eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
📝موادلازم: گوشت 200 گرم سیب زمینی3 عددمتوسط پیاز 1 عدد بزرگ تخم مرغ1عددکوچک ارد نخود چی 3 قاشق سوپ خوری سر پر نمک.فلفل قرمز.زردچوبه.پودر لیمو ترش.دارچین ✍️طرزتهیه: تمام مواد و باهم مخلوط کرده و سرخ میکنیم ارد نخودچی باعث ترد شدن کتلت و ارد سوخاری کتلت را خمیر میکند نکته :کتلت را در روغن زیاد سرخ کنید وبعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغنش گرفته شود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
( نان سنتی خراسان شمالی) شیر ولرم 1/2 پ روغن حیوانی (مایع) بستگی به ذائقه تون داره رسپی اصلی روغن حیوانیه. 3 ق غ خمیرمایه 1ق م آرد 1/2، 2 پ شکر 3ق غ سیاه دانه میزان دلخواه شوید خشک یا تازه میزان دلخواه تخم کتان میزان دلخواه زیره میزان دلخواه پیاز سرخ شده مقدار دلخواه نمک مقداری 1/4 ق چ آب ولرم مقدار لازم طرر تهیه: خمیرمایه و شکر رو به شیر ولرم اضافه کنین تا به عمل بیاد. آرد و سه بار الک کنین و بقیه ی مواد و بهش اضافه کنین و مخلوط کنین(این که مقدار نگفتم واسه اینه که به ذائقه تون بستگی داره. مثلا من طعم زیره و سیاهدونه رو دوس دارم زیادتر ریختم.. ) بعد روغنو اضافه کنین و بعدش شیرو خمیرمایه عمل اومده و ورز بدین.. این مقدار شیر برای تهیه خمیر کم ممکنه باشه کنار دستتون اب ولرم داشته باشین تا به دست اومدن یه خمیر نرم و لطیف که به دست نچسبه اب ولرم اضافه کنین.. خوب که ورز دادن یه ساعتی یه جای گرم بذارین خمیر استراحت کنه تا ور بیاد.. بعد از یه ساعت پفشو بگیرین و دوباره ورز بدین و یه 10دقیقه ی دیگه بذارین استراحت کنه.. سپس بذارین توی سینی فر یا قالب کیک و بذارین توی فر با دمای 180 درجه با فر من 25 دقیقه ای اماده شد. *این نون رو توی قابلمه هم میتونین درست کنین.روی حرارت ملایم.. بهتره دم کنی بذارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کماج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان کبابی مواد لازم بادمجان قلمی 1 کیلوگرم تخم مرغ 4 عدد سیر 2 حبه آرد سیب زمینی 1 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده به مقدار لازم روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه بادمجان‌ها را كباب كرده، پوست آن‌ها را جدا مي‌كنيم و با آب سرد مي‌شوييم. اين بادمجان‌ها را در آبكش ريخته و براي اين‌كه تلخي آن گرفته شود، روي بادمجان‌ها كمي نمك مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا نيم ساعت بماند.ـ بعد از گذشت اين مدت بادمجان‌ها را آبكشي كرده و با گوشت‌كوب يا مخلوط‌كن پوره مي‌كنيم و آن‌ها را كنار مي‌گذاريم.در ظرفي ديگر تخم‌مرغ‌ها را با نمك، فلفل و سير رنده شده خوب مخلوط مي‌كنيم، پودر زيره، پودر تخم گشنيز، زعفران دم كرده و آرد سيب‌زميني را با تخم‌مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم مي‌زنيم.در تابه‌اي روغن مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم. وقتي روغن گرم شد، مايه را درون آن ريخته و در ظرف را مي‌بنديم.وقتي يك طرف كوكو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف ديگر را بدون درپوش سرخ مي‌كنيم. نكته‌: 1-براي كباب كردن بادمجان، با چاقو روي پوست تمام بادمجان‌ها شكاف ايجاد كنيد تا هنگام كباب شدن نتركد نكته تغذيه‌: بادمجان‌ حاوي پتاسيم و ويتامين ث است كه به غير از اين دو ماده‌ي مغذي، ارزش غذايي خاصي ندارد. بادمجان همچنين حاوي اثرات ضد باكتري و ديورتيك (مْدِر) مي‌باشد. در عين حال كه حاوي فلاوونوئيد (آنتي اكسيدان مبارز با سرطان) است. بادمجان براي افرادي كه مبتلا به قولنج و آرتريت استخواني هستند توصيه نمي‌شود. به ياد داشته باشيد كه از مصرف روغن زياد در اين غذا پرهيز نماييد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_بادمجان_کبابی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلم مشهدی مواد لازم: گوجه فرنگی سفت (بدون پوست و چرخ شده) 10 عدد گل کلم (بلانچ و گل شده) 150 گرم هویج (نگینی خردشده) 2 عدد سیر (بدون پوست و خردشده) 1 بوته سیاه دانه 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم سرکه 160 میلی لیتر طرز تهیه: گوجه فرنگی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود و به غلظت مناسب برسد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره گوجه فرنگی را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در این فاصله، گل کلم، هویج، سیر، سیاه