eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شروع هفته تون عالی 🌺🍃 درشروع هفته بهترین ها را براتون آرزو مندم 🙏 بهترین هفته🌺 بهترین ایام🌺 بهترین لحظه ها🌺 بهترین کسب و کار🌺 بهترین پیشرفت ها🌺 و بهترین زندگی را🌺 روزتون زیبا و در پناه خدا 🌺🙏🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد سه لیوان تخم مرغ دو عدد پودر شکر یک لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان ماست شیرین سه ق غ پر بیکینگ پودر یک ق غ نمک یک چهارم ق چ پودر هل یک ق چ وانیل یک دوم ق چ کنجد به میزان لازم طرز تهیه ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر کرم رنگ و کشدار شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم. آرد،نمک،وانیل و هل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه. بعد نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم. از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم و تو کنجد میزنیم ومن در اخر اگه دوست داشتین مثل من کمی سیاه دونه وسط کلوچه ها پپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای صدو شصت درجه به مدت پانزده دقیقه میگذاریم تا بپزه البته درجه فر ها با هم فرق داره این زمان و میزان حرارت برای فر من عالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_کنجدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺کیک هویج از اون کیک های خوشمزه ای هست که به خاطر وجود هویج داخل مواد که بافتی نرم و لطیف داره، ادویه مهم و اصلی بیشتر دستورهای کیک هویج دارچین هست. قالب میان تهی یا گرد 27 یا 28 هویج خام رنده شده 2 لیوان گردوی خرد شده دو سوم لیوان آرد 2 و یک سوم لیوان شکر 1 و یک سوم لیوان بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد درشت روغن مایع دو سوم لیوان دارچین 2 تا 3 قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود . روغن مایع را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. آرد، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم . سپس به مخلوط اولیه به تناوب آرد و هویج را اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم و بعد گردوها را اضافه کنید . سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه با درجه حرارت 175 گرم کرده ایم بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_و_گردو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم کره ۱۲۵ گرم(از روغن صاف قنادی یا مارگارین میشه استفاده کرد) پودر قند نصف لیوان بکینگ پودر یک ق چ نصف یک عدد تخم مرغ کامل(تخم مرغ رو داخل ظرف بشکنید هم بزنید نصفش رو بردارید) آرد حدود دو لیوان . پودر نشاسته گندم یا ذرت نصف لیوان(نشاسته باعث میشه بیسکوییت بسیار ترد و عالی بشه اگر ندارید حذف کنید به جاش آرد بزنید ) وانیل نوک ق چ ابتدا کره و پودر قند و وانیل رو با چنگال یا با دست مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ و بکینگ پودر میزنیم بعد هم نشاسته حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه وقتی خمیر یکدست شد حواستون باشه آرد زیادی نزنید اول یک لیوان بزنید مخلوط کنید بعد کم کم آرد بزنید با نوک انگشت هم ورز بدین خمیر به روغن نیفته روی سطح کار با وردنه باز میکنیم به قطر دو تا نیم میلی متر...بعد هم قالب میزنیم روش رو با خلال سوراخ سوراخ کردم بعد داخل تابه یا سینی فر چرب شده می زاریم روش پخت روی گاز شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط یک ربع میزاریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و درش رو میبندیم مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید روش پخت داخل مایکروفر مایکروفر رو با کانوکشن 160 درجه میزارین داغ بشه مدت بعد سینی رو روی سه پایه کوتاه میزاریم و مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید بعد خنک شدن بینشون هر نوع کرم یا مارمالاد می تونید بزارید من مربای تمشک گذاشتم ...