یه نون فوقالعاده برای صبحانه همراه مربا و خامه ایشون
نان_عسلی
آرد ۴۰۰ گرم ( این مقدار آرد اولیه هست که بعد برای اینکه به دست نچسبه ممکنه تا ۸۰۰ گرم هم نیاز باشه )
خمیر مایه فوری ۱ ق س
نمک ۱ ق م
شکر ۱ ق س
عسل یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه(من از 30 گرم کره استفاده کردم)
تخم مرغ ۳ عدد
آب ولرم یک پیمانه
مواد لازم برای رومال :
زرده تخم مرغ یک عدد * ۴۰۰ گرم آرد ، نمک ، شکر و خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط می کنیم.
* بعد تخم مرغ و آب و روغن رو اضافه می کنیم .
* حتما به ترتیبی که خدمتتون عرض کردم مواد رو اضافه کنید پس اول با پیمانه روغن مایع رو اندازه گرفته و اضافه کنید بعد عسل رو بریزید .چرا ؟ وقتی پیمانه تون چرب می شه عسل به پیمانه نمی چسبه و اندازه گیری تون دقیق بوده و تا قطره آخر عسل در مواد ریخته می شه * مواد رو مخلوط می کنیم .
* و مجدد آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبه .
* بعد بمدت ۱۰ دقیقه ورز می دیم * داخل ظرف رو چرب می کنیم و خمیرو داخلش قرار داده و روشو سلفون می کشیم بعد یه دستمال روش قرار می دیم .
* سپس در یه جای گرم قرار می دیم تا خمیر استراحت کرده و حجمش دوبرابر بشه تقریبا یک ساعت زمان نیاز داره خمیر شکل بدید
* روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و اجازه بدین بمدت ۴۰ دقیقه استراحت کنه و دوباره حجم بگیره .
* بعد روی خمیر رو با قلمو زرده تخم مرغ می مالیم .
* فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم . سینی رو طبقه وسط قرار می دیم و طبقه پایین فر یه کاسه آبجوش می ذاریم تا محیط مرطوب باشه.کقتی نون طلایی شد آماده است میتونید 5 دقیقه هم گریلش کنین
#نان_عسلی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_اندونزی
کلم برگ قرمز ...... 1 لیوان
کلم برگ سفید ......2 لیوان
کالباس...... 200 گرم
ذرت...... 1/2 لیوان
نخودفرنگی .......1 لیوان
هویج ......2 عدد
خیار شور...... 4 عدد
سس مایونز و ماست و لیمو ترش تازه..... مقدار لازم
نمک و فلفل
کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. سس مایونزو ماست و کمی لیمووترش( به ذائقه خودتون) ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهی. تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکته : میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_کادایفو_کرم_پاتیسیر
مواد لازم :
رشته کادایف 150 گرم
کره 50 گرم
شکر ۱ ق س
گردوی خرد شده 50 گرم
مواد لازم برای تهیه فرنی:
آرد 2 ق س
نشاسته ذرت 4 ق س
خامه صبحانه 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر ۲.۵ لیوان
شکر ۴ ق س
طرز تهیه :
ابتدا کره را در ماهیتابه بزرگی که گنجایش رشته ها را داشته باشد ذوب می کنیم . رشته ها را با دست خرد می کنیم تا اندازهای آنها حدود 2 سانت شود. سپس همراه یک قاشق شکر به کره ذوب شده اضافه
می کنیم و دائم هم می زنیم تا رشته ها به کره آغشته شده و سپس تفت بخورند و سرخ شوند .رنگشان که طلایی شد از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم.
آرد و نشاسته را با هم الک می کنیم و در قابلمه مناسبی می ریزیم. سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم می زنیم و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. شکر و پودر هل و خامه را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند . قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم می زنیم تا مواد پخته و غلیظ شوند و به غلظت ماست برسند . فرنی آماده را کنار میگذاریم تا از داغی بیافتد و به دمای محیط برسد.
هرازگاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد.
حالا از یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی استفاده کنید و نیمی از رشته های سرخ شده را کف قالب مورد نظر بریزید و نیمی از گردوی خرد شده را روی رشته ها بپاشید و فرنی به دمای محیط رسیده را روی گردوها بریزید و دوباره روی فرنی گردو بپاشید و مابقی رشته های سرخ شده را روی کل فرنی ریخته و با قاشق کمی منسجم کنید .
