو رویش کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