هیچی هم نزارید همینجوری خوشمزه است 😉 من با کمی شکلات تخته ای آب شده داخل قیف ریختم تزیین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکوییت_کرمدار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلاف_مرغ موادلازم برای پنج نفر: آرد،،،،1پیمانه خمیرمایه،،،1قاشق چایخوری نمک،،،،1قاشق چایخوری آب ولرم،،،به میزان لازم موادلازم برای داخل کلاف: سینه مرغ چرخ شده،،،،1عدد پیاز،،،،دوعدد سیر،،،،دوحبه پنیرگودا،،،2قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ ،،،یک عدد کره وکنجدبرای تزیین به میزان لازم نمک وفلفل به میزان لازم طرزتهیه خمیر..... ابتدامایه خمیرفوری رادرآب ولرم 38درجه ریخته باکمی آرد ،،،تا کمی عمل کند.... سپس موادخشک راباهم قاطی ومایه خمیررااضافه کرده ،،،آب ولرم راقطره قطره اضافه کرده تاخمیریکدستی حاصل شود.... وبدست نچسبد،،، خمیررااستراحت داده وبعدازیکساعت خمیررا جمع کرده وبصورت چانه درآورده.... توجه داشته باشید مغزخمیررا ورزنمیدهیم،،،چون احتیاج به آردبیشتری پیدامی کند..... سپس ازخمیرگلوله هایی پنجاه گرمی جداکرده ،،،وباوردنه بازکرده .... سپس ازموادمیانی آماده شده (گوشت مرغ،پیازوسیررنده شده،،،نمک،فلفل،وپنیر).....به اندازه نارنگی برداشته ودردست گلوله میکنیم ،،، وچونه های خمیررابازکرده وبرشهای یک د ربیست سانتی مترزده ،،،وبرش می دهیم وبصورت کلاف دورگوشت مرغ پیچیده تابصورت کلاف درآید..... بعد آنها را درسینی چرب شده میچینیم .... سپس روی کلافهارادستمال نازک وتمیزکشیده ویکربع دیگراستراحت دوم داده ..... وبعد استراحت دوم ،،،روی آنهارابا کمی کره، زرده تخم مرغ میمالیم وسپس به دلخواه کنجدیاسیاه دانه پاشیده.... ودرفرازقبل روشن بادرجه حرارت دویست درجه سانتی گراد،،،بمدت بیست وپنج الی سی دقیقه قرار میدهیم تا بپزند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلاف_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای کاااملا سالم😁 ✍طرزتهیه: نصف پیمانه عدس رو پختم،یه پیاز رو خلالی خرد کردم و توی روغن سرخ کردم،یه سیب زمینی نگینی بهش اضافه کردم و نمک،فلفل،زردچوبه،1قاشق رب،1حبه سیر و چنتا دونه قارچ خرد شده و وقتی خوب سرخ شدن ریختم داخل ظرف عدس و جاتون سبز نوش جان کردم.راستی از گلپر هم غافل نشین که عجیب با این غذا خوشمزه س. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کوفته ی ترکی 😋 ✍مواد لازم : ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع ۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری ۱ تخم مرغ ۲ حبه سیر رنده شده ۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن 🍜طرز تهیه: . در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید. #کوفته_ترکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بقچه_بادمجان ۱/یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدین تا نرم شه بعد دو عدد سیر رنده شده و زردچوبه و فلفل رو اضافه کنیدو بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدین بعد از ده دقیقه فلفل دلمه خرد شده رو به گوشت اضافه کرده و هم بزنید ۲/وقتی فلفل ها نرم شدن دو قاشق رب گوجه اضافه کنید.نمک بزنید و بعد از تفت دادن خاموش کنید ۳/بادمجونارو نواری برش بدین و نمک بزنید و توی روغن سرخ کنید و روی دستمال بزارین تا روغنشون گرفته شه ۴/حالا دو تا از برش های بادمجونارو بصورت + روی هم قرار بدین و از مواد گوشتی وسط اون قرار بدین و بقچه پیچش کنید(فیلمشو استوری میزارم) و با خلال دندون فیکسش کنید ۵/برای درست کردن سس توی تابه یک پیاز کوچیک رو ریز خرد کنید و یک سیر رو رنده کنید و تفت بدین و نرم ک شد دو قاشق رب گوجه اضافه کنید نمک و فلفل بزنیدبعد از ۵دقیقه تفت دادن دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدین جوش بیاد و یه مقدار غلیظ شه بعد بقچه های بادمجون رو توی سس بچینید و اجازه بدین یه ربع روی اجاق بمونه و بعد غذای شما آمادس میتونیداین غذارو با برنج یا با نون سرو کنید میتونید توی مواد گوشتی از قارچ هم استفاده کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