در ظرف را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا فرنی کاملا خنک شود با مقداری خلال پسته دسر را تزیین و سرو کنید. اگر از قالب کمر بندی استفاده کردید ابتدا با چاقو دورتا دور دسر را از قالب جدا کنید و کمر بند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف سرو قرار دهید و تزیین و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_كرم_دار 🥞 😋
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱۰ ق غ
روغن ۶ ق غ
شکر ۵ ق غ
آرد ۷ ق غ سرپر
بکینگ پودر ۱ ق م
نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم
.
🔸تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، حالا شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لوبیا_سبز
🌀مواد لازم:
لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
نمک ۵ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۳ حبه
فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق غذاخوری
سرکه 1/5 پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شوید 1 پیمانه
👇طرز تهیه👇
🔸طرز تهیه:
1- ابتدا یک قاشق نمک را در 3 لیتر آب بجوشانید.
2- لوبیاسبزها را که از قبل یک اندازه به اندازه ی ظرف ترشی بریده اید به آب در حال جوش اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بجوشانید.
3- لوبیا سبزها را آبکش کرده و در آب سرد قرار دهید و بعد از خنک شدن مجدداً آبکش کنید.
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیر را ته ظرف ترشی بیندازید و بعد لوبیاهای آبکش شده را به صورت عمودی داخل ظرف بچینید.
5- در قابلمه آب، سرکه، شکر و سه قاشق نمک را روی حرارت قرار داده و شوید را در حالی که در دستمال پیچیده اید داخل قابلمه قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس دستمال را از قابلمه بیرون آورده و بعد از 5 دقیقه دیگر شعله را خاموش کنید.
6- بعد از خنک شدن آب و سرکه آن را روی لوبیاسبز بریزید، در ظرف ترشی را ببندید.
7- این ترشی را می توانید بعد از هفت روز نگهداری در یخچال نوش جان کنید.😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده😋😋😋
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
شکر یک لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل مقداری
همه ی مواد را از یخچال در آوردم تا به دمای محیط برسه.
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کردم.آرد رو با بکینگ پودر و قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده مواد رو داخلش ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه قرار دادم تا کیک بپزه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شروع هفته تون عالی 🌺🍃
درشروع هفته بهترین ها
را براتون آرزو مندم 🙏
بهترین هفته🌺
بهترین ایام🌺
بهترین لحظه ها🌺
بهترین کسب و کار🌺
بهترین پیشرفت ها🌺
و بهترین زندگی را🌺
روزتون زیبا و در پناه خدا 🌺🙏🌺
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_کنجدی
مواد لازم
آرد سه لیوان
تخم مرغ دو عدد
پودر شکر یک لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
ماست شیرین سه ق غ پر
بیکینگ پودر یک ق غ
نمک یک چهارم ق چ
پودر هل یک ق چ
وانیل یک دوم ق چ
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر کرم رنگ و کشدار شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.
آرد،نمک،وانیل و هل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه.
بعد نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم.
از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم و تو کنجد میزنیم ومن در اخر اگه دوست داشتین مثل من کمی سیاه دونه وسط کلوچه ها پپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای صدو شصت درجه به مدت پانزده دقیقه میگذاریم تا بپزه البته درجه فر ها با هم فرق داره این زمان و میزان حرارت برای فر من عالیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_و_گردو
🌺کیک هویج از اون کیک های خوشمزه ای هست که به خاطر وجود هویج داخل مواد که بافتی نرم و لطیف داره، ادویه مهم و اصلی بیشتر دستورهای کیک هویج دارچین هست.
قالب میان تهی یا گرد 27 یا 28
هویج خام رنده شده 2 لیوان
گردوی خرد شده دو سوم لیوان
آرد 2 و یک سوم لیوان
شکر 1 و یک سوم لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد درشت
روغن مایع دو سوم لیوان
دارچین 2 تا 3 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مخلوط اولیه به تناوب آرد و هویج را
اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم و بعد گردوها را اضافه کنید .
سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه با درجه حرارت 175 گرم کرده ایم بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکوییت_کرمدار
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم(از روغن صاف قنادی یا مارگارین میشه استفاده کرد)
پودر قند نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
نصف یک عدد تخم مرغ کامل(تخم مرغ رو داخل ظرف بشکنید هم بزنید نصفش رو بردارید)
آرد حدود دو لیوان .
