🌸ســـلام
🍃صبح زیبـای
🌸اول هفته تون بخیر
🍃الهی آفتاب زندگی تون
🌸پرنـور باشه
🍃الهی روزی تون پر
🌸برکت باشه
🍃الهی همیشه شـادی
🌸تولحظه هاتون
🍃وخوشبختی مهمان
🌸خونه هاتون باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_پوست_پسته_تازه
#مربا
پوست تازه پسته یک کیلو
شکر یک کیلو
خلال پسته (هرچی بیشتر خوشمزه تر)
لیموی کوچک تازه یک عدد
زعفران به دلخواه(رنگشو قشنگتر میکنه)
پوست پسته ها رو ده دقیقه تو آب سرد گذاشتم تا تمیز بشه و بعد آبکش کردم.
برای گرفتن تلخی پوستها سه مرحله اونارو تو آب در حال جوش ریختم و به مدت یک ربع جوشوندم و آبکش کردم و هر بار بعد آبکش کردن روشو آب سرد می گرفتم.
تلخیش کامل از بین میره،باز تست کنید اگر تلخی داشت برا بار چهارمم جوشوندن و آبکش کردنو تکرار کنید.(کم پیش میاد چهار بار بشه.)
بعد شکرو با سه و نیم الی چهار لیوان آب گذاشتم تا قوام بیاد و پوستها رو توش ریختم،زیرشو کم کردم تا بجوشه و جا بیفته(یک ساعت و نیم بذارید بجوشه تا به غلظت دلخواه برسه)،نیم ساعت آخر زعفرون اضافه کردم و ده دقیقه آخر خلال پسته و بعدش لیمو چکوندم توش...
زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشه و تو ظرف ریختم.
*نیاز به هیچ افزودنی معطری نیست،چون پسته خودش عطر و طعم فوق العاده ای داره،کمی زعفران فقط برای رنگشه که استفاده میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ستاره_ای_با_مغز_شکلات
آب ۱۵۰ میلی لیتر،شیر ۱۲۰ میلی لیتر،مخمر ۷گرم،شکر ۷۵ گرم،نمک ۱قاشق غذاخوری،زرده تخم مرغ،کره آب شده ۷۵ گرم،آرد ۶۰۰ گرم👌
سس شکلات:
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری،آب به مقدار لازم،شکر ۱/۲لیوان دسته دار🏵
پودر شکر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و یک قاشق آب اضافه میکنیم و هم میزنیم،اگه مواد سفت بود یک قاشق دیگه آب اضافه میکنیم،ادامه میدهیم تا دلخواه شود🤗
ازین سس شکلات واسه دونات و کیک هم میشه استفاده کرد👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ستاره_ای_با_مغز_شکلات
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بيسكوئيت عسلى
#شكلاتى مخصوص
مواد لازم
كره ١٠٠ گ
ارد٢ ليوان
شكر ٢/٣ ليوان
نمك ٢/٣ ق چ
شير عسلى ٢قوطى
كره ٢ق غ
شكلات ٥٠٪ ٣٠٠گ مرغوب
فندق خرد شده ٧٠ گ
طرز تهيه:
فر را روى ١٧٥ بذاريد.ارد كره نمك و شكر را در غذا ساز بريزيد تا شبيه خرده نان شود.حالا مواد را تو قالب مستطيل كاغذ روغنى گذاشته پهن كنيد (قطر نيم سانت)و تو فر بذاريد تا برشته طلايي بشود٢٠ دقيقه .در قابلمه شير عسلى را ريخته ميگذاريم ١٥دقيقه بجوشد تا كمى غليظ شود ٢ ق غ كره را هم اضافه ميكنيم.بعد روى بيسكوئيت خنك شده ميريزيم و ميگذاريم تا خنك شود.در اخرشكلات را بن مارى ميكنيم و روى مواد ميريزيم وتا گرم هست كمى فندق خرد شده روى ان ميريزيم (دلخواه) ١٥ دقيقه داخل فريزر ميذاريم تا سفت بشه.
برش هاي مربع شكل ميزنيم و باز كمى تو يخچال ميذاريم خنك شود.
نكته؛
*بعد از اون در هواى اتاق قابل نگهدارى است.
*ميتوان نصف مواد را تهيه كنيد.
*شير عسلى را از سوپر بخريد.
*اين بيسكوييت براى بچه ها ونيم چاشت عاليه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم کارامل
مواد لازم برای کرم کارامل
تخم مرغ = ۵ عدد شکر= ۲۲۰ گرم شیر= نیم لیتر وانیل = نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه کرم کارامل
در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید.برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهیدتا شربت به خوبی بجوشد; به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید. در این لحظه ، شربت شما آماده است .پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوای_کادایف
موادلازم
500 گرم کادایف ویا رشته ختایی نرم(تل کادایف)
150 گرم کره آب شده
2 پیمانه گردو، درشت خرد شده
برای شربت:
4ونیم پیمانه آب
4 پیمانه شکر
آب نصف یک لیمو ترش
طرزتهیه 🍳🍳
🍽برای شربت، آب و شکر رو حدود 15 دقیقه بجوشونین، بعد آب لیمو رو اضافه کنین و 5 دقیقه دیگه بجوشونین بعد از روی حرارت بردارید تا سرد شه.
🍽کره آب شده رو مثل ویدئو، روی کادایف ها بریزین و با دست به کادایف ها بخورونین.نصف کادایف هارو داخل قالب 20 در 30 سانتیمتری که خوب کره مالیدین، پخش کنین و روش گردو هارو بریزین و یکنواخت کنین و بعد نصف دیگه کادایف هارو روشون بریزین و یکنواخت کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا هم روش و هم زیرش سرخ شه، سپس با چاقو ببرین و شربت سرد رو روی باقلوای گرم بریزین و 1-2 ساعت صبر کنین تا شربتو بکشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرني_خرما_بدون_شكر
مواد لازم :
شير. يك و نيم ليوان دسته دار
ارد برنج. دو ق غ
نشاسته ذرت. يك ق غ
خرما. پنج عدد
دارچين. نصف ق چ .
هسته خرما رو دراورده و با كمي اب روي حرارت گذاشته تا نرم شود،خرما را با چنگال له كنيد ،
ارد ر نشاسته را به شير سرد اضافه و هم بزنيد تا كامل تركيب شوند ،خرما و دارچين را نيز به شير. اضافه و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا بجوشد و قوام ايد .سپي در ظرف سرو ريخته و دو مين صبر كنيد وبه دلخواه تزيين كنيد ،
#نكته: اگه دوست دارين فرني شيرين باشه مقدار خرما رو تا دو برابر زياد كنيد ، من كم شبرين دوست دارم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