دانه، نمک و فلفل قرمز را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس آن را در ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید و سرکه و عصاره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید، طوریکه روی سبزیجات را کاملاً بپوشانند. درِ ظرف را محکم ببندید و به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از این مدت، ترشی گل کلم آماده سرو است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_کلم_مشهدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_مایونز مواد لازم : سرکه  یک چهارم استکان روغن مایع سه چهارم استکان زرده تخم مرغ پخته 1 عدد نمک 1 قاشق چایخوری خردل 1 قاشق مربا خوری زرده تخم مرغ خام  1 عدد طرز تهیه : تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود و سس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این آدینه ی مهر آرزو دارم 😊 🙏 💕 از شادی آنقدر پربشید که سرریزش همه مردم دنیا رو سیراب کنه🌸🍃 💕 روزیتون آنقدر زیاد بشه که امیدی باشید واسه رسوندن روزی خیلیا🌸🍃 💕همیشه بهترینها رو داشته باشید🌸🍃 صبح آدینه تون گلبارون 🌸🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ #جوک #jok ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😎 @JOK_MOK 😜 شااد باشید😻
پاکوره طرز تهیه آرد نخود به صورت ویدئویی میزارم عزیزان توجه کنید آرد نخود خام با آرد نخود چی فرق داره. بعضی از عزیزان تنها با آرد سفید درست میکنن من امتحان نکردم نمیتونم بگم جایگزین آرد نخود خام میشه یا نه. آرد نخود خام عطاریا دارن این مقدار مواد مقدار پاکوره تو بشقابه آرد نخود خام یک لیوان ویا یک پیمانه آرد سفید شیرینی پزی نصف لیوان نصف یک عدد تخم مرغ،تخم مرغ رو بزنید تا سفیده وزرده مخلوط بشه نصفشو بریزد. خمیر مایه یک قاشق مرباخوری(نصف قاشق غذاخوری) چهار شاخه پیازچه (پیاز چه نداشتید یک عدد پیاز رو رنده کنید) دو قاشق پر جعفری ویک قاشق گشنیز خرد شده یک حبه سیر رنده شده نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وقرمز به اندازه لازم یک قاشق مرباخوری شکر حدود یک ونیم لیوان آب، آب تقریبی هست شلی وسفتی خمیر تو فیلم مشخصه طرز تهیه یک لیوان آب ولرم شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه روش بپاشید تا کف کنه وبالا بیاد به اصلاح عمل بیاد(اینجا من عجله داشتم نزاشتم به خوبی بالا بیاد) بعد از عمل اومدن خمیر مایه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وبا چنگال خوب خوب مخلوط کنید اگر موادتون سفته کم کم آب بریزید تا رقیق بشه رقیقی مواد مثل ماست همزده باشه نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل تو فیلم مشخصه مواد که آماده شد روشو بپوشونید حدود یک ساعت تا پف کنه روغن رو داغ کنید وبا قاشق از مواد بردارید و دو طرفشو تو روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشیده بشه پاکوره معمولا با سس تند فلفلی وخیارشور وگوجه سرو میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاکوره #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 📝 شکر ۱ پیمانه کره ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد موز (رسیده و له شده) ۳ عدد آرد ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری نمک ۱/۴ قاشق چای خوری گردو (خرد شده) ۱/۲ پیمانه وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری ✍طرز تهیه : ابتدا كره را در دمای محیط قرار دهید تا كمی نرم شود سپس آن را با شكر و وانیل بزنید تا كرم‌رنگ و كاملا یكدست شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی افزوده و خوب بزنید در این مرحله موز له شده را كمی در ظرفی جدا با قاشق له كنید و بیفزایید. در ادامه گردو، آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط كرده و به مایه اضافه كنید و كاملا بزنید تا یكدست شوند و به خوبی با هم مخلوط شوند . مواد را داخل قالب چرب شده ریخته در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌ گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. كیك را در یخچال سرد كرده و سرو كنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موزی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️شیر یک لیوان سرخالی  ▫️تخم مرغ یک عدد  ▫️روغن نصف استکان  ▫️مایه خمیر نصف ق غ  ▫️بگینگ پودر نصف ق م ▫️شکر دو ق غ  ▫️نمک نصف ق م  ▫️وانیل کمی ▫️رنگ زرد به دلخواه  ▫️آرد به