پودر نشاسته گندم یا ذرت نصف لیوان(نشاسته باعث میشه بیسکوییت بسیار ترد و عالی بشه اگر ندارید حذف کنید به جاش آرد بزنید )
وانیل نوک ق چ
ابتدا کره و پودر قند و وانیل رو با چنگال یا با دست مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ و بکینگ پودر میزنیم بعد هم نشاسته حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه وقتی خمیر یکدست شد حواستون باشه آرد زیادی نزنید اول یک لیوان بزنید مخلوط کنید بعد کم کم آرد بزنید با نوک انگشت هم ورز بدین خمیر به روغن نیفته
روی سطح کار با وردنه باز میکنیم به قطر دو تا نیم میلی متر...بعد هم قالب میزنیم روش رو با خلال سوراخ سوراخ کردم بعد داخل تابه یا سینی فر چرب شده می زاریم
روش پخت روی گاز
شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط یک ربع میزاریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و درش رو میبندیم مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
روش پخت داخل مایکروفر
مایکروفر رو با کانوکشن 160 درجه میزارین داغ بشه مدت بعد سینی رو روی سه پایه کوتاه میزاریم و مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
بعد خنک شدن بینشون هر نوع کرم یا مارمالاد می تونید بزارید من مربای تمشک گذاشتم ...هیچی هم نزارید همینجوری خوشمزه است 😉
من با کمی شکلات تخته ای آب شده داخل قیف ریختم تزیین کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلاف_مرغ
موادلازم برای پنج نفر:
آرد،،،،1پیمانه
خمیرمایه،،،1قاشق چایخوری
نمک،،،،1قاشق چایخوری
آب ولرم،،،به میزان لازم
موادلازم برای داخل کلاف:
سینه مرغ چرخ شده،،،،1عدد
پیاز،،،،دوعدد
سیر،،،،دوحبه
پنیرگودا،،،2قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ،،،یک عدد
کره وکنجدبرای تزیین به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
طرزتهیه خمیر.....
ابتدامایه خمیرفوری رادرآب ولرم 38درجه ریخته باکمی آرد ،،،تا کمی عمل کند....
سپس موادخشک راباهم قاطی ومایه خمیررااضافه کرده ،،،آب ولرم راقطره قطره اضافه کرده تاخمیریکدستی حاصل شود....
وبدست نچسبد،،،
خمیررااستراحت داده وبعدازیکساعت خمیررا جمع کرده وبصورت چانه درآورده....
توجه داشته باشید مغزخمیررا ورزنمیدهیم،،،چون احتیاج به آردبیشتری پیدامی کند.....
سپس ازخمیرگلوله هایی پنجاه گرمی جداکرده ،،،وباوردنه بازکرده ....
سپس ازموادمیانی آماده شده (گوشت مرغ،پیازوسیررنده شده،،،نمک،فلفل،وپنیر).....به اندازه نارنگی برداشته ودردست گلوله میکنیم ،،،
وچونه های خمیررابازکرده
وبرشهای یک د ربیست سانتی مترزده ،،،وبرش می دهیم وبصورت کلاف دورگوشت مرغ پیچیده تابصورت کلاف درآید.....
بعد آنها را درسینی چرب شده میچینیم ....
سپس روی کلافهارادستمال نازک وتمیزکشیده ویکربع دیگراستراحت دوم داده .....
وبعد استراحت دوم ،،،روی آنهارابا کمی کره، زرده تخم مرغ میمالیم وسپس به دلخواه کنجدیاسیاه دانه پاشیده....
ودرفرازقبل روشن بادرجه حرارت دویست درجه سانتی گراد،،،بمدت بیست وپنج الی سی دقیقه قرار میدهیم تا بپزند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_عدس_و_قارچ
یه غذای کاااملا سالم😁
✍طرزتهیه:
نصف پیمانه عدس رو پختم،یه پیاز رو خلالی خرد کردم و توی روغن سرخ کردم،یه سیب زمینی نگینی بهش اضافه کردم و نمک،فلفل،زردچوبه،1قاشق رب،1حبه سیر و چنتا دونه قارچ خرد شده و وقتی خوب سرخ شدن ریختم داخل ظرف عدس و جاتون سبز نوش جان کردم.راستی از گلپر هم غافل نشین که عجیب با این غذا خوشمزه س.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کوفته ی ترکی 😋
✍مواد لازم :
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
🍜طرز تهیه: .
