#_شامی_هویج
موادلازم 📝
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
✍طرزتهیه:
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_هویج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیمیت_ترکیه
مواد لازم:
شیر ولرم نصف لیوان(حتما ولرم)
آرد سفید ۳۵۰ گرم (تا جایی که خمیر به دست نچسبد)
نمک نوک قاشق
تخممرغ ۱ عدد
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیره خرما یا انگور یکی دو قاشق غذاخوری
کنجد برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. پودر خمیر مایه را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بگذارید 7-8 دقیقه در دمای محیط بماند و عمل بیاید (روی مایع اسفنجی شود. اگر نشد یعنی تاریخ مصرف خمیر مایه شما تمام شده و قابل استفاده نیست).
2- در مدتی که خمیرمایه عمل میآید، تخممرغ، شکر و روغن مایع را در کاسهای بریزید و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند. بعد خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید.
3- آرد را الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. زیاد آرد اضافه نکنید چون باعث میشود نان ترک بردارد.
4- خمیر را حسابی ورز بدهید. کف یک کاسه شیشهای را چرب کنید. خمیر را داخل آن بگذارید و رویش را سلفون بکشید. بگذارید 2-4 ساعت در دمای محیط بماند و حجمش دو برابر شود.
5- دو چانه هم اندازه از خمیر به سایز دلخواه در بیاورید. هر دو را به صورت رشتهای باریک در بیاورید. سر دو رشته را به هم بچسبانید. سپس آنها را به دور هم بتابانید. در آخر دو سر رشتهی بافته شده را به هم بچسبانید و یک حلقه درست کنید.
6- سینی فر را کاغذ روغنی بکشید و آن را چرب کنید. نانها را روی آن بچینید. با قلمو روی نانها شیره بمالید و بعد هم در صورت تمایل کنجد بپاشید.
18-20 دقیقه در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید.
نان سیمیت را خالی یا همراه با شکلات و چای صرف کنید.
نوش جان!
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_پرتقال
تخم مرغ۳ عدد
آب پرتقال نصف لیوان
شکر یک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آرد سفید ۱.۵ لیوان
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق م
بکینگ پودر ۱ قاشق م
کره نرم رو با شکر پنج دقیقه زدم بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم وخوب با همزن زدم بعد رنده پوست پرتقال رو زدم بعد روغن ریختم وهم زدم وبعد آب پرتقال رو هم اضافه کردم تا خوب مخلوط شدن.
بکینگ پودر و آرد رو الک کردم وداخل مواد ریختم وبا لیسک مخلوط کردم دیگه اینجا زیاد هم نمیزنین که پف کیک نخوابه .
قالب میان تهی ۲۳ میتونین بریزین که اینجا داخل کاپ ریختم .
یک ربع قبل حتما روشن کرده باشید رو در جه ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمام لازم هست.
سس پرتقالی
آب پرتقال نصف لیوان
عسل یک قاشق یا دو قاشق شکر
ژله پرتغال یک قاشق
پودر نشاسته ذرت یک قاشق
اول اب پرتقال و نشاسته رو مخلوط کرده و بعد رو گاز میزارین عسل و پودر ژله رو اضافه میکنید یکم که غلظت گرفت خاموش میکنید و یکم که خنک شد روی کاپ یا کیکتون میریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_میوه_ای_با_کرم_پاتیسیر
آماده برای خوردن بعد افطار😋
✍️مواد لازم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند یک قاشق سوپ خوری
شیر چهار قاشق سوپ خوری
وانیل یک هشتم چایخوری
آرد 200 گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
♨️کره آب شده پنجاه گرم فر را 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.آرد و نمک را با هم الک کنید.کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.خمیر را به قالبهای تارت بزرگ و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. سپس با میوههای مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.در نهایت از بریلو و یا ژله نیمبند شده برای حذف طراوت میوهها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_بی_بی
.
موادلازم
آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمك یک چهارم قاشق چای خوری
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
طرزتهیه
اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا قالب ۲۲سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو در قالب بریزید.
حالا قالب رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید من شکلات تخته ای سفید رو روش رنده کردم ... برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.😋😋
نکته: شکر بهتره پودری باشه.