میزان لازم ▫️پیاز رنده شده یک عدد کوچک  ▫️تره خرد شده به میزان لازم  🔴طرز تهیه🔻🍞 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر ، وانیل رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشه بعد مایه خمیر و نمک بگینگ پودر و شیر ولرم رو اضافه کنید بعد از اینکه مخلوط شد آرد و روغن رو کم کم بریزین تا خمیر نرمی بدست بیاد  🔸حالا خمیر رو به مدت دو ساعت استراحت میدیم بعد ته قالب ۲۵×۳۵ رو با کره کاملا چرب کنید و یه عدد پیاز کوچک رو رنده کرده و به خمیرمون اضافه میکنیم دوباره ورز بدین تا کاملا مخلوط بشه حالا خمیر رو تو قالب پهن کنید ( دستتون رو کمی تو روغن بزنین تا خمیر بدست نچسپه ) بعد تره رو ریز ریز کنید و روی خمیر بریزین دوباره نیم ساعت استراحت بدین حالا تو مایکروفر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بزارین و نیم ساعت زمان بدید تا نون پخته بشه و در صورت دلخواه آخر گریل رو روشن کنید تا نون طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم هویج ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری خلال پسته در صورت تمایل کمی هل کمی ✍طرز تهیه هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند. شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید. 🍀سایر نکات هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند. مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است. دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد. دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸1- سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود. 🔸2- روي ظرف خیار شور تکه اي نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید. 🔸3- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود. 🔸4- اگر خیارهای ریز را داخل شیشه نوشابه ي خانواده بریزید و در آنرا محکم ببندید تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید. بدون اینکه کپک بزند. هنگام استفاده سرشیشه را ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ▪️١پيمانه شير ولرم ▪️١/٤پيمانه كره ذوب شده ▪️٥ ق غ شكر ▪️٢و ١/٤ق چ خمير مايه خشك ▪️١عدد تخم مرغ بزرگ ▪️٣ و ١/٢پيمانه آرد ▪️١/٤ ق چ نمك مواد فيلينگ: ▫️١/٢پيمانه شكر قهوه اي ▫️٢ ق غ پودر دارچين ▫️٢ق غ كره ذوب شده شير ولرم، كره ذوب شده،شكر،خمير مايه رو با هم داخل يه كاسه ميريزيم و ميزاريم ده دقيقه بمونه .تخم مرغ رو يه كم ميزنيم و به مخلوط شير اضافه ميكنيم ،آرد و نمك رو به ااين مخلوط اضافه ميكنيم و ورز ميديم تا يه خمير لطيفي بدست بياد.يه كاسه بزرگ رو چرب ميكنيم و خمير رو ميزاريم داخل كاسه و روشو ميپوشونيم حدود يك ساعت ميزاريم كنار تا دوبرابر بشه بعد خميرمون رو روي يه سطح آرد باشي شده به سايز ٣٣*٤٨سانتي متر در مي آريم وكره ذوب شده رو روي خمير برس ميكنيم و روي اون شكر و دارچين مخلوط شده رو ميريزيم و (من كمي گردو خرد شده هم ريختم ).رول مي كنيم ،بعد به ١٢تا ١٥رول برش ميزنيم و داخل قالب چرب شده مي زاريم و ٣٠دقيقه ديگه ميزاريم با سطح بسته بمونه و بعد ميزاريم تو فر ١٨٠درجه براي حدود ٣٠دقيقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_دارچینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش بادمجان 😋🍆🍆 ✍ مواد لازم: گوشت گوساله 750 گرم بادمجان قلمي و کوتاه ۶ عدد پياز یک‌عدد متوسط گوجه فرنگي متوسط 4 عدد لپه پخته شده نصف پیمانه آبغوره يك دوم فنجان رب گوجه فرنگي سه قاشق غذاخوری نمك و فلفل به قدر كافي غوره سه‌قاشق غذاخوری 🍜طرز تهيه: پیاز رنده میکنیم میزاریم یکم سبک‌بشه بعد گوشت خرد شده و شسته شده بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد ادویه هارو اضافه کرده وبهش ۳ ليوان آب اضافه کرده با حرارت ملايم مي زاریم‌بپزه. پوست بادمجان را پس از شستن گرفته(من راه راه پاک‌کردم)، به هر شکلی که دوس دارید برش بزنید(من سالم‌ گذاشتم)، در كاسه آب نمك قرار مي دهيم. بعد از20 دقيقه آن را در آبكش قرار مي دهيم تا آب بادمجان ها كشيده شود. بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت میدهیم .به مدت ده دقيقه بادمجان ها را كنار گوشت مي چينيم. لپه،آبغوره و نمك و رب گوجه را نيز اضافه مي كنيم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مي كشيم. بادمجان ها را با گوجه فرنگي هاي حلقه اي سرخ شده و سیب زمینی سرخ‌شده تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