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
#کوفته_ترکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بقچه_بادمجان
۱/یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدین تا نرم شه بعد دو عدد سیر رنده شده و زردچوبه و فلفل رو اضافه کنیدو بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدین بعد از ده دقیقه فلفل دلمه خرد شده رو به گوشت اضافه کرده و هم بزنید
۲/وقتی فلفل ها نرم شدن دو قاشق رب گوجه اضافه کنید.نمک بزنید و بعد از تفت دادن خاموش کنید
۳/بادمجونارو نواری برش بدین و نمک بزنید و توی روغن سرخ کنید و روی دستمال بزارین تا روغنشون گرفته شه
۴/حالا دو تا از برش های بادمجونارو بصورت + روی هم قرار بدین و از مواد گوشتی وسط اون قرار بدین و بقچه پیچش کنید(فیلمشو استوری میزارم)
و با خلال دندون فیکسش کنید
۵/برای درست کردن سس توی تابه یک پیاز کوچیک رو ریز خرد کنید و یک سیر رو رنده کنید و تفت بدین و نرم ک شد دو قاشق رب گوجه اضافه کنید نمک و فلفل بزنیدبعد از ۵دقیقه تفت دادن دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدین جوش بیاد و یه مقدار غلیظ شه بعد بقچه های بادمجون رو توی سس بچینید و اجازه بدین یه ربع روی اجاق بمونه و بعد غذای شما آمادس
میتونیداین غذارو با برنج یا با نون سرو کنید
میتونید توی مواد گوشتی از قارچ هم استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_زعفرونی_کشمشی
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
زعفرون دم کرده غلیظ و گلاب یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل کمی
کشمش نصف پیمانه
.شیر نصف پیمانه
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر و سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر حدود پنج دیقه ای با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعدم مخلوط گلاب و زعفرون شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . همزن و میزاریم کنار و تو سه مرحله آرد رو به مواد اضافه میکنیم و ب صورتی دورانی با لیسک هم میزنیم. کشمش و که از یک ربع قبلش خیس کردم و بعد توی آرد غلتوندم و به مواد کیکم اضافه کردم.سینی دستگاه چرب کردم ی ملاقه کوچیک از مواد ریختم تو هر قالبش و بعد درشو بستم بعد ۴ دیقه اینطورا امادس.
.
بچها میتونین مواد کزک رو بریزید تو قالب و بذارین تو فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰برای ۴۵ دیقه یا روی گاز درست كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
.
سلام سلام🙋
آقا ریا نباشه این قشنگ خوش ادا شام امشب مابودن
یه غذای #سالم #خوشمزه و #ارگانیک😉
به نظر من یک بخش از هیجان غذا مربوط به قشنگیه اون هست😊
ضمناً موجودات خوشگلی که در عکس میبینید کدو ستاره ای هستن.
وی با ایشونا خورشت کدو غوره ای ساختم که نگو و نپرس😄
جای همگی خالی❤❤
.
#خورشت_کدو
برای این خورشت خوشمزه
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه وفلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند ، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون ماهیتابه ای
مواد لازم
آرد:2کیلوگرم
آب پنیر۲ لیوان
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
مایه خمیر۱.۵ق غ
کنجد۲ق غ
سیاه دانه1ق غ
نمک۱ق چ
دستور تهیه :
مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.
آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم شود.
داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم.
داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم.
روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.
نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم.
نوش جان
نکات :
برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید.
مقدار شکر رابا توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید.
به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_ماهیتابه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_فیله_مرغ_زعفرونی
مواد لازم : 📝
سینه مرغ: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
ماست یا روغن مایع: ۱/۲ لیوان
زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک
زعفران دم کرده: ۱/۳ لیوان
آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت: ۴ عدد
کره: مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سینه های مرغ را به صورت نوارهای پهنی برش بزنید و هر نوار را از وسط نصف کنید سپس به پیازها اضافه نمایید. در ادامه ماست یا روغن مایع، زنجبیل، زعفران دم کرده، ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ و پیاز اضافه کنید. خوب مخلوط نمایید تا تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود. سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون فریزر بپوشانید و به مدت ۸-۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن را با دست نگه دارید و سیخ را به آرامی از داخل تکه های مرغ عبور دهید برای تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.سیخ های جوجه را روی آتش ذغال قرار دهید و کمی این طرف و آن طرف کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس با قلمو از سس کره روی سطح جوجه کباب بزنید. در زمان کباب شدن هر چند لحظه یک بار سیخ های جوجه را روی هم قرار دهید تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد بقیه سس کره را روی کباب ها بریزید و از روی حرارت بردارید. در صورتی که می خواهید جوجه کباب را در فر آماده کنید باید جوجه ها را پس به سیخ کشیدن داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید. سپس سینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. هر چند دقیقه کباب ها را پشت و رو کنید و با سس کره روی آن برس بکشید تا آماده شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