نوش جان🌹🌹🌹
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت
مواد لازم
سیب زمینی سه عدد بزرگ
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده (۲۰۰تا۳۰۰)گرم
ادویه و نمک به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
سبزی خشک مخصوص کتلت به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی رو رنده کنید و ابشو بگیرین پیازو هم رنده کنید ابشو بگیرین با هم مخلوط کنین تخم مرغ و گوشت و ادویه و نمک و سبزی خشک رو بهش اضافه کنین و همه رو با هم خوب مخلوط کنین در اخر هم تو روغن به شکل دلخواهتون سرخ کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمده و عطر و گلاب آورده🌸🍃
برچشم خمار عشق خواب آورده🌸🍃
بگشای درو پنجره تا هست شوی🌸🍃
چون آتش وشور بیحساب آورده🌸🍃
سلام
صبحتون بخیر و شادی
❤️🌷🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#لوبيا_پلو_شيرازي
براي درست كردنش دو پيمونه لوبيا چشم بلبلي رو با كمي نمك و زرچوبه بپزید بزارید کنار
برنج رو موقع ابكشي اگر شويد تر داريد بهش اصافه کنید ي جوش زد ابكش كنيد (در اصل بايد تر باشن شويدا )
يا مثلا موقعي كه ابكشي كرديد شويدخشك بپاشيد با لوبيا ها قاطي کنید،
ته قابلمه تهديگ مورد نظرتون بزاريد و برنج رو بزاريد دم بكشه .
اين غذا همراه گوشت چرخكرده ،قلقلي و مرغ ميتونه سرو بشه .
كه يك عدد پياز تفت بدهید طلايي شد گوشت رو اضافه كنید نمك فلفل ي كوچولو رب بزنید و با برنج سرو كنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كراكت_سيبزميني
سيب زميني پخته شده متوسط ٥ عدد
تخم مرغ ٢ عدد
ذرت ابپز شده ٢ ق غ
يك سوم سينه مرغ ابپز شده
پنير پيتزا ٣ ق غ
هويج پخته شده ١ عدد
جعفري ساتوري شده يك ق غ
پياز كوچك يك عدد
پودر سوخاري به ميزان لازم
نمك ، فلفل سياه ، پودر سير به ميزان لازم
سيب زميني ، هويج ، ذرت ، پنير پيتزا ، سينه مرغ ،پياز رو با غذاساز ميكس ميكنيم ( يا چرخ كنيد ) پس از ميكس شدن ادويه و يك عدد از تخم مرغ ها و جعفري رو اضافه ميكنيم ورز ميديم با دست به شكل دلخواه در مياريمشون داخل يه سيني كه كاغذ روغني انداختيم ميچينيم و ٢ ساعت داخل فريزر ميذاريم بعد از ٢ ساعت از فريزر خارج كرده يك عدد تخم مرغ رو همزده كراكت ها رو داخل تخم مرغ زده و داخل پودر سوخاري ميزنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
نكته : موقع سرخ كردن كراكت ها حتما بايد يخ زده باشن تا دفرمه نشن .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستیل_زنجبیل
موادلازم:
۲۰۰گرم زنجفیل تازه
۳قاشق سوپخوری نشاسته
۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک پ عسل
۳لیوان اب
طرز تهیه:
زنجبیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم .با 3 لیوان اب
مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش برا یه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه ..طعم کمی تند اما خیلی خوشمزه با چای 😋😋😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_رافاالو(دسر شیر)
رافاالو همون شکلات توپی هستش که روی دسر گذاشته
200 میلی لیتر خامه
300 میلی لیتر شیر سرد(1ونیم لیوان)
40 گرم شکر(2 قاشق غذاخوری)(به اختیار کم یا زیاد کنین)
40 گرم پودر نارگیل(2 قاشق غذاخوری)
50 گرم نشاسته(2ونیم قاشق غذاخوری)
100 گرم شکلات سفید
-
بجز شکلات همه موادو خوب هم بزنین تا یکنواخت شن، بعد بزارین روی شعله و مدام مخلوط کنین تا بجوشه،بعد از روی شعله بردارین و تکه های شکلاتو اضافه کنین و کمی دیگه مخلوط کنین و بعد داخل ظرفهای دلخواه بریزین و بزارین سرد شه بعد روش شکلات توپی بزارین و روش پودر نارگیل بریزین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_خوشمزه
👈برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید
بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#طرز_تهیه_ادویه_پلویی
✅پودر دارچین 4 قاشق سوپخوری
✅پودر زیره 2 قاشق سوپخوری
✅پودر هل 1 قاشق چایخوری
✅پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
✅پودر گل سرخ 6 قاشق سوپخوری
🔴برای داشتن ادویه عالی و خوش عطر و بو ادویه ها را در منزل خودتان آسیاب نمایید ، بهتر است چوب دارچین را ابتدا داخل هاون بکوبید و سپس در آسیاب نرم کنید تا تیغه های دستگاه آسیب نبیند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فوت_فن_انواع_ته_ديگ
#ته_دیگ_زعفرانی:
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید و بد برنج ابکش شده را روی ان بریزید دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
#ته_دیگ_نان:
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید سپس برنج را روی نان ها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_کدو_حلوایى:
کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلوایی های قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.
#ته_دیگ_قارچ:
قارچ را ورقه کنید. کف قابلمه کمی روغن ، نمک و زردچوبه بریزید و قارچ ها را بچینید. وقتی روغن کاملا داغ شد و قارچ ها شروع به سرخ کردن کردند ، برنج را روی آن اضافه کنید.
#ته_دیگ_نان_تست:
نان تست را قالب بزنید با به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید.سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_سیب_زمینی_کنجدی_و_گشنیز:
سیب زمینی ها را ورقه ای کنید یا قالب بزنید و روی کنجدها بزنید تا کنجد به آن ها بچسبد. کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی کنجدی ها را بچینید ، در اطراف آن نیز میتوانید از چند شاخه گشنیز استفاده کنید تا زیباتر شود. سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_سیب_زمینی_با_زیره:
کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید سپس برنج را روی آن بریزید.
#ته_دیگ_سیب_زمینی_نگینی_خلالی:
سیب زمینی ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
#ته_دیگ_بال_مرغ:
ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_تخمه_و_کنجد:
برای تهیه این ته دیگ مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود
#ته_دیگ_اسفناج:
برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید
#ته_دیگ_کاهو:
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و..
#ته_دیگ_کاهو_و_سیب_زمینی:
سیب زمینی ها را ورقه کنید ، کف قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی ها را به شکل دلخواه در کف قابلمه بچینید . یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_با_گل_های_خوراکی:
کف قابلمه یا قالب کمی روغن بریزید و به دلخواه کمی هویج ورقه ورقه شده یا رنده شده ، یا گلبرگهای گل محمدی را در یک طرف و در طرف دیگه برگهای کاهو را بچینید و برنج را روی آن بریزید . دقت کنید که ته دیگ شما نسوزد.
#ته_دیگ_چوب_شور:
کف قابلمه روغن بریزید. چوب شورها را روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
#ته_دیگ_تخمه_آفتابگردان:
ته قابلمه مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_مرغ_پنیری
مرغ چرخ شده.....۳۰۰گرم
پیاز رنده شده(اب گرفته)......۱عدد
نمک و فلفل و پودر سیر.....به میزان لازم
ارد سفیدو ارد سوخاری.....به میزان لازم
تخم مرغ.....۲عدد
پنیر تکه ای(پروسس مارک کاله).....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رنده کنید.حتما اب پیاز بگیرید.به همراه نمک و فلفل و پودر سیر،به مرغ چرخ شده اضافه کنید.خوب ورز بدید.به اندازه یه نارنگی کوچک برداشته کف دست باز می کنیم،یه تکه پنیر وسط گوشت گذاشته و گوشت را جمع می کنیم.ابتدا داخل ارد سفید بعد تخم مرغ زده شده در آخر در ارد سوخاری می غلطانیم.(برای چسبندگی گوشت بهتره کمی دست را خیس کنیم تا گوشت به دست نچسبد)همه توپک ها را درست کنید حدود دو ساعت داخل یخچال بزارید تا یکم خودشو بگیره.بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.بهتر روغن را در کوچک بریزد که توپک ها به صورت غوطه ور در روغن قرار بگیرد.
امیدوارم این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